Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-25, 22:41   #2371
nadiaaa171
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
A nie myślałaś aby sobie pomóc tabletkami jakimiś??? Ile można to w sobie nosić do jasnej cholery. Ja też od kilku dni nie byłam, ale już zażyłam tableteczki, więc jutro powinno być fajnie.
Mam Dulcobis, ale on nie rozwiaze moich problemow na dluzsza mete, mysle nad colon c lux xenna

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 22:50   #2372
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Podam Wam mój przykładowy jadłospis
Śniadanie - kawa z mlekiem 0,5%, owsianka z mlekiem 0,5% i suszonymi śliwkami
Mało jakoś, może jakieś orzechy do owsianki.
II śniadanie - owoce, czasami taka "sałatka" owocowa, np. banan, kiwi, jabłko z jogurtem naturalnym
Może zamień owoce na warzywa. Owoce mają dużo cukru.

Obiad - pierś z kurczaka duszona z cebulką, czosnkiem i pomidorami z puszki, do tego marchewka i kalafior, kawa z mlekiem 0,5%
Marchewka gotowana??? Zabroniona, marchewkę się je TYLKO surową.

Podwieczorek - mała miseczka galaretki owocowej, kawa z mlekiem 0,5%
Po co ta galaretka??? Nie lepiej tą kolację zamienić na podwieczorek???

Kolacja - Połówka papryki faszerowana twarożkiem z rzodkiewką
Kolacja ok, ale bym dwie połówki zjadła.
No i woda co najmniej 1,5 litra musi być.
Takie moje obserwacje.

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Mam Dulcobis, ale on nie rozwiaze moich problemow na dluzsza mete, mysle nad colon c lux xenna
Ale te problem to przecież przy SB sie pojawiły, więc teraz się wspieraj, powinno się z czasem wszystko unormować.
Stary 2014-01-25, 22:53   #2373
Ashya_
Zakorzenienie

No i pani w aptece dała mi mucosit jakiś za 8 zł skład w sumie spoko: wyciąg gęsty, w którego skład wchodzą: koszyczek rumianku, koszyczek nagietka, liść podbiału, kora dębu, liść szałwii, ziele tymianku
alantoinę, olejek rumiankowy, olejek miętowy, smak ochydny:/ ale znieczuliło mi pół szczęki jakbym od dentysty na znieczuleniu wyszła chociaż nie na jakoś bardzo długo

Hagie ja nie widze nic w tym jadłospisie co by mogło przeszkadzać w utracie wagi, sama podobnie jadałam
Stary 2014-01-25, 23:05   #2374
HaGie
Zadomowienie

Ja wiem, że za mało piję, ale jakoś mi nie wchodzi
Galaretkę jem, żeby zaspokoić chcicę na słodkie, a orzechy też dosyć często jadam, zazwyczaj tak sobie pogryzam do kawy, troche się boję przesadzać z nimi, bo one takie dosyć kaloryczne.

Tak siedze i myślę o tych domach, które dziś oglądaliśmy. No po prostu jestem załamana. Na zdjęciach w internecie to wszystkie te chaty wygladaja jak pałace, a na żywo rudery takie, że

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

No właśnie Ashya wg mnie ja też powinnam chudnąć, dlatego tak mnie to wkurza i coraz bardziej tracę motywację.

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 00:16   #2375
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Galaretkę jem, żeby zaspokoić chcicę na słodkie, a orzechy też dosyć często jadam, zazwyczaj tak sobie pogryzam do kawy, troche się boję przesadzać z nimi, bo one takie dosyć kaloryczne.

Tak siedze i myślę o tych domach, które dziś oglądaliśmy. No po prostu jestem załamana. Na zdjęciach w internecie to wszystkie te chaty wygladaja jak pałace, a na żywo rudery takie, że

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

No właśnie Ashya wg mnie ja też powinnam chudnąć, dlatego tak mnie to wkurza i coraz bardziej tracę motywację.
Wcale się nie dziwię, że tracisz motywację, ale coś jest nie tak skoro nie chudniesz.
Może to przez grzechy? Ja pogrzeszyłam JEDEN dzień a nadwyżka spada mi tydzień. Może takie koło zapętlasz i co Ci spadnie to nadrobisz grzeszkiem?

Druga sprawa - woda. Spróbuj zwiększać jej ilość. Nie mówię o 2 l od razu, ale 3 szklanki, potem 4... aż do tych 2 l dojdziesz.

Co do domów - ogłoszenia zawsze są podkolorowane, ale nie poddawaj się, znajdziecie swoje gniazdko

TŻ pił piwo do serialu, ja twardo powiedziałam, że ma mi nie kupować (ale w środku było miękko... na szczęście szybko wyszedł po to piwo, więc było po ptokach), a ja do serialu sączyłam wodę i tak mi się butelka skończyła Chociaż wiem, że za dużo naraz i wszystko wysikam. W nocy znowu będę z 3 razy wstawać (1-2 to norma jak piję dużo wody). HaGie - może to jakaś opcja, tak popijać jak piwko do filmu? Albo oznacz butelkę np. na początek 0,7 albo 1 l i postanów, że ją wypijesz. Ja tak na początku robiłam, a teraz co chwilę po wodę do sklepu, bo się kończy Przyzwyczaiłam się i wcale nie zajęło mi to dużo czasu (przy ćwiczeniach też sporo piję)

Idę spać, do jutra

-13,0 kg
18,4 kg to go.

Edytowane przez insane_p
Czas edycji: 2014-01-26 o 00:17
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 07:55   #2376
martolina1982
Zakorzenienie

hej kto już nie śpi?

HaGie wg mnie jesz b.ładnie. Spróbuj tydzień nie grzeszyć nic a nic. Zobaczysz czy to tego wina czy potrzebujesz kopa jakiegoś. bo jak sie jest czesto na diecie to organizm jakby przywyka, ze tak jemy i potrzeba kopa. dla mnie czyms takim był tydzień na I fazie SB. mam nadzieję. ty cukru uzywasz, tak? może odstaw na tydzień. zamień na ten ksylitol czy ew. słodzik.

tamlin kiedy ruszasz z SB.

nadia ja juz nic nie rozumiem. mówiłas, ze miałamś jeden dzien gdy popusciłaś i od tego 2kg doszły? tobie tak duzo spadło na I fazie. duzo wiecej niż mnie a teraz jesteś na zero? nie masz dla małej lactulozy? efekt murowany

mnie jakoś tak dziwnie. J.pisał, ze zatrzymała ich policja w Niemczech, bo mieli przeładowane auto i czekali na drugie z Belgii, by rozlozyc na dwa. mieli czekac bagatelka 5h. teraz pisałam to się nie odzywa. nie tamlin, nie tęsknota, bo i pierwszego dnia? ale zwyczajnie mysle czy wszystko ok.

HaGie on pojechał z tej firmy, w ktorej od tygodnia pracuje, na taki zagraniczny montaż

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 09:44   #2377
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
hej kto już nie śpi?

mnie jakoś tak dziwnie. J.pisał, ze zatrzymała ich policja w Niemczech, bo mieli przeładowane auto i czekali na drugie z Belgii, by rozlozyc na dwa. mieli czekac bagatelka 5h. teraz pisałam to się nie odzywa. nie tamlin, nie tęsknota, bo i pierwszego dnia? ale zwyczajnie mysle czy wszystko ok.

HaGie on pojechał z tej firmy, w ktorej od tygodnia pracuje, na taki zagraniczny montaż
Dzień dobry!

Ja "już" nie śpię wczoraj do 22 się uczyłam, potem jeszcze serial, więc pospaliśmy

Kurczę, daj znać co z tym przeładowaniem... W Niemczech to chyba niezłe konsekwencje są za coś takiego...

Ja dziś zaplanowałam na śniadanie rachuszki z jabłkami! Oczywiście na płatkach owsianych zamiast mąki. Kiedyś robiłam takie placuszki otrębowe na dukanie, uwielbiałam je, więc teraz chcę spróbować wymienić otręby (bo nie mam w tym momencie) na płatki i dodać jabłko

Zobaczymy co z tego wyjdzie

-13,0 kg
18,4 kg to go.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-26, 09:48   #2378
martolina1982
Zakorzenienie

podaj przepis. chętnie dzieci wciągną na podwieczorek.

04.05.2017 start!
Stary 2014-01-26, 09:51   #2379
HaGie
Zadomowienie

Ja nie śpię

Martolina ja nie używam cukru, bo kawę piję z mlekiem i nie słodzę, a herbaty nigdy nie słodziłam, jedynie ta galaretka jest z cukrem Fajnie, że Twój tż tak szybko dobrą pracę złapał, a jak tam Wasze problemy, wychodzicie powoli na prostą?

Insane mam nadzieję, że znajdziemy jakiś fajny domek, tylko, że mamy już niewiele czasu, bo około miesiąca. No i ważne jest też dla mnie nie tylko wygląd domu, ale i okolica musi byc fajna i bezpieczna, bo ja całe dnie sama z małym dzieckiem jestem, więc nie chciałabym bać się wychodzić z domu. No i szkoła, żeby była blisko. Mam trochę tych wymagać, i zawsze coś nie gra, bo jak dom fajny, to dzielnica do bani albo odwrotnie

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 10:01   #2380
martolina1982
Zakorzenienie

kurcze miesiąc to mało, żeby znaleź swoj kąt na ziemii. a z waszym dobytkiem to ew. pozniejsze przeprowadzki z domu do domu ....no pewnie nie wchodzi w grę szukajcie szukajcie. moze przez agencję bedzie szybciej i lepiej?

u nas jeszcze 2/3 wszystkich długów do spłacenia. ale oprocz busa pozostałe rzeczy nie ciesza sie za bardzo zainteresowaniem. nikt nie dzwoni w sprawie kupna a czy ta firma dobra... na pewno wlasciel ma dobrą opinię i to mnie cieszy, ale finansowo wyjdzie tak, ze nam starczy na życie na styk. ale i tak się ogromnie cieszę. już nie pamiętam jak to jest miec raz w miesiacu jakas pulę i moc ja porozdzielac, popłacic rachunki na czas...

dlaczego Ci waga nie spada? nie wiem już.

04.05.2017 start!
Stary 2014-01-26, 10:13   #2381
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.

Cytat:
tamlin kiedy ruszasz z SB.
Dzisiaj

Cytat:
u nas jeszcze 2/3 wszystkich długów do spłacenia. ale oprocz busa pozostałe rzeczy nie ciesza sie za bardzo zainteresowaniem. nikt nie dzwoni w sprawie kupna a czy ta firma dobra... na pewno wlasciel ma dobrą opinię i to mnie cieszy, ale finansowo wyjdzie tak, ze nam starczy na życie na styk. ale i tak się ogromnie cieszę. już nie pamiętam jak to jest miec raz w miesiacu jakas pulę i moc ja porozdzielac, popłacic rachunki na czas...
Najważniejsze że w dalsze długi nie popadacie

Zważyłam się orientacyjnie, więc jest 60,3 kilo. Zobaczymy ile będzie po tygodniu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-26, 10:17   #2382
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry.

Dzisiaj

Najważniejsze że w dalsze długi nie popadacie

Zważyłam się orientacyjnie, więc jest 60,3 kilo. Zobaczymy ile będzie po tygodniu.
Tamlin to może wpisać ci tą wagę, jak piszesz będzie orientacyjnie ;-)
Stary 2014-01-26, 10:22   #2383
tamlin111
Zakorzenienie

Wpisuj
Stary 2014-01-26, 10:36   #2384
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
podaj przepis. chętnie dzieci wciągną na podwieczorek.
http://dukan.blox.pl/2010/02/Placki-...cynamonem.html
korzystałam z tego przepisu, zamieniłam tylko otręby na płatki i jak już były na patelni to wkroiłam plasterki jabłka
Cytat:
Insane mam nadzieję, że znajdziemy jakiś fajny domek, tylko, że mamy już niewiele czasu, bo około miesiąca. No i ważne jest też dla mnie nie tylko wygląd domu, ale i okolica musi byc fajna i bezpieczna, bo ja całe dnie sama z małym dzieckiem jestem, więc nie chciałabym bać się wychodzić z domu. No i szkoła, żeby była blisko. Mam trochę tych wymagać, i zawsze coś nie gra, bo jak dom fajny, to dzielnica do bani albo odwrotnie
Rozumiem, dom to ważna sprawa, więc trzeba mieć wymagania. Znajdziecie coś, jestem tego pewna

Ja już po śniadaniu... Trochę mi to zajęło, bo mam tylko jedną małą nieprzywierającą patelnię i musiałam na 4 raty smażyć... Starałam się, a TŻ nawet nie chciał pozmywać :/ Więc się pożarliśmy. A dziś rocznica...

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-01-26, 11:01   #2385
creature666
Zakorzenienie

Sieeeeema!!!
Dziewczynki,jaki mialam wczoraj cudny dzien TZ nade mna skakal caly dzien,sniadanie,obiad,kol acja - z lozka wychodzilam tylko do kibelka
tak mi bylo blogo,ze nawet nie moglam sie wysilic napisac cos
wagi nie podam,bo nie chce sie przestraszyc "-" dla mnie i batyyyyyy!Wszystko mi siedzi w brzuchu

Gratuluje spadkow i tych wiekszych i mniejszych...
Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Z tym solarium to chyba chodzi o to, że w czasie miesiączki nie powinno się opalać bo można dostać przebarwień. A nie o kwestie techniczne
podobno mozna krwotoku dostac ja bylam i nic mi sie nie dzialo
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Wy wsytawiacie zdjęcia pyszności jakie jecie to ja Wam chociaż mój koktajl bananowo-szpinakowy zapezentuje Moja młoda ku mojemu zdziwieniu się do niego przyssała , widać ma dziwne gusta po mamusi
moj brat kilka m-cy temu przez jakis czas pil tylko soki z "zielonych" warzyw i byl bardziej nakrecony niz po kawach... ogolnie bardzo pozytywna zmiana,mowil tez ze pomijajac energie,nie czujje glodu przez caly dzien
Cytat:

creaturko też kocham ciepełko w solarium ale już wpływu jego na skórę nie. zaslaniaj buzię na solarium. nie starczy wylaczenie lamp na twarz. kladz normalnie koszulkę, worek czy karton , bo ci gębule wysuszy i zmarchi wyjdą
ja uwielbiam solarium,ale w granicach rozsadku no i sie nawilzam duzo "po"... ale racja z tymi zmarszczkami
ty tak się pieknisz przed wyjazdem do Polski? przyjedziesz to pomyslą, boże ona tam chyba tylko ma jak pączek w maśle
nieeeee,nie chodzi o Polske,chodzi o juz teraz... Faza mi sie wkrecila na "upiekszanie"... Teraz dooopa w troki i jazda z odchudzaniem,zadnych grzechow,cwiczenia regularne i bedzie super!!! znowu mam to nastawienie co w grudniu! i tak ma byc
wiecie, ze mnie przedluzane rzesy nie krecą. kompletnie. tak sie rzucają w oczy, ze szok. nawet te "delikatne". ostatnio nawet widziałam starza babka Pieńkowska DDTVN miała. no z daleka widać! zamiast dodac urody to wg mnie smiesznie wyglada.
dlatego tez powiedzialam kolezance,ze ma tak zrobic,zeby sie nie rzucalo w oczy,no i zeby nie byly za dlugie,bo przeciez w PL musze wymienic oprawki i znowu bede smigac w okularkach
creaturko, HaGie a jak u was było z angielskim? pojechałyscie mówiac juz dobrze czy Kali jeść, Kali pić? zazdroszczę przeogrmomnie ze tak w naturlany sposob poznalyscie drugi jezyk, jak żadna z nas nie pozna na najlepszym chyba kursie w Polsce.
ja od 4 kl podstawowki sie uczylam angielskiego,ale powiem Wam,ze bylam "w szoku" kiedy przyjechalam do UK. Tutejszy angielski roznil sie baaaardzo od tego z czasow szkolnych no i te wszystkie akcenty a teraz jakos mi tak samo przychodzi,czasem tylko w infoliniach (np banku0) ciezko zaczaic jesli ktos jest tak belkocze akcentowo - no nic nie idzie zrozumiec...
Cytat:
pokażę wam czym się jaram od wczoraj

http://kotdrwal.wrzuta.pl/film/aPqp0...killer_workout

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z wczorajszego kolokwium dostałam 5!! Moja pierwsza piątka na studiach, tralalalalala
brawo zdolniacha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-26, 11:01   #2386
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
nie warto grzeszyć
NIE WARTO!!!! sama bede zalowac,ale coz... wazne,ze motywacja i "sila" wrocila

Cytat:
Ja się nie ważyłam, ale 60 będzie lekko.
Rano wstałam idę do łazienka a tam sam czad. U Pauli z pokoju. Na szczęście jej nie było. Musimy się dowiedzieć kogo komin tam idzie i niech coś zrobią bo przecież poduszą nas.
I tym sposobem przez zamieszanie waga poszła w kąt.

No ale jakby nie było ten tydzień zaprzepaściłam.
Ale ruszam z nowym nastawieniem, w końcu w czerwcu Włochy na nas czekają. Muszę wyglądać pieknie. Także nie mogę odpuszczać. I popuszczać, bo zaczynam sobie folgować. Im więcej osób widzi, że schudłam tym mniej walczę o kolejne centymetry i kilogramy
Muszę się ogarnąć.
Poczytam zaraz o SB. Może spróbuję choć przez tydzień.
matko Boska, naprawili juz? strach sie bac normalnie z tymi kominami...
a gdzie do Wloch? ja swojego czasu jezdzilam(do pracy,ale i odpoczynek super byl) na pln od Sycylii~(Wyspy Liparyjskie - dokladnie Vulcano) i kiedys tam wroce
Cytat:
hej

witam się z wagą 75,3 znów coś ruszyło. od zeszłej soboty -0,9kg. pewnie bedzie jeszcze mniej, bo chyba jakiś wirus i s...m na potęgę. oby nie, bo zostałam dziś sama na tydzień z dziećmi. rota teraz nie wskazany

i chwalę się za móje córeczki. wczoraj było przekłucie uszu przemyslane, wyczekane, nic na siłę. pieniazki uzbierane miały i rach ciach. miała być tylko L, ale jak M. zobaczyła to też w płacz i wieczorem z nia pojechaliśmy. dostały dyplomy przekłucia uszu i dumne strasznie
piekny spadek no i za kolczyki heh... pamietam jak mnie matka zaprowadzila na przeklucie uszu ,ojciec do nic nie gadal przez tydzien,bo "uszkodzila" corcie zaraz po tym mialam zapalenie ucha,wiec do mnie "przemowil" bardzo szybko

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Witam kochane U mnie waga stoi, grzesze na potęgę a teraz to już wgl jem wybiórczo bo cała prawa strona szczęki mnie cholernie boli, chyba ósemki mi się wyżynają i jakiś nerw muszą uciskać bo przecież skad indziej muszę jechać po jakiś tani żel na dziąsła bo nie wytrzymie już i tak kupiłam sensodyne ultraszybka ulga, bo wrażliwe na ciepło i zimno teraz są strasznie i chyba pierwszy raz w życiu kupiłam taką drogą pastę
jak mnie zawsze wku***ja te "8" kilka razy w roku "rosna" i szlag mnie trafia
Za to indeks póki co wygląda jak dzieło sztuki, sześć 5 i jedna 4 ale najgorsze przede mną więc licze na 3 no i jeszcze tylko tydzień zawalony dzień w dzień kolosami i egzaminami no i w końcu spokój bd No a między jednym kolosem a egzaminem zaliczyłam impreze (tego mi było trzeba)
pieknie bedzie dobrze,
Stary 2014-01-26, 11:02   #2387
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Iga się uderzyła w kant pufy
bidulka
Cytat:
no własnie dzwoniłam. niestety i ja i on płacimy wiecej. ponad 2zł za minutę. jedynie smsy i on i ja mamy po 40gr.

a w calym necie pisza tak jak wy mówicie
nie wiem jak w PL,ale tutaj mialam akcje z TZ kilka lat temu on byl u rodzicoow,ja w UK...Zadzwonilam do niego ,gadalismy ponad h - mi pociagneli z darmowych minut,a on dostal rachunek na ponad £100... i wiecie co? zadzwonil do nich,bo na bilingu zle spojrzal i wyszlo,ze skasowali go za polaczenie z operatorem(normalnie jest za free) no i zwrocili mu kase,jeszcze dodali 100min gratis dopiero po jakims czasie "dotarlo" do niego,ze ich oszukal nieswiadomie
Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
Druga sprawa - woda. Spróbuj zwiększać jej ilość. Nie mówię o 2 l od razu, ale 3 szklanki, potem 4... aż do tych 2 l dojdziesz.
oooo wlasnie wode trzeba pic!!! moj kolejny plan do wykonania i tak jak mowisz powoli

Cytat:

kochana,uszy do gory,waga ruszy w dol,a co do mieszkan napewno znajdiecie cos fajnego,co wam sie spodoba i nie bedzie rudera
Cytat:
kurcze miesiąc to mało, żeby znaleź swoj kąt na ziemii. a z waszym dobytkiem to ew. pozniejsze przeprowadzki z domu do domu ....no pewnie nie wchodzi w grę szukajcie szukajcie. moze przez agencję bedzie szybciej i lepiej?

.
Kochana,powoli dacie rade - no i dla J. za prace
trzsymam zeby bylo lepiej

ufffff... napisalam,odpisalam - juz Was nie opuszcze,duuuuzo nadrabiania i tesknilam
u nas pogoda taka,ze tylko isc sie pochlastac tepym nozem
ide sie wykapac,peeling i lecimy na solarke i jakies zakupy
ahaaaa te roladki jednak robilam smazone - przysnelo mi sie ciut i "na szybciora" robilam obiad - wyszly spoko,ale nastepnym razem musze dodac wiecej czosnku do szpinaku
odezwe sie pozniej
Stary 2014-01-26, 13:51   #2388
swinka94
Zadomowienie

Dzień dobry.

Nadalka wpisz mi 73. Niestety 'tylko' pół kilograma

Idę z TŻ na spacer w śnieżną zamieć. Wpadnę później

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 14:30   #2389
creature666
Zakorzenienie

Dajcie trochę śniegu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-26, 14:35   #2390
tamlin111
Zakorzenienie

Skalpel II zaliczony
Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
Dziewczynki,jaki mialam wczoraj cudny dzien TZ nade mna skakal caly dzien,sniadanie,obiad,kol acja - z lozka wychodzilam tylko do kibelka
Piękny dzień

Cytat:
matko Boska, naprawili juz? strach sie bac normalnie z tymi kominami...
a gdzie do Wloch? ja swojego czasu jezdzilam(do pracy,ale i odpoczynek super byl) na pln od Sycylii~(Wyspy Liparyjskie - dokladnie Vulcano) i kiedys tam wroce
Sąsiad komin wyczyścił, nic już nie czuć, ale na razie będzie spała w innym pokoju.
A do Włoch to my na północ, ciut poniżej Wenecji.
Stary 2014-01-26, 14:42   #2391
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Skalpel II zaliczony

Piękny dzień

Sąsiad komin wyczyścił, nic już nie czuć, ale na razie będzie spała w innym pokoju.
i jak Twoje SB dzisiaj?
na pierwszej fazie sie nie zaleca ćwiczeń

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
Stary 2014-01-26, 15:27   #2392
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
i jak Twoje SB dzisiaj?
na pierwszej fazie sie nie zaleca ćwiczeń
Na razie dieta ok. Zaraz będzie obiadek
Nigdzie nie znalazłam, że nie można ćwiczyć.
A właśnie i doczytałam, że schab można
Stary 2014-01-26, 16:02   #2393
martolina1982
Zakorzenienie

nie powinno się, ale twój wybór. jak sie bedziesz dobrze czuła... choć raczej nie będziesz

04.05.2017 start!
Stary 2014-01-26, 16:06   #2394
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cześć

Jestem już po trzech egzaminach (3,5,3), czyli wszystkie do przodu. Zostały mi jeszcze dwa z czego jeden będzie na 99,9% do poprawy

Poza tym to podczas uczenia o diecie nie ma mowy bo wchłaniam wszystko. Waga na szczeście stoi w miejscu, albo się waha +/- 0,2 kg. Ale wczoraj było tyle samo co tydzień temu.
dla Was brawo za spadki

Poza tym pi**zi ! Zimno, mnóstwo śniegu i nauka

A i dzisiaj 'straciłam' paznokcia- pękł kilka dni temu a dzisiaj podczas odśnieżania się złamał więc bede musiała od nowa czekac na moje 'szpony' eh tak mi ich szkoda Ale nie będę chodziła z jednym krótkim, chyba

dzisiaj robimy z mamuśką prostą sałatkę śledziową na kolacje z przepisu z którego robiła ponad 10 lat temu

Edit: nie moge tak rzadko do Was zaglądać , bo przez to nie ogarniam co się u Was dzieje A nadrobić ciężko..

-30kg

Edytowane przez eewelinaa92
Czas edycji: 2014-01-26 o 16:10
eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 16:19   #2395
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Skalpel II zaliczony

Piękny dzień

Fajnieeee! Zazdraszczam
za ćwiczenia ja właśnie wracam z solarki i po obiedzie też się wezmę za ćwiczenia
Cytat:
Na razie dieta ok. Zaraz będzie obiadek
Nigdzie nie znalazłam, że nie można ćwiczyć.
A właśnie i doczytałam, że schab można
Na Dukanie też ponoć nie można w początkowych dniach, bo będziesz osłabiona, ale jeśli masz siłę i chęci to super

Ale jaja - idę sobie z zakupami, w moim kierunku idzie chłopak, 6pak widać przez koszulkę, z buźki batdzo sympatyczny (nie mój typ jednak, bo ja wolę misiaczki) i tak legalnie go obcinam od góry do dołu - i nasze oczy się spotkały, puścił mi oczko Aż mi się jakoś tak ciepło zrobiło w brzuchu miło nie powiem...

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Cześć

Jestem już po trzech egzaminach (3,5,3), czyli wszystkie do przodu. Zostały mi jeszcze dwa z czego jeden będzie na 99,9% do poprawy

Poza tym to podczas uczenia o diecie nie ma mowy bo wchłaniam wszystko. Waga na szczeście stoi w miejscu, albo się waha +/- 0,2 kg. Ale wczoraj było tyle samo co tydzień temu.
dla Was brawo za spadki

Poza tym pi**zi ! Zimno, mnóstwo śniegu i nauka

A i dzisiaj 'straciłam' paznokcia- pękł kilka dni temu a dzisiaj podczas odśnieżania się złamał więc bede musiała od nowa czekac na moje 'szpony' eh tak mi ich szkoda Ale nie będę chodziła z jednym krótkim, chyba

dzisiaj robimy z mamuśką prostą sałatkę śledziową na kolacje z przepisu z którego robiła ponad 10 lat temu

Edit: nie moge tak rzadko do Was zaglądać , bo przez to nie ogarniam co się u Was dzieje A nadrobić ciężko..
Brawooooo za oceny!!! za następne zaliczenia
Ojjjjj szkoda pazurka

Ja jutro poprawkę moich mam, myślę, że tym razem Kuleżanka bardziej się postara - bo jak nie to powiem Wam, że w szoku jestem że mi wcale nie przeszkadzają kot uwielbiam jak go drapie

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Ewelinka pięknie wyglądasz!!!
Stary 2014-01-26, 16:39   #2396
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

dla Was brawo za spadki
za oceny i egzaminy do przodu Ja wkuwam rachunkowość już mi się rzygać chce tymi kosztami

Wyglądasz ślicznie na tej focie wrzuć jakieś nowe na klub ]

Z jedzeniem - dobrze, że nie wzrasta Ci waga, ale pilnuj jej

Ja dziś muszę się napić piwka wieczorem, nawitaminować mózg po nauce
Cytat:
Ale jaja - idę sobie z zakupami, w moim kierunku idzie chłopak, 6pak widać przez koszulkę, z buźki batdzo sympatyczny (nie mój typ jednak, bo ja wolę misiaczki) i tak legalnie go obcinam od góry do dołu - i nasze oczy się spotkały, puścił mi oczko Aż mi się jakoś tak ciepło zrobiło w brzuchu miło nie powiem...
mrrrrrau fajne uczucie na bank może za pół roku też mnie coś takiego spotka

Wracam do rachunkowości i muszę o jakimś obiedzie pomyśleć, bo dziś się żywię kawą :P do tego mandarynki i migdały
Ale przydałoby się jakieś białko

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-01-26, 16:46   #2397
tamlin111
Zakorzenienie

Insane z Tż-tem już dobrze ?
Najlepszego z okazji rocznicy

Cytat:
nie powinno się, ale twój wybór. jak sie bedziesz dobrze czuła... choć raczej nie będziesz
Na razie jest dobrze. Jak będzie nie fajnie to się zmuszała nie będę, ale zumby nie odpuszczę

Cytat:

To wracaj do nas
I za egzaminy.

Cytat:
Tak u Was ciepło, że w koszuli szedł ??????????
Oj fajne uczucie na pewno
Stary 2014-01-26, 16:51   #2398
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Insane z Tż-tem już dobrze ?
Najlepszego z okazji rocznicy
dziękujęęę! 1/4 życia razem

tak, już dobrze
nawet poszedł do biedronki po bułki, a wrócił z kwiatkami liczy się gest w ogóle się nie spodziewałam

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-01-26, 17:33   #2399
nadiaaa171
Zakorzenienie

Insane dołączam do życzeń

Stary 2014-01-26, 20:06   #2400
nadalka
Zakorzenienie

Insane, sto lat dla Was ;-)

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości