|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Cytat:
![]() A głupot na pewno byś żadnych nie palnęła
|
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak tez zrobie kochana
mam nadzieje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
miejmy nadzieję, że nie trzeba będzie w ten sposób tego sprawdzać
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
LASKI! Nasmarowałam schab czosnkiem (4 ząbki
)różnymi przyprawami i olivą. Czy starczy jak mięsko postoi tylko 2-3 h przed jego zrobieniem?? ![]() kotka, malinaOla, Zalamana, Jagatka ja jej nocnik wymyłam domestosem na noc, kiedy już dawno spała i po tym jak zauważyłam u niej zaczerwienienia. Stwierdziłam, że może za dużo bakterii to wolałam je wytępić ![]() Domestosem to ja jej wybielałam pieluchy tetrowe i nigdy jej nic nie było ![]() malinaOla mam podobnej wielkości blachę. A powiedz mi po co się leje oliwę do białek?? bo nie mogę tego ogarnąć... najpierw ubić a potem dodać cukier dopiero? Przecież to już nie będzie taka soczysta piana od razu można żryć czy dopiero na drugi dzionek???Cytat:
Jakby coś to spytaj się o cenę i w razie co, żeby upuścił coś z ceny za monitoring... ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- W ogóle mój tż dobry... ja się wściekam, że córa woła "śybko kupka" ja ją wysadzam i nic po czym stwierdza, że to jednak bąk był... i mówię jej, że ja co chwila nie będę latać z nią (dosłownie co 2 minuty)a tż do mnie wystartował i mówi, że ja nie mam cierpliwości do dzieci jednak i jeszcze mówi: "czy ci się tak od razu chce kupe?????? Nie pierdzisz przed tym, nie masz fazy kreta??? Nie wychodzi na zakręcie???" normalnie padłam i śmiałam się w głos
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
tak wiem Leine
już się kajam... jak juz Ci odpisałam, to przeczytałam wolniej i dokładniej.... ![]() Wybacz o pani
|
#2647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój Tż ma niezłe pomysły |
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Kindzia!no to super wieści!!!
![]() Leine! Oby Cię nie rozłożyło!!! Jak zjesz schabik z tym czosnkiem to staniesz na nogi myślę, że 3 h na zamarynowanie starczą.Załamana! Oby wizyta szybko zleciała! A tak poza tym to u nas jak będzie córcia to będzie Natalka![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć babolce
U mnie dziś przyszła wredna @. Stwierdzam z całą stanowczością, że owulację miałam 26dc wtedy kiedy mówiłam tż, że jeszcze bym raz dziś serduchowała a on mi na to powiedział: "Dziś mi się nie chce, już było tyyyle. Jak ma być dzidzia to będzie" No i teraz wychodzi, że nasze serduchowanie to było na nic, bo owulacja była dopiero później Wkurza mnie to, że możesz cały miesiąc prawie serduchować a i tak nie trafisz. Ja nie wiem i nigdy nie zrozumiem jak kobiety zachodzą po jednym razie, jak my tu celujemy z wykresami i trafić nie możemy Pewnie, ze było fajnie, nie skupialiśmy się zupełnie przy tym na dziecku, po prostu miło spędzaliśmy czas, ale ma to też niby doprowadzić do ciąży i nie doprowadza.... Szczerze to nie płaczę, ale mam psychiczny bunt, podświadomie jestem wściekła na to, że nie mogę mieć fasolki w brzuszku i szlak mnie trafia po prostu Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- A gin mi wtedy polecił brać Cyclodynon a ja teraz doczytałam, że to to samo co Castagnus tylko cena 43 zł a Castagnus chyba z 15 zł Więc będę brała Castagnus, tylko sobie go muszę w poniedziałek kupić
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2014-01-25 o 16:38 |
||
|
|
|
#2650 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz po bylo hmmm normalnie i to drugie spotkanie z rzedu :szok:Mnie sie podoba wlasnie imie Natalka i jakby byla dziewczynka miala miec tak na imie, ale teraz moze juz przy 2 dziecku sie dopiero przyda hehe ![]() Cytat:
![]() W ogole z calego serca kibiciuje wam dziewczyny, zeby sie wam udalo i tez mi przykro razem z wami kiedy pojawia sie tylko I kreseczka, albo @ przychodzi ; (Ale i tak wierze, ze kazdej sie w tym roku uda!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobraliście się
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
Witam was. Wczoraj z moim tz zrobiliśmy sobie super filmowy wieczór z rozwalonym wyrem dlatego mnie nie było. Serducha też nie było ale dzisiaj jest szansa
![]() Biorę się za nadrabianie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I obyś miała rację, że w końcu zafasolkujemy!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem co czujesz mam dokładnie tak samo :banghead: W końcu nam się uda!!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musze miec racje i zafasolkujecie !!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I widzę ze usunęłaś poprzedni cykl, tak? domyślam się co czujesz, taka bezsilność jest najgorsza. Oboje bardzo chcecie, nie obwiniaj Tżta bo to nie ma sensu, jakby wiedział to wiesz...Cytat:
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Córa miała o 14 gorączkę 39,9- o 5 rano dostała nurofen, potem spała a po spaniu jej zmierzyłam z ciekawości ii...
U nas był lekarz, sąsiadka zadzwoniła. Przyszły dwa turasy, jeden sapał do tż, że ten nie stoi w drzwiach i na nich nie czeka ![]() ale do rzeczy; osłuchali, czysto, w piczona nie zaglądał nawet bo to allemedizin to się nie przyłożył pytał o leki jakie dajemy, wypisał skierowanie do lekarza i mam z tym się zgłosić do prowadzącego do 39stopni nic nie dawać, po 39 dać czopka a jak będzie 40 stopni to dzwonić do lekarza, nie dawać mleka bo jest ferentacja w brzuchu że to wirus grypy, że normalne, że ma katar taki gęsty, jego rodzina chorowała przez 2 tygodnie... dużo rozumiałam, gadał tylko do mnie bo chyba do tż miał dalej pretensje, że nie otworzył na czas cep ogólnie miałam wrażenie, że lekarz typu: "aaa co wy dzwonicie, dziecko musi odchorować, dawajcie leki, dzwońce jak nic nie będą dawać i będzie fajnie" |
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
vioris faktycznie to to samo co castagnus a castagnus kosztuje ok 20 zł
więc bardziej się opłaca no i trzeba brać przez 90 dni nie wiem jak tamto dziadostwo ![]() Jestem dziś ospała, czuje się ciężka... nie mam siły. Nikt mnie tu dziś nawet nie zauważył paszteciary
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Jagatka wstyd ale ja nie paczałam na ovuf od kilku dni
i nie wiem kto z kim i dlaczego, ale zaraz idę obejrzeć i porozliczać co niektórych ja nie umiem bez niej żyć, to moje drugie ja!! ![]() Makarenka noo bez kitu, jak on coś zapoda czasem to idzie paść.... Ja to nie mam takich tekstów, może kiedyś... najczęściej to mnie na noc bierze i w łóżku śmieszne rzeczy gadamy, że non stop się śmiejemy, czuby ![]() Viorisku nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Ciebie @ się rozpoczęła!!! Kup i bierz, ja dziś po 2 dawce i mam nadzieję, że za 2 dni będzie @. ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() a nie, żeś ospała... a co mnie to obchodzi?? żartuje
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Leine..jak to Turki
eh nie lubię ich. Poznałam kilku w Niemczech i normalnie nie mam dobrego zdania. Myślą, że są pępkiem świata, lepsi od Ciebie. Oby córci było coraz lepiej ![]() Cytat:
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Leine dziś na żaden hit mnie nie stać...
![]() Chyba, że na taki że zaraz idę dalej leżeć Mrozy takie przyszły, że nigdzie się nie ruszam
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Wam powiem hit...u mnie znowu problemy z czadem
Skąd mam wziąć jakąś opinię, żeby pokazać tym skur.wiałym kominiarzom, że te otwieranie drzwi lub okna nawet minimalnie jest chore jak posrana ciągle na ten czujnik patrzę i zastanawiam się kiedy się zaświeci i wskażę 40ppm
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może lepiej wynająć inne mieszkanie?
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to jest już nasze 3mieszkanie w ciągu 3/4lat . Przecież pół roku temu się wprowadzaliśmy i wsadziliśmy w nie kupę kasy.---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- znalazłam TO http://www.pruszkow.com.pl/smniedzwi...cej.php?id=129 no ale do jasnej cholery nikt u mnie w bloku nie ma tego problemu z tego co pytałam ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- i to http://tbs.ketrzyn.pl/pliki/czad.pdf to jest to o czym gadał ten kominiarz. to ma sens okej, no ale nie przesadzajmy, że mam aż tak szczelne drzwi ( stare jak świat), bo okna fakt mam plastikowe...
|
|
#2666 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie
![]() Jest któraś ubezpieczona w KRUS i miała, że tak powiem coś wspólnego z zasiłkiem macierzyńskim właśnie w KRUS?
|
|
#2667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś rozgrzeszona, jak idzie @ to można jeść czekolade ![]() Ale od nowego cyklu ni wolno ![]() Cytat:
Zamiast wpaść tu z jakimś mega hitem Cytat:
jak mowisz że nikt nie ma takiego problemu to moze cos z tym piecem nie tak ![]() Manieczka gdzież TY??? Cytat:
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-01-25 o 18:56 |
||||
|
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zalamana macie jakieś imię wybrane dla synka?
![]() Godi ale Ci fajnie, sama bym sobie popierdziała pod kołderką A MIĘSKO- SCHAB ZE ŚLIWKĄ WYCZESANY!!!!!!!! zjadłam dwa plastry i mam dość Pyszne! Zaraz lecę do sklepu i kupię na pon/wtorek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja zaszaszlałam, prawie każdemu kto zasłużył skomciłam na ovufriend i jestem rozgrzeszona Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-01-25 o 19:13 |
||
|
|
|
#2669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2670 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ja mam dzisiaj mega doła Jędrzeja już z nami nie ma... uświadomiłam sobie, że chyba traktowałam go jak substytut dziecka - bo taki mały, bezbronny, przeżył dzięki mnie, często się do mnie tulił... i teraz cholernie mi go brakuje Cytat:
Jeśli tak i też jesteś ze stolicy, to mogę Ci podać namiar, gdzie go robią.A jak wygląda? Na ogół lekarz każe przyjść pierwszy raz ok 10 dc, a potem w zależności od tego co zobaczy ustala czy kolejna wizyta ma być następnego, za 2 czy za 3 dni - no i idziesz tak kilka razy i dowiadujesz się czy pęcherzyki i endometrium rosną ![]() Cytat:
A czemu masz brać teraz CLO (i to większą dawkę), skoro lekarz stwierdził, że jajniki zaczęły dobrze działać? Nie chciał najpierw zobaczyć czy pęcherzyki same z siebie by nie urosły? ![]() Cytat:
Aczkolwiek bardzo je lubię Z innych często tutaj padających: Majka strasznie mi się nie podoba Natalka też W ogóle babskie imiona średnio mi podchodzą - ja w przeciwieństwie do większości z Was, nie miałabym problemu z imieniem dla chłopca; natomiast z dziewczynką byłoby ciężko Aczkolwiek i tak mam komfortową sytuację, bo z naszym nazwiskiem praktycznie każde imię ładnie się komponuje Cytat:
A powiedz mi, bo nie pamiętam: na jakiej podstawie lekarz wysnuł u Ciebie podejrzenie endometriozy?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

miejmy nadzieję, że nie trzeba będzie w ten sposób tego sprawdzać 
bo nie mogę tego ogarnąć... najpierw ubić a potem dodać cukier dopiero? Przecież to już nie będzie taka soczysta piana
od razu można żryć czy dopiero na drugi dzionek???
już się kajam... 

23.06.2011
01.06.2013
No i teraz wychodzi, że nasze serduchowanie to było na nic, bo owulacja była dopiero później
Wkurza mnie to, że możesz cały miesiąc prawie serduchować a i tak nie trafisz. Ja nie wiem i nigdy nie zrozumiem jak kobiety zachodzą po jednym razie, jak my tu celujemy z wykresami i trafić nie możemy
i to drugie spotkanie z rzedu :szok:
domyślam się co czujesz, taka bezsilność jest najgorsza. Oboje bardzo chcecie, nie obwiniaj Tżta bo to nie ma sensu, jakby wiedział to wiesz...

zjadłam dwa plastry i mam dość 
Jeśli tak i też jesteś ze stolicy, to mogę Ci podać namiar, gdzie go robią.