|
|
#4831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
wczoraj wieczorem kolezanka napisala mu smsa, ze ze wszystkim zwiazanym ze mna ma się kontaktowac z nią, a ja juz nie bede odbierac telefonow. Odpisal, ze dziekuje za troske, ale nie potrzebuje posrednikow. No ale nie dzwoni.
Smutno mi tak strasznie, bo w ostatnich dniach znow sobie zaczelam nas wyobrazac, a to byl tylko jego egoizm...
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz jesteś na świeżo, ale wierz mi, że parę dni, tygodni będzie lepiej. Ja też się boję, że już nikogo nie poznam, jesteśmy w tym samym wieku i dobrze Cię rozumiem. Ale trzeba przede wszystkim poczuć się dobrze ze sobą, żeby ruszyć dalej i będzie dobrze skąd jesteś?
|
|
|
#4833 |
|
Rozeznanie
|
Całą noc śnił mi się ex, obudziłam się smutna i rozdrażniona.. Brakuje mi go i to bardzo, ale tak musiało być. Nie smutajmy się
Głowa do góry, za jakiś czas wyjdzie po nas słońce !
|
|
|
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
hej.
wczoraj sie spotkałam z fajnym chłopakiem,spodobałam mu się,nawet troche podobny do eksa pod niektórymi względami...ale dzisiaj czuję się okropnie,bo nie wiem co mam zrobić,chyba nie dam rady jeszcze się w nic angażować, a jeszcze mu nie mówiłam o swojej sytuacji, chyba bede musiała powiedziec,ze jeszcze za wczesnie na coś...ja cały czas nie mogę spać ani jeść, wyniszczyłam się juz trochę
|
|
|
|
#4835 |
|
Rozeznanie
|
Kawa musisz wrócić do żywych! Zacząć o siebie dbać, zacząć spać i jeść.
A ten chłopak.. może na początku zaproponuj mu przyjaźń? Zobaczysz co z tego wyjdzie. A o poprzedniej sytuacji powiedz mu, że ktoś złamał ci serduszko i jest to świeże, ale wciąż masz wiarę w innych ludzi. Będzie dobrze ! |
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z poznania. Tylko ja nie umiem sie nie smucic... to sa najgorsze dni w moim zyciu, i boje sie ze juz tak zawsze bedzie. Od 2 godzin leze w lozku i rycze.. powinnam przestac, bo czeka m.ie kilkigodzinna podroz w pociagu dzisiaj i jak ja bede wygladac... ale nawet jak uda mi sie opanowac na chwile to zaraz zaczynam znowu ryczec...
Dodatkowo caly czas meczy mnie kwestia psa, nie wiem co powinnam zrobic. Mam wrazenie ze moj pies teskni za nim i nasluchuje czy nie wraca... do moich nieobecnosci zdazyl sie przyzwyczaic... nie umiem podjac decyzji, nigdy nie umialam podejmowac trudnycb decyzji, wolalam zeby ktos to robil za mnie... |
|
|
|
#4837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4838 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj takiej głupawki dostałam, że szok
tym bardziej to dziwne, bo w środę i w czwartek aż wyłam do księżyca z płaczu, a teraz taka pozytywna przemiana ![]() Cytat:
![]() Nie masz z kim wyjść na imprezę? oj Kochana, to wybierzemy się razem z dziewczynami z naszego wątku ![]() Ja w weekendy dojadę w każde miejsce w PL (pssst: o ile moje konto mi na to pozwoli )Cytat:
Ja się po prostu na takich spotkaniach dobrze bawię i miło spędzam czas. Tyle ![]() kilka spotkań przecież do niczego nie zobowiązuje, a przynajmniej nie zamykasz się na ludzi, a przede wszystkim, na facetach.
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-01-26 o 10:58 |
||
|
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
Tycikata myślałam, że jesteś niedawno po rozstaniu.. A tu już 5 miesięcy jesteś sama, za to jaka towarzyska. Podoba mi się to, że wychodzisz do ludzi i nie zamykasz się.
Wczoraj założyłam konto na badoo, jacy faceci mogą być różni.. Chodzi mi o charakter, normalnie jakbym 100 lat żyła w samotności. Nikogo fajnego tam nie poznałam, ale chociaż mi się nie nudziło. |
|
|
|
#4840 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
Mam już 28 lat
|
|
#4841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze sobie nie założyłam konta na portalu randkowym, ale jeszcze trochę, a może się skuszę
|
|
|
#4842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak było, dopóki nie poznałam obecnego ex. Po spotkaniu z nim, było mi dobrze, i tak to się zaczęło... a już skończyło
|
|
|
#4844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiecie ja chyba cały czas jeszcze mam jakąś złudną nadzieję,ze on za jakiś czas bedzie żałować i zmieni zdanie,nie wiem po co tak myślę. sama się wyniszczam, przez cały dzien potrafię zjeść kawałek chleba i mi to wystarczy |
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Tycikata-podoba mi się Twój podpis- reklama naszego klubiku
![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że gdybym nadal była z exem ominęły by mnie 2 fajne imprezy- moje urodziny w pubie z karaoke na które zaprosiłam kilka koleżanek i te andrzejki firmowe o których juź tu chyba wspominałam Bo były był takim psem ogrodnika- ze mną na imprezy chodzić nie chciał (no bo po cooo? :/) ale samej też mnie puścić nie chciał (nawet na domówki z zapewnionym noclegiem) no bo jak to tak cała noc na imprezie... Ale jak koleżanki nawet zapraszały nas razem to nie chciało mu się iść i kółko się zamykało...
|
#4846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale najpierw się wypłacz, to też jest potrzebne
|
|
|
#4847 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Dotarło do mnie, że tak naprawdę wciąż nie wierzę w to, że nie jesteśmy już z exem razem.
Minął już miesiąc i 7 dni, nie rozmawiamy właściwie od dłuższego czasu, poza tymi ostatnimi dwiema rozmowami. Właściwie jasne jest, że nie wrócimy do siebie, a ja wciąż mam nadzieję. Traktuję to, co jest teraz, trochę jak taki okres przejściowy. I nie mogę się tej myśli pozbyć z głowy.
|
|
|
|
#4848 |
|
Rozeznanie
|
Vaineth po części mam podobnie! Wydaje mi się momentami, że albo to jest zły sen, albo za jakiś czas on wyskoczy z wielkiem bukietem róż i zapuka do moich drzwi przepraszając... To takie głupie, ta cholerna nadzieja. Wiem, że nie wrócimy do siebie, bo to nie ma sensu.... Ale wiem, że tęsknie za nim i wciąż go kocham.
Musimy sobie dać trochę czasu, bo miesiąc to za mało. |
|
|
|
#4849 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj jak jechałam na spotkanie z tym chłopakiem, to tym samym autobusem jechała koleżanka eksa i na pksie się na mnie patrzyła co chwilę.
dostałam własnie wiadomosc od eksa: jak się masz? jak sie czujesz? czy to nie dziwne? |
|
|
|
#4850 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj całą noc śnił mi się eks
Jakieś porąbane te sny były.Oczywiście rano wstałam z płaczem. Jak dobrze, że jest to forum i Wy jesteście takie fajne kobitki. Naprawdę nie wiem jak dałabym sobie radę bez Was
|
|
#4853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po rozstaniu niby dalej się kręcił koło mnie, chciał wrócić, żałował, mówił, że dopiero teraz się o tym przekonał, jaką jestem wartościową osobą i że to ze mną chce spędzić resztę życia, ale przez ten cały czas był z nią!!! A wystarczyłoby, żeby przyszedł do mnie z bukietem róż i powiedział "przepraszam, byłem głupi, zerwałem z nią całkowicie kontakt, wybacz mi".... A ja nawet nie zasłużyłam sobie na bukiet róż, ani na to, żeby on walczył o mnie, ale SAM, bez niej na boku. A on chciał, żebym to JA o niego WALCZYŁA! ![]() On spi.....rdolił, i to JA MIAŁAM WALCZYĆ!!!!! nosz kurna! Dobra, wyrzuciłam z siebie tą złość. Wracam do stanu wczorajszej głupawki. Idę ćwiczyć. W końcu, dzisiaj mam kolejną randkę
|
|
|
#4854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, że chociaż chłopak wydawał się fajny. U mnie każdy w porównaniu z eks wypada blado. On był moim ideałem: przystojny, inteligentny, zaradny, miał dobrą pracę, pasję, którą rozwijał... Mogłabym tak wymieniać, ale nie o to chodzi w tym wątku Jedyna rzecz, która mi w nim przeszkadzała to to, że był niewierzący. Ja jestem katoliczką i pewne aspekty związane z wiarą są dla mnie ważne, czego on w ogóle nie był w stanie zrozumieć.Nie mam już nadziei, że wrócimy do siebie. Nie chciałabym wracać do człowieka, który stwierdził, że nie jestem dla niego wystarczająco dobra. Nawet gdyby teraz przekonywał mnie, że jestem najcudowniejsza na świecie, nie umiałabym mu już zaufać. |
|
|
|
|
#4855 |
|
Rozeznanie
|
Mój ex też chciał, żebym o niego walczyła... Niedoczekanie jego..
A idź na randeczkę, a może to będzie wartościowy i fajny facet )
|
|
|
|
#4856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sympatyczny to on jest ![]() aleee jakoś wątpię w to, aby coś pykło
|
|
|
#4857 |
|
Rozeznanie
|
Beri i Tycikata - ja również łudzę się, że przyjdzie do mnie z bukietem moich ulubionych kwiatów, ja mu wybaczę i będziemy żyć razem długo i szczęśliwie
![]() Codziennie przed snem mam takie myśli. Ta nadzieja we mnie jest i jak sądzę utrudnia leczenie. Raz napisał mi, że zerwał całkowicie kontakt z tą dziewczyną, z którą mnie zdradził. Boże, jaka byłam szczęśliwa! Ale cóż to dało? Nic! Starał się przez smsy, a i tak w końcu stwierdził, że nie da rady. No ja dziękuję... |
|
|
|
#4858 |
|
Zadomowienie
|
wystarczyło,ze 10 dni sie nie odzywałam i sam sie zainteresował...
ale możliwe,ze ta koleżanka mu cos napisała,albo ktoś inny mnie widział, bo przedwczoraj tez byłam w kinie z kolegą,a wczoraj z tym... |
|
|
|
#4859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami myślę, że bym chciała. Bo już wiem jaki on jest po tylu latach, charakterowo byliśmy zgrani, pod innymi względami też. Z drugiej strony wiem, że ciężko by mi było zaufać. A poza tym, cały czas byłabym niepewna, czy jestem dla exa TĄ JEDYNĄ. Czy nie będzie wspominał dalej tamtej, będąc ze mną. -> Tak, jak on to teraz robi będąc z tamtą. Poza tym, przecież on już sobie tamtą dyma! A feeee ![]() sorry, ale tamta lasia nie dorównuje mi do pięt!
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-01-26 o 12:02 |
|
|
|
|
#4860 |
|
Rozeznanie
|
Okropność z tymi exami, ale trzeba dalej żyć. Co nam da wiadomość od nich, nawet jeśli wolą nas? Spaprali to, wybrali inaczej... A mogło być inaczej!!!!! Tu trzeba gestów konkretnych, a nie jakiegoś pitolenia.
U mnie zero kontaktu z nim od miesiąca. Gdybym ja tak z nim postąpiła jak on ze mną, to pobiłby mojego kochanka hahah i zrobiłby aferę roku. Jaka ja byłam głupia, że z nim byłam! Nie mam sobie nic do zarzucenia, jedynie to ,że za mocno chciałam i za mocno kochałam i wierzyłam we wszystkie jego słowa. Oni się nigdy nie zmienią dla nikogo!!! Musimy być silne i zacząć żyć swoim życiem bez nich. Ja stwierdziłam, że jeśli kogoś poznam i ten ktoś się we mnie zakocha i będzie między nami magia to na spokojnie. Na sex i inne rzeczy warto poczekać. Na początku powiem mu, że zostałam skrzywdzona, ale nie będę rozdrabniać się w szczegóły. Facet który naprawdę będzie mnie kochał zostanie przy mnie bez względu na przeszłość z exem ( zaręczyny, niedoszły ślub, 5 letni związek). MYŚLMY POZYTYWNIE! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Głowa do góry, za jakiś czas wyjdzie po nas słońce !

tym bardziej to dziwne, bo w środę i w czwartek aż wyłam do księżyca z płaczu, a teraz taka pozytywna przemiana
(pssst: o ile moje konto mi na to pozwoli