Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-24, 20:44   #751
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

u karolci tag "kierowcą być" z oleską i tą karlajn którą karolina otatnio "promuje"
http://www.youtube.com/watch?v=2Cod9vBFue8
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 20:59   #752
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Donselita też pije odżywki białkowe ale to nie o to chodzi, jak ktoś ma dobrze ustawioną dietę to nie potrzebuje odżywek (chyba że się trenuje na wyższym poziomie, przygotowuje się do zawodów itd.).
Alina ma po prostu chłopaka instruktora kulturystyki ... ale kogo my w ogóle porównujemy, Donka myli podstawowe pojęcia, mówi ze ma dietę redukcyjną a w innym filmie że buduje masę, także sukcesów jej nie wróże.
Donicostam wszytsko robi bez ładu i składu i nie napisze wiecej bo mnie wykropkują. Alina ma plan i robi ćwiczenia z głową dzięki czemu wygląda bosko.

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
sorry, ale na zdjęciu po lewej FDAC wygląda jak pani przed 40-tką...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...44335957_n.jpg
To jest straszne, przyszła pani kosmetolog a nie dba o to żeby bez tapety tez wyglądać dobrze.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 21:01   #753
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Nawet ciacho w ostatnim filmiku powiedziała, że ogląda Karolajnę

http://www.youtube.com/watch?v=lBEjA42Knuo ciacho opowiada nawet o starym związku.
Zawsze się zastanawiam, dlaczego tak wielu ludzi mówi "Montenegro"
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 21:09   #754
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
To ja mam pytanie, jak często wy ćwiczycie i czy ćwiczycie i jak to jest w przypadku waszych facetów?

Szczerze mówiąc sama gdybym miała faceta sportsmena to czułabym się w obowiązku wyglądać podobnie. No może nie w obowiązku ale dla dobrego samopoczucia, bo wiecie, on ciacho, jędrne ciałko, a mi tyłek czy ramiona zwisają... nie mogłabym tak.
Faceta nie mam ale staram się ćwiczych, choć jakbym miała faceta sportsmena to miałabym więcej motywacji.

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=sZwmo_2DOz0 Wiedziałyście że można aż taką obróbkę robić w filmikach? Myślałam, że PS istnieje głównie na zdjęciach. O ja naiwna.
To fake. To są animacje połączone z kilkudziesięciu krótszych filmików. Aczkolwiek piosenka świetna i slucham ją już kilka dni i przstać nie mogę.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 21:45   #755
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=sZwmo_2DOz0 Wiedziałyście że można aż taką obróbkę robić w filmikach? Myślałam, że PS istnieje głównie na zdjęciach. O ja naiwna.
Polecam http://kotakoti.zzl.org/ dziewczyna wywala inne brudy na wierzch, ale sporo jest m.in. właśnie o niewiarygodnym wręcz przerabianiu filmików.

Ja ćwiczę cztery razy w tygodniu. I chyba te moje ćwiczenia sprawiły, że ukochany również wziął się za siebie
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 22:42   #756
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
czy ten film służy "pochwaleniu się " nową renault meganką czy tym, że karolajn ma taką podzielną uwagę i jest świetnym kierowcą?
Stary 2014-01-24, 22:47   #757
sweetdream90
Rozeznanie

Wow, jak wyłapałaś że to Renault Megane?
Alicja jest już z nami - 17.10.2014 15:30
sweetdream90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 22:58   #758
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sweetdream90 Pokaż wiadomość
Wow, jak wyłapałaś że to Renault Megane?
domyślam się po fasonie tapicerki i wyglądzie kokpitu
Stary 2014-01-24, 23:05   #759
Agata2205
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
sorry, ale na zdjęciu po lewej FDAC wygląda jak pani przed 40-tką...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...44335957_n.jpg
jaka szara cera...

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja tylko za Judy bym zapłaciła
Domyślamy się

Cytat:
To ja mam pytanie, jak często wy ćwiczycie i czy ćwiczycie i jak to jest w przypadku waszych facetów?

Szczerze mówiąc sama gdybym miała faceta sportsmena to czułabym się w obowiązku wyglądać podobnie. No może nie w obowiązku ale dla dobrego samopoczucia, bo wiecie, on ciacho, jędrne ciałko, a mi tyłek czy ramiona zwisają... nie mogłabym tak.
Obecnie czasami skacze na skakance ale jak jest ciepło to biegam codziennie i przynajmniej 4 razy w tygodniu ćwiczę. W zimie mi się nic nie chce
tacy idealni faceci to nie moja bajka. Lubię patrzeć na zdjęcia męskich kaloryferów, ale nie chciałabym owego w domu. Mój jest szczupły z jakimś tam zarysem mięśni, czasem poćwiczy, czasem nie i mi to jak najbardziej odpowiada. a że teraz go nie ma w domu to jem chipsy i sama jestem w szoku że to robię o tej godzinie
Sent from my ST21i using Wizaz Forum mobile app
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 23:06   #760
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...29596112_n.jpg Karolajna

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

też ją lubię Taka zwykła babka
też zmieniłam zdanie co olimpi.. na początku mnie bardzo irytowała swoim sposobem odpisywania na komentarze widzek... teraz ją nawet lubie. Taką normalka kobita pracująca, zajmująca się domem , dzieckie, mężem robiąca przetwory na zimę a nie wyjeżdżająca na zakupy do Berlina co miesiąc :P
bardziej się identyfikuje z nią niż z Szusz....
Stary 2014-01-24, 23:34   #761
ladymln
Zadomowienie

Cytat:

Ja ćwiczę co drugi dzień,mój TŻ chodził na siłownię i biegał,teraz trochę się opuścił w czestotliwości ćwiczeń.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 23:39   #762
Wreeednia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
To ja chyba nie mam poczucia wstydu TŻ potrafi być na siłowni codziennie, ja nie ćwiczę wcale bo nie lubię.
Hahaha ja tak samo
Nawet chciałam ale...lenistwo mnie pokonało

Cytat:
Ja Cię...
Uwaga... pewno niektóre yt łamią sobie teraz głowę jak to się robi, bo by sie przydało zatuszować tu i ówdzie
Stary 2014-01-24, 23:48   #763
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wreeednia Pokaż wiadomość
Hahaha ja tak samo
Nawet chciałam ale...lenistwo mnie pokonało

ja codziennie po pracy chodzę ,lepiej tak niż się zebrać i drugi raz wyjść z domu w zimę
Stary 2014-01-25, 01:25   #764
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
A w przyrodzie nic ginie
No to odnalazły się zaginione (odcięte) pośladki

Człowieka dosłownie chwilę nie ma a tu taaakieee tematy lecą
ale nadrobiłam

ja niestety przez zimę się rozleniwiłam, znowu ćwiczę z 1-2 razy w tygodniu no i lecę min 10 okrążeń po podwórku - duże jest to nie muszę latać po drodze no taki ze mnie leń teraz

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:04   #765
Takajakaya
Wtajemniczenie

Hmmm...wątek zablokowany czy wszyscy śpią? Witam się z rana

A co myślicie o minimalizmie kosmetycznym? Bardzo podoba mi się podejście nissiax i CMB do tej kwestii.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:25   #766
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

A co myślicie o minimalizmie kosmetycznym? Bardzo podoba mi się podejście nissiax i CMB do tej kwestii.
Ja jestem, ale nic mi się nie chce dzisiaj

Minimalizm jest super sprawą, też wdrażam w życie Patrzę na kosmetyki, na ubrania, na wszystko inne i zastanawiam się po co mi to wszystko, tym bardziej, że wielu rzeczy nie używam, a więc konsekwentnie wszystko sprawdzam/testuję/oddaję/wyrzucam/ i od razu lepiej.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:26   #767
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:

Mi też się bardzo podoba Sama staram się praktykować minimalizm z mniejszym lub większym skutkiem. Czasem, jak patrzę, ile dziewczyny na YT mają kosmetyków, to się zastanawiam, czy chociaż jedną trzecią z tego zużyją... (nie mówię tu oczywiście o wizażystkach).

W ogóle to witam się po długiej przerwie, ostatnio się wypowiadałam w tym wątku, jak była to jeszcze XIV część, a od pewnego czasu tylko podczytywałam
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:29   #768
bold12
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=hvXhuAwSOLA

Projekt denko u Basi. Też mi się podoba jej podejście do gromadzenia kosmetyków.

bold12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:41   #769
imbaa
Rozeznanie

Cytat:

Mój facet jest sportsmenem i szczerze mówiąc głupio się czułam w zeszłym roku jak chodziliśmy razem po plaży i on taki idealny a ja taka bylejaka
Dlatego w tym roku ćwiczę jak nigdy wcześniej, dobrze mi z tym, i zauważyłam że nawet on zabrał się jeszcze bardziej za siebie, widząc moją motywacje
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:53   #770
Krytyczkaa
Raczkowanie

GG do Krytyczkaa

Cytat:

Mi opcja minimalizmu kosmetycznego bardzo się podoba, może nie mam bardzo wielu kosmetyków ale w wakacje mam zamiar zamieszkac u chlopaka, więc byłby problem z przenoszeniem tego wszystkiego.

Dzień doberek

31.07 - TAG: Sunkissed Summer
27.07 - Życie mamy tylko jedno, nie marnujmy go
26.07 - Moja wyjazdowa kosmetyczka
Krytyczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:53   #771
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość
Mój facet jest sportsmenem i szczerze mówiąc głupio się czułam w zeszłym roku jak chodziliśmy razem po plaży i on taki idealny a ja taka bylejaka
Dlatego w tym roku ćwiczę jak nigdy wcześniej, dobrze mi z tym, i zauważyłam że nawet on zabrał się jeszcze bardziej za siebie, widząc moją motywacje
Czy zauważyłaś jaki to miało wpływ na Twoje samopoczucie, sen? Czy jesteś mniej zmęczona i masz więcej energii niż wcześniej?

Rossoneria a masz jakieś praktyczne rady jak to wprowadzać w życie? Sama staram się iść tym torem, ale co jakiś czas robię nowe zakupy, chociaż bardziej się ograniczam i kupuję tylko to co mi potrzebne. Niestety w różnych typach kosmetyków - odżywki, balsamy do ciała mam duże zapasy...

Atenya miałaś może taki moment generalnych porządków i wyrzucania? Ja niektóre rzeczy trzymam z sentymentu, ale też powoli minimalizuję swoje otoczenie.

bold12
idę oglądać, bardzo lubię jej denka.

Stary 2014-01-25, 12:00   #772
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez Takajakaya

Ja staram się ćwiczyć co drugi dzień a mój tż nie ćwiczy w ogóle ale pracuje nad tym, dziś i jutro są dni otwarte na mojej siłowni i zgodził się ze mną pójść
Stary 2014-01-25, 12:03   #773
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
[COLOR=Gray]Czy zauważyłaś jaki to miało wpływ na Twoje samopoczucie, sen? Czy jesteś mniej zmęczona i masz więcej energii niż wcześniej?

Odkąd ćwiczę mam dużo więcej energii niż wcześniej i generalnie czuję się jakoś lepiej i lżej przechodzę zimę.
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 12:08   #774
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Atenya miałaś może taki moment generalnych porządków i wyrzucania? Ja niektóre rzeczy trzymam z sentymentu, ale też powoli minimalizuję swoje otoczenie.
Generalne porządki robię mniej więcej co pół roku (jeśli chodzi o ubrania i jakieś inne nieprzydatne przedmioty), a jeśli chodzi o kosmetyki to jednak częściej, bo a to data ważności nie ta już albo się nie sprawdzają itd. Tutaj zdecydowanie wolę ostry minimalizm. Od razu czuję ulgę, gdy pozbywam się takich kosmetyków Szczególnie jeśli chodzi o kolorówkę.
Też niektóre rzeczy trzymam z sentymentu Mam taki ładny kartonik na takie rzeczy i trzymam je schowane Są to pamiątki i nie wyobrażam sobie ich wyrzucić. Kiedyś z chęcią będę je na nowo oglądać i wspominać.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2014-01-25 o 12:10
Stary 2014-01-25, 12:47   #775
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Rossoneria a masz jakieś praktyczne rady jak to wprowadzać w życie? Sama staram się iść tym torem, ale co jakiś czas robię nowe zakupy, chociaż bardziej się ograniczam i kupuję tylko to co mi potrzebne. Niestety w różnych typach kosmetyków - odżywki, balsamy do ciała mam duże zapasy...
No ja mam o tyle łatwiej, że z natury jestem dość oszczędna i rzadko mi się zdarza zaszaleć na zakupach. Staram się kupować tylko to co jest potrzebne, nienawidzę też wyrzucać przeterminowanych rzeczy, bo to trochę tak, jakbym wyrzucała kasę. Kiedy zużyję jakąś rzecz, bez wyrzutów sumienia mogę kupić nową Strasznie mnie ostatnio kuszą te duże palety cieni z The Balm, ale powstrzymuję się, bo po co mi tyle cieni? I tak mój codzienny makijaż jest mega nudny i prosty.
Niestety, wciąż mam jedną słabość - kremy BB. Mam otwarte kilka opakowań i pełno próbek, a i tak wciąż mnie kusi, by kupować nowe Ale walczę z tym.
Ps: Ciebie jako blogerki nie motywuje do zużywania projekt denko?
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 12:57   #776
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Generalne porządki robię mniej więcej co pół roku (jeśli chodzi o ubrania i jakieś inne nieprzydatne przedmioty), a jeśli chodzi o kosmetyki to jednak częściej, bo a to data ważności nie ta już albo się nie sprawdzają itd. Tutaj zdecydowanie wolę ostry minimalizm. Od razu czuję ulgę, gdy pozbywam się takich kosmetyków Szczególnie jeśli chodzi o kolorówkę.
Też niektóre rzeczy trzymam z sentymentu Mam taki ładny kartonik na takie rzeczy i trzymam je schowane Są to pamiątki i nie wyobrażam sobie ich wyrzucić. Kiedyś z chęcią będę je na nowo oglądać i wspominać.
Nie masz poczucia że jak wyrzucasz coś przeterminowanego to wyrzucasz kasę do kosza? Buble to rozumiem, ale z kosmetykami przeterminowanymi już jest inaczej i u mnie to oznacza - kupuję za dużo I wtedy mam doła

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość
Odkąd ćwiczę mam dużo więcej energii niż wcześniej i generalnie czuję się jakoś lepiej i lżej przechodzę zimę.
Tak myślałam, na pewno świetne uczucie...

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
No ja mam o tyle łatwiej, że z natury jestem dość oszczędna i rzadko mi się zdarza zaszaleć na zakupach. Staram się kupować tylko to co jest potrzebne, nienawidzę też wyrzucać przeterminowanych rzeczy, bo to trochę tak, jakbym wyrzucała kasę. Kiedy zużyję jakąś rzecz, bez wyrzutów sumienia mogę kupić nową Strasznie mnie ostatnio kuszą te duże palety cieni z The Balm, ale powstrzymuję się, bo po co mi tyle cieni? I tak mój codzienny makijaż jest mega nudny i prosty.
Niestety, wciąż mam jedną słabość - kremy BB. Mam otwarte kilka opakowań i pełno próbek, a i tak wciąż mnie kusi, by kupować nowe Ale walczę z tym.
Ps: Ciebie jako blogerki nie motywuje do zużywania projekt denko?
Kiedyś robiłam na blogu nawet akcję zerowanie gdzie motywowałam inne dziewczyny do denkowania...ale później przestałam. Teraz nie robię raczej takich postów typu Projekt denko, bo jak widzę np. zużycia po miesiącu u innej dziewczyny gdzie jest 10 produktów...to ja może ze 2-3 denkuję. A trzymanie pustych opakowań miesiącami zaczęło mnie irytować Poza tym np. balsam do ciała używam jeden przez jakiś czas, ale np. odżywki do włosów używam ze dwie z jakąś maską na zmianę bo moje włosy się przyzwyczajają. Chyba stosuję małe dawki kosmetyków, bo u mnie jedna odżywka to minimum dwa miesiące używania, gdzie inne dziewczyny stosują je na 5 razy.

Dlatego cały czas staram się robić jak najmniej nowych zakupów.

Stary 2014-01-25, 13:02   #777
Joskelyn
Zadomowienie

A ja nienawidze trzymania u siebie kosmetykow, ktore nie sa dla mnie idealne. Mam takie natrectwo, ze od razu musze je oddac, sprzedac, pozbyc sie jak najpredzej, bo mnie psychicznie mecza czasem nawet zdarza mi sie cos niby dobrego po prostu wyrzucic, bo wiem, ze mam cos lepszego i to bedzie mi zalegac... dlatego moja "kolekcja" kosmetykow to jedno pudeleczko i bardzo mi to odpowiada ubrania nienoszone przez sezon - nawet te niby ladne - tez bez zalu od razu oddaje.

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml!
Joskelyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 13:06   #778
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Strasznie mnie ostatnio kuszą te duże palety cieni z The Balm, ale powstrzymuję się, bo po co mi tyle cieni? I tak mój codzienny makijaż jest mega nudny i prosty.

Mnie również, ale na razie mam inne priorytety odnośnie wydania pieniędzy, więc Meet Matt z The Balm musi mi wystarczyć Swoją drogą jest świetna, polecam.

Cytat:
Napisane przez Joskelyn Pokaż wiadomość
A ja nienawidze trzymania u siebie kosmetykow, ktore nie sa dla mnie idealne. Mam takie natrectwo, ze od razu musze je oddac, sprzedac, pozbyc sie jak najpredzej, bo mnie psychicznie mecza czasem nawet zdarza mi sie cos niby dobrego po prostu wyrzucic, bo wiem, ze mam cos lepszego i to bedzie mi zalegac... dlatego moja "kolekcja" kosmetykow to jedno pudeleczko i bardzo mi to odpowiada ubrania nienoszone przez sezon - nawet te niby ladne - tez bez zalu od razu oddaje.

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
Też strasznie tego uczucia nie lubię, to takie dobijające. Pozbywam się tego, co mi nie pasuje czym prędzej i jest ulga
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 13:12   #779
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Nie masz poczucia że jak wyrzucasz coś przeterminowanego to wyrzucasz kasę do kosza? Buble to rozumiem, ale z kosmetykami przeterminowanymi już jest inaczej i u mnie to oznacza - kupuję za dużo I wtedy mam doła

No mam wyrzuty sumienia ale akurat jeśli o to chodzi, to mam taki problem przez prezenty np. od koleżanek, ktorych nie jestem w stanie zużyć, szczególnie chodzi mi o cienie. Mam na przykład XXL zestaw z Sephory i właśnie dopiero co rozwaliłam go, bo tak - szminki i błyszczyki są do bani no i są stare, wyjęłam tylko niektóre cienie i róże oraz bronzer i włożylam do glamboxa Dzięki temu mam porządek i używam tego co lubię, a ten zestaw tylko mi przeszkadzał na toaletce. Niektóre cienie mimo że mam już jakieś 3-4 lata są ok, dobrze się trzymają, są intensywnie i nie uczulają. Tak więc w przypadku kolorówki to nie moja wina, że muszę niektóre rzeczy wyrzucać Ale mam słabość do pomadek i błyszczyków i z tym walczę nieustannie

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2014-01-25 o 13:14
Stary 2014-01-25, 13:32   #780
Bothi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
Ale przyznasz, że przesądzanie za Ciebie, ze coś zrobisz bądź nie- jest jak wróżenie z fusów
Nie napisałam tego, wróć i jeszcze raz przeczytaj moją wypowiedź . A Melevis podałam jedynie jako przykład.

Cytat:
Minimalizm kosmetyczny i makijażowy stosuję z powodzeniem. Z naturalnym makijażem wyglądam 100 razy lepiej niż z tapetą. Ale jestem skąpa, nie kupuję drogich kosmetyków.
Bothi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości