|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: PL Hurtownia Awanti - wątek PLOTKOWY cz. V
Cytat:
biore, a moze kiedys sie przyda Strasznie przepraszam, ale pomylilam kolejnosc jak dawalam zamowienie (zdjecia sa pomieszane) Patrzac na to co pozaznaczalas po kolei (na zdjecia patrzac to nie przyszlo:6886. 13 zł/szt.- ROZMIAR M (S) (bluzka z tygrysem) 6322. 20 zł/szt. tylko S WYPRZEDAŻ- ROZMIAR S (koszula niebieska) Jeszcz raz przepraszam za zamieszanie, to moje pierwsze zamowienie, poprawie sie
|
|
|
|
|
#4172 |
|
Organizatorka
|
eyo - tak jak wspomniałam, bluza ma na dole po lewej stronie przetarcia. Sprawdziłam, to produkt oznaczony jako II gatunek, więc nie możemy reklamować.
myszowata s - Twoja bluza jest popruta na szwie, ale jakby ją zszyć na maszynie to będzie super ![]() renia0809 - zamiast Twojego sweterka 6779 przyszedł 5806 w rozmiarze S. Na moje oko to bardzo duży oversize. Jeśli chcesz, mogę spróbować go wystawić na wątku lub ewentualnie reklamować w Awanti. W załączeniu zdjęcie. dasiulka - szalik idzie do Ciebie. Faktem jest, że nie sprawdziłam poprawności opisów ze zdjęciami pozaznaczałam wg kolejności zdjęć, co przyszło, więc tak, nie ma koszulki z tygrysem i koszuli niebieskiej edit. xxx181010 - niestety nie zdążyłaś ze swoim zgłoszeniem mam nadzieję, że awanti4 przyjdzie do piątku, więc na początku lutego pewnie otworzę kolejne zamówienie czy mam Ci robić zwrot zatem?
Edytowane przez j_ulkam Czas edycji: 2014-01-25 o 20:01 |
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Wika bardzo dziękuję za przetrzymanie i wysyłkę mojej wielkiej paki
dotarła już wczoraj
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#4175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zaczekajmy w takim razie z tym zwrotem u ciebie pewniej niż w banku, bo nie stracę
|
|
|
|
|
#4176 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4177 |
|
Rozeznanie
|
j_ulkam, dzięki za zdjęcia. Faktycznie dam radę zszyć to na maszynie
|
|
|
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
j_ulkam wezmę ten sweterek
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#4179 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Fajnie właśnie zbieram sie do Silesii to kupię koperty ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4181 |
|
Raczkowanie
|
j_ulkam to teraz czekam na paczuszke
dziekuje raz jeszcze
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Selko
przepraszam Cie najmocniej! Zapisałam się u Ciebie na holly. Przerzuc proszę nadwyżkę
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
oki
|
|
|
|
#4184 |
|
Raczkowanie
|
Miała któraś z was te ciuchy albo widziała je na allegro? Bo niestety na allegro awanti ich nie ma a chciałam sprawdzić wymiary
![]() ![]()
|
#4185 | |
|
Organizatorka
|
Awanti 3
Cytat:
w załączeniu znajduje się zdjęcie.no właśnie, jeśli chodzi o wysyłki, to może w środę uda mi się coś wysłać.. jutro i we wtorek mam wyjazdy, na inne dni tygodnia jeszcze mi nic nie wskoczyło, więc na pewno do piątku wszystkie paczki roześlę renia0809 - mam problem z Twoją marynarką zieloną przysłali mi rozmiar M i XL, najpierw myślałam, że Mka jest dla mnie, a XLka dla Ciebie, ale posprawdzałam, że jednak Mkę zamawiałaś. Nawet ją przymierzyłam, ale dopiero teraz zauważyłam pęknięcie szwu na prawym rękawie w załączeniu zdjęcie - bez lampy, bo już mam słabą baterię w telefonie ![]() mam z nadwyżki marynarkę zieloną w rozmiarze raczej XL (przyrównałam do innej marynarki zamawianej w tym rozmiarze), cena 26 zł brutto. Osoba, która się na nią zdecyduje, ma gwarantowane miejsce w moim następnym zamówieniu ![]()
Edytowane przez j_ulkam Czas edycji: 2014-01-26 o 23:40 |
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Organizatorka
|
Taki zmierze ją późnym wieczorem
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że awanti zainwestowało w manekiny
![]() Edytowane przez alaruna Czas edycji: 2014-01-27 o 13:12 |
|
|
|
#4190 |
|
Wtajemniczenie
|
j_ulkam no i sama teraz nie wiem co zrobić
to pękniecie jest na szwie na ramieniu gdzie rękaw łączy się z resztą marynarki, dobrze widzę? A na czym polega reklamacja? Zwracają kasę a marynarki nie dostanę tak?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2014-01-27 o 14:15 |
|
|
|
#4191 |
|
Organizatorka
|
Albo zwrot kasy za odeslana marynarkę, tak jak piszesz, albo może jakiś rabat od nich sprobowac dostać? Napisze maila dziś, żeby uznali produkt za drugi gatunek i naliczyli rabat
Wydaje mi się że pęknięcie ma ok. 3 cm, ale jest wzdłuż szwu więc po zszyciu będzie niewidoczne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
ok. to może umówimy się tak - wyślij mi tą marynarkę, bez robienia zwrotu pieniążków - jak się uda z tym rabatem to fajnie i doliczysz mi do zwrotu, a jak nie to trudno, może tak być?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#4193 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
AWANTI14
Mamy już weryfikację- zaznaczyłam w Waszych postach, co powinno przyjść. Jutro powinien być u mnie kurier z paczuchą. Proszę o PW "AWANTI14-ADRES" z adresem i numerem konta do zwrotu. Jeśli mam połączyć wysyłkę z innym zamówieniem, proszę o info w wiadomości. Wysyłki i rozliczenie planuję maksymalnie do przyszłego wtorku. |
|
|
|
#4195 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Selko czy w takim razie awanti 14 moze pojsc w paczce z poprzednimi awanti i multihurtem?
adres podawalam, wyslac jeszcze raz czy nie trzeba?
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#4198 |
|
Wtajemniczenie
|
Wika, skoro domówienie nie wyszło i zabrakło dla mnie zwyklaczków, to poczekam z moim skromnym dobytkiem na kolejne zamówienie.
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

jeśli nie będziesz chciała go zatrzymać, to mogę go wystawić na wątku, może ktoś się zdecyduje

biore, a moze kiedys sie przyda

pozaznaczałam wg kolejności zdjęć, co przyszło, więc tak, nie ma koszulki z tygrysem i koszuli niebieskiej
mam nadzieję, że awanti4 przyjdzie do piątku, więc na początku lutego pewnie otworzę kolejne zamówienie 

przepraszam Cie najmocniej! Zapisałam się u Ciebie na holly. Przerzuc proszę nadwyżkę

przysłali mi rozmiar M i XL, najpierw myślałam, że Mka jest dla mnie, a XLka dla Ciebie, ale posprawdzałam, że jednak Mkę zamawiałaś. Nawet ją przymierzyłam, ale dopiero teraz zauważyłam pęknięcie szwu na prawym rękawie 
to pękniecie jest na szwie na ramieniu gdzie rękaw łączy się z resztą marynarki, dobrze widzę? A na czym polega reklamacja? Zwracają kasę a marynarki nie dostanę tak?