|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
ze wszystkim się zgadzam - sama po dobrych kilku latach porzuciłam cocacolę a piłam 2 litry dziennie
tylko jakoś miałam wrażenie, że trochę przekręcacie jej słowa, aż tak źle tego filmu nie odebrałam jak Wy może się czepiam, mam zły dzień, sorry
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Julijka , co ćwiczyłaś z Chodakowską i dlaczego rehabilitacja? Kolana?
|
|
|
|
#873 | |
|
now or never
|
Cytat:
po kolejnych tygodniach nie było kręgu, który by mnie nie bolał - trochę basen pomagał, a troche ćwiczenia, ktore kolega rehabilitant zalecał, więc co robi mądra głowa bagatelizuje - bo to na pewno od siedzenia przy biurku. no ale po kolejnym czasie, kiedy nie mogłam z łóżka wstać, a stawianie kolejnych kroków stało się wyzwaniem, pojechałam do specjalisty. Pan tylko pokiwał głową i zapytał, który trener fitnes mnie tak załatwił i czy dużo zapłaciłam. Ponastawiał, rozmasował, "upchnął" kręgi tam gdzie być powinny, kilka wizyt i zabronił dalej korzystać z tego. Przeszło jak ręką odjął.
|
|
#874 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) i często jest tylko odpoczynkiem po Tiffany albo Mel :P tą to uwielbiam od zawsze pozdrawiam rudziuttka, jeśli to czytasz <cium cium>
Edytowane przez 201607131028 Czas edycji: 2014-01-26 o 01:02 |
|
|
|
|
#875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
matko to ładnie ![]() a ja myślałam że moje bóle kręgosłupa nasiliły się przez siedzenie, a w międzyczasie ćwiczyłam Chodakowską, ale że mnie nudziła i tylko irytowała to zaprzestałam z nią ćwiczeń i wychodzi że dobrze zrobiłam ![]() ale rozpoczęłam sobie serie Mel B i jest zupełnie co innego... słyszałam że ćwiczenia Chodakowskiej mogą zrobić więcej szkody niż pożytku, ale nie wiedziałam że mogą być aż takie skutki zresztą wielu trenerów mówiło że ona tych ćwiczeń nie wykonuje prawidłowo i innym mogą tylko zaszkodzić, no ale przecież każdy kto tak mówił zazdrości Chodakowskiej
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
Taki tam tutorial https://www.youtube.com/watch?v=094Y63BmXZ4 - oczywiście zawsze nocą badam coś w youtube piszczy. Ta kobieta robi makijaż z takim namaszczeniem
![]() A ten kanał https://www.youtube.com/user/OldTVTime/videos oglądam już od kilku godzin. Niewiązane z żutubowymi guru, ale uwielbiam je oglądać, chociaż wieje seksizmem na kilometr. |
|
|
|
#877 |
|
Zadomowienie
|
Czyli zwierzaki w tutorialach makijażowych to stary trik
.(0:57 i parę razy później )
|
|
|
|
#878 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie lubię zwierząt w filmikach. Irytuje mnie kiedy dziewczyna przestaje mówić na temat i zaczyna 'rozmawiać' z kotem/psem, to jakby nagle zadzwonił jej telefon czy wszedł mąż i zaczęła rozmawiać 'na wizji' ignorując widza. Edytowane przez kiika Czas edycji: 2014-01-26 o 07:48 |
||
|
|
|
#879 |
|
-ist
|
kajmanowa, błagam, zmień avatar, taka śliczna z Ciebie dziewczyna, a pod tym kątem wyglądasz jak siostra Topika i Topci, aż żal patrzeć wiedząc, jak wyglądasz naprawdę (ale ja po prostu nie lubię takich zdjęć z góry, bo zaburzają proporcje twarzy, więc jestem przeczulona i nigdy mi się nie podobają)
Edytowane przez kustraczek Czas edycji: 2014-01-26 o 08:52 |
|
|
|
#880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli odnosisz się do mojego postu, to odniosłaś złe wrażenie, ale każdy może mieć swoje Zacytowałam (uważnie, oszczędziłam sobie zapisu wszystkich aaaa, yyyy, ooooo, i zacięć), bo mnie rozbawiła składnia, ciąg logiczny i efekty tych wielomiesięcznych ćwiczeń. I tak jak większość z Was - uważam, że wszystko można, jak się tylko chce - i z odstawieniem niezdrowego jedzenia i z ćwiczeniami, i z alkoholem (raczej nie mam na myśli uzależnienia) i z fajkami (tu już mam na myśli uzależnienie) i co tam sobie wymyślicie. A Madzik wrzuca filmik o swoich planach treningowych, o motywacji jaką ma do zmiany, postuje od EDMONDO na fejsie - a potem kanapa i kawka i narzekanie, że nie może ćwiczyć. Jakby nie informowała w necie o tym, że wkracza na "drogę miecza" to nie musiałaby szukać wymówek. Natomiast w samej wypowiedzi dziwi mnie to, że można jeść 3 batony dziennie
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#882 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Martynauk w nowym filmie mówi o nieudanych zakupach. Na przykład podaje sukienkę, na której zostaje jej makijaż przy zakładaniu i dlatego ona nie będzie jej nosić. Na pomysł zakładania sukienki przed wykonaniem makijażu nie wpadła (ani na kilka innych). |
|||
|
|
|
#883 | |
|
now or never
|
Cytat:
weźmy dodatkowo też to, że - zakładając, że ona robi to dobrze, a ja nie - to juz sobie krzywdę robię. a skoro ona robi to źle - no to co ja przed komputerem w domu mam powiedzieć. bo na prawdziwym fitnes w klubie - trener podchodzi i mówi, tu popraw, stań inaczej, głowa wyżej. bo taki stoi obok i Cię widzi i rzeczywiście może pomóc. a tak w domu, no to różnie jest. kiika - no to może przejdź się do jakiegoś specjalisty i zapytaj. lepiej dmuchac na zimne. U mnie zakończyło się dobrze, za tych kilka wizyt dużo też nie zapłaciłam. teraz ćwiczę to: http://www.miesniebrzucha.pl/program...1-10-brzuszkow http://www.miesnienog.pl/program-300...-60-przysiadow i jest mi o wiele lepiej.
|
|
#884 |
|
Zadomowienie
|
Azjatycki Cukier wyjaśniła co dalej z kanałem... Chodzilo o to że filmiki będą się pojawiać we wtorki i czwartki i to jest ta ogromna zmiana o której trzeba było napomknac wczoraj, tak by ja wszyscy blagali by nie zamykała kanału! Help!!! Dobrze że juz jej nim subskrybuje...
Link do filmu: https://www.youtube.com/watch?v=84KR...e_gdata_player Sent from my ST21i using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez Agata2205 Czas edycji: 2014-01-26 o 11:43 |
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
Ja się bardzo cieszę, bo lubię AC
.
|
|
|
|
#886 |
|
now or never
|
ja też.
fajnie posłuchać coś o obcym kraju i kulturze
|
#887 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczego na AC są wyłączone komentarze?
|
|
|
|
#888 |
|
now or never
|
mówi o tym od 3:35
że odciął się od niej cała negatywność, rasizm ( )
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to, że wspomniała o tym wczoraj na FB zapewne miało na celu tylko poinformowanie, że na kanale pojawi się filmik, w którym wszystko wyjaśni.Sam pomysł, usystematyzowania wrzucania filmików w konkretne dni, jak dla mnie, bardzo trafiony! Przynajmniej wiadomo, kiedy i jakiej tematyki można się spodziewać. |
|
|
|
|
#891 |
|
-ist
|
Co rozumiecie przez "batony"? Takie najzwyklejsze, powiedzmy, prince polo, snickersy? Bo dla mnie nie brzmi to jakoś totalnie przerażająco (chociaż, co prawda, chyba nigdy nie zjadłam trzech batonów jednego dnia, ale Wasze wypowiedzi brzmią, jakby to były trzydzieści trzy batony)
|
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ups
|
|
|
|
|
#893 | |
|
now or never
|
Cytat:
wiem, że będzie, a nie oglądam tylko jednego kanału na YT tylko trooochę więcej, mogę sobie coś wybrać przejrzeć
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieee no, gratuluję! jesteś niesamowita! ![]() robisz z igły widły
Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-01-26 o 12:13 |
|
|
|
|
#895 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#896 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#898 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#899 |
|
now or never
|
w czasie okresu i PMS potrafię Ptasie Mleczko na raz
![]() ale później do następnego mogę w ogóle słodkich rzeczy nie dotykać
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
Rozbawił mnie komentarz na facebooku Ewy, ktoś zapytał: "Ej o co Wam chodzi z tym, ze ostatnia przestałyście lubić Karoline? Coś mnie ominęło?", a ktoś na to: "bo Karola ostatnio osiąga coraz większy sukces (coraz więcej współprac itp.)- pewnie to przez to- zazdrość"
I wszystko jasne |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

tylko jakoś miałam wrażenie, że trochę przekręcacie jej słowa, aż tak źle tego filmu nie odebrałam jak Wy
może się czepiam, mam zły dzień, sorry 

) i często jest tylko odpoczynkiem po Tiffany albo Mel :P
matko to ładnie 

)