Panny Młode 2015 cz.12 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-24, 23:09   #2371
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Panny Młode 2015 cz.12

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Robi je się banalnie. Kula styropianowa i wpinasz/przyklejasz/lutujesz kwiaty. Ja na jedną kule zużyłam jakieś 60-70 kwiatów ale ja wybrałam takie o małej średnicy bo moim zdaniem ładniej się prezentują.

Magda ja wydałam groszę bo za 1 kwiata płaciłam 10 groszy.
Wow, to mega tanio szkoda, ze ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

idealnie, wtedy chcę kupić suknię

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

tak

no i Viva - gratulacje! też bym chciała moją licencjacką skończyć

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Witaj witaj! Ja się chyba wybiorę na targi w Kato a jeśli chodzi o dj to polecam Panów z dj silesia group, my mamy DJ PRIMO super facet sprzęt ma profesjonalny i full wypasiony, przebrań mnóstwo, prowadzi zumbę i różne inne ciekawe rzeczy
Dzieki

Cytat:
Napisane przez andziaandzia Pokaż wiadomość
A tak mnie naszlo na rozmyslenia wynajmujecie dekoratorke do przystrojenia koscioła ? bo ja sie wlasnie zastanawiam
Kwiaciarnia niedaleko mojej rodzinnej parafii robi dekoracje kościoła, więc pewnie ich o to poproszę ale nie chce żadnych cudow na kiju, ot skromne eleganckie przystrojenie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
W większości normalni ludzie tak robią u nas też tak to z reguły robią... ale ja już na 99% będe miała ślub w tygodniu, więc innej pary raczej nie bedzie.. no i chciałabym w tym wystroju trochę więcej niż zazwyczaj, o ile kościelnemu mogę kazać rozwinąć dywan.. to juz nie bedę wymagła, żeby mi po bokach płatki rozsypał.. a tak mi sie marzy
To tak jak my w tygodniu i jak sie Twoja rodzina na to zapatruje?

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
o załadowało się, proszę o rady :P
Jakie fajne

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Majsterka ja bym troszkę te kokardki skróciła a napis możesz zrobić jakiś naklejany, coś wdrukowanego osobno, ja np. robię kwadrat. No i moja drukarka niestety ze mną nie będzie współpracować bo próbowałam wszystkiego zostaje mi pasek jak na pierwszym zdjęciu ale nie przeszkadza mi to, bo jak wydrukowałam po drugiej stronie tekst, pasek tak czy tak byłby do odcięcia bo muszę obcinać z obu stron, żeby było estetycznie i ładnie w środku rozplanowane.
Wklejam Wam moje próbki ale nie brać mnie za olewacza i niechluja, to tak wygląda bo jest cięte nożyczkami więc krzywo i wszystko drukowane na szybkiej roboczej z prawie absolutnym brakiem kolorowego tuszu więc kropki mi wyszły rozjaśnione no i oczywiście zwykły papier do drukarki
Cudne te Wasze kropkowe zaproszenia Boże, czemu ze mnie jest takie beztalencie mam kolezanke, która robi zapro, ale zaspiewała mi po znajomosci 5-6zl/szt, wiec dziekuje bardzo kupie sobie tańsze

Jak juz na 100% bedziemy mieli sale zaklepana to kupie juz jakies zaproszenia bo nie moge sie ich doczekać

Ale tak mysle...moze najpierw trzeba pomyslec o save the date? bo to wakacje i najprawdopodobniej w tygodniu, wiec moze ludzi trzeba wczesniej uprzedzic troche chociaz ciekawa jestem jakby na to rodziny zareagowaly bo u nas sie tego raczej nie praktykuje

Tak gadacie o tych butach...mnie buty spedzaja sen z powiek mam takie stopy, ze mnie prawie wszystko obciera, we wszystkich polbutach mi niewygodnie jest nawet balerinek nie nosze
Od czasu kiedy miałam zlamana noge w szpilkach nie ujde ani kroku jedyny obcas, na ktorym sie umiem poruszac to gruby klocek i to w botkach, albo bardzo zabudowanych półbutach a jeszcze nigdzie nie znalazłam takich, ktore by spmi się podobaly i wyglądaly ładnie do sukni tymbardziej, ze obcas moge miec maks 4-5cm bo inaczej suknia bedzie na mnie za krotka

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-01-24 o 23:15
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 23:14   #2372
Vivienne
... choć nie Westwood

Podziwiam Was za te zdolności manualne. Ja ich nie mam, poza tym nie chcę mi się w to bawić... idę na gotowe. ale z perspektywy goscia, fajnie, jak ktos wkłada serce i czas w zaproszenia

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 23:19   #2373
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Wow, to mega tanio szkoda, ze ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy

Dzieki

Kwiaciarnia niedaleko mojej rodzinnej parafii robi dekoracje kościoła, więc pewnie ich o to poproszę ale nie chce żadnych cudow na kiju, ot skromne eleganckie przystrojenie

Jakie fajne

Cudne te Wasze kropkowe zaproszenia Boże, czemu ze mnie jest takie beztalencie mam kolezanke, która robi zapro, ale zaspiewała mi po znajomosci 5-6zl/szt, wiec dziekuje bardzo kupie sobie tańsze

Jak juz na 100% bedziemy mieli sale zaklepana to kupie juz jakies zaproszenia bo nie moge sie ich doczekać

Ale tak mysle...moze najpierw trzeba pomyslec o save the date? bo to wakacje i najprawdopodobniej w tygodniu, wiec moze ludzi trzeba wczesniej uprzedzic troche chociaz ciekawa jestem jakby na to rodziny zareagowaly bo u nas sie tego raczej nie praktykuje

Tak gadacie o tych butach...mnie buty spedzaja sen z powiek mam takie stopy, ze mnie prawie wszystko obciera, we wszystkich polbutach mi niewygodnie jest nawet balerinek nie nosze
Od czasu kiedy miałam zlamana noge w szpilkach nie ujde ani kroku jedyny obcas, na ktorym sie umiem poruszac to gruby klocek i to w botkach, albo bardzo zabudowanych półbutach a jeszcze nigdzie nie znalazłam takich, ktore by spmi się podobaly i wyglądaly ładnie do sukni tymbardziej, ze obcas moge miec maks 4-5cm bo inaczej suknia bedzie na mnie za krotka
dziękujemy ja to mam wszystko z papeterii w kropki bo to mój motyw przewodni, tak mi jakoś spasował do lat 60
co do save the date to my będziemy jakoś w wakacje wysyłać, u nas też nigdy czegoś takiego nie było ale pójdziemy na żywioł projekt już mam tylko chyba zdjęcie zmienię po sesji narzeczeńskiej na bardziej aktualne no i będę to wywoływać w formie zdjęcia 10x15 i tyle
oj kurcze to jak nawet w płaskich butach ciężko to masz niezły problem
Stary 2014-01-24, 23:33   #2374
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
no i cena też troszkę inna
no tak troszkę:P
Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Podziwiam Was za te zdolności manualne. Ja ich nie mam, poza tym nie chcę mi się w to bawić... idę na gotowe. ale z perspektywy goscia, fajnie, jak ktos wkłada serce i czas w zaproszenia
co tam z perspektywy gościa z perspektywy osoby robiącej to też jest duma :P

Kurde.. ja chciałam wam wstawić moje "próby" ale nie ładuje mi załączników
Stary 2014-01-24, 23:35   #2375
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
no tak troszkę:P

co tam z perspektywy gościa z perspektywy osoby robiącej to też jest duma :P

Kurde.. ja chciałam wam wstawić moje "próby" ale nie ładuje mi załączników
sprawdź czy nie mają za dużych wymiarów albo nie są np. w bmp bo wizaż nie akceptuje
Stary 2014-01-24, 23:37   #2376
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
oj kurcze to jak nawet w płaskich butach ciężko to masz niezły problem
No ja praktycznie cały rok chodzę w botkach które raczej są wielkie, ciezkie itd w lato chodze w wiosenno-letnich wersjach i sa to albo płaskie buty albo gruby kilkucentymetrowy klocek i serio...nie wiem w czym pójde...moze boso

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-01-24, 23:39   #2377
joasia-a
Zakorzenienie

Teraz chyba się uda

Kolory nie te ostateczne, bo to z głupa w papierniczym kupiłam, wybrałam jedyne jakie były w niebieskim i zielonym heh..
Mam 3 rodzaje kieszonek i w sumie nie wiem jaką wybierzemy
Wkładki i podkład biały na razie ze zwykłej kartki do ksera bo nie mamy nawet tuszu żeby wypróbować czy na innych nam drukuje
Wkładka będzie służyła jako mapka i może wierszyk o winie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01609.jpg (57,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01610.jpg (94,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01611.jpg (93,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01612.jpg (90,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01613.jpg (82,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01614.jpg (91,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2014-01-24, 23:45   #2378
existence
Zakorzenienie

Cytat:
No ja praktycznie cały rok chodzę w botkach które raczej są wielkie, ciezkie itd w lato chodze w wiosenno-letnich wersjach i sa to albo płaskie buty albo gruby kilkucentymetrowy klocek i serio...nie wiem w czym pójde...moze boso
jak rusałka hehe
nie no kurcze faktycznie masz zagwozdkę...a takie zapinane na paseczek ale na małym obcasiku właśnie gdzieś 4cm też nie wchodzą w grę? No taki bardzo piękny ten obcas nie jest ale wygoda ważniejsza...

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Teraz chyba się uda

Kolory nie te ostateczne, bo to z głupa w papierniczym kupiłam, wybrałam jedyne jakie były w niebieskim i zielonym heh..
Mam 3 rodzaje kieszonek i w sumie nie wiem jaką wybierzemy
Wkładki i podkład biały na razie ze zwykłej kartki do ksera bo nie mamy nawet tuszu żeby wypróbować czy na innych nam drukuje
Wkładka będzie służyła jako mapka i może wierszyk o winie
bardzo fajne! pomysłowe a kształt wkładki jakoś mnie się najlepiej widzi z tej ciemnej zieleni chyba ale zawsze możecie różne zrobić
ja nie robię wkładek bo mi się wszystko zmieściło co chciałam a jak bym dosadziła z mapką to by dopiero było zabawnie wszyscy są praktycznie z okolic więc znają no a na salę mamy z kościoła 450m ale jak ktoś ma dalej bardzo fajne to jest
Stary 2014-01-24, 23:47   #2379
kammmm
Raczkowanie

Ja to aż się boję zacząć szukać butów... bo to będzie dra-mat :banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-24, 23:50   #2380
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo fajne! pomysłowe a kształt wkładki jakoś mnie się najlepiej widzi z tej ciemnej zieleni chyba ale zawsze możecie różne zrobić
ja nie robię wkładek bo mi się wszystko zmieściło co chciałam a jak bym dosadziła z mapką to by dopiero było zabawnie wszyscy są praktycznie z okolic więc znają no a na salę mamy z kościoła 450m ale jak ktoś ma dalej bardzo fajne to jest
No niby fakt :P można różne porobić wersje :P na jedno wyjdzie :P
My stwierdziliśmy że mapka się przyda bo hm.. nie dość że sala jest od kościoła o 20 km oddalona, to i tak większa część gości, ze strony TŻta jest z dalszych stron.. ok 40-50 km ode mnie.. więc kompletnie nie będą znać terenów więc u nas to chyba tak się tłumaczy :P bo u was to faktycznie hehe

A wgl powiem Ci że hm.. nie wiem czy nie kupię w papierniczym kartek.. bo kolezanka z mieszkania polecała mi papierniczy sklep szał na hm.. niedaleko barbakanu.. i jak patrzyłam na ceny to dość spoko tylko nie wiem jaki wybór mają :P
szal-art.pl i tam obliczyłam że jakbym miałataki karton 50x70 za 2 zł to z takiego kartonu mi wychodzą 4 zaproszenia więc na 100 zaproszeń będzie mi potrzeba tylko 25 :P więc do 1 zł max by mi za zaproszenie wyszło więc wow
bo chyba jednak nie będę się w perłowe bawić :P

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2014-01-24 o 23:55
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 23:54   #2381
eibhlin87
Zakorzenienie

Pysia1987 mam ten sam problem z butami (stopami?) Wszystkie mnie obcierają, na wysokich obcasach wytrzymuję chwilę, w dodatku wyższe buty zawsze spadają mi z pięty
Dlatego zamawiam sobie z białebuty teraz, żeby je rozchodzić/roztańczyć Nie za wysokie i z paseczkiem
eibhlin87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 23:56   #2382
Malwina_89
Zakorzenienie

Nie nadążam za Wami

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 23:56   #2383
kammmm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Pysia1987 mam ten sam problem z butami (stopami?) Wszystkie mnie obcierają, na wysokich obcasach wytrzymuję chwilę, w dodatku wyższe buty zawsze spadają mi z pięty
Dlatego zamawiam sobie z białebuty teraz, żeby je rozchodzić/roztańczyć Nie za wysokie i z paseczkiem
Mnie się taaaak podobają wysokie szpilki.. ale z drugiej str na obcasie powiedzmy 6cm wiem że przetancze całą noc.. i co tu zrobić..

Stary 2014-01-24, 23:57   #2384
joasia-a
Zakorzenienie

\
Cytat:
ja też mam problem z obcieraniem i spadaniem czasami pięty.. ale zaryzykuje heh i rozchodzenie butów jest najlepszym pomysłem bo nie raz czytałam relacje ze ślubów jak PMki narzekały na buty, ale przyznawały, że nie miały czasu na ich rozbicie dlatego ja też bym już najchętniej kupiła buty..
Stary 2014-01-25, 00:02   #2385
kammmm
Raczkowanie

Cytat:
\

ja też mam problem z obcieraniem i spadaniem czasami pięty.. ale zaryzykuje heh i rozchodzenie butów jest najlepszym pomysłem bo nie raz czytałam relacje ze ślubów jak PMki narzekały na buty, ale przyznawały, że nie miały czasu na ich rozbicie dlatego ja też bym już najchętniej kupiła buty..
True

Stary 2014-01-25, 00:07   #2386
existence
Zakorzenienie

Cytat:
My stwierdziliśmy że mapka się przyda bo hm.. nie dość że sala jest od kościoła o 20 km oddalona, to i tak większa część gości, ze strony TŻta jest z dalszych stron.. ok 40-50 km ode mnie.. więc kompletnie nie będą znać terenów więc u nas to chyba tak się tłumaczy :P bo u was to faktycznie hehe

A wgl powiem Ci że hm.. nie wiem czy nie kupię w papierniczym kartek.. bo kolezanka z mieszkania polecała mi papierniczy sklep szał na hm.. niedaleko barbakanu.. i jak patrzyłam na ceny to dość spoko tylko nie wiem jaki wybór mają :P
szal-art.pl i tam obliczyłam że jakbym miałataki karton 50x70 za 2 zł to z takiego kartonu mi wychodzą 4 zaproszenia więc na 100 zaproszeń będzie mi potrzeba tylko 25 :P więc do 1 zł max by mi za zaproszenie wyszło więc wow
szał dla plastyków, znam go na Placu Matejki jest. No ja muszę mieć papier a4 żeby go zadrukować w drukarce bo 50x70 byłoby ciężko ale mnie z kartki jednej a4 wychodzą 2 zaproszenia więc na papier ten biały wydam niecałe 40groszy na zaproszenie już z przesyłką plus do tego koszt druku, nie wiem ile wyjdzie ale też pewnie nie jakoś tragicznie, zobaczę wgl czy nie będę drukować w domu, kupię tusz kolorowy i spróbuję na tym grubym papierze wtedy podejmę decyzję ale ja mam tyle do wydrukowania jeszcze do winietek, numerków na stoły, jeszcze dojdzie mi menu, że pewnie pójdę do drukarni hurtowo i wydam grubą kasę ale jak to potem przeliczę i tak taniej mi wyjdzie niż zamawiać to gotowe

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kammmm Pokaż wiadomość
Mnie się taaaak podobają wysokie szpilki.. ale z drugiej str na obcasie powiedzmy 6cm wiem że przetancze całą noc.. i co tu zrobić..

ja stawiam na wygodę i mam 6,5cm w 8cm wytrzymałam na sylwestrze do 1 i to był mój sukces
Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Nie nadążam za Wami

nie płacz!
Stary 2014-01-25, 00:09   #2387
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
szał dla plastyków, znam go na Placu Matejki jest. No ja muszę mieć papier a4 żeby go zadrukować w drukarce bo 50x70 byłoby ciężko ale mnie z kartki jednej a4 wychodzą 2 zaproszenia więc na papier ten biały wydam niecałe 40groszy na zaproszenie już z przesyłką plus do tego koszt druku, nie wiem ile wyjdzie ale też pewnie nie jakoś tragicznie, zobaczę wgl czy nie będę drukować w domu, kupię tusz kolorowy i spróbuję na tym grubym papierze wtedy podejmę decyzję ale ja mam tyle do wydrukowania jeszcze do winietek, numerków na stoły, jeszcze dojdzie mi menu, że pewnie pójdę do drukarni hurtowo i wydam grubą kasę ale jak to potem przeliczę i tak taniej mi wyjdzie niż zamawiać to gotowe
No tak :P to wychodzi Ci dużo taniej bo mi takie jedno zaproszenie to wychodzi jedna kartka A4 :P więc na allegro z przesyłką bym majątek zapłaciła z tego co się orientowałam :P zwłaszcza za chabrowy perłowy który był z kosmicznej cenie ja druk będę mieć głównie czarno biały.. a z mapką to w sumie nie wiem jak zrobimy.. mam nadzieję że pewien Pan się tym zajmie :P

Dobra.. ja zmykam spać dobranoc
Stary 2014-01-25, 00:09   #2388
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez andziaandzia Pokaż wiadomość
A tak mnie naszlo na rozmyslenia wynajmujecie dekoratorke do przystrojenia koscioła ? bo ja sie wlasnie zastanawiam

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
My pewnie będziemy to robić z mamą, ale kogoś zaufanego przygarniemy, żeby dopilnował resztę, bo wiadomo, ze dywanu sama przed ślubem nie rozwinę..
Dywan mam od kosciola.. ciekawe czy ktos bedzie mial slub wtedy kiedy ja, by zlozyc sie na dekoracje

Jestem po rozmowie w Mecie. W poniedzialek ma do mnie zadzwonic. Mina kobitki byla niezla jak spytala czy czasami jestem gosciem by wiedziec o co chodzi. A moja odpowiedz " prosze Pani ja tu jestem co tydzien"

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 00:11   #2389
kammmm
Raczkowanie

Cytat:
Nie nadążam za Wami
Nie ty jedna

Stary 2014-01-25, 00:12   #2390
existence
Zakorzenienie

Cytat:
No tak :P to wychodzi Ci dużo taniej bo mi takie jedno zaproszenie to wychodzi jedna kartka A4 :P więc na allegro z przesyłką bym majątek zapłaciła z tego co się orientowałam :P zwłaszcza za chabrowy perłowy który był z kosmicznej cenie ja druk będę mieć głównie czarno biały.. a z mapką to w sumie nie wiem jak zrobimy.. mam nadzieję że pewien Pan się tym zajmie :P

Dobra.. ja zmykam spać dobranoc
nie ma sensu się bawić w te perłowe papiery wydaje mi się bez nich też będzie ładnie a taniej
dobranoc
Stary 2014-01-25, 00:12   #2391
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
nie płacz!
No kiedy mnie głowa boli od ilość postów piszecie o tylu ślubnych rzeczach, a ja nawet nie mogę się wypowiedzieć na ich temat, bo z TŻ będziemy bazować raczej na gotowcach, więc kartki, wstążki mnie nie dotyczą i generalnie trochę odłożyliśmy chwilowo to całe załatwianie na bok.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 00:20   #2392
kammmm
Raczkowanie

Ja dziewczynki idę spać, nie przesadzcie z ilością postow do rana

Stary 2014-01-25, 00:37   #2393
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
jak rusałka hehe
nie no kurcze faktycznie masz zagwozdkę...a takie zapinane na paseczek ale na małym obcasiku właśnie gdzieś 4cm też nie wchodzą w grę? No taki bardzo piękny ten obcas nie jest ale wygoda ważniejsza...

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Własnie srednio mi się takie podobają

Cytat:
Pomysle o nich i moze sie zmusze do jakiś

Ale wiem, ze czesc zdjec z sesji chce mieć wlaśnie w cięzkich buciorach i czarnej skórze

Napisałam do jednego sprzedawcy z all, czy by mi zamiast zaproszen nie zrobił save the date mam nadzieje , ze sie zgodzi i nie wezmie wiecej niz za zaproszenie (1zl)
A wypada save the date powysylać poczta?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-01-25, 01:02   #2394
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:

Moja ok bo mój brat miał w tygodniu i byli wszyscy... gorzej u TŻ.. ale wychodzę z założenia, że kto będzie chciał i wiedząc o tym rok wcześniej, spokojnie sobie urlop załatwi...
Cytat:

Chyba tak

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:00   #2395
princeseczka
Zakorzenienie

hej dziewczyny, można dołączyć?

Pobraliśmy się
princeseczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:19   #2396
existence
Zakorzenienie

Cytat:
No kiedy mnie głowa boli od ilość postów piszecie o tylu ślubnych rzeczach, a ja nawet nie mogę się wypowiedzieć na ich temat, bo z TŻ będziemy bazować raczej na gotowcach, więc kartki, wstążki mnie nie dotyczą i generalnie trochę odłożyliśmy chwilowo to całe załatwianie na bok.

no ale...to forum ślubne ale przecież na takie tematy to są i tak tylko takie falowe naloty i za chwilę znowu są bzdety
Cytat:
ja będę pocztą wysyłać
Cytat:
Napisane przez princeseczka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, można dołączyć?
hej
Opowiedz coś o Was
Stary 2014-01-25, 09:41   #2397
tunia89
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki
Poszłam wczoraj spać bo byłyście cicho a tu... się rozgadałyście.

Poza tym to... TŻ wczoraj poszedł na piwo z kumplem... Noi co? wysłałam mu esa wieczorem "Dobranoc" on mi odpisał "Już" i więcej ani słowa. Do tej pory. Siedzę cicho i nie chce robić wojny... ale zaczynam się denerwować. Jestem troche przewrażliwiona bo... kiedyś inny facet zdradzał mnie na prawo i lewo a inny zostawił dla koleżanki z roku. Wiem, że wyolbrzymiam, ale mi przykro...

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:42   #2398
Bziuma
Zadomowienie

Hej

Dziewczyny u mnie dzisiaj - 15 stopni bryyyyy

Ładne te wasze zaproszonka
Bziuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:46   #2399
tunia89
Zakorzenienie

U mnie jest tylko -12...
A poza tym dzisiaj mam dokładnie PÓŁTOREJ ROKU do ślubu

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:47   #2400
n91adine
Zadomowienie

Cześć, dziewczyny!

Mam pytanie DNIA: Czy któraś korzysta z tapatalk na windows phone? Próbuję jakoś podpiąć wizaż i za nic w świecie mi się to nie udaje...

Cytat:

Asiu, pomysłowy kształt! Będziesz coś na tym drukować? le czasu zajmuje Ci zrobienie jednego zaproszenia? I czym je kleisz?
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości