|
|
#2371 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz.12
Cytat:
szkoda, ze ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale nie chce żadnych cudow na kiju, ot skromne eleganckie przystrojenie ![]() Cytat:
i jak sie Twoja rodzina na to zapatruje? ![]() Jakie fajne Cytat:
mam kolezanke, która robi zapro, ale zaspiewała mi po znajomosci 5-6zl/szt, wiec dziekuje bardzo kupie sobie tańsze ![]() Jak juz na 100% bedziemy mieli sale zaklepana to kupie juz jakies zaproszenia bo nie moge sie ich doczekać ![]() Ale tak mysle...moze najpierw trzeba pomyslec o save the date? bo to wakacje i najprawdopodobniej w tygodniu, wiec moze ludzi trzeba wczesniej uprzedzic troche chociaz ciekawa jestem jakby na to rodziny zareagowaly bo u nas sie tego raczej nie praktykuje ![]() Tak gadacie o tych butach...mnie buty spedzaja sen z powiek ![]() Od czasu kiedy miałam zlamana noge w szpilkach nie ujde ani kroku jedyny obcas, na ktorym sie umiem poruszac to gruby klocek i to w botkach, albo bardzo zabudowanych półbutach a jeszcze nigdzie nie znalazłam takich, ktore by spmi się podobaly i wyglądaly ładnie do sukni tymbardziej, ze obcas moge miec maks 4-5cm bo inaczej suknia bedzie na mnie za krotka Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-01-24 o 23:15 |
|||||
|
|
|
#2372 |
|
... choć nie Westwood
|
Podziwiam Was za te zdolności manualne. Ja ich nie mam, poza tym nie chcę mi się w to bawić... idę na gotowe. ale z perspektywy goscia, fajnie, jak ktos wkłada serce i czas w zaproszenia
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to mam wszystko z papeterii w kropki bo to mój motyw przewodni, tak mi jakoś spasował do lat 60 ![]() co do save the date to my będziemy jakoś w wakacje wysyłać, u nas też nigdy czegoś takiego nie było ale pójdziemy na żywioł projekt już mam tylko chyba zdjęcie zmienię po sesji narzeczeńskiej na bardziej aktualne no i będę to wywoływać w formie zdjęcia 10x15 i tyle ![]() oj kurcze to jak nawet w płaskich butach ciężko to masz niezły problem
|
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
no tak troszkę:P
Cytat:
z perspektywy osoby robiącej to też jest duma :PKurde.. ja chciałam wam wstawić moje "próby" ale nie ładuje mi załączników
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdź czy nie mają za dużych wymiarów albo nie są np. w bmp bo wizaż nie akceptuje
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
które raczej są wielkie, ciezkie itd w lato chodze w wiosenno-letnich wersjach i sa to albo płaskie buty albo gruby kilkucentymetrowy klocek i serio...nie wiem w czym pójde...moze boso
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz chyba się uda
![]() Kolory nie te ostateczne, bo to z głupa w papierniczym kupiłam, wybrałam jedyne jakie były w niebieskim i zielonym heh.. Mam 3 rodzaje kieszonek i w sumie nie wiem jaką wybierzemy ![]() Wkładki i podkład biały na razie ze zwykłej kartki do ksera bo nie mamy nawet tuszu żeby wypróbować czy na innych nam drukuje ![]() Wkładka będzie służyła jako mapka i może wierszyk o winie
|
|
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() nie no kurcze faktycznie masz zagwozdkę...a takie zapinane na paseczek ale na małym obcasiku właśnie gdzieś 4cm też nie wchodzą w grę? No taki bardzo piękny ten obcas nie jest ale wygoda ważniejsza... ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
a kształt wkładki jakoś mnie się najlepiej widzi z tej ciemnej zieleni chyba ja nie robię wkładek bo mi się wszystko zmieściło co chciałam a jak bym dosadziła z mapką to by dopiero było zabawnie ![]() wszyscy są praktycznie z okolic więc znają no a na salę mamy z kościoła 450m ale jak ktoś ma dalej bardzo fajne to jest |
||
|
|
|
#2379 |
|
Raczkowanie
|
Ja to aż się boję zacząć szukać butów... bo to będzie dra-mat :banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My stwierdziliśmy że mapka się przyda bo hm.. nie dość że sala jest od kościoła o 20 km oddalona, to i tak większa część gości, ze strony TŻta jest z dalszych stron.. ok 40-50 km ode mnie.. więc kompletnie nie będą znać terenów więc u nas to chyba tak się tłumaczy :P bo u was to faktycznie hehe ![]() A wgl powiem Ci że hm.. nie wiem czy nie kupię w papierniczym kartek.. bo kolezanka z mieszkania polecała mi papierniczy sklep szał na hm.. niedaleko barbakanu.. i jak patrzyłam na ceny to dość spoko tylko nie wiem jaki wybór mają :Pszal-art.pl i tam obliczyłam że jakbym miałataki karton 50x70 za 2 zł to z takiego kartonu mi wychodzą 4 zaproszenia więc na 100 zaproszeń będzie mi potrzeba tylko 25 :P więc do 1 zł max by mi za zaproszenie wyszło więc wow ![]() bo chyba jednak nie będę się w perłowe bawić :P Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2014-01-24 o 23:55 |
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia1987 mam ten sam problem z butami (stopami?
) Wszystkie mnie obcierają, na wysokich obcasach wytrzymuję chwilę, w dodatku wyższe buty zawsze spadają mi z pięty ![]() Dlatego zamawiam sobie z białebuty teraz, żeby je rozchodzić/roztańczyć Nie za wysokie i z paseczkiem
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadążam za Wami
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
\
Cytat:
i rozchodzenie butów jest najlepszym pomysłem bo nie raz czytałam relacje ze ślubów jak PMki narzekały na buty, ale przyznawały, że nie miały czasu na ich rozbicie dlatego ja też bym już najchętniej kupiła buty..
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Placu Matejki jest. No ja muszę mieć papier a4 żeby go zadrukować w drukarce bo 50x70 byłoby ciężko ![]() ale mnie z kartki jednej a4 wychodzą 2 zaproszenia więc na papier ten biały wydam niecałe 40groszy na zaproszenie plus do tego koszt druku, nie wiem ile wyjdzie ale też pewnie nie jakoś tragicznie, zobaczę wgl czy nie będę drukować w domu, kupię tusz kolorowy i spróbuję na tym grubym papierze wtedy podejmę decyzję ale ja mam tyle do wydrukowania jeszcze do winietek, numerków na stoły, jeszcze dojdzie mi menu, że pewnie pójdę do drukarni hurtowo i wydam grubą kasę ale jak to potem przeliczę i tak taniej mi wyjdzie niż zamawiać to gotowe ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
w 8cm wytrzymałam na sylwestrze do 1 i to był mój sukces ![]() ![]() nie płacz!
|
||
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mi takie jedno zaproszenie to wychodzi jedna kartka A4 :P więc na allegro z przesyłką bym majątek zapłaciła z tego co się orientowałam :P zwłaszcza za chabrowy perłowy który był z kosmicznej cenie ja druk będę mieć głównie czarno biały.. a z mapką to w sumie nie wiem jak zrobimy.. mam nadzieję że pewien Pan się tym zajmie :PDobra.. ja zmykam spać dobranoc
|
|
|
|
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem po rozmowie w Mecie. W poniedzialek ma do mnie zadzwonic. Mina kobitki byla niezla jak spytala czy czasami jestem gosciem by wiedziec o co chodzi. A moja odpowiedz " prosze Pani ja tu jestem co tydzien"
|
||
|
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
Nie ty jedna
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez nich też będzie ładnie a taniej ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
No kiedy mnie głowa boli od ilość postów
piszecie o tylu ślubnych rzeczach, a ja nawet nie mogę się wypowiedzieć na ich temat, bo z TŻ będziemy bazować raczej na gotowcach, więc kartki, wstążki mnie nie dotyczą i generalnie trochę odłożyliśmy chwilowo to całe załatwianie na bok.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2392 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziewczynki idę spać, nie przesadzcie z ilością postow do rana
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale wiem, ze czesc zdjec z sesji chce mieć wlaśnie w cięzkich buciorach i czarnej skórze Napisałam do jednego sprzedawcy z all, czy by mi zamiast zaproszen nie zrobił save the date mam nadzieje , ze sie zgodzi i nie wezmie wiecej niz za zaproszenie (1zl) A wypada save the date powysylać poczta?
|
||
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ok bo mój brat miał w tygodniu i byli wszyscy... gorzej u TŻ.. ale wychodzę z założenia, że kto będzie chciał i wiedząc o tym rok wcześniej, spokojnie sobie urlop załatwi...
Chyba tak
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, można dołączyć?
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przecież na takie tematy to są i tak tylko takie falowe naloty i za chwilę znowu są bzdety ![]() ja będę pocztą wysyłać hej Opowiedz coś o Was
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Poszłam wczoraj spać bo byłyście cicho a tu... się rozgadałyście. Poza tym to... TŻ wczoraj poszedł na piwo z kumplem... Noi co? wysłałam mu esa wieczorem "Dobranoc" on mi odpisał "Już" i więcej ani słowa. Do tej pory. Siedzę cicho i nie chce robić wojny... ale zaczynam się denerwować. Jestem troche przewrażliwiona bo... kiedyś inny facet zdradzał mnie na prawo i lewo a inny zostawił dla koleżanki z roku. Wiem, że wyolbrzymiam, ale mi przykro...
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dziewczyny u mnie dzisiaj - 15 stopni bryyyyy ![]() Ładne te wasze zaproszonka
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest tylko -12...
A poza tym dzisiaj mam dokładnie PÓŁTOREJ ROKU do ślubu
|
#2400 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny!
Mam pytanie DNIA: Czy któraś korzysta z tapatalk na windows phone? Próbuję jakoś podpiąć wizaż i za nic w świecie mi się to nie udaje... Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

szkoda, ze ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy 

ale nie chce żadnych cudow na kiju, ot skromne eleganckie przystrojenie
bo to wakacje i najprawdopodobniej w tygodniu, wiec moze ludzi trzeba wczesniej uprzedzic troche
jedyny obcas, na ktorym sie umiem poruszac to gruby klocek i to w botkach, albo bardzo zabudowanych półbutach 

bryyyyy