Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-25, 09:29   #4021
jo_asiek
Zadomowienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Zwariowały! Oszalały! No nie nadrobię

Foto z chrzcin Szymusia w k.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:36   #4022
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

miałam cytowac i odpisywac ale to bez sensu...tyle stron ...a wiecie co to znaczy bez sensu wg mojego pierworodnego
tak wiec sebuś zostaje z mama a ja ubieram adriana i idziemy na sanki góra za 30 min pewnie wrócimy bo ziiiiiiiiiiiiimno a ubieranie zajmnie nam pewnie 40 min sija
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:39   #4023
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Witam się!
Kończę śniadanie, karmię młodego, on idzie lulu a ja pojadę w końcu do Rosska po te słoiczki Pojadę, choć z buta mam 10 minut, ale na dworze () - 16 stopni, więc nie odważę się na spacerek
a propos "dworów" i "pola".
ja mówię "idę na dwór", mój mąż "na pole" i on z rodzinką zwykł mawiac, że szlachta wychodzi na pole żeby zobaczyć jak chłopi pracują na polu, a chłopstwo na dwór po to aby zobaczyć jak się żyje szlachcie, także trochę na odwrót to sobie tam wykalkulowali niż pisałyście

a propos lumpków, nie, nie udało mi się 100zł wydać w 20min, bo wybieram tańsze lumpki
ostatnio odkryłam świetny, tydzień temu byliśmy i pokupowałam już takie dość duże ciuszki, m.in. kurtkę, teoretycznie na przyszłą zimę. rozm. niby 18-24, ale jak przymierzałam do innej 12-18 to identyczna wielkość, taka o: http://www.gap.com/browse/product.do...&pid=674241012 (czerwona), na tablicy widziałam, że ktoś wystawia za 50zł, a ja dałam 5zł!
ostatio tż kupił fajoską brązową jesienną kurtkę z next'a, ze 2 pary jeansów też z next'a - jak nówki
tydzień temu pełną torbę nakupowałam, a zapłaciłam tylko 21zł i dostałam kartę rabatową -5% - karta rabatowa do lumpa, to dopiero brzmi

teacherka, pytałam czy robicie małej oprócz badania ogólnego moczu też badanie na posiew? może umknęło Ci..
i zdrówka dla małej
ja też brałam furagin i mimo to, baardzo często miałam zapalenia pęcherza pamiętam jak mi matka robiła nasiadówki nad wrzątkiem... (kucałam nad miską żeby nie było) masakra.
Stary 2014-01-25, 09:46   #4024
bajka1807
Zakorzenienie

bum tarara

u nas -15

robie pizze na obiad, a maki mi brak wiec zaraz bedzie gra w marynarza kto idzie do sklepu

matall super tytul z zombiakiem chociaz sie nie utozsamiam
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:50   #4025
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
kaska nie zapomnij o tytule papugi bosmy sie w nocy z nim emocjonalnie zwiazaly

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mi się śnił ten tytuł

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o to chodzi?
nie mam pomysłu na tytuł wątku bo czas poświęcam małemu dzieciątku

u nas -11 stopni

U nas ciepło później idziemy na pole i dwór

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:50   #4026
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
mi po podróży zanikł pokarm, ale Kornel nie przybierał, denerwował się i był niespokojny.
tak właśnie się zatsanawiałam jak jechaliście 20 h jak go karmiłas przerwy co 3 h? czy nie i dlatego zanikł?

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
a ja z innej beczki-CHCE ZLOT!!!!!!!
ja też !!

Cytat:
haha te kotyja osobiscie nie mam ,rodZice maja ale to co wyprawia ich Nitka to szalenstwo więc rozumiem ze sie wystraszyłas

Tassiu-,,w głebi kontiuum,,i pare Cobena

Boze jak ja bd za Wami tęskniła....
też mam troche Cobena ale jakoś niechce mi się czytać wole wizaż ostatnio

Cytat:
hej

nie wiem jak to możliwe, ale się wyspałam

ale humor mam taki,że jak kogoś dzisiaj nie zabiję to będzie cud, chyba popadam w depreche...
Cytat:
mój spał od 20-8 ale moja deprecha nie jest związana ze spaniem tylko tak ogólnie mam dość egzystencji na tym porąbanym świeci
też zaczynam podejrzewać się o depresje przez nie wychodzenie z domu!
Stary 2014-01-25, 09:51   #4027
inwersja
dryfuję słowami

Bajka, jeszcze mam pytanko, mam przy tej operacji miała znieczulenie ogólne czy w kręgosłup? Nie zapytałam o to i teraz zachodzę w głowę. Z kręgosłupem u mnie byłaby trochę lipa, bo nikt mnie tam nie odwiedzi i będę na siebie zdana...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 09:53   #4028
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
bum tarara

u nas -15

robie pizze na obiad, a maki mi brak wiec zaraz bedzie gra w marynarza kto idzie do sklepu

Ja w sumie też nie
En śpi mi pięknie 21-9, więc ten

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:54   #4029
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Bajka, jeszcze mam pytanko, mam przy tej operacji miała znieczulenie ogólne czy w kręgosłup? Nie zapytałam o to i teraz zachodzę w głowę. Z kręgosłupem u mnie byłaby trochę lipa, bo nikt mnie tam nie odwiedzi i będę na siebie zdana...
ogolne
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:05   #4030
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Mam ważne pytanie- moje dziecko robiło kupe codziennie zazwyczaj rano, wszystko się pokićkało gdy podałam mu dwa razy żelazo, które go zatwardziło na 3 dni.. żelaza nie podaje a z kupą nadal jest problem..
Czy w takiej sytuacji powinnam podawać słoiczki? Czy one nie pogorszą jeszcze bardziej sprawy? Nie mam pojęcia już co robić. Wczoraj zjadł cały słoik marchewki a kupy brak, dzisiaj się prężył i widziałam że go gniecie w brzuchu :conf used:
Adaś po słoiczkach częściej robi kupkę.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
papuga ja juz pisałam z 1o razy i napisze 11 u nas po marchewce jest m.a.s.a.k.r.a... no cóż marchewka zatwardza- kupa masakra o ile jest i to pręzenie straszne, ale teoretycznie jabłka, gruszki, śliwki, ziemniak ze szpinakiem powinny rozluźniać!
A dajecie herbatkę? Przy słoiczkach napojenie obowiązkowe.
Stary 2014-01-25, 10:06   #4031
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
ogolne
Tak coś mi czytal ta w necie, ale wolałam się upewnić.
Dzięki

Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-01-25, 10:08   #4032
jo_asiek
Zadomowienie

przeleciałam Was na szybko, bo inaczej dzieć mi nie pozwoli... No ale dogoniłam Was, ha!

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja dostałam wyniki rtg kości ogonowej. Ogólnie jest zakrzywiona całkiem jak hak ale zrośnięta więc to raczej nie boli. Nie wiem czy tak nie mam już od dawna (miałam uraz kości jak byam gówniarzem i na rolkach się wygrzmociłam) i przez to był problem przy porodzie, czy przy porodzie się złamała i tak krzywo zrosła Narazie mam wyniki online tylko, więc zapytam lekarki na wizycie.
Co boli to ostatni krąg kości ogonowej - urwał się i się przemieścił i sobie tak tam dynda Dlatego napitala mnie doopa już ponad 3 miesiące Kurde, nie wiem czy coś się da z tym zrobić, ma się ze mną ortopeda skontaktować co i jak. Najgorsze, że nie wiem jak to się ma do kolejnych porodów i czy będzie można SN
oł, aż mnie zabolało jak to przeczytałam

Cytat:
Co za dzień...

Byliśmy rano w poradni rehabilitacyjnej. Dziękujemy za wszystkie kciuki
Antoś ma asymetryczne napięcie mięśniowe i problem z trakcją. Mięśnie z prawej strony ciałka są silniejsze przez co ma związek z jego ciągłym odwracaniem główki w lewo. Rehabilitantka zrobiła nam instruktaż jak mam z nim ćwiczyć. Dowiedziałam się również że nieświadomie działałam na jego niekorzyść pozwalałam na to by wyginał się do tyłu, podnosiłam go nie tak jak powinno się podnosić dziecko z takim problemem.. czuje się jak okropna matka
Mamy ćwiczyć na piłce, na macie.. muszę od dziś pilnować by wszystko było tak jak być powinno.
Martwię się o niego..

Byliśmy potem na zakupach w galerii krakowskiej. Młody obudził się na środku smyka i wpadł w histerię, dobrze że mają tam pokoik dla matki i dziecka gdzie mogłam go uspokoić.. trwało to z 20 min..
Bojatoja SĄ PRZECENY ale już końcówki. Kupiłam 3 pary bodziaków z długim, półśpiochy, pakiet skarpet, body z krótkim, na ramiączkach, szalik i co najważniejsze buty na przyszły rok na zimę, w smyku porządne buty są przecenione na 35zł i to wszystkie modele !! W h&m też jeden model- tam kupiłam Antkowe za 30zł przecenione ze 100zł , jestem zadowolona z zakupów.

Potem pojechaliśmy do mojej mamy na obiad i wróciliśmy do domu o 19. Wykąpałam Antka, ululałam i padam na pysk..

jeszcze tż mnie wku** na koniec dnia swoimi humorkami, debil

nadrabiam, zaraz pocytuje
papużko, dobra z Ciebie mama, ba! najlepsza na świecie dla Antka Wiesz już jak go pielęgnować prawidłowo, jak nosić i jak ćwiczyć, także wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny jakich uzywacie pampków? ja do tej pory tylko pampersy bo myslalam ze na malej nie bede oszczedzac,ale jakos sobie malo radzą z grubszymi sprawamii jakos dziwie na srodku papka przepuszczalo i z przypadku kupilam dady i uzywam moze z 6 dzien a jestem strasznie zadowolona
my właściwie od początku jedziemy na dadach. Pampki miałam w szpitalu, ale przeciekały, więc po wykończeniu paki przeszliśmy tylko i wyłącznie na dady.

Cytat:
naczelny rabin
ale byśmy miały oszczędności !

Cytat:
wyszla jak pampuch haha
a tu tez zdjecie jak niedobra mama na brzuch położyła
i tu maly kasztaniak po kąpieli
hah, słodki kasztaniak

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
2. czy podnosicie swoje dzieci pod pachy? pewnie to karygodne, ale ja praktycznie teraz cały czas
czasami się zdarza, ale generalnie najczęściej jak leży, to ręka pod głowę, druga pod tyłek i do góry. Bokiem próbuję jak sobie przypomnę, ale coś mi nie wychodzi, bo Szymon za długi jest

Cytat:
Ale się wściekłam ! Właśnie się zorientowałam , że przysłali mi z all lakiery hybrydowe całkowicie innej firmy niż zamawiałam
pisz do nich i reklamuj

kurde, usunęło mi część cytatów:/ Nie wracam - trudno. Chciałam jeszcze tylko napisać teacherko, że przykro mi, że wyniki Zuzinki nie są najlepsze. Najważniejsze jednak, że jesteście pod opieką lekarzy, wszystko na pewno będzie dobrze. Nie obwiniaj się kochana
Stary 2014-01-25, 10:11   #4033
kahunia
Zadomowienie

Ale naskrobalyscie...

U nas jedynie -9, czekam na slonce bo podobno ma byc kolo poludnia i ide na spacerek

Dzisiaj w nocy mala znowu jakies adhd miala, ja nie wiem o co jej chodzi

Dzisiaj w nocy tz wraca i pewnie nie bedzie mial sie gdzie polozyc bo Amelka ostatnio pol nocy spi na jego miejscu

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:27   #4034
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
bum tarara

u nas -15

U nas -17 i do tego wiatr. Ze spacerku nici...

Mniam pyszny obiadek robisz
A właśnie przypomniało mi sie.
Pamiętam jak któraś z Was wrzucała przepis na takie pyyyyszne tortille.
Nie zapisałam sobie tego i nie pamiętam dokładnie jak sie robi...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja w sumie też nie
En śpi mi pięknie 21-9, więc ten
dla malutkiej
Też bym tak chciała...
Ja dziś do małego wstawałam hmmm ok 5 razy do Mai 2

A tak w ogóle to

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Adaś po słoiczkach częściej robi kupkę.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

A dajecie herbatkę? Przy słoiczkach napojenie obowiązkowe.
Ja próbuje dać, ale on za chiny nie chce pić
wody też nie. Wiem ze to nie dobrze, ale co mam zrobic...
Nie potrafię go zmusić

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:29   #4035
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
przeleciałam Was na szybko, bo inaczej dzieć mi nie pozwoli... No ale dogoniłam Was, ha!
Skąd znasz nasze preferencje?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 10:33   #4036
agravka
Wtajemniczenie

O,Ja też chcę przepis na tortille

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:40   #4037
czaszka_
Zakorzenienie

dziewczyny musze sie wyzalic bo zaraz mnie rozniesie
moj tesc jak nie raz sie zajmowal małą to np nosił ją bez przerwy nawet i 3 godziny,mowilam mu tyle razy zeby tak nie robil bo ja potem sobie z nią nie daje rady.Wczoraj z nią zostal 1,5h i caly czas nosil i dzis rano tz kazal mi sobie dluzej pospac ze on sie mala zajmie i ja wstaje a tu malej nie ma bo ją zaniosl na dół do dziadka i pozniej chwilke pospala i po przebudzeniu wpadla w taki szal ze plakala 25 min i niczym nie dalo rady jej uspokoic, przyszedl tesc i wziol ja na rece i w tej sekundzie sie uspokoila ale jestem zazdrosna....az mnie roznosi
najgorsze tylko to ze on zaczal sie chwalil i powtarzac kazdemu przez tel i do mojej mamy na skype ze tylko on umie mala uspokoic i ze u mnie placze a u niego nie...... ja mu mowie zeby jej tyle nie nosil, ze ona tylko kwęknie a on juz skacze i jej spiewa i tanczy itd i ze ja potem sobie nie dam z nią rady a on na to ze dopoki on zyje to ją bedzie tak nosil i rozpieszczal....normalnie jakbym mowila do sciany.
I teraz sie wkurzylam i mowie ze juz wiecej mu nie dam jej nosic i nigdzie bez niej nie bede wychodzic

jestem chyba okropna matka ze nawet dziecko woli dziadka ode mnie jeszcze wspomne tylko ze przy mnie to sie duzo usmiecha i bawi ale na gadanie ją nachodzi rzadko, a jak tylko dziadek przyjdzie to Julka potrafi do niego gadac z 15 minut i az piszczec z radosci

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:40   #4038
kaska87
Zakorzenienie

zapraszam podczytywaczki do rozmowy- nie ładnie tak, Wy wiecie o nas bardzo dużo a my o Was nic

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:40   #4039
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
o to chodzi?
nie mam pomysłu na tytuł wątku bo czas poświęcam małemu dzieciątku

u nas -11 stopni
tak tak tak

jezuuu maly zasnal.na macie i spal poltorej godziny a teraz cyrkuje

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:46   #4040
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Skąd znasz nasze preferencje?
domyśliłam się przy małych dzieciach w ciągu dnia trzeba czasami na szybko

spadamy do T. na placki ziemniaczane Tia, pewnie jak wrócę to będę miała pierdyliard stron do nadrobienia....
Stary 2014-01-25, 10:49   #4041
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Rodzice juz pojechali, maz w pracy a ja siedze sama w domu z Jankiem .

Pozalatwialismy ostatnio normalne sprawy
-szczepienie zrobione, maly sie juz dobrze podnosi, nie musi chodzic na rehabilitacje
-paszport wyrobiony, pierwszy raz wyszlam z domu bez Janka, wogole nie tesknil, wcale go to nie obeszlo. Dziadki tylko pampersa tyl na przod zalozyli
-rozmiar 74 skomlpletowany.Ewentualni e kurtka, krotkie spodnie czy rampers pozniej, zalezy od pogody, bo moze byc lato w maju, moze tez zima trwac do lipca

Janek je juz ladnie, bardzo mu dynia z ziemniakiem posmakowala, dzisiaj dostal soczek jablkowy. przestal robic zdziwione miny, pewnie juz wie, ze jedzenie miewa rozne smaki
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:51   #4042
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
domyśliłam się przy małych dzieciach w ciągu dnia trzeba czasami na szybko

spadamy do T. na placki ziemniaczane Tia, pewnie jak wrócę to będę miała pierdyliard stron do nadrobienia....
Nie bój nic, dziś weekend więc będzie spokojnie choć nudzi mi się bardzo bo TŻ jak zawsze weekend w pracy

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-01-25, 11:09   #4043
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny musze sie wyzalic bo zaraz mnie rozniesie
moj tesc jak nie raz sie zajmowal małą to np nosił ją bez przerwy nawet i 3 godziny,mowilam mu tyle razy zeby tak nie robil bo ja potem sobie z nią nie daje rady.Wczoraj z nią zostal 1,5h i caly czas nosil i dzis rano tz kazal mi sobie dluzej pospac ze on sie mala zajmie i ja wstaje a tu malej nie ma bo ją zaniosl na dół do dziadka i pozniej chwilke pospala i po przebudzeniu wpadla w taki szal ze plakala 25 min i niczym nie dalo rady jej uspokoic, przyszedl tesc i wziol ja na rece i w tej sekundzie sie uspokoila ale jestem zazdrosna....az mnie roznosi
najgorsze tylko to ze on zaczal sie chwalil i powtarzac kazdemu przez tel i do mojej mamy na skype ze tylko on umie mala uspokoic i ze u mnie placze a u niego nie...... ja mu mowie zeby jej tyle nie nosil, ze ona tylko kwęknie a on juz skacze i jej spiewa i tanczy itd i ze ja potem sobie nie dam z nią rady a on na to ze dopoki on zyje to ją bedzie tak nosil i rozpieszczal....normalnie jakbym mowila do sciany.
I teraz sie wkurzylam i mowie ze juz wiecej mu nie dam jej nosic i nigdzie bez niej nie bede wychodzic

jestem chyba okropna matka ze nawet dziecko woli dziadka ode mnie jeszcze wspomne tylko ze przy mnie to sie duzo usmiecha i bawi ale na gadanie ją nachodzi rzadko, a jak tylko dziadek przyjdzie to Julka potrafi do niego gadac z 15 minut i az piszczec z radosci
Kochana nie bądź zazdrosna tylko się ciesz, że możesz mała sprzedać dziadkowi! To normalne, że chcę ją rozpieszczac,kocha ją mocno i chcę jej to okazać a umie tylko w taki sposób,nie złość się na niego,u mnie jest to samo w dodatku cały czas dają adzie słodycze mimo że ja niezbyt pozwalam,ale dziadkowie są od rozpieszczania.pomyśl, że jak go kiedyś zabraknie to będziesz opowiadała małej o tym dzisiejszym fakcie i dla niej to będzie najukochańszy dziadzio

Stary 2014-01-25, 11:09   #4044
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość

-szczepienie zrobione, maly sie juz dobrze podnosi, nie musi chodzic na rehabilitacje
-paszport wyrobiony, pierwszy raz wyszlam z domu bez Janka, wogole nie tesknil, wcale go to nie obeszlo. Dziadki tylko pampersa tyl na przod zalozyli
-rozmiar 74 skomlpletowany.Ewentualni e kurtka, krotkie spodnie czy rampers pozniej, zalezy od pogody, bo moze byc lato w maju, moze tez zima trwac do lipca

Janek je juz ladnie, bardzo mu dynia z ziemniakiem posmakowala, dzisiaj dostal soczek jablkowy. przestal robic zdziwione miny, pewnie juz wie, ze jedzenie miewa rozne smaki
Brawa dla Jasia za postępy oj moj TŻ również kilka razy ubrał tak pampersa.

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-01-25, 11:12   #4045
dodinha
Wtajemniczenie

Ja mam odczucie że jestem beznadzieja matką.Kocham moje dziecko,ale w nocy mam jej serdecznie dość i się na nią wsciekam,zdarza mi się wściekle ją wyjąć z łóżeczka jak ryczy.Musiałam się wyżalić,mam straszne wyrzuty sumienia,ale w nocy nie panuję nad sobą.Co jest ze mną nie tak?Żal mi mojej kruszynki,że ma tak durną matkę

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-25, 11:16   #4046
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:

Lepiej tył na przód nic wcale
Mój mąż kiedyś w ogóle zapomniał założyć, karmię młodego i nagle poczułam ciepło na nogach...

Stary 2014-01-25, 11:20   #4047
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:

super ze Jasiu robi postepy
a to ze nie tesknil to on jest jeszcze bardzo malutki, nadejdzie taki czas ze nie posci Cie nigdzie

Stary 2014-01-25, 11:25   #4048
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
u Nas po niej problemow z kupą nie było więc nie zawsze zatwardza
U nas też nie było problemu. Ja tylko 3 dni dałam samej marchewki po 1/3 słoiczka.
Stary 2014-01-25, 11:26   #4049
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Lepiej tył na przód nic wcale
Mój mąż kiedyś w ogóle zapomniał założyć, karmię młodego i nagle poczułam ciepło na nogach...

To jest hicior

Stary 2014-01-25, 11:35   #4050
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
bum tarara

u nas -15

pizza mniammmm
u mnie by to moglo byc na sniadanie obiad i kolacje
Cytat:
tak tak tak

jezuuu maly zasnal.na macie i spal poltorej godziny a teraz cyrkuje

to sie chyba strasznie zmeczyl jak padl ma macie
Cytat:
mleko sciagałam co 3 godz oprócz tego piłam 5 saszetek dziennie bocianka..mleko zanikło jak tylko zaczełam dokarmiac mm...
ja dokarmiam od poczatku wiec to pewnie dlatego mleka coraz mniej
Cytat:
mleko sciagałam co 3 godz oprócz tego piłam 5 saszetek dziennie bocianka..mleko zanikło jak tylko zaczełam dokarmiac mm...
ja dokarmiam od poczatku wiec to pewnie dlatego mleka coraz mniej
Cytat:
i dowaliłam w gemini 350zł
łaaaaaaaaaaaaaaaa

boje sie nacisna cpotwierdzenie bo chyba zbyt duzo kupiłam
no to zaszalałas!

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Kochana nie bądź zazdrosna tylko się ciesz, że możesz mała sprzedać dziadkowi! To normalne, że chcę ją rozpieszczac,kocha ją mocno i chcę jej to okazać a umie tylko w taki sposób,nie złość się na niego,u mnie jest to samo w dodatku cały czas dają adzie słodycze mimo że ja niezbyt pozwalam,ale dziadkowie są od rozpieszczania.pomyśl, że jak go kiedyś zabraknie to będziesz opowiadała małej o tym dzisiejszym fakcie i dla niej to będzie najukochańszy dziadzio

chyba masz racje choc ja poprostu jestem zawzieta
on ma ciezki charakter i przez te 3 lata ja nie moglam zniesc jego zachowania wiec moze tak reaguje bo jestem cięta na niego
Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Ja mam odczucie że jestem beznadzieja matką.Kocham moje dziecko,ale w nocy mam jej serdecznie dość i się na nią wsciekam,zdarza mi się wściekle ją wyjąć z łóżeczka jak ryczy.Musiałam się wyżalić,mam straszne wyrzuty sumienia,ale w nocy nie panuję nad sobą.Co jest ze mną nie tak?Żal mi mojej kruszynki,że ma tak durną matkę

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
nie zadreczaj sie! kazda z nas ma gorsze dni i wtedy tez ma tak samo, wiec nie miej wyrzutow sumienia bo to normalny odruch organizmu jak sie ma dosc i jest sie przemeczonym.Nie jestes beznadziejna

Kaska zauwazylam ze na 1 stronie przy spisie urodzonych dzieciaczkow wkradly się blędy u niektorych

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości