|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Mam Dulcobis, ale on nie rozwiaze moich problemow na dluzsza mete, mysle nad colon c lux xenna
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Cytat:
No i woda co najmniej 1,5 litra musi być.Takie moje obserwacje. Ale te problem to przecież przy SB sie pojawiły, więc teraz się wspieraj, powinno się z czasem wszystko unormować. |
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
No i pani w aptece dała mi mucosit jakiś za 8 zł
skład w sumie spoko: wyciąg gęsty, w którego skład wchodzą: koszyczek rumianku, koszyczek nagietka, liść podbiału, kora dębu, liść szałwii, ziele tymiankualantoinę, olejek rumiankowy, olejek miętowy, smak ochydny:/ ale znieczuliło mi pół szczęki jakbym od dentysty na znieczuleniu wyszła chociaż nie na jakoś bardzo długo![]() Hagie ja nie widze nic w tym jadłospisie co by mogło przeszkadzać w utracie wagi , sama podobnie jadałam
|
#2374 |
|
Zadomowienie
|
Ja wiem, że za mało piję, ale jakoś mi nie wchodzi
![]() Galaretkę jem, żeby zaspokoić chcicę na słodkie, a orzechy też dosyć często jadam, zazwyczaj tak sobie pogryzam do kawy, troche się boję przesadzać z nimi, bo one takie dosyć kaloryczne. Tak siedze i myślę o tych domach, które dziś oglądaliśmy. No po prostu jestem załamana. Na zdjęciach w internecie to wszystkie te chaty wygladaja jak pałace, a na żywo rudery takie, że ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- No właśnie Ashya wg mnie ja też powinnam chudnąć, dlatego tak mnie to wkurza i coraz bardziej tracę motywację.
|
#2375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może to przez grzechy? Ja pogrzeszyłam JEDEN dzień a nadwyżka spada mi tydzień. Może takie koło zapętlasz i co Ci spadnie to nadrobisz grzeszkiem? Druga sprawa - woda. Spróbuj zwiększać jej ilość. Nie mówię o 2 l od razu, ale 3 szklanki, potem 4... aż do tych 2 l dojdziesz. Co do domów - ogłoszenia zawsze są podkolorowane, ale nie poddawaj się, znajdziecie swoje gniazdko TŻ pił piwo do serialu, ja twardo powiedziałam, że ma mi nie kupować (ale w środku było miękko... na szczęście szybko wyszedł po to piwo, więc było po ptokach), a ja do serialu sączyłam wodę i tak mi się butelka skończyła Przyzwyczaiłam się i wcale nie zajęło mi to dużo czasu (przy ćwiczeniach też sporo piję)Idę spać, do jutra
“It is never too late to be what you might have been.” – George Eliot -13,0 kg 18,4 kg to go. Edytowane przez insane_p Czas edycji: 2014-01-26 o 00:17 |
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kto już nie śpi?HaGie wg mnie jesz b.ładnie. Spróbuj tydzień nie grzeszyć nic a nic. Zobaczysz czy to tego wina czy potrzebujesz kopa jakiegoś. bo jak sie jest czesto na diecie to organizm jakby przywyka, ze tak jemy i potrzeba kopa. dla mnie czyms takim był tydzień na I fazie SB. mam nadzieję. ty cukru uzywasz, tak? może odstaw na tydzień. zamień na ten ksylitol czy ew. słodzik. tamlin kiedy ruszasz z SB. nadia ja juz nic nie rozumiem. mówiłas, ze miałamś jeden dzien gdy popusciłaś i od tego 2kg doszły? tobie tak duzo spadło na I fazie. duzo wiecej niż mnie a teraz jesteś na zero? nie masz dla małej lactulozy? efekt murowany mnie jakoś tak dziwnie. J.pisał, ze zatrzymała ich policja w Niemczech, bo mieli przeładowane auto i czekali na drugie z Belgii, by rozlozyc na dwa. mieli czekac bagatelka 5h. teraz pisałam to się nie odzywa. nie tamlin, nie tęsknota, bo i pierwszego dnia? ale zwyczajnie mysle czy wszystko ok. HaGie on pojechał z tej firmy, w ktorej od tygodnia pracuje, na taki zagraniczny montaż
|
#2377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja "już" nie śpię wczoraj do 22 się uczyłam, potem jeszcze serial, więc pospaliśmy ![]() Kurczę, daj znać co z tym przeładowaniem... W Niemczech to chyba niezłe konsekwencje są za coś takiego... Ja dziś zaplanowałam na śniadanie rachuszki z jabłkami! Oczywiście na płatkach owsianych zamiast mąki. Kiedyś robiłam takie placuszki otrębowe na dukanie, uwielbiałam je, więc teraz chcę spróbować wymienić otręby (bo nie mam w tym momencie) na płatki i dodać jabłko Zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
podaj przepis. chętnie dzieci wciągną na podwieczorek.
|
#2379 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie śpię
Martolina ja nie używam cukru, bo kawę piję z mlekiem i nie słodzę, a herbaty nigdy nie słodziłam, jedynie ta galaretka jest z cukrem Fajnie, że Twój tż tak szybko dobrą pracę złapał, a jak tam Wasze problemy, wychodzicie powoli na prostą?Insane mam nadzieję, że znajdziemy jakiś fajny domek, tylko, że mamy już niewiele czasu, bo około miesiąca. No i ważne jest też dla mnie nie tylko wygląd domu, ale i okolica musi byc fajna i bezpieczna, bo ja całe dnie sama z małym dzieckiem jestem, więc nie chciałabym bać się wychodzić z domu. No i szkoła, żeby była blisko. Mam trochę tych wymagać, i zawsze coś nie gra, bo jak dom fajny, to dzielnica do bani albo odwrotnie
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze miesiąc to mało, żeby znaleź swoj kąt na ziemii. a z waszym dobytkiem to ew. pozniejsze przeprowadzki z domu do domu ....no pewnie nie wchodzi w grę
szukajcie szukajcie. moze przez agencję bedzie szybciej i lepiej?u nas jeszcze 2/3 wszystkich długów do spłacenia. ale oprocz busa pozostałe rzeczy nie ciesza sie za bardzo zainteresowaniem. nikt nie dzwoni w sprawie kupna a czy ta firma dobra... na pewno wlasciel ma dobrą opinię i to mnie cieszy, ale finansowo wyjdzie tak, ze nam starczy na życie na styk. ale i tak się ogromnie cieszę. już nie pamiętam jak to jest miec raz w miesiacu jakas pulę i moc ja porozdzielac, popłacic rachunki na czas...dlaczego Ci waga nie spada? nie wiem już.
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Dzisiaj ![]() Cytat:
Zważyłam się orientacyjnie, więc jest 60,3 kilo. Zobaczymy ile będzie po tygodniu. |
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin to może wpisać ci tą wagę, jak piszesz będzie orientacyjnie ;-)
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisuj
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zadomowienie
|
http://dukan.blox.pl/2010/02/Placki-...cynamonem.html
korzystałam z tego przepisu, zamieniłam tylko otręby na płatki i jak już były na patelni to wkroiłam plasterki jabłka ![]() Cytat:
Ja już po śniadaniu... Trochę mi to zajęło, bo mam tylko jedną małą nieprzywierającą patelnię i musiałam na 4 raty smażyć... Starałam się, a TŻ nawet nie chciał pozmywać :/ Więc się pożarliśmy. A dziś rocznica...
|
|
#2385 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Sieeeeema!!!
Dziewczynki,jaki mialam wczoraj cudny dzien TZ nade mna skakal caly dzien,sniadanie,obiad,kol acja - z lozka wychodzilam tylko do kibelka tak mi bylo blogo,ze nawet nie moglam sie wysilic napisac cos ![]() wagi nie podam,bo nie chce sie przestraszyc "-" dla mnie i batyyyyyy!Wszystko mi siedzi w brzuchu Gratuluje spadkow i tych wiekszych i mniejszych... ![]() Cytat:
ja bylam i nic mi sie nie dzialo Cytat:
![]() Cytat:
a teraz jakos mi tak samo przychodzi,czasem tylko w infoliniach (np banku0) ciezko zaczaic jesli ktos jest tak belkocze akcentowo - no nic nie idzie zrozumiec... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2386 | |||
|
Zakorzenienie
|
NIE WARTO!!!! sama bede zalowac,ale coz...
Cytat:
![]() a gdzie do Wloch? ja swojego czasu jezdzilam(do pracy,ale i odpoczynek super byl) na pln od Sycylii~(Wyspy Liparyjskie - dokladnie Vulcano ![]() Cytat:
no i za kolczyki heh... pamietam jak mnie matka zaprowadzila na przeklucie uszu ,ojciec do nic nie gadal przez tydzien,bo "uszkodzila" corcie ![]() Cytat:
bedzie dobrze,
|
|
|
#2387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bidulka
Cytat:
on byl u rodzicoow,ja w UK...Zadzwonilam do niego ,gadalismy ponad h - mi pociagneli z darmowych minut,a on dostal rachunek na ponad £100... i wiecie co? zadzwonil do nich,bo na bilingu zle spojrzal i wyszlo,ze skasowali go za polaczenie z operatorem(normalnie jest za free) no i zwrocili mu kase,jeszcze dodali 100min gratis Cytat:
moj kolejny plan do wykonania i tak jak mowisz powoli Cytat:
![]() Cytat:
dla J. za prace trzsymam zeby bylo lepiej ufffff... napisalam,odpisalam - juz Was nie opuszcze,duuuuzo nadrabiania i tesknilam u nas pogoda taka,ze tylko isc sie pochlastac tepym nozem ide sie wykapac,peeling i lecimy na solarke i jakies zakupy ahaaaa te roladki jednak robilam smazone - przysnelo mi sie ciut i "na szybciora" robilam obiad - wyszly spoko,ale nastepnym razem musze dodac wiecej czosnku do szpinaku odezwe sie pozniej
|
|
|
#2388 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Nadalka wpisz mi 73. Niestety 'tylko' pół kilograma ![]() Idę z TŻ na spacer w śnieżną zamieć. Wpadnę później
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie trochę śniegu
|
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Skalpel II zaliczony
![]() Cytat:
Cytat:
A do Włoch to my na północ, ciut poniżej Wenecji. |
||
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pierwszej fazie sie nie zaleca ćwiczeń
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie dieta ok. Zaraz będzie obiadek
![]() Nigdzie nie znalazłam, że nie można ćwiczyć. A właśnie i doczytałam, że schab można
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
nie powinno się, ale twój wybór. jak sie bedziesz dobrze czuła... choć raczej nie będziesz
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem już po trzech egzaminach (3,5,3), czyli wszystkie do przodu. Zostały mi jeszcze dwa z czego jeden będzie na 99,9% do poprawy ![]() Poza tym to podczas uczenia o diecie nie ma mowy bo wchłaniam wszystko. Waga na szczeście stoi w miejscu, albo się waha +/- 0,2 kg. Ale wczoraj było tyle samo co tydzień temu. dla Was brawo za spadki ![]() Poza tym pi**zi ! Zimno, mnóstwo śniegu i nauka A i dzisiaj 'straciłam' paznokcia- pękł kilka dni temu a dzisiaj podczas odśnieżania się złamał więc bede musiała od nowa czekac na moje 'szpony' eh tak mi ich szkoda Ale nie będę chodziła z jednym krótkim, chyba dzisiaj robimy z mamuśką prostą sałatkę śledziową na kolacje z przepisu z którego robiła ponad 10 lat temu Edit: nie moge tak rzadko do Was zaglądać , bo przez to nie ogarniam co się u Was dzieje A nadrobić ciężko..
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-01-26 o 16:10 |
|
|
|
#2395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za ćwiczeniaCytat:
Ale jaja - idę sobie z zakupami, w moim kierunku idzie chłopak, 6pak widać przez koszulkę, z buźki batdzo sympatyczny (nie mój typ jednak, bo ja wolę misiaczki ) i tak legalnie go obcinam od góry do dołu - i nasze oczy się spotkały, puścił mi oczko Aż mi się jakoś tak ciepło zrobiło w brzuchu miło nie powiem...---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
za następne zaliczeniaOjjjjj szkoda pazurka ![]() Ja jutro poprawkę moich mam, myślę, że tym razem Kuleżanka bardziej się postara - bo jak nie to powiem Wam, że w szoku jestem że mi wcale nie przeszkadzają kot uwielbiam jak go drapie ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Ewelinka pięknie wyglądasz!!!
|
|
|
#2396 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za oceny i egzaminy do przodu Ja wkuwam rachunkowość już mi się rzygać chce tymi kosztami Wyglądasz ślicznie na tej focie ]Z jedzeniem - dobrze, że nie wzrasta Ci waga, ale pilnuj jej ![]() Ja dziś muszę się napić piwka wieczorem, nawitaminować mózg po nauce ![]() Cytat:
fajne uczucie na bank może za pół roku też mnie coś takiego spotka Wracam do rachunkowości i muszę o jakimś obiedzie pomyśleć, bo dziś się żywię kawą :P do tego mandarynki i migdały ![]() Ale przydałoby się jakieś białko
|
|
#2397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Insane z Tż-tem już dobrze ?
Najlepszego z okazji rocznicy Cytat:
![]() Cytat:
I za egzaminy.Cytat:
Oj fajne uczucie na pewno |
|||
|
|
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
dziękujęęę! 1/4 życia razem
![]() tak, już dobrze ![]() nawet poszedł do biedronki po bułki, a wrócił z kwiatkami w ogóle się nie spodziewałam
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Insane dołączam do życzeń
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

co najmniej 1,5 litra musi być.
skład w sumie spoko: wyciąg gęsty, w którego skład wchodzą: koszyczek rumianku, koszyczek nagietka, liść podbiału, kora dębu, liść szałwii, ziele tymianku
chociaż nie na jakoś bardzo długo
, sama podobnie jadałam

Przyzwyczaiłam się i wcale nie zajęło mi to dużo czasu (przy ćwiczeniach też sporo piję)
kto już nie śpi?

Fajnie, że Twój tż tak szybko dobrą pracę złapał, a jak tam Wasze problemy, wychodzicie powoli na prostą?
a czy ta firma dobra... na pewno wlasciel ma dobrą opinię i to mnie cieszy, ale finansowo wyjdzie tak, ze nam starczy na życie na styk. ale i tak się ogromnie cieszę. już nie pamiętam jak to jest miec raz w miesiacu jakas pulę i moc ja porozdzielac, popłacic rachunki na czas...
a teraz jakos mi tak samo przychodzi,czasem tylko w infoliniach (np banku0) ciezko zaczaic jesli ktos jest tak belkocze akcentowo - no nic nie idzie zrozumiec...