Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-26, 05:56   #4291
nena_milka
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

ANUTKA mi też się marzy piwo z fajurką piłam już rax piwo po ciąży i na serio pomyślałam o paleniu. Dlatego przerzuciłam się na wino, jak już koniecznie chcę coś chlapnąć. No i wino ma niski indeks glikemiczny a piwo wysoki

A wiesz co mnie najbardziej powstrzymuje od palenia? Nie zdrowie, pieniądze czy ogólny smród. .. normalnie wstyd aż by mi było wracać po ROKU (!) niepalenia. Wiem że gdyby nie ciąża to baaardzo ciężko byłoby to osiągnąć bo przecież rzucałam już milion razy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 06:14   #4292
Agnieszka257
Raczkowanie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, o czym dziś spamujecie?

Dziękuję za wszystkie słowa pociechy.

Inwersjo, robiliśmy tylko ogólne badanie moczu, wczoraj dostaliśmy wynik, posiewu byśmy nie zdążyli bo to 7 dni, a dziś mieliśmy wizytę u urologa.

Operacja niestety jest potrzebna, leczenie zachowawcze to w naszym przypadku za mało. Bardziej szczegółowo napisałam co i jak w Klubie, jesli którąś z Was interesuje to zapraszm do przeczytania. Dla mnie to była ciemna magia. Będziemy musieli się jeszcze wiele nauczyć, przede wszystkim jak funkcjonować z taką przetoką...

Jestem zła, bo żaden lekarz nie powiedział nam, ze przed szczepieniem powinniśmy zrobić badanie moczu, bo infekcja w układzie moczowym również dyskwalifikuje do szczepienia Wszystkiego musimy się uczyć na własnych błędach, kosztem Zuzinki.

Przepraszam, że zanudzm w kółko tym tematem. Ale już wyrzuciłam to z siebie i kończę.

Szkoda ze nie napisałaś tutaj,my mamy wizytę w lutym,ale się boje tego
Agnieszka257 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 06:40   #4293
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Mi zaczęły wypadać w okolicach sylwestra. Na dzień dzisiejszy mam lyse przy skroniach a końca nie widać także ten... spinam luźno włosy żeby się w oczy nie rzucalo i lykam witaminy. Chociaż i tak to hormony wiec te wit to taki raczej dodatek

ale za to jaka mam gładką buzię to ostatnio chyba w przedszkolu taką miałam.
A w ciąży na odwrót, włosy gęste a buzia zasyfiona ja w gimnazjum.

no też tak mówiłam przed operacją
Po tym czego doświadczyłam przy okazji operacji szczęki, to poród był jak większe zatwardzenie serio dla mnie szczęka dwa razy gorsza.

KAMA podziękowała

Nie obejrzałam tego filmu co polecałyscie bo mi stary nie dał
A poza tym to mi stary dzisiaj nie dal od 4 dni bierze desmoxan. Faktycznie działa bo nie pali i mu się nie chce nawet. Ale są skutki uboczne, śnią mu się koszmary i nie ma ochoty mnie wyłomotać Jutro go upije

A tak w ogóle to wczoraj minął rok odkąd Nina zdała swój pierwszy test w życiu

I od roku nie pale fajek
Oglądacie/ ogladalyscie prognozę na życie co teraz leci na tvn? Fajny film. Przyznać się która chodzi z palcem wielbłąda?
haha je*lam z rana

wcale sie nie dziwie z tym bolem
naprawde duzo przeslas..

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 06:44   #4294
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bayeczna Pokaż wiadomość
ostatnio mnie sąsiadka pocieszyła że jej to prawie 4 miesiące tak włosy leciały córkę ma 9 miesięczna teraz i trochę si e zaczelo uspokajać, ja to po takim czasie chyba łysa zostane

co ja bym oddała za lampkę wina różowego albo chociażby grzańca w taki wieczór, oj jeszcze sie muszę naczekać przy kp, brakuję mi odprężenia totalnego
Ja sobie czasem pozwalam na pół lampki wina, a Wy nie?

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 07:09   #4295
MsLullaby
Zakorzenienie

Agravko co do oczu to teoretycznie tak ale jak się pomaluje to mam je na całą twarz dziwacznie to wygląda na żywo moim zdaniem.
Dzień dobry nas chyba jeszcze czeka krótka drzemka jak Bartek pozwoli

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 07:10   #4296
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Ja sobie czasem pozwalam na pół lampki wina, a Wy nie?

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
Ja tez. Po ostatnim karmieniu wieczornym kiedy pózniej mam min 6-7 h snu Poli.
Na zajęciach z doradca laktacyjnym babka mówiła ze maks 4h po lampce wina nie karmić.
Bardzo rzadko mi sie to zdarza ale jakże mi wtedy blogo - doceniam każdy łyk

A co do palenia to ja juz 2.5 roku nic i czasem dalej mam ciągoty to chyba nigdy nie minie
Wcześniej paliłam sporo przez jakis czas a pózniej juz tylko na babskich imprezach z kumpelami ale zawsze mi tz awanturę robił no i w końcu prZestalam całkiem.

Dziewczyny jak mrozicie mleko? Pompujecie i siup do zamrażarki czy cos jeszcze z nim robicie ?

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 07:20   #4297
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Hej

Witamy się niedzielnie.
Ja, agravka ja bym chętnie napiła się na lampki wina ale u mnie najdłuższa przerwa w karmieniu to trzy godziny więc nie będę ryzykować. Poczekam do wakacji

Nena jak zwykle uśmiechnęłam się o poranku czytając twego posta

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 07:23   #4298
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
co ja bym oddała za lampkę wina różowego albo chociażby grzańca w taki wieczór, oj jeszcze sie muszę naczekać przy kp, brakuję mi odprężenia totalnego
Ja słyszałam, że jedną lampkę można napić się przy kp. Oczywiście nie karmić po tej lampce wina.
Stary 2014-01-26, 07:26   #4299
87czarna
Zakorzenienie

Dzień doberek
Julia jak padła wczoraj o 21:00, tak spała ciągiem do 5:00 rano, dałam jej butlę i dalej śpi
Kolejna super nocka- przede wszystkim bez ryków,bo jeszcze dwa tygodnie temu darła się przedsnem w niebogłosy

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Tak w ogóle, chciałam Wam się pochwalić, że moja Maja idzie dzisiaj na bal przebierańców- pierwszy balik w jej życiu i z tej okazji smarkam do chusteczki

Cytat:

Inwersjo, robiliśmy tylko ogólne badanie moczu, wczoraj dostaliśmy wynik, posiewu byśmy nie zdążyli bo to 7 dni, a dziś mieliśmy wizytę u urologa.

Operacja niestety jest potrzebna, leczenie zachowawcze to w naszym przypadku za mało. Bardziej szczegółowo napisałam co i jak w Klubie, jesli którąś z Was interesuje to zapraszm do przeczytania. Dla mnie to była ciemna magia. Będziemy musieli się jeszcze wiele nauczyć, przede wszystkim jak funkcjonować z taką przetoką...

Jestem zła, bo żaden lekarz nie powiedział nam, ze przed szczepieniem powinniśmy zrobić badanie moczu, bo infekcja w układzie moczowym również dyskwalifikuje do szczepienia Wszystkiego musimy się uczyć na własnych błędach, kosztem Zuzinki.

Przepraszam, że zanudzm w kółko tym tematem. Ale już wyrzuciłam to z siebie i kończę.
Kochana, MOCNE KCIUKI ZA ZUZINKĘ!!!!!!!!
Jesteśmy z Wami!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 07:42   #4300
ja :)
Zakorzenienie

Właśnie prZeczytalam na hamerykanskim forum o bursztynowych nadzyjnikach dla dzieci na ząbkowanie. Ponoć działa cuda na ból - mamuśki zachwalają. Dla mnie brzmi dziwnie ale moze warto spróbować? (my jeszcze nie zabkujemy wiec póki co nie sprawdzę ale z chęcią posłucham waszych opini)

Jakby co to można wejść na amazon.com i szukać po haśle: Amber Teething necklace
Tam jest sporo opini normalnych ludzi. Musze to sprawdzić

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 07:43   #4301
kaska87
Zakorzenienie

hi

Czarna rośnie Ci malutka

nie wiem jak można palić: niezdrowe, śmierdzi i jeszcze paczka 15zł chyba

Miki chyba się rozgrzewa przed wkładaniem stópek do buzi- jeszcze troszkę i się uda

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 07:47   #4302
87czarna
Zakorzenienie

kaska Zobaczysz jak to zleci

Julia na razie łapie swoje kolana,także jeszcze daleko :P

Stary 2014-01-26, 07:52   #4303
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana dużo dużo zdrówka dla Zuzi .

Larysko super że imprezka udana

U nas termometr pokazuje dziś - 8 więc po dwóch dniach wyjdziemy na dwór,choć na chwilę. Co prawda pada śnieg ale narzucimy folię i będzie git

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-01-26, 07:59   #4304
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
czarna mi by się przydała operacja twarzy.
mi wystarczy

bedac w temacie: wiecie ze kobiety dziela sie na niegazetowe, jednogazetowe i dwugazetowe? jak jest ladna to niegazetowa, jak brzydsza to jednogazetowa bo podczas sexu facet kladzie sie jej gazete na glowe by twarzy by jej nie ogladac, a dwugazetowe jesli jest tak brzydka ze trzeba na nia i na psa polozyc gazete - na psa zeby nadal mimo wszystko czul do pana respekt

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
zartujesz ??

moj Ali dzisiaj zrobil kupe do wanienki, wyciagnelam go i dalam mu dokonxczyc na przewijaku, wsadzilam do drugiej wanienki z czysta woda i znowu poszlo....

a tak poza tym jest kochany ;p
nigdy nie zapomne jak kinia uczyla sie robienia na nocnik. no i jej sie w kapieli zapomnialo. a kapala sie w wannie z arturem. no i slysze artura przerazliwy ryk "MAMO, PŁYNIE DO MNIE!!!!". wchodze do lazienki a tam krecik plynie w strone artura, kinia zdziwiona a artur stoi na rzegach wanny zeby krecik go nie dopadł

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 08:00   #4305
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Czarna rośnie ci córcia . A jakie to wzruszające jak się pierwszy raz wysyła na bal... Ja pamiętam że bardziej przeżywałam niż moje dzieci

Kaśka super, ja już też wypatruję kiedy Bartuś zacznie bawić stópkami.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-01-26, 08:00   #4306
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
Monia, O właśnie miałam kiedyś pytać o to, to Ty tak zrobiłaś?? TZn te złotka Tak z ciekawości pytam
tak, to ja zrobilam, musze jeszcze uzupelnic tylko bo troche nowych mamus dołaczyło. kiedys troche siedzialam w htmlu

Stary 2014-01-26, 08:03   #4307
87czarna
Zakorzenienie

A właśnie Larysa Poszlałaś z tymi piwami,haha Ale super,że jesteś zadowolona-taki wypad na pewno dobrze Ci zrobił!

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Tż ma 3 dni wolnego

Stary 2014-01-26, 08:05   #4308
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja słyszałam, że jedną lampkę można napić się przy kp. Oczywiście nie karmić po tej lampce wina.
no ale jak krotkie rpzerwy miedzy karmieniami to sie nie da. bo w przypadku jak sie po piciu nie akrmi to i pol litra obalic mozna

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Właśnie prZeczytalam na hamerykanskim forum o bursztynowych nadzyjnikach dla dzieci na ząbkowanie. Ponoć działa cuda na ból - mamuśki zachwalają. Dla mnie brzmi dziwnie ale moze warto spróbować? (my jeszcze nie zabkujemy wiec póki co nie sprawdzę ale z chęcią posłucham waszych opini)

Jakby co to można wejść na amazon.com i szukać po haśle: Amber Teething necklace

ponoc we francji tez taka moda na nie. dla mnie moze i maja jakies tam dzialanie ale ja bym sie bala ze sie udusi tym naszyjnikiem! albo ze przegryzie i polknie bursztynka... poza tym czy te mamusie wczesniej mialy dziecko bez naszyjnika by miec porownanie ze on rzeczywscie dziala

Stary 2014-01-26, 08:25   #4309
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
mi wystarczy

bedac w temacie: wiecie ze kobiety dziela sie na niegazetowe, jednogazetowe i dwugazetowe? jak jest ladna to niegazetowa, jak brzydsza to jednogazetowa bo podczas sexu facet kladzie sie jej gazete na glowe by twarzy by jej nie ogladac, a dwugazetowe jesli jest tak brzydka ze trzeba na nia i na psa polozyc gazete - na psa zeby nadal mimo wszystko czul do pana respekt

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

nigdy nie zapomne jak kinia uczyla sie robienia na nocnik. no i jej sie w kapieli zapomnialo. a kapala sie w wannie z arturem. no i slysze artura przerazliwy ryk "MAMO, PŁYNIE DO MNIE!!!!". wchodze do lazienki a tam krecik plynie w strone artura, kinia zdziwiona a artur stoi na rzegach wanny zeby krecik go nie dopadł
Monia padłam hahaha płynie do mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-26, 08:52   #4310
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
u nas to samo
Chodziliśmy na rehabilitację, była poprawa i profesor powiedział, że już nie trzeba, ale teraz boję się, że znów trzeba będzie, a wszystko przez to, że pewnie źle Julka nosimy/kładziemy itd.

Zanim trafiliśmy do poradni rehabilitacyjnej poszliśmy i ćwiczyliśmy właśnie u fizjoterapeutki od niemowląt Julian uwielbiał ćwiczenia.

dlaczego?
bo w grudniu dostał 2 razy bezdechu
na szczęście sytuacja się więcej nie powtórzyła, ale powiedziała żeby dla pewności zrobić

Cytat:
ja swoje zapobiegawczo skróciłam o połowe i tak gucio to dało, wychodzą jak chcą, a przez to że są krótsze to mi sie wydaje ze jeszcze bardziej mi sie sypią
nie załamuj

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Kubus tez mial asymetrie i wyginal sie w litere C, ale na szczescie po miesiacu cwiczen przeszlo wiec nie martw sie, troche popracujecie i bedzie dobrze

Nam w poradni powiedziano, ze powinno sie chodzic na rehabilitacje do momentu, az dziecko zacznie raczkowac, bo wtedy widac, czy sie wszystko naprawilo i dziecko prawidlowo sie rozwinelo. cwiczenia daja wspaniale rezultaty i oprocz tego, ze niweluja nieprawidlowosci u malucha, to powoduja, ze szybciej sie on rozwija. U nas tz mial problem z prawidlowym noszeniem i pielagnacja malego, ale nie odpuscillam i caly czas go ucze i pilnuje, bo nie po to jest cwiczone, by to marnowal a tak, jak juz dziewczyny wczesniej pisaly podstawa jest podnoszenie bokiem i nienoszenie twarza do siebie. niedlugo mamy kontrole u neurologa, wiec pewnie powiedza, ze jest poprawa, ale dalej bedziemy chodzic. tylko najgorsze w tym jest dojezdzanie 130 km w obie strony

no mam nadzieje bo w pierwszy dzień się podłamałam ale potem stwierdziłam że nie ma się co smucić trzeba działać
a dojeżdżanie faktycznie masakra

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 09:07   #4311
matallewar
Zakorzenienie

Nadrobilam, masakra, ile Wy piszecie...

Kaśka, co złego, to nie ja, teraz tytuły pisałam na tel, a jak robię sondę, to zawsze poprawiam, ale potem jeszcze raz zawsze patrzę, bo często np. bez pl znaków wysyłają dziewczyny.

Wybawilam się wczoraj, poprawiłam samoocene, splawilam kilku facetów, ale nikt nie chciał wierzyć, ze mam męża i dwójkę dzieci

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 09:17   #4312
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:

Poczytałam opinie,,zachwalają.Może rzeczywiście są skuteczne warto by spróbować,zawsze można założyć na kostkę

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-26, 09:21   #4313
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Kaśka, co złego, to nie ja, teraz tytuły pisałam na tel, a jak robię sondę, to zawsze poprawiam, ale potem jeszcze raz zawsze patrzę, bo często np. bez pl znaków wysyłają dziewczyny.

Wybawilam się wczoraj, poprawiłam samoocene, splawilam kilku facetów, ale nikt nie chciał wierzyć, ze mam męża i dwójkę dzieci
A gdzie byłaś? Bo chyba przeoczyłam

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 09:26   #4314
agusiowata
Zakorzenienie

W poniedziałek szwagierka chciała przyjechać z teściową. Mówię, że umówiłam się już z koleżanką, że do niej przyjdę z Adasiem. A ona na to: nie możesz tego przełożyć?
Stary 2014-01-26, 09:36   #4315
Aaamelkaa
Zakorzenienie

hej :hi
nocka za nami,jest mały progres , bo Michaś zasnął o 1 a nie jak zwykła o 2
teraz mamy gościa, przyjechał nasz wspólny znajomy,drużbował u nas, ale uwaga! przyjechał o 8:30
teraz zabunkrowałam się w sypialni,karmię Małego i mam chwilę na nadrabianie

Matall gdzie byłaś Laseczko ?

Ja to mam taką ochotę na lampkę białego wina ,ale mogła bym ją wypić przed nocką,tyle że jak mój Imprezowicz zasypia o 1 to już nie mam ochoty na nic tylko spaćććććććććć

zagłosowałam na tytuł
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę.
innego wyjścia nie mam przy moim Ancymonku

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 09:47   #4316
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
bidulek Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Gorgulku Zdrówka dla synusia Maja na szczęście nie zaraziła Julki (odpukać!!!)

Cytat:
Z czym będziesz podawać?

Zdrówka dla dzieciaków
Z wodą, łyżeczką.

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
faaaaajnie było wczoraj na tej imprezie z 15 osób było z pracy, uwielbiam ich!!
brakuje mi ich, chciałabym wrócić...
wróciłam jakoś po 3;00, zanim się wykapałam i byłam w łóżku to było po 4;00 a Ola obudziła się o 5;20 i nie spała do 7;00.. w tym czasie sobie piszczała i krzyczała ostatnio jej ulubioone zajęcie. no i od 7 spałyśmy jeszcze do 9, także 3 godziny snu miałam tylko eh. Niby fajnie było wyjść, ale no później męczące to jeśli się nie wyśpi człowiek :/

zaszalałam wypiłam 2 piwa
Fajnie, że imprezka udana
No i zaszalałaś z piwem

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Nie obejrzałam tego filmu co polecałyscie bo mi stary nie dał
A poza tym to mi stary dzisiaj nie dal od 4 dni bierze desmoxan. Faktycznie działa bo nie pali i mu się nie chce nawet. Ale są skutki uboczne, śnią mu się koszmary i nie ma ochoty mnie wyłomotać Jutro go upije
Ubawiłam się jak zwykle przy czytaniu

Cytat:
Ja tez. Po ostatnim karmieniu wieczornym kiedy pózniej mam min 6-7 h snu Poli.
Na zajęciach z doradca laktacyjnym babka mówiła ze maks 4h po lampce wina nie karmić.
Bardzo rzadko mi sie to zdarza ale jakże mi wtedy blogo - doceniam każdy łyk

A co do palenia to ja juz 2.5 roku nic i czasem dalej mam ciągoty to chyba nigdy nie minie
Wcześniej paliłam sporo przez jakis czas a pózniej juz tylko na babskich imprezach z kumpelami ale zawsze mi tz awanturę robił no i w końcu prZestalam całkiem.

Dziewczyny jak mrozicie mleko? Pompujecie i siup do zamrażarki czy cos jeszcze z nim robicie ?

Ooo to może i ja mogę raz na jakiś czas?

Ja paliłam kiedyś w liceum "Rzuciłam" na koniec 4 klasy, tuż przed maturą. To było prawie 13 lat temu. Później długo nic. A potem też przy wyjściach z koleżankami do pubu. Mój też się zawsze wściekał, bo bał się że się znów wciągnę. W jednej i drugiej ciąż okropnie mnie odrzucało i długo po ciąży. Ale myślę, że czasem sobie jeszcze buchnę dymka

Ja zamrażam po prostu.

Cytat:

Cytat:
Mi tez nigdy nie wierzą.
A w pracy jak klienci widzieli mnie w ciąży, to mówili "taka pani młodziutka". Jak mówiłam ile mam lat to nie wierzyli

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
hej :hi
nocka za nami,jest mały progres , bo Michaś zasnął o 1 a nie jak zwykła o 2
Wczoraj poucinało mi kupę cytatów. Miałam Ci pisać, żebyś stopniowo przestawiała Michasia ze spaniem. Co kilka dni o 30 min wcześniej. Więc może watro i kąpiel później robić?
Mi tak się Miłosz przestawił z prawie 22 na 20.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 09:53   #4317
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
zaszalałam wypiłam 2 piwa
ooo ja po takiej przerwie to pewnie po jednym bede sie zataczac
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Wczoraj poucinało mi kupę cytatów. Miałam Ci pisać, żebyś stopniowo przestawiała Michasia ze spaniem. Co kilka dni o 30 min wcześniej. Więc może watro i kąpiel później robić?
Mi tak się Miłosz przestawił z prawie 22 na 20.
dzięki
wczoraj przesunęłam kąpiel z 20 na 21
a Michaś spanie z 2 na 1
takze powoli moze sie dogadamy w tej kwestii

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 10:01   #4318
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

tak bursztyn jest dobry min na pluca oddychanie itp

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
kaska Zobaczysz jak to zleci

Julia na razie łapie swoje kolana,także jeszcze daleko :P
moj tez łapie za kolana swoje iz racji tego dostal ksywe PREZESIK
wyglada w bujaku jak prezes w fotelu

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:

[/COLOR]
płynie do mnie

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:

o to Ty tez na balach bylas?: super
fajnie ze z Larysa sie tak wybawilyscie choc troszke

Czarna a za kogo coreczka sie przebiera?

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 10:02   #4319
butterfly20
Zakorzenienie

O jak mało do nadrobienia

A jeszcze miałam pisać,że fryzjerka mówiła,że tutaj żadne witaminy,pokrzywy itp nie pomogą, bo to wina hormonów a nie jakichś niedoborów. I opowiadała mi,że jak urodziła (kilkanaście lat temu) to chciała obalić mit,że po porodzie włosy się prostują. Zrobiła sobie trwałą, a na następny dzień miała włosy proste jak strąki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 10:07   #4320
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
szare w czarne pioruny z obniżonym krokiem ?
jaką koszulkę ?

ja dzisiaj w zarze kupiłam dwie pary spodenek jedne moro, drugie niebieskie.
i 3 koszulki zółtą, w paseczki i jedną z napisem "boys dont cry"
Tak, szare w pioruny - takie z czarnym zarysem i niektóre wypełnione na niebiesko A koszulka taka niby nie do kompletu, bo już z przeceny, ale też z takimi piorunami i napisy w stylu, że władca sceny czy coś w tym stylu
Rozmiar na 86 (niby 12-18 miesięcy ), ale niebawem ubierzemy

A tą "boys don't cry" miałam dziś w rękach (ładna), ale nie wzięłam, bo mój boy jednak płacze

Ogólnie okropnie mały wybór z chłopięcych już był. W końcu 2 pogłębienie przeceny. A i tak zawsze dziewczynkowych dużo więcej.

Chętnie bym wyskoczyła do Twojej Zary

Cytat:

to miałaś fajne spotkania. chciałabym spotkać mojego eks:P
wśród moich znajomych też jest baaaaardzo mało dzieci. z mojej klasy z LO jestem bodajże pierwsza.Dziwne trochę, wszak mamy po 28 lat...
O rany, wiesz co, trochę niezręcznie było. Byłam z nim jak zerwałam z aktualnym tż, byliśmy razem dość krótko i potem wróciłam do tż (z którym mam teraz dziecko ).
"Życzliwe" laski gadały potem eksowi, że go wykorzystałam żeby wzbudzić zazdrość w aktualnym tż
No i ten eks przez cały związek był okropnie zakompleksiony, że tamten tż był wielki i umięśniony a on taki chuderlak i co ja w ogóle w nim widzę Śniło mu się, że mój tż go pobił W kółko takie głupoty mi gadał, że w końcu mnie tym zmęczył - choć początkowo naprawdę mi się podobał.
No i teraz widziałam jaką ma niesamowitą spinę i jak uważa żeby nawet nie napomknąć o niektórych rzeczach

Kurczę, ewidentnie widac, że podnosi się wiek kiedy ludzie decydują się na dziecko.

Cytat:

a mi zaczęły na potęgę wypadać włosy!!! A w święta miałam jeszcze takie fajne. Fryzjerka mówiła,że to normalne,bo jakoś 4 miechy po porodzie hormony zaczynają fiksować...
Cytat:
nawet łóżeczko Julka jest całe w moich kłakach
Cytat:
Natalki też i wszystkie kocyki I ogólnie ciągle mam schizę,żeby nie włożyła włosa do buzi
Jezu, mi też Mam na głowie połowę tego co dotychczas. W życiu mi tak włosy nie leciały ;(
A mały w kółko ma pełne garście moich włosów, nawet jak mam upięte to je powyrywa

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości