|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Heh. Ja właśnie wróciłam do domu. Nawet nie piszę Wam co jadłam
![]() ![]() I tak mi się ciężko oddycha przez przeziębienie, a tu chciałam jutro ćwiczyć ![]()
#2702 |
Zakorzenienie
|
dobrze Kocie, że się nie przejadłaś
![]() ![]() muszę się Wam pochwalic-chyba robi ę postepy, bo wczoraj kupiliśmy z TŻ dwie paczki ciastek-0pysznych-policzyłam sobie, że mogę zjeść dwa takie duże z nadzieniem i cztery pierniczki i dokładnie tyle zjadłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- i postanowiłam sobie jeszcze, że do 22 lutego, czyli do następnego ważenie MUSZE wytrwać bez jedzenia w nocy i bez cheat daya ![]() nie żebym potem chciała się rzucac na wszystko w dzień i w nocy, ale lubię mieć taki jasny cel do którego dąże czarno na białym ![]() Musi się udać ![]() a teraz się biorę za mel b a potem omlecik ala Kot-z kiwi, dżemem i jogobella ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Konto usunięte
|
Karolinek bardzo dobry cel
![]() Dziewczyny zaniedbałam Was ostatnio, ale cały czas czytam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Karolinek Wooow, gratulacje
![]() ![]() ![]() Niestety waga w górę, ech... Strasznie mni to boli, bo to najmocniejszy motywator, jaki mam. Jak byłam na białkowej to waga spadała prawie cały czas i to był ciągły motywator, a teraz nic, albo stoi w miejscu, albo wahania, albo trochę rośnie. Ech. nie wiem jak ja wytrzymam dłużej jak to tak będzie dalej wyglądało ![]() Dziś zacznę ćwiczyć, choć też się boję, bo zawsze jak zaczynalam ćwiczyć to waga ani drgnęła co też mnie demotywowało, ale - cała nadzieja w cm ![]() Matko, jestem dziś totalnie zdemotywowana.
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryzelda fajnie wiedziec co u Ciebie i ze sie zdrowo odzywiasz. Pisz jak najczesciej. Moze mas jakies nowe przepisy ![]() Ja chyba po wczoraj zroboe sobie dzien redukcji ![]() ![]()
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Nie zniechęcaj się. ![]() ![]() ![]() Teraz waga pokazała 57,5 kg. ![]() Nie dawaj się i rób swoje. W obwodach zresztą na pewno poleciało, bo u mnie też tak było, że na wadze zero spadku, albo jeszcze więcej, ale ubywało w talii i w biodrach. ![]() U mnie wychodzi tak średnio ubytek 1 kg miesięcznie. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2014-01-26 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Konto usunięte
|
Nie mam nowych przepisów, nie mam w ogóle ochoty i siły na eksperymenty kuchenne.
U mnie jak na razie wszystko w porządku, poza okropnym zmęczeniem i bólem piersi nie mam żadnych dolegliwości. Mam trochę wyostrzony smak i węch, więc niektóre rzeczy (na razie odkryłam tylko ketchup) mi już nie smakują. W piątek idę do lekarza podglądać Fasolkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie najgorsze wydaje mi się przestawienie myślenia, jeśli chodzi o przejście z redukcji na stabilizację. To, że np. będę miała ciągle w głowie, że czegoś tam nie można, albo że zjadłam za dużo i teraz w związku z tym zrobię dzień redukcji (tak jak Ty), bo się będę bała, że mi coś przybędzie. ![]() U mnie w sumie nie było żadnych grzeszków w ten weekend. Chociaż jadłam majonez (sałatkę z majonezem dokładnie) więc do tego się przyznaję. A wiem, że to bomba kaloryczna. ![]()
![]() |
#2709 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jeśli do 1 lutego nie uda mi się osiągnąć zamierzonego celu to się mocno zezłoszczę, a wtedy za siebie nie odpowiadam ![]() ![]() Cytat:
![]() Jejku, 1 kg miesięcznie... Ja bym się na 100% zniechęciła ![]() ![]() Jak to możliwe schudnąć w święta? ![]() Ja od dziś dokładam ćwiczenia i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44807344]Nie mam nowych przepisów, nie mam w ogóle ochoty i siły na eksperymenty kuchenne. U mnie jak na razie wszystko w porządku, poza okropnym zmęczeniem i bólem piersi nie mam żadnych dolegliwości. Mam trochę wyostrzony smak i węch, więc niektóre rzeczy (na razie odkryłam tylko ketchup) mi już nie smakują. W piątek idę do lekarza podglądać Fasolkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] O kurczę jak może keczup nie smakować ![]() ![]() Cytat:
Ja myślę, że po każdej diecie tak jest... Jak byłam po białkowej i widziałam, że mi coś przybywa na wadze to od razu robiłam dzień białkowy i spadało ![]() Majonez! Uwielbiam majonez ![]() ![]()
![]() |
#2710 |
Konto usunięte
|
No z tym ketchupem to masakra. Jakiś taki kwaśny się zrobił i w ogóle niedobry
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
9: 50 g Frutiny + mleko 11:30: jabłko 14: B-smart w KFC, było mi tak zimno i byłam tak zmęczona, że musiałam sobie dogodzić. Chyba od pół roku nie jadłam nic z fast foodów ![]() ![]() Później do 22. - trochę sałatki: gotowane warzywa z jogurtem naturalnym i jajkiem - troszkę sałątki kebeb - z 2 łyżki - kawałek tortu urodzinowego - pieczone jabłko z kilkoma rodzynkami - 4 mini paszteciki z mięsem i szkl. barszczu - 1/3 kółeczka sera pleśniowego. - 3 pierniczki (od nich już mogłam się powstrzymać ![]() Międzyczasie wypiłam wczoraj chyba z 4 litry herbaty ![]() Czyli mam nie robić sobie dnia redukcji ? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Konto usunięte
|
Kocie nie! Jak dla mnie to wcale nie nagrzeszyłaś
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Ale napisałyście dużo
![]() ![]() dziewczyny! ![]() ![]() ![]() powiedzieliśmy to co napisałam Wam wczoraj i TŻ dał kwiatki mamie i flaszkę tacie, wyszło świetnie, mega na luzie, rodzice super zareagowali, świetnie z nami pogadali, powiedzieli że już się na moim TŻ poznali po prawie 5 latach i widzą jaka jestem z nim szczęśliwa, wiedzą że to dobry chłopak i że na pewno będę z nim bardzo szczęśliwa, więc i oni strasznie się cieszą ![]() ![]() planowaliśmy usiąść z nimi na pół godzinki pogadać i pójść do pokoju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale było super! ![]()
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia ![]() Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2014-01-26 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Konto usunięte
|
No no babeczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44808299]No no babeczki
![]() ![]() ![]() ![]() ja skończyłam w grudniu 21 lat, więc dla moich rodziców, jestem jeszcze dzieckiem ![]() ![]() ![]() ![]() jak moi rodzice jadą na wakacje co roku, to wtedy TŻ pyta rodziców, czy może u mnie zostać na noc, bo boje się być sama w domu ![]() ![]() a tu pierwszy raz tak oficjalnie, bez żadnych oszukiwań i wymyślania czegoś ![]() ![]()
#2716 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam w Twoim wieku babeczki ...(matko jak to brzmi
![]() ![]() Zresztą często zakazane bardziej ciągnie do siebie ![]() Ale się czuję spuchnięta. @ idzie ![]()
#2717 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Gryzelda-dobry cel to podstawa
![]() Jovisse ja tez mam bardzo ciężko się powstrzymać przed słodkim tym bardziej się cieszę że nie pochłonęłam całej paczki ![]() I wiem jak Cie demotywuje rosnąca waga bo mnie trochę zdenerwowała fakt, że jest prawie taka sama… ![]() Syklamen ja mam to samo…wczoraj kupowaliśmy te ciastka a i tak łaziłam koło półek i sprawdzałam które będą miały najmniej…i w ogóle trochę się boję że jak tak będę dokładać tych kalorii to znowu przytyje ![]() Kocie wcale tak bardzo nie zaszalałaś a ile to wyszło kalorycznie? kocham b-smarty ![]() Babeczki u mnie jest to samo, ja u TŻ ciągle jestem czasem dwa tygodnie ale on u mnie nie śpi bo tata ma takie przekonania no i koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do obaw, że od dokładania kcal przytyjesz, to ja też tak miałam. Dla mnie najważniejsza jest kontrola, dlatego ważę się prawie codziennie. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do @ ...żeby mi się dziś zaczęła , pliiiis ![]() Cytat:
o taaak ![]()
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakie jadacie b-smarty ? Ja się wczoraj skusiłam na tego itwista + frytki ![]() ![]()
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- obawiasz się czegoś? ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- ja kocham b-smarta z udkiem na ostro i frytkami ![]() a powiem Wam, że po obiedzie zjadłam cztery kostki czekolady, trzy pierniczki o dwa ciastka malinowe -wszystko obliczone tak, żeby zjeść podwieczorek i omlet na kolację i wyjść na 1200 kcal i już byłam baaaardzo blisko żeby zjeść wszystkie do końca ale się powstrzymałam ![]() mam nadzieję, że wytrwam do wieczora ![]() najgorzej ,że jak TŻ wróci z uczelni to jedziemy do mnie a tam czeka na niego obiad w postaci żeberek i jeszcze placek drożdżowy-masakra-módlcie się za mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie przez chorobę jakoś póki co nic specjalnie nie kusi. Zjadłam dziś rano płatki z mlekiem, kawe z mlekiem, rosół z 1 marchewka, 1 ziemniakiem i połową pierści, pomarańcza. Później zjem sobie trochę sałatki gyros ![]()
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj weź, aż głupio pisać ![]() od 1,5 roku jestem na tabletkach i nigdy przez ten czas się nie stresowałam... nigdy nie zapomniałam tabletki, nigdy nie wzięłam jej za późno, pilnuje tego jak oka w głowie ![]() ale miesiąc temu, miałam zapalenie pęcherza (podobno przez dietę, że jadłam za mało mięsa i że przez to mocz zrobił się zasadowy a nie kwaśny, a wtedy łatwo o zapalenie) i Pani przepisała mi furaginum i kazała brać dużo witaminy C i jeść cytrusy żeby zakwasić mocz... i ja przez tydzień brałam 3 tabletki dziennie witaminy C, ale bardzo duże dawki po 200mg, czyli dziennie 600 mg i jak zawsze zapytałam lekarki, czy któreś z tych tabletek mają wpływ na anty, powiedziała, że nie ![]() generalnie, brzmi aż śmiesznie ![]() ale jednak i tak się stresuję ![]() ![]() zawsze zaczyna mi się okres 3-4 dzień przerwy, czyli dziś albo jutro ![]() więc czekam, z dobrym nastawieniem, że MUSI być ![]()
![]() |
#2724 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj - dwie kromki chleba razowego + serek wiejski + łyżeczka miodu, na obiad będzie mięso z sosem grzybowym z makaronem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dlatego właśnie napisałam, że gdyby mi ktoś to opowiedział, to zareagowałabym tak samo, że jest to niemożliwe i żeby ten ktoś się nie stresował ![]() ale jeśli to dotyczy nas, to zupełnie inaczej się to odbiera ![]() ![]() ja na razie jestem dobrej myśli bo wiem, że to mało prawdopodobne (na szczęście) ![]() ![]()
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj jadłam domowego hamburgera.
![]() ![]() Mój bilans na dzisiaj jest na razie taki: I - kromka chleba z pastą z tuńczyka, jajka, ogórka kiszonego, cebuli, kawa z mlekiem II - hamburger ![]() ![]()
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Babeczki to musiałby być straszny niefart
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już ta godzina ![]() ale mi dziś dzień zleciał - zabunkrowałam się w kuchni ![]() ale za to pyszne ciacho siedzi w piekarniku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.