![]() |
#1501 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
![]() sikam krwią ![]() okropnie jest. pije ciągle coś, wziełam urofuro, nic nie dało, już godzine czekam + godzine siedziałam w gorącej wodzie i teraz grzeje sie poduszką elektryczną. masakra ![]()
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
![]() Lubię Go ale no wiadomo siarę może mi robić :P Pić nie będę bo nie chcę wyglądać źle : Jeju co się dzieje,współczuję.
#1503 |
Konto usunięte
|
To jeszcze jest wątek o BDSM czy już o perypetiach szkolnych? Bo jak tak, to może trzeba tytuł zmienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Konto usunięte
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4478141 5]To jeszcze jest wątek o BDSM czy już o perypetiach szkolnych? Bo jak tak, to może trzeba tytuł zmienić.[/QUOTE]
![]() no dobra dziewczyny wejdźcie na klub. |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4478141 5]To jeszcze jest wątek o BDSM czy już o perypetiach szkolnych? Bo jak tak, to może trzeba tytuł zmienić.[/QUOTE]
Jest tak dlatego bo żadna nie uprawia seksu/nie ma sesji 24h.Życie nie kręci się wyłącznie wokół tego a jakoś nie zauważyłam by większości przeszkadzało pisanie nie tylko o bdsm/seksie. Musimy czekać do niedzieli a i tak nie wiem czy będziemy mieli jak się kochać.
#1506 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Od wylewania prywaty są wątki na społecznościach. Mam co robić w życiu, więc jak mam czas i wchodzę na wizaż, to chciałabym przeczytać coś co mnie interesuje. Jasne, życie, offtop się zdarza, ale nie na taką skalę, że posty przelatywałam wzrokiem, bo nie chciało mi się ich czytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4478714 7]
Jasne, życie, offtop się zdarza, ale nie na taką skalę, że posty przelatywałam wzrokiem, bo nie chciało mi się ich czytać.[/QUOTE] Bo len jestes dlatego ![]() ![]() ![]()
#1508 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też mi się zdarza offtop, ale ostatnio faktycznie wątek ma mało wspólnego z założeniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4478714 7]Życie się nie kręci wokół seksu, ale ten wątek tak.
Od wylewania prywaty są wątki na społecznościach. Mam co robić w życiu, więc jak mam czas i wchodzę na wizaż, to chciałabym przeczytać coś co mnie interesuje. Jasne, życie, offtop się zdarza, ale nie na taką skalę, że posty przelatywałam wzrokiem, bo nie chciało mi się ich czytać.[/QUOTE] Fakt dużo jest nie na temat ale są też całe strony o bdsm :P ostatnio na społecznościowym wątki umierają. Cytat:
![]() Mało osób wie w ogóle co to bdsm a przynajmniej w moim towarzystwie.
![]() |
#1511 |
Konto usunięte
|
To, że wątki na społecznościach padają obchodzi mnie tyle samo co nadmierne prywatne wynurzenia na tym wątku
![]() Skoro o kneblach mowa, to mi Pan ostatnio obiecał, że jak kupię sobie knebel, to będę miała zrywane klamerki uderzeniami paska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4478919 4]
Skoro o kneblach mowa, to mi Pan ostatnio obiecał, że jak kupię sobie knebel, to będę miała zrywane klamerki uderzeniami paska ![]() Mi zatyka usta dłonią a jak jestem głośniej to mocniej pcha ![]() Chociaż mam ochotę się wykrzyczeć niedługo ![]()
#1513 |
Konto usunięte
|
Ja ostatnio za każde bycie głośniej dostawałam w twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mnie kręci sytuacja, w której muszę być cicho - bo np. zabawiamy się przy ludziach, albo w jakichś nie do końca odpowiednich okolicznościach. Zero dłoni, knebla, sama świadomość, że suka ma milczeć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4478959 5]Ja ostatnio za każde bycie głośniej dostawałam w twarz
![]() Nie Nasz level ![]() Zawsze muszę być cicho bo ktoś jest w domu a to trudne przy takich doznaniach.Po takim czasie nauczyliśmy się naprawdę cicho ale ostro kochać,pogłoga starte kolana i Jego tyłek nieraz poparzony kaloryferem ![]()
#1516 |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4478959 5]Ja ostatnio za każde bycie głośniej dostawałam w twarz
![]() Luuuubie to! ![]() ![]() Ja lubię być głośno i Pan to lubi, ale często jak jest późno, zbyt mocno i już zbyt głośno to właśnie albo zatyka mi usta tym co ma pod ręką, albo dłonią. Albo każe być cicho trzymając za gardło, albo robiąc to co Vahlia napisała wyżej.
#1517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale teraz wpadłam na pomysł ![]() Uwielbiam się z Nim droczyć i szantażować,lubię Jego reakcje ![]() Czy Wy też tak robicie? Zawsze jesteście uległe?
![]() |
#1518 |
Raczkowanie
|
Ja jestem zawsze uległa. Nawet minetki nie lubię, bo kojarzy mi się jednoznacznie z dominacją kobiety
![]() Mówiłam Wam wczoraj, że mam ochotę na klamerki. Były ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bzebze Czas edycji: 2014-01-25 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie jestem w pełni uległa ani On nie jest całkiem dominujący ![]() Przyznam,że pierwszy raz słyszę "facefuck" mi się bardzo podoba nazwa "irrumatio" ![]() Mój ma okropne łaskotki ale i tak nie ciągnie mnie stópek :P Jakoś tuż nad kolanami i w dół jest strefa nieseksowa u Nas ![]() Pisz pisz ![]()
![]() |
#1520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najfajniejszy jest ten element reakcji,tego,że nie wiem co zrobi czy ulegnie czy zdominuje mnie. Uwielbiam zamieniać się ![]()
![]() |
#1522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze jestem uległa, nie wyobrażam sobie inaczej. Cytat:
![]() ![]() też uwielbiam stopy Pana. ![]() rozpisuj sie, po to jest ten wątek ![]()
![]() |
#1523 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja jestem raczej głośna, więc jak muszę być cicho to ![]() Cytat:
A jakbym Pana uderzyła, to zapamiętałabym, że tak się nie robi ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Konto usunięte
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4479482 8]
Tak, zawsze jestem uległa, nie kręci mnie dominacja zupełnie. )[/QUOTE] Ty s.uko! ![]() Ja tak samo. Jeśli facet chce, żebym dominowała, czuje się głupio i mówię Nieeee, bo cię zerżnę przy pomocy dildo, wtedy uciekają ![]() Tak na poważnie, to mój obecny friend nie boi się dildo ![]() Bo już 3 razy to on mnie wiązał, kneblował, bił, gwałcił i w ogóle. Zrozumiałam po raz tysięczny, że ból sam w sobie mnie nie podnieca, ALE gdy czułam prawdziwy ból, bo wchodził zbyt głęboko, nie chciałam, by przestał, choć bolało naprawdę. I potem pół tygodnia nie mogłam chodzić ![]() Podnieca mnie sam proces wiązania, gdy jego dłonie dotykają niby niechcący mojej skóry, tak delikatnie, ale stanowczo. A potem mocne więzy i koniec czułości. Pamiętam, gdy związywał mnie po raz pierwszy, drżałam jak wariatka i lało się ze mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4479482 8]
A jakbym Pana uderzyła, to zapamiętałabym, że tak się nie robi ![]() [/QUOTE] Jak mialabym uderzyc mojego to wczesniej padlabym ze smiechu ![]() ![]()
#1527 |
Konto usunięte
|
Możliwe, że po prostu nie lubię, gdy wsadza mi penisa w tyłek, gdy odczuwam jeszcze ból po poprzednim razie (po dłuższej abstynencji analnej
![]() ![]() ![]() Raz mnie rozstawił po wszystkim związaną, wyszedł bezczelnie na balkon, palił i zerkał na mnie z uśmiechem ![]() A gdy byliśmy u niego, też byłam związana, prowadził mnie jak na smyczy do wc i kazał sikać, a sam patrzył ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zadomowienie
|
Mnie by szlak trafił jakbym cały czas była uległa
![]()
#1530 |
Konto usunięte
|
Nieeee, ja mam alergię na zimno
![]() ![]() zimą ja nie funkcjonuję ![]() ![]() btw on lubi podduszanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.