|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Cytat:
![]() Dzien dobry babeczki ;* A na temat soczewek niestety nie wypowiem sie, bo powinnam chodzic w okularach a jakos to odwlekam...mam okulary, ale sa gdzies u rodzicow.Chociaz ostatnio mysle, zeby je wziac od nich, bo mam wrazenie, ze mi sie wzrok pogorszyl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Dzien dobry piczki!
Juz o mnie zapomnialyscie? Witam sie w niedzielny poranek. Karoloo dobrze, ze juz lepiej sie czujesz. Jak tam dziewczynki? Jakies nowe fasolki sa? Ja od dwóch tygodni w nowej pracy i powiem Wam, ze zapierdziel mam niezły :/ a na dodatek ludzie z którymi pracuje notabene Polacy sa poprostu straszni. Knuja coś cały czas, nosy za darte ... No dali mi popalić na starcie ![]() Z nowości to namówiłam Tzta na kolejna insemke prawdopodobnie w maju i czerwcu a jak sie nie uda to we wrześniu zaczniemy przygotowania do ivf. Okres mi sie spóźnia drugi dzien i tak sie zastanawiam czy to te cholerne hormony z grudnia tak mi poprzestawialy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#2763 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kobitki
![]() Karoloo - dobrze, że jesteś już w domu! Leż sobie w łóziu, odpoczywaj Co do soczewek nie pomogę Nie lubię grzebać sobie w oczach i ogólnie takiego kontaktu z oczami. nie znoszę jak ktoś mi macha rękoma tak zaraz przed twarzą Dlatego noszę okularki Dziękuję Wam za opinie dotyczące regulacji cyklów po tabsach oraz te informacje dotyczące suplementów. Czytałam, że się któraś zastanawiała, po co suplementować jak badania są ok? Badania mam ok, a teraz taka okropna pogoda. W lecie nie stosuję takich tabletek, bo są świeże warzywa, owoce, a teraz? Banany i sztuczne pomidory. Nie dostarczam wszystkich witamin i jestem tego świadoma. I czuję się trochę taka osłabiona. W tym cyklu mój wykres wygląda jakbym stosowała świadomą antykoncepcję z pomocą termometru Ale to dobrze, że tak się stało, na razie zawieszamy starania. U nas śniegu a śniegu temperaturka -15 ale to nic, dziś mogę leżeć w łożu bo mężu zabiera mnie na obiad do restauracji, więc nie muszę stać przy garach Miłego dnia Wam życzę!
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I fajnie, że jeszcze z insemką spróbujecie ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- A jeszcze zapomniałam Wam powiedzieć. Wczoraj jak byliśmy u brata męża to trzymałam ich 2-miesięczną córcię nigdy szybciej nie trzymałam takiego maleństwa, bo zawsze czekałam aż będzie miało z pół roku nawet tż wziął!! Byłam w szoku!! I jak cudnie wyglądał Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez zawsze chcialam brac na rece dzidzie jak miala conajmniej 4 miesiace ale jak moja siostra urodzila synka w listopadzie, bralam go na rece juz gdy tylko sie urodzil a gdy mial 2 tygodnie zmienialam mu pieluche i przebieralam calego hihi teraz gdy ma 2 miesiace to dla mnie normalne ale nie powiem kiedys bym sie strasznie bala ; ( może ciaza wplynela na mnie w taki sposob, ze zaczelam pomagac przy tym maluchu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co, ja mam takie ''napady instynktu macierzyńskiego''. Są momenty, że ciągle o tym myślę, chcę chcę chcę! Widzę jakieś małe bobo to się podniecam A teraz jakoś tak''para'' mi zeszła. Myślę też o przyszłości a nie tylko tu i teraz. Jest opcja, że przeprowadzimy się całkiem do innego miasta, mąż będzie zmieniał pracę. Mamy też trochę zobowiązań finansowych. Te 9 miesięcy byłyby teraz takie nerwowe, bo ciągle byśmy myśleli o tym. Wiem, że nigdy nie ma idealnego momentu na dziecko. Ale dobrze to przegadaliśmy, ja tez mam teraz rozregulowane cykle. Poobserwuję się, pomierzę temperaturę, w miarę możliwości unormuję. Na ile? Nie wiem, to się okaże. Nie wiem czy mnie zrozumiecie, bo na forum tez nie da się opisać dokładnie takich przemyśleń, tych wspólnych rozmów z tżtem i tego co się w głowach kotłuje
3cs - starania zawieszone Rzekła lilia do motyla : - Nikt nie patrzy, niech pan zapyla ! Jan Sztaudynger Edytowane przez maskora Czas edycji: 2014-01-26 o 09:29 |
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Maskora! Tak jak piszesz - nie ma idealnego momentu na dziecko. Mój tż wczoraj powiedział, że on chce, ale ma czasem wątpliwości czy damy radę, czy ja podołam, bo on ma pracę zmianową itp.,ale właśnie przyznał mi rację, że zawsze będzie coś
No, ale to musi być Wasza decyzja i na pewno dobrze to przemyśleliście ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Zalamana! No wczoraj jak trzymałam małą to tylko utwierdziłam się w tym, że jestem gotowa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
krewety zalozylam sobie Ovu zeby Was podgladac,moj nick tam to Miracle takze ide wysylac zaproszenia
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#2769 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko malinOla to wkleiła, od razu wiedziałam że tak zareagujesz
Cytat:
![]() w niedzielę hałas??? Oj nie wiem czy w moim bloku to by przeszło ![]() Jak już ciuszki masz, to nie ma innej opcji, dziewczynka musi być i Nie czytam, nie bij... ![]() Cytat:
![]() To super że Tż dał się namówić, ale tak sobie myśle że byłoby mega, jakby to nie było już potrzebne...okres się spóźnia więc niech wcale nie przychodzi... Maskora a dlaczegóż to zawieszacie? ![]() Cytat:
wczesniej myślalam że robimy dobrze, było na spokojnie, bez nerwow remontowych no ale potem wyszło jak wyszło, jak uda nam sie za m-c to będzie 2 rocznica ślubu.....Więc z czasem podejscie się zmienia, oby i Wam szybko zmieniło spowrotem ![]() Ale seksik będzie bez zabezpieczenia? Czekacie na wpadkę jednym słowem? ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
|
|
#2770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie maluchy dużo zmieniają w naszym życiu i to na lepsze
|
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
Jagacia- oczywiście, że bez zabezpieczenia
3cs - starania zawieszone Rzekła lilia do motyla : - Nikt nie patrzy, niech pan zapyla ! Jan Sztaudynger Edytowane przez maskora Czas edycji: 2014-01-26 o 10:03 |
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Brydzia! Masz zaproszenie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2773 |
|
Wtajemniczenie
|
brydziajones takie przemyślenia są potrzebne
![]() A skoro @ się spóżnia to niech w ogóle spada na najbliższe 9 miesiecy ![]()
|
|
#2774 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zalamana no fajnie by bylo, ale mysle ze to przez te hormony jednak. Jak do jutra sie @ nie pokaze zrobie test we wtorek. Ale mysle ,ze przyjdzie. Sprawdzilam szyjke i byla rozpulchniona nisko wiec tylko czekac az mnie zaleje
||
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brydzia - przyjęłam
|
|
#2776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2777 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
jak tam humorki na niedziele? torche jest tego nadrabiania ![]() u mnie chyba cykl do d.... będzie, na tych testach paskowych LH nie ma nawet słabej kreski czyli żadna owulacja jeszcze sie szykuje ,poza tym sucho jak na pustyni, a według ovu teraz zaczną mi sie dni płodne, ale w sumie jakoś nie przeżywam bo i te serducha jakieś takie bez polotu
|
|
|
|
#2778 |
|
Zadomowienie
|
Piczki lece brac prysznic i z tztem do znajomych dzidzie zobaczyc,nawiedze Was pozniej
|
|
|
#2779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz się boję ponownej sytuacji, że jak ja czegoś nie załatwię to on tego nie załatwi, bo będzie zwlekał. A umówienie kominiarzy to kwestia jednego telefonu do Spółdzielni. No i potem te cholerne czekanie, aż się łaskawie zjawią. Też bym chciała żeby on wszystko załatwiał, bo mam już dosyć tego mieszkania i ciągłych problemów z nim!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie na razie nic się nie dzieje z piecem, ale czekam dalej na zrobienie tego zdjęcia. Dzisiaj nie palę, więc kwestia czekania czy ten czad wyjdzie mimo niepalenia.
Igorek ur.4.09.2010 Maja 16.04.2014- 26.04.2014 ![]() (na zawsze w moim sercu Aniołku) Edytowane przez Carmenaa_88 Czas edycji: 2014-01-26 o 10:20 |
||||
|
|
|
#2780 |
|
Raczkowanie
|
Witam dzień dobry
![]() Kochane mam takie pytanie. Wczoraj poszlam spac ok 23 obudziłam a raczej tz mnie obudził o 4:30 bo gala boksu a my każdy sport uwielbiamy oglądać. Zmierzylam wtedy temp i wyszło 36,28. A zwykle mierze o 6:30. Potem spalismy jeszcze od 5 do 10:30 i zmierzylam jeszcze raz i wyszło 36,71. Którą temp wziąć pod uwagę? Szczerze to na ovu zrobilam tak, że wpisalam temp 36,28 i zaznaczylam, że inna godz pomiaru. Co o tym myślicie? Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2781 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak tak pomyślę to kurde masakra jakaś, że tak Cię złapało wszystko na raz. Jak w ogóle znalazłaś się w tym szpitalu, Tż Cię zawiózł czy po pogotowie dzwonił?Cytat:
![]() Cytat:
Co do serduch to niestety takie życie, dlatego ja razem z Tż postanowiliśmy tak samo jak w tamtym cyklu maksymalizować szanse na dzidziusia jak tylko zobaczę dwie grube krechy na teście owulacyjnym to będzie ![]() Cytat:
i faktycznie będzie można przeciwsłoneczne nosić, no nie pomyślałam o tym nawet! i na siłowni bym widziała ludzi Cytat:
Nie zapomniałyśmy, fajnie że Nas odwiedziłaś! Wysyłam Ci zaraz zaproszenie, ja to viera yves. Co do insemki to super, jeden raz nie przekreśla niczego. Oby się udało już w maju!! Jak tam odchudzanie, ćwiczenia?? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
12 cs Fit in or fuck off...![]() Bitch in process... 72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62 Dni bez fajek --> Oczyszczanie Edytowane przez mloda0802 Czas edycji: 2014-01-26 o 10:54 |
|||||||||
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2783 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Jak się czyjesz?Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Cytat:
Ja Cię rozumiem, bo miałam to samo 2 lata temu. Zaczęliśmy się starać, potem przerwaliśmy z tego powodu Co Wy. Ale teraz po 6 cyklach żałuję że już wtedy się nie staraliśmy... Także odpusccie ale stworzcie możliwość wpadki, ja nie stworzyłam ![]() Cytat:
Proszę robić taki sam nick jak tutaj potem sie myli wszystko :pCytat:
Widzisz Jak Ty mnie znasz Cytat:
Zależy od człowieka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2786 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiedziałaś, że piecyk szwankuje, szukałaś nowego lokatora, a nie naprawiłaś tego na swój koszt od razu, tylko dopiero jak zepsuł się jak wprowadziła się ta nowa osoba (i to z zastrzeżeniem wyjścia usterek przez kilka dni). Też trochę takie nie fer . Bo jakby nie wyszło to w ciągu tych kilku dni to byś się na nią wypieła i kazała robic to na własny koszt. Jak dla mnie co innego jak samemu się cos zepsuje na wynajmowanym mieszkaniu, a co innego jak wyjdą rzeczy od nas niezależne. Dajmy na to, okna by zaczęły przepuszczać, to co kazałabyś komuś wymienić okna w swoim mieszkaniu?
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z przyszłych mam planuje chodzenie do szkoły rodzenia?
![]() Albo, któraś z obecnie starających się mam we wcześniejszej ciąży chodziła na takie zajęcia?
Edytowane przez Zalamana_girl Czas edycji: 2014-01-26 o 11:23 |
|
|
|
#2789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W takim razie właściciel wynająć mi ma prawo mieszkanie w stanie zagrażającym mi życia i nie ponosi za to żadnej odpowiedzialności?Ja mam mu płacić czynsz za niesprawne mieszkanie z usterkami i nie mogę nic z tym zrobić? no bez sensu...
|
|
#2790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

Nie lubię grzebać sobie w oczach i ogólnie takiego kontaktu z oczami. nie znoszę jak ktoś mi macha rękoma tak zaraz przed twarzą
Dlatego noszę okularki
temperaturka -15 ale to nic, dziś mogę leżeć w łożu bo mężu zabiera mnie na obiad do restauracji, więc nie muszę stać przy garach 
23.06.2011
Widzę jakieś małe bobo to się podniecam
A teraz jakoś tak''para'' mi zeszła. Myślę też o przyszłości a nie tylko tu i teraz. Jest opcja, że przeprowadzimy się całkiem do innego miasta, mąż będzie zmieniał pracę. Mamy też trochę zobowiązań finansowych. Te 9 miesięcy byłyby teraz takie nerwowe, bo ciągle byśmy myśleli o tym. Wiem, że nigdy nie ma idealnego momentu na dziecko. Ale dobrze to przegadaliśmy, ja tez mam teraz rozregulowane cykle. Poobserwuję się, pomierzę temperaturę, w miarę możliwości unormuję. Na ile? Nie wiem, to się okaże. 

Gdzie to dawali, ja też chcę 

ale jak tak pomyślę to kurde masakra jakaś, że tak Cię złapało wszystko na raz. Jak w ogóle znalazłaś się w tym szpitalu, Tż Cię zawiózł czy po pogotowie dzwonił?