|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Hej dziewczyny, Mama jest u mnie wiec nie mam za bardzo jak byc na biezaco bo przeciez nawet jak mam chwile wolnego czasu to nie siade przed kompem, zeby Mama siedziala sama
Teraz poszla z dziewczynami na drzemke wiec jestem ![]() Szaja tort swietny, jedynie dalabym banana miedzy skrzydelka. Ale i tak rewelacja. ILLUSION jakie zakupy Zazdroszcze!!! bokeh piekne pompony ![]() gocha sliczna dama z Ewci. Najlepsze zyczonka dla dzisiejszych roczniaczkow!
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
LAURKO - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Deli gratuluję zdanych egzaminów, zdolna dziewczynka silver współczuję nocki, nie wyobrażam sobie nawet żeby Igor wstał w środku nocy i 3 godziny nie spał gocha - ale Ewcia radochę miała ania Co sądzicie? http://deser.pl/deser/51,111858,15315128.html?i=0&bo=1
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-01-26 o 14:58 |
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laurko - ode mnie tez najlepsze zyczenia!!! |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście to??
http://www.we-dwoje.pl/lalka;rodzaca...kul,30907.html Co sądzicie? |
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko, wszystkeigo najlepszego!
![]() Silver, może to skok jaki? ![]() Ill, cudowne dla mnie to ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Fewciu, no nie przekonuje mnie to..... Zdecydowanie bym wolała córci kupić Lomę czy Romę (btw. Bokeh, śliczna ta laleczka! ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Dziewczyny, super zakupy! A Ty Ill naprawdę jesteś naszym wątkowym SH Guru ![]() ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy..... No raz mi się udało kupić oryginalny top nike za 5 zł
|
#936 | ||
|
Lurker ;)
|
skubana, zawsze wylapiesz cos fajne! ja jak poszlam na 'lowy' to jedyne co zastalam w lumpach, to smrod brud i obsrane spiochy- serio. Jak dobrze, ze mam ciocie dorabiajaca w dzieciecym lumpie hle hle hle
![]() Cytat:
Jesli nie mozesz sie zdecydowac co kupic, wez laptopa z touchscreenem- sporo takich ostatnio. Zalezy ile chcesz na niego przeznaczyc.Cytat:
Czytam czytam, ale nie czuje sie swojo- moj lapek w serwisie takze korzystam z innego domowego :P Wkurzylam sie na chrzestnych malej ;/ Poszlo o prezent...
|
|
#937 |
|
Konto usunięte
|
Fewciu, ani ziębi, ani grzeje mnie taka lala. Ale nie mój design zdecydowanie, mogłaby ładniejsza być.
Illusion, świetne łowy! Dziewczyny, machnęłam posta o książkach dla roczniaka jeśli chcecie ściągę: http://dzieciologia.blogspot.com/201...roczniaka.html ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Little, w jakim sensie o prezent? ;/ |
|
|
|
#938 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jaką czapę superową ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może ![]() ona się o tej 2 w nocy obudziła jakby wyspana i impreza na całego :/ nie płacze tylko gada i się śmieje ![]() Laurko, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
little, o co chodzi, za tani czy za drogi?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#940 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44813640]Fewciu, ani ziębi, ani grzeje mnie taka lala. Ale nie mój design zdecydowanie, mogłaby ładniejsza być. Illusion, świetne łowy! Dziewczyny, machnęłam posta o książkach dla roczniaka jeśli chcecie ściągę: http://dzieciologia.blogspot.com/201...roczniaka.html ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Little, w jakim sensie o prezent? ;/[/QUOTE] lete czytac |
||
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, co tak nagle wyskoczyłaś?
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Szaja, post o książkach super!
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...druga proba kul..popmponow...ze zwykłych serwetek papierowych, ma animacje jednego poszło 6szt serwetek z ikei...dla porownania drugi ten z bibuly..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Tz na dyzurze, ale nie zostalysmy z Yae same w domu.
|
|
|
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny doradźcie mi
Nati uwielbia towarzystwo a tutaj tylko ze mną i mężem no i dzieci lubi jak jesteśmy w sklepie i widzi dzieci, to tak się za nimi ogląda. I zastanawiam się czy dać Ją do przedszkola na 3 godziny dziennie. Ja w tym czasie mogłabym się pouczyć, posprzątać itp. Tylko boję się trochę i nie wiem czy to dobry pomysł, czy krzywda Jej się tam nie stanie, czy nie będzie chorować. Nie wiem. Żal mi Jej, że nie ma żadnego kontaktu z dziećmi a z drugiej strony boje się trochę.Co myślicie? |
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#947 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko jak Mała na to zareaguje, piszesz ze spedza czas tylko z Tobą i mężem. żeby nie było tak że zachwyci się innymi dziećmi przez jakiś czas, a po tem za Tobą zatęskni Moja Nadia tak samo lgnie do innych dzieci.
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidula. Współczuje bardzo. Trzymaj się tam.
|
|
#949 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44813640]Fewciu, ani ziębi, ani grzeje mnie taka lala. Ale nie mój design zdecydowanie, mogłaby ładniejsza być. Illusion, świetne łowy! Dziewczyny, machnęłam posta o książkach dla roczniaka jeśli chcecie ściągę: http://dzieciologia.blogspot.com/201...roczniaka.html ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Little, w jakim sensie o prezent? ;/[/QUOTE] właśnie zamawiam bardzo głodną gąsienicę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
My jutro idziemy do mojej starej przyjaciółki. Ma synka dwuletniego i jest z kolejnym w ciąży, termin na kwiecień. Z kolei Jej siostra bliźniaczka też w ciąży z chłopcem, termin na czerwiec i ich starsza siostra, która ma już 4 letniego synka jest też w ciąży termin na luty i zgadnijcie co będzie;p chłopiec
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-01-26 o 20:39 |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Misia... I taniej wyjdzie
![]() chociaż podobają mi sie tez te tiulowe...no i sama nie wiem...chyba jeszcze kupie rolke tiulu i ocenie ktora najfajniejsza... A tu Antonio po fryzjerze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
Neti, od razu jakoś doroślej Antonio wyglada
Słodziak
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ja poddałam link do dyskusji, w życiu bym nie kupiła takiej lalki
Jak się czujecie??
|
|
|
|
#953 |
|
Lurker ;)
|
Nasi chrzestni to para(moj brat i narzeczona). Pytali co na roczek to powiedzialam, zeby wzieli wozek malej- drewniany. Wiadomka, skoro para to prezent jeden. Ok nie wymagam, zwlaszcza ze odkladaja na slub za paredziesiat tysi
Pisalam w koncu z bratowa, i co wyszlo? Ze oni nie chca brac drewnianego bo za drogi. Ok- znalazlam tanszy nadal nie pasuje cos. To mowie ok ja sama jej kupie drewniany. A ta do mnie po co 2 wozki? Oni biora ale plastikowy, nosz kurna jakby to Neti ujela wies tanczy i spiewa. Oczo☠☠☠ny rozowy z myszka minnie. Pisalam jej wczesniej ze nie chce plastikowego! Tylko cos porzadnego. To sie wkurzylam, pokiego penisa oni chca brac cos co nam sie ewidentnie nie podoba? Bo drewniany nie jest praktyczny! aaa dobijcie mnie. I oni nie wezma drewnianego! Nie! To nie, sami kupimy, a wy wezcie lale. I co? Oni juz wymyslili cos innego. Niespodzianka. ☠☠☠☠a nienawidze niespodzianek! To mi ulzylo ![]() Neti masz gdzies obok siebie sklep Kik? Maja caly regalik z rzeczami w sowki <3 Sarah 3 godziny to nie duzo, Nataszka sie wybawi, pozna inne dzieci. meneq wspolczuje grypy, okropnosc ;/ Oby to nie wirusowka i nie zarazila Yae Dziewczyny czy tylko ja mam takie wrazenie, czy w Biedrze jest coraz wiekszy syf? Bylam dzis, brud, balagan, wszystko pozastawiane ;/odechciewa sie zakupow.
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#955 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
papierowa ładniejsza o wiele Cytat:
o kurczaki, zdrowiej! i oby Yae się uchowała Cytat:
Cytat:
![]() A jaki rozmiar gąsienicy bierzesz? Cytat:
|
|||||
|
|
|
#956 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44818377] wojsko ![]() A jaki rozmiar gąsienicy bierzesz? [/QUOTE] wojna będzie ![]() a wzięłam xl
|
|
#957 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
ale nam śniegu nasypało muszę jutro zamówić, jak kasa na koncie będzie;mieliśmy dziś na narty jechać, ale TŻ stwierdził, że na dwa różne stoki by pasowało, żeby znowu jakiegoś wypadku nie było ![]() bokeh, świetne te tiulowe pompony wyszły i jak tam po imprezie rodziców?neti, ja takie papierowe (z papieru śniadaniowego) robiłam na choinkę jako bombki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale nie ma co zazdrościć, jak samej się nie chce grzebać w ciuchach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale super, doroślej wygląda wczoraj naszego Lolka też ciocia ostrzygła i momentalnie doroślejszy się wydaje; jednak te dłuższe włoski robią z nich takie dzieciaczki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sama widzę chociażby jak Fewcia mówi ze Blanka od razu polubila dzieci, dzieciom to dużo daje a 3 godzinki to tak akurat Ty odsapniesz coś porobisz ona złapie język. Nic sie nie bój ![]() Cytat:
Trudno. Wróciliśmy z imprezy było spoko Hania grzeczna była bardzo. Jutro od rana bede sprzątać i robić różne roznosci... Mam nadzieję ze zdarze z wszystkim.
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
little, to po co się pytali w ogóle o to, co kupić? ciekawe co wymyślili
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
Misiu, też XL gąsienicę mamy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

Teraz poszla z dziewczynami na drzemke wiec jestem 
Zazdroszcze!!! 

może 

6 5 4 3 2 1
Pisalam w koncu z bratowa, i co wyszlo? Ze oni nie chca brac drewnianego bo za drogi. Ok- znalazlam tanszy
Bylam dzis, brud, balagan, wszystko pozastawiane ;/odechciewa sie zakupow.
i jak tam po imprezie rodziców?