|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
A od Teścia dostałam ręcznie wyrzeźbiony(wydłubany?) piękny drewniany moździerz, natomiast od szwagra wieeelki, chyba z 15cm średnicą wałek do ciasta (na męża
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
Linaewen ale fajnie. Uwielbiam prezenty recznie robione, takie od serca sie wydaja.
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalk now Free
|
|
#934 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i więcej o przesądach nie było mowy.
21.01.2010 r. 27.07.2012 r. 23.08.2014 r. ![]() 03.03.2015 - Jagódka TP: 25.08.2016 Edytowane przez asiulek8 Czas edycji: 2014-01-25 o 21:21 |
|||
|
|
|
#935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.weddinglegend.com/wp-cont...on-420x470.jpg Jeszcze porozmawiamy z panią w cukierni, czy nie ejst za duży Planujemy około 150-200 osób. Jak myślicie? Mój TŻ mówi, że taki duży jest fajny i lepiej będzie wyglądal, ale ja nie jestem pewna. No i też myślimy nad zmianą koloru kwiatów
|
|
|
#936 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zaproszenia bardzo ciekawe, nie spotkałam się jeszcze z takimi na żywo Więc fajna atrakcja. Szkoda tylko, że cenowo trochę drogo.Cytat:
Wychodzi to jak 36, ale nie zmienia to faktu, że metka mówi 34 ![]() Ćwiczę z MelB przede wszystkim - brzuch i tyłek. Do tego staram się przynajmniej dwa razy w tygodniu zrobić ogólne ćwiczenia na całe ciało, co by kalorie spalić i dość intensywnie kształtuje mięśnie rąk, pleców i ramion. 4 miesiące jestem już bez czipsów A tak, to generalnie staram się zdrowo jeść, choć zawsze nie jadłam najgorzej. Mniej słodyczy, choć nie zawsze to się udaje. I ostatni posiłek do 18.Marzy mi się jeszcze siłownia, moża uda się od przyszłego miesiąca ![]() Cytat:
Tak jak pisała mojakaren, celuję właśnie w tego typu torty. Mają swój urok. Proste, ale smaczne, nie za słodkiego. Do tego świetnie wyglądają. Nic dziwnego, że Ci się podobają bo są świetne ![]() Cytat:
Cytat:
Do tego bardzo podoba mi się opcja takiej ozodoby na tort. Zdradzisz jak ją będziecie sami robić? Ja pierwszy raz Cytat:
Jedna znajoma miała takie coś u siebie na ślubie. Nie mam pojęcia, do czego miał pasować motyw wieży eifla. Ale był. Z pomarańczowymi dodatkami. https://www.google.pl/search?q=tort+...16%3B255%3B471 Cytat:
![]() Nie będę miała podwiązki, bo ten motyw w ogóle mnie nie interesuje, więc nic niebieskiego. Będę miała perły. Na nogach sandałki, więc i pięty i palce odkryte. Nic starego też nie założę ![]() Jedynie co, to mnie mój w dniu ślubu w sukni zobaczy. Ale nie z przesądu, a dlatego, że tak jest bardzo fajnie ![]() Mój chłop mnie dzisiaj do zawału doprowadzi On mi pokazuje białe auto do ślubu Z czerwoną skórą w środku
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-01-25 o 21:31 |
|||||||
|
|
|
#937 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mając na uwadze tort w stylu francuskim zobaczcie to http://www.tortownia.pl/166,1,tort-T...u_francuskim#g , widziałam go na żywo
jest przepiękny!!Ja noszę zawsze rozmiar 34, a niekiedy jest nawet za duży i wchodzi w grę 32 ;/.
|
#938 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chcę żeby miał niespodziankę. Trochę się denerwuję, bo suknia raczej z tych, których on nie lubi, ale myślę że mimo wszystko mu się spodobam Jest welon, a wg narzeczonego to połowa sukcesu. :Puwielbiam te emocje, tę radość państwa młodych na ślubie i jak składają przysięgę. ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wahałam się wtedy pomiędzy dwoma całkiem różnymi sukniami. On odpowiedział tak, a ja oczywiście wybrałam odwrotnie ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Tylko, że te ma charakter ! Klasa, styl ! Jakiś klimat A mój mi pokazywał jakieś dwuosobowe, z odkrytym dachem, sportowe z czarno-czerwoną tapicerką, która jedynie na myśl przypominała fotele w klubie go go ![]() Nie wiem o co mu chodziło. Czy się zgrywał czy co, bo pod uwagę bierzemy starą syrenkę od znajomego
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-01-25 o 21:56 |
|
|
|
|
#941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lg_ago, Paryż, miasto miłości... Nic nie rozumiesz
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem, w ogóle nie zrozumiałam idei tego filmiku, zwłaszcza końcówki. Nie mój klimat, Młodzi sztywni, dużo pozowanych momentów...Ktoś się orientuje co to za zabawa była, że przed nią tańczyli panowie, a przed nim panie? Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
|
|
|
#943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#944 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Mam do wyboru to albo psychologię/angielski. . . . . . . Więcej filmików!
|
|
|
|
#946 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolczyki są prześliczne Cytat:
może podwiązka, a może jak dziewczyny już kiedyś pisały-wstążeczka doszyta do majteczek pożyczone-dziś się zainspirowałam-wsuwka pożyczona od mamy ![]() a z nowym nie ma problemu ![]() Cytat:
też będę celowała w takie ![]() Cytat:
czy Twój Teściu nie ma jeszcze jednej na sprzedaż? ![]() Cytat:
![]() nam na 120 osób pani mowiła, że 3 p wystarczy, Teściowa się upiera na 4p ale zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#948 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#949 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też myślałam nad rybką http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,21736.html, a prostą http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2875.html. Postawiłam bardziej na to co pasuje do mnie, jako osoby Choć w rybce czułam się niesmowicie kobieco i seksownie. Ale to nie byłam ja w niej ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-01-25 o 22:21 |
||
|
|
|
#950 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam tak samo- rybki mają w sobie coś. Chociaż myślałam na początku że są obleśne. ![]() Ale ekspedientka w sklepie powiedziała mi, że do rybki to musi być wysoka osoba, a mi poleciła obcas co najmniej 10 cm. Więc rybka odpadła, ale też była zbyt seksowna chyba dla mnie. A w swojej empire czułam się tak dobrze, właśnie czułam, że jestem w niej sobą. ![]() Oczywiście z założenia nie cierpię sukni empire. ![]() Cytat:
Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-01-25 o 22:22 |
||
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha te przesądy są mega ![]() podobno jest jeszcze o butach, które kupi nam facet. Że trzeba symboliczny grosik dać czy coś a z miesiącem to ja mam przekichane - miesiąc majowy-ślub grobowy czy grób gotowy ![]() Cytat:
![]() gratuluję silnej woli i samozaparcia ![]()
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-01-25 o 22:31 |
||
|
|
|
#952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego też nie kupiłam rybki. Choć naprawdę, nie skromnie powiem, że wyglądałam fenomenalnie Sylwetka klepsydry (podobno ), wysoka, szczupła. Więc naprawdę wszystko super. Ale to nie byłam ja ![]() Ja właściwie w każdej dobrze wyglądałam i tu był mój problem. Wszystkie fasony mi pasowały, nawet duża księżniczka Tak patrzę na siebie w tych sukniach wszystkich i porównuję i czasem chce mi się śmiać ![]() Fajnie - z założenia empire nie, ale w dniu ślubu ją założysz
|
|
|
#953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja poszłam kupić tę suknię, a wyszłam z salony z tą suknią
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki !
Staram się jak mogę. I z dnia na dzień, choć już dość długo tak o siebie dbam, wciąga mnie to coraz bardziej. Od wiosny chciałabym wrócić znów do biegania Ale velika odwala też kawał świetnej roboty. Ba ! Nawet i większej. Trzymie się bez piwa i czipsów tyle czasu ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() Tak tylko może zrobić kobieta
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-01-25 o 22:31 |
|
|
|
|
#955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow ale wielki. Swietne auto. Sama chcialam jechac jakims zabytkiem ale wydanie 1500 zl na auto na 2 h mi sie nie usmiecha. Potem stwierdzilam, ze pojedziemy ternowka mojej siostry ( kocham duze auta) ale moja mama by sie chyba zaplakala. Cytat:
no widzisz a ja nawet R nie mam w miesiacu Ide sie chyba powiesic A co do kiecek moj TZ nawet nie wiem jakie mu sie podobaja, bo ani jednej nie ogladal, nawet w necie.
Edytowane przez Atomoowka Czas edycji: 2014-01-25 o 22:33 |
||
|
|
|
#956 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie mam zdjęć w sukienkach, które naprawdę mi się podobały. Nie mam zdjęcia w rybce, ani w tej sukni, którą kupiłam. Co ja poradzę, że ona mi się spodobała. Talię słabo zaznacza, ale wydaję się w niej wyższa i szczuplejsza. ![]() Cytat:
Plecy są super. Uwielbiam te guziczki.
|
||
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
miałam ten sam "problem", każda sukienka leżała ładnie i fajnie wyglądałam dlatego u mnie nie było takie WOW to ta jedyna ,bo którą bym nie kupiła dobrze leżała więc nie doświadczyłam łez,szybszego bicia sercaKupiłam model salony - rzekomo rozmiar 36 ale te rozmiary sukien ślubnych są raczej inne niż standardowe bo sukienka jest dosyć duża na mnie. Mam nadzieję ,że jak ją dopasują idealnie to w dniu ślubu poczuje to WOW
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#959 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4498Cytat:
wtedy napisałam, że rybka mi się bardzo podoba bo ogólnie po zamówieniu swojej stałam się ich fanką ale Ty fenomenalnie wyglądałaś w tej drugiej i bardzo dobrze, że to ją wybrałaś Cytat:
bardziej bym powiedziała, że jest dla drobnych osób, bo wtedy ładnie podkreśla to co trzeba a nie przytłacza niepotrzebnie Cytat:
![]() ![]() nie mogę wdrożyć się w rutynę systematycznych ćwiczeń mam karnet na fitness to też chodziłam w grudniu i styczniu w kratkę
|
|
#960 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też uważam, że moja suknia trochę mi sylwetkę masakruje. Ale nic nie poradzę na to, że ta, to właśnie ta Miłości nie wybierasz W Twoi przypadku miłośc sama Cię wybrała ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Ale myślę, że dobrze wybrałyśmy ![]() Z tymi rozmiarami sukien jest strasznie dziwnie. Ale w przypadku sukien hiszpańskich (w tym mojej) jest jakaś dziwna rozmiarówka. Oni mają zawyżoną numerację. I tak jak w Pl suknię musze mieć 34, tak z ich wypada 38. I tak też mam zamówione i na umowie zaznaczone, żeby potem nie było jakiś pomyłek. Bo słyszałam, że PM czasem się burzą, że taki 'duży' rozmiar tych sukni jest
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

na szczęście już pierwsza próba się nam spodobała 

Planujemy około 150-200 osób. Jak myślicie? Mój TŻ mówi, że taki duży jest fajny i lepiej będzie wyglądal, ale ja nie jestem pewna. No i też myślimy nad zmianą koloru kwiatów
A tak, to generalnie staram się zdrowo jeść, choć zawsze nie jadłam najgorzej. Mniej słodyczy, choć nie zawsze to się udaje. I ostatni posiłek do 18.
On mi pokazuje białe auto do ślubu 

kolczyki są prześliczne
czy Twój Teściu nie ma jeszcze jednej na sprzedaż?
Pewnie gdzieś była, ale nie pamiętam albo to było zanim dołączyłam do wizażu.