|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Aparat - technika lingualna
Witam,
Znacie może gabinety w których aparaty zakładane są techniką lingualną? Podobno weszła do Polski w 2004r, mamy 2007r, więc gdzieś pewnie powinno się ją stosować Znalazłam jedynie gabinet w Zabrzu, troszkę to daleko... najchętniej jakiś gabinet w Łodzi, ew. Warszawie. Może ktoś miał już taki aparat? Trochę wad ma, także i cena większa, ale... dla mnie był by zbawieniem. Dla zainteresowanych - więcej informacji: - http://www.ortodoncja.republika.pl/page4.html - http://www.dentomed.pl/?s=1&sID=34&a=4&pID=2135 Dziękuję za każdą informację
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Amarat - technika lingualna
Ah... błąd w tytule :/
Oczywiście chodzi o aparat na ząbki
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Polecam gabinet dr Tarnawskiego!Sama się tam lecze(ale mam zwykły metalowy z mini zameczkami
Sam dr Tarnowski to przemiły facet, jego higienistki również Ja też mam dosyc daleko bo jestem z Częstochowy,ale niestety u siebie nie znalazłam dobrego orto.Zapisy niestety są dopiero na wrzesień,ale warto bo są na prawde fantastyczni
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Gizelka - dziękuję za odpowiedź. Do Zabrza mam od 6 do 9h pociągiem, z 2 przesiadkami - odpada
Tym bardziej, że to nie jest jednorazowa wizyta... nie jest o chyba jedyny gabinet w Polsce, mam nadzieję, że coś w stolicy naszej piękniej także wykonują Pozdrawiam.
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

Znalazłam jedynie gabinet w Zabrzu, troszkę to daleko... najchętniej jakiś gabinet w Łodzi, ew. Warszawie.