Rozstanie z facetem XXiX - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-26, 20:48   #4951
Lanari
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

Cytat:
Napisane przez Gosiuch Pokaż wiadomość
Do mnie nie pisze
Do mnie też nie
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 20:49   #4952
ivy_chance
Raczkowanie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44817588]
fajnie że ma fb[/QUOTE]
A po co z nim piszę? Bo muszę mieć za☠☠☠iste zdjęcie profilowe na facebooku a on jest fotografem i ma moje zdjęcia z października xd

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 20:50   #4953
beri899
Rozeznanie

ejj odpalać wizaż shore ! kopiować mi tam najciekawsze rozmowy z portali randkowych ja już się tym zajmuję.. pośmiejmy się ! koniec smutków!
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 20:51   #4954
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
A po co z nim piszę? Bo muszę mieć za☠☠☠iste zdjęcie profilowe na facebooku a on jest fotografem i ma moje zdjęcia z października xd
Nooo właśnie też bym musiała sobie jakieś ładnie zdjęcie cyknąć Żeby mój exio przypadkiem nie zapomniał jaka śliczna jestem
Stary 2014-01-26, 20:58   #4955
la guna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez beri899 Pokaż wiadomość
ejj odpalać wizaż shore ! kopiować mi tam najciekawsze rozmowy z portali randkowych ja już się tym zajmuję.. pośmiejmy się ! koniec smutków!
Oj czasami to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać .
la guna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 21:23   #4956
Kotalka
Raczkowanie

Dziewczyny, rozkleiłam się... Pojechałam do nowego mieszkania zawieźć część rzeczy. Strasznie obco i niepewnie się tam czuję. Nie chcę znów mieszkać z kimś obcym, a na kawalerkę niestety mnie nie stać Czuję się fatalnie.
Kotalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 21:32   #4957
ivy_chance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kotalka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, rozkleiłam się... Pojechałam do nowego mieszkania zawieźć część rzeczy. Strasznie obco i niepewnie się tam czuję. Nie chcę znów mieszkać z kimś obcym, a na kawalerkę niestety mnie nie stać Czuję się fatalnie.
Właśnie do mnie dotarło, że ja też tak będę musiała. Musiała zaczynać wszystko od nowa, odizolować się od niego. Bo fakt faktem ale nadal lubię z nim przebywać.. Cieżko będzie go nie widzieć codziennie. O ja pierniczę... w sumie mam szansę na coś nowego, ale to nowe mnie przeraża.

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 21:32   #4958
nairdazalg
Raczkowanie

Kolejny słabszy wieczór. Dziś zobaczyłem, że dodała sobie z nowym facetem zdjęcie i on z nią. Usunęła tagi ze starych zdjęć, która mnie dotyczyły i których on nie polubił, a te które polubił zostawiła ... Prawdopodobnie po tych dwóch miesiącach pojenia się nowym facetem i szczęściem przestałem już w ogóle dla niej cokolwiek znaczyć. Tak smutno. Czuje się jak śmieć :/

Ktoś musi cierpieć żeby ktoś był szczęśliwy.

Edytowane przez nairdazalg
Czas edycji: 2014-01-26 o 21:37
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 21:34   #4959
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

Cytat:
będzie dobrze też sie tak czułam, a teraz po dwóch tygodniach czuję się jak w domku i nie pamiętam poprzedniego przyzwyczaisz się

Mój men komórkę ładuje, ale teraz na fejsie do mnie pisze, jak on wogóle fejsa nie uzywa i nie am znajomych (mnie tez oczywiscie)

660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 21:37   #4960
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nairdazalg Pokaż wiadomość
Kolejny słabszy wieczór. Dziś zobaczyłem, że dodała sobie z nowym facetem zdjęcie i on z nią. Usunęła tagi ze starych zdjęć, która mnie dotyczyły. Prawdopodobnie po tych dwóch miesiącach pojenia się nowym facetem i szczęściem przestałem już w ogóle dla niej cokolwiek znaczyć. Tak smutno. Czuje się jak śmieć :/

Ktoś musi cierpieć żeby ktoś był szczęśliwy.
Usuń ją ze znajomych. Po co się katujesz oglądaniem ich wspólnych zdjęć?

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44818896]będzie dobrze też sie tak czułam, a teraz po dwóch tygodniach czuję się jak w domku i nie pamiętam poprzedniego przyzwyczaisz się

Mój men komórkę ładuje, ale teraz na fejsie do mnie pisze, jak on wogóle fejsa nie uzywa i nie am znajomych (mnie tez oczywiscie)

[/QUOTE]

Upierdliwy
Stary 2014-01-26, 21:39   #4961
nairdazalg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
Usuń ją ze znajomych. Po co się katujesz oglądaniem ich wspólnych zdjęć?
Codziennie wielokrotnie sprawdzam. Taki mój jedyny 'kontakt' z nią.

Wiem głupie

Edytowane przez nairdazalg
Czas edycji: 2014-01-26 o 21:40
Stary 2014-01-26, 21:44   #4962
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Hej, postanowiłam napisać list do byłego i to spalić, pomoże? robił tak ktoś?
Ona_1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 21:45   #4963
Kotalka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
Właśnie do mnie dotarło, że ja też tak będę musiała. Musiała zaczynać wszystko od nowa, odizolować się od niego. Bo fakt faktem ale nadal lubię z nim przebywać.. Cieżko będzie go nie widzieć codziennie. O ja pierniczę... w sumie mam szansę na coś nowego, ale to nowe mnie przeraża.
Ja też lubiłam przebywać z eks. Mimo że mnie zranił, mimo że nie spaliśmy już w jednym pokoju, to i tak nie było dnia, żebyśmy nie zamienili kilku zdań. A teraz to już naprawdę koniec

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44818896]będzie dobrze też sie tak czułam, a teraz po dwóch tygodniach czuję się jak w domku i nie pamiętam poprzedniego przyzwyczaisz się
[/QUOTE]
A mieszkasz sama, wyprowadziłaś się do znajomych, czy też musiałaś zamieszkać z kimś obcym?
Stary 2014-01-26, 21:49   #4964
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Codziennie wielokrotnie sprawdzam. Taki mój jedyny 'kontakt' z nią.

Wiem głupie
Zerwij ten "kontakt"! Bez sensu się dołujesz i na nowo rozdrapujesz rany! Zacznij żyć swoim życiem a nie jej!
Jakby mój ex wstawiał foty z jakąś swoją nową laską to bym go od razu usuneła! Nie mogłabym na to patrzeć!

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Ona_1994 Pokaż wiadomość
Ja nie robiłam ale spróbuj! Takie wylanie na papier żalu, złości czy czegokolwiek powinno troche pomóc Mi pomaga pisanie tutaj, a to prawie to samo
Tylko nie wysyłaj!!!
Stary 2014-01-26, 21:52   #4965
nairdazalg
Raczkowanie

Dziewczyny !
Właśnie mi napisała na fb co u mnie i jak na uczelni. Dopisała, że nie musze odpisywać jak nie chce. Może pamięta, że mam sesje ? Dlaczego napisała po dwóch miesiącach :/ Dlaczego na fb a nie sms'em

Mam odpisać ?
Stary 2014-01-26, 21:54   #4966
Kotalka
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny !
Właśnie mi napisała na fb co u mnie i jak na uczelni. Dopisała, że nie musze odpisywać jak nie chce. Może pamięta, że mam sesje ? Dlaczego napisała po dwóch miesiącach :/ Dlaczego na fb a nie sms'em

Mam odpisać ?
Dlatego, że akurat dzisiaj jej się nudziło. Nie, nie odpisuj, olej to
Stary 2014-01-26, 21:54   #4967
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Nie chce wysylac choc tak naprawde strasznie mi zle i tesknie . Musialabym Wam wszystko opowiedziec, a nie wiem jak sie mam za to zabrac ;(
Stary 2014-01-26, 22:00   #4968
nairdazalg
Raczkowanie

Cytat:
Dlatego, że akurat dzisiaj jej się nudziło. Nie, nie odpisuj, olej to
Tak zrobię. Masz racje. Nudziło jej się. Przykro jest
Stary 2014-01-26, 22:01   #4969
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny !

Mam odpisać ?
Nie odpisuj! Tak jak napisala Kotalka - nudzi jej się, ewentualnie gryzą ją wyrzuty sumienia

Cytat:
Nie chce wysylac choc tak naprawde strasznie mi zle i tesknie . Musialabym Wam wszystko opowiedziec, a nie wiem jak sie mam za to zabrac ;(
Wszystkim nam tu źle i tęsknimy... Nie jesteś sama Napisz na spokojnie swoją historie, wyrzuć to z siebie! Będzie lepiej
Stary 2014-01-26, 22:01   #4970
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dziś zobaczyłem, że dodała sobie z nowym facetem zdjęcie i on z nią. Usunęła tagi ze starych zdjęć, która mnie dotyczyły i których on nie polubił, a te które polubił zostawiła ... Prawdopodobnie po tych dwóch miesiącach pojenia się nowym facetem i szczęściem przestałem już w ogóle dla niej cokolwiek znaczyć. Tak smutno. Czuje się jak śmieć :/
Trudno, żeby będąc z kimś innym trzymała w publicznym folderze zdjęcia z Tobą...
Cytat:
Napisane przez colinpl Pokaż wiadomość
Do nich to nie trafia. Nie przetłumaczysz, choćbyś chciała.
Ja Cię proszę, napisz tu kiedyś coś konstruktywnego, a nie durne uwagi
Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
wczoraj sie spotkałam z fajnym chłopakiem,spodobałam mu się,nawet troche podobny do eksa pod niektórymi względami...ale dzisiaj czuję się okropnie,bo nie wiem co mam zrobić,chyba nie dam rady jeszcze się w nic angażować, a jeszcze mu nie mówiłam o swojej sytuacji, chyba bede musiała powiedziec,ze jeszcze za wczesnie na coś...ja cały czas nie mogę spać ani jeść, wyniszczyłam się juz trochę
Wyluzuj, on nie zamierza Cię od razu prosić o rękę Nie zmuszaj się do niczego, nikt Ci nie każe wchodzić w związek po paru randkach. Jeśli nie chcesz związku, to nie wysyłaj facetowi takich sygnałów. Powinien zrozumieć, pewnie to nie pierwsza jego randka
Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
Wczoraj w nocy dodał zdjęcie z naszych wspólnych wakacji na fb(na zdj jest sam), a ja już sobie wkręcam, że to jakiś znak Bo przecież widział, że jestem dostępna i akurat w środku nocy zachciało mu się dodać zdjęcie sprzed pół roku?? Może chciał mi tym przypomnieć jak było wtedy fajnie(jakbym tego nie pamiętała kurcze), może chciał wywolać jakąś reakcje we mnie... Teraz doszłam do tego, że to nic. Dodał sobie, bo dodał. Ze mną to nie miało nic wspólnego, a ja uskuteczniam jakąś burze mózgu zupełnie bez sensu... i znowu robie sobie nadzieje
Musze pozbyć się takich myśli, nie analizować jego zachowania, w ogóle przestać się nim przejmować! Tylko jak to zrobić?
Jak? Trzymaj się wersji, że jakby chciał, to by działał. Tak mało, a tak wiele.
A, no i nie podglądaj jego profili, to naprawdę dużo daje.

A propos Twojej sytuacji, byłam kiedyś z eksem nad morzem, zrobiłam mu dużo ciekawych zdjęć, na które później wyrywał laski. Na początku łudziłam się, że wkleja ze względu na mnie, ale zostałam szybko wyprowadzona z błędu
Cytat:
Napisane przez Fiiolek Pokaż wiadomość
Facet jest prosty w swoim rozumowaniu i postepowaniu. Wynika to nawet z jego odmiennej budowy mozgu i struktur, ktore sa inaczej pobudzane od tych naszych.
Skoro uzyl slow, takich jak slowa zalozone w watku"najkrotsze bolesne slowa jakie uslyszalyscie", typu: musze sie zastanowic, to chyba nie ma sensu, nie wiem co do ciebie czuje, chyba cie nie kocham, jestes dla mnie za dobra, et cetera, znaczy ze w momencie kiedy wypowiadal te slowa NIE chcial byc z Wami. Facet jest zarowno prosty jak i pierwotny, a pierwotne instynkty nakazuja walczyc o swoja zdobycz, jesli tego nie robi, nie dzwoni, nie wysyla kwiatow, listow, depesz poleconych znaczy, ze nie chce walczyc i nie chce wrocic.
Nalezy sie z tym pogodzic, nie dawac soba manipulowac, nie wydzwaniac, nie pisac, nie nekac....MILCZEC. Czasem to najskuteczniejsza bron tak a propos i. Jezli macie resztkowa nadzieje i chcialabyscie zeby rozwazyl powrot do Was to dajcie mu spokoj i milczcie. Poniewaz to najlepsza droga z mozliwych aby jeszzce bardziej nie zniechecic do siebie faceta.
Podpisuję się pod tym.
Cytat:
Napisane przez prawniczka999 Pokaż wiadomość
Jejku jak mamy naprawić związek skoro on ma go 'gdzieś'.
Ja nie wiem, co Ty chcesz naprawiać, skoro jesteś obecnie w związku sama ze sobą, bo z nim to na pewno nie...
Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jak to jest...czy ja jestem taka beznadziejna?
Rozstałyśmy się wszystkie... do większości z Was exowie wysyłają dwuznaczne smsy, inni się starają itp. Teraz moja koleżanka napisała, że siedzi u niej jej ex, przyniósl 2 wina (a rozstali się wtedy co ja ze swoim) i chce wrócić!
Mam mase kolezanek których exowie próbują coś jeszcze zdziałać...
A u mnie na 4 związki tylko 1 próbował. 3 pozostałych płakalo mówiąc że KIEDYŚ mają nadzieje, że się zejdziemy.Ale zaraz po rozstaniu już mają mnie gdzieś, już kogoś mają...
Co ze mną nie tak? Czy jestem taka najgorsza że żaden nie chce do mnie wrócić? Żaden się nie stara?
Oj dziunia, bezsensowne porównania Ciesz się, że nie trafiłaś na dupka, który ciągle rzuca i wraca, manipulując Twoimi uczuciami.

Ile takich odgrzewanych związków z Twojego otoczenia przetrwało 10 lat? Ile znasz przypadków, gdy facet wrócił, a potem mu się znowu odwidziało?
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44817290]No to jest najlepsze dzwoni ze 30 razy, wysyła trylion smsów, w tym "Czy jesteś w domu?", ma 800 m, ale nie przyjdzie:/ dekle po prostu ci faceci
chyba się poddał, zadzwonił jeszcze dwa razy i wysłal " jak chcesz, do jutra"
To do jutra to znaczy, ze musi komórkę przez noc podładować do kolejnego nękania?[/QUOTE]
Masz jeszcze z nim jakieś sprawy do załatwienia prócz oddania rzeczy? Co mogło być takiego ważnego, by wymagało dzwonienia tysiąc razy, ale nie potrzebowało kontaktu osobistego? Prócz połechtania ego
Stary 2014-01-26, 22:02   #4971
kaylla
Zakorzenienie

A ja wlasnie dotarlam do hotelu, pewnie zaraz pojde spac bo mnie w dalszym ciagu sfrasznie glowa boli, do tego bola mnie oczy i jestem zmeczona... a wszystko to przez plakanie, momentami powiedzialabym ze nawet wycie do poduszki... i tak jest sukces bo od kilku godzin nie placze. Ale to tylko dlatego, ze jechalam pociagiem i troche glupio by bylo ryczec na oczach wszystkich.. w hotelu pewnie nie uda mi sie opanowac...
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:02   #4972
durnababa
Raczkowanie

Cytat:
Ja pisałam list. Nie paliłam go, wyrzuciłam do śmieci i tak "symbolicznie" pożegnałam się raz z pewnym chłopakiem w swojej głowie. Miałam mu tyle do powiedzenia i wszytskie żale wylałam na papier. Całą znajomość, wszystko, co mnie boli. Przeczytałam i wrzuciłam do kosza na bulwarze z myślą, że ma tam zostać i mnie nigdy więcej nie gnębić, bo to wszystko co mam mu do powiedzenia. Mnie się wydaje, że pomogło, ale ja robiłam wtedy naprawdę wszystko, szukałam sobie zajęcia, jakieś wizualizacje, jakieś inne cuda. Coś pomogło
Stary 2014-01-26, 22:02   #4973
beri899
Rozeznanie

Cytat:
Ja znam inną metodę.. kupić rolkę szarego papieru, napisać wszystko co się czuję.. czyli przeklenstwa itp. " ty downie niech ci siusior odpadnie" tego typu hahah... i potem kawałkami to wrzucać do kibla i patrzeć jak płynie w kiblu hhaha
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:05   #4974
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

Cytat:
Ja też lubiłam przebywać z eks. Mimo że mnie zranił, mimo że nie spaliśmy już w jednym pokoju, to i tak nie było dnia, żebyśmy nie zamienili kilku zdań. A teraz to już naprawdę koniec

A mieszkasz sama, wyprowadziłaś się do znajomych, czy też musiałaś zamieszkać z kimś obcym?
przeprowadzilam sie do kawalerki

moj znowu ciagle wydzwania.
napisał, ze bedzie dzwonił, az odbiorę bo chce powiedzieć tylko dwa zdania.
Ale za daleko ma.
No i dzwoni raz po raz, wylaczyłam głos i wibracje, neich dzwoni az mi sie komorka wyladuje, i tak nie widze.

Edytowane przez 660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Czas edycji: 2014-01-26 o 22:09
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:09   #4975
durnababa
Raczkowanie

Ogólnie to jest tak, że jak długo historii nie zamknie się w swojej głowie, tak długo te jakieś demony z przeszłości nękają, budzi się nadzieję, potem odbiera, rozdrapuje i przeżywa na nowo skończone już roztsanie. Już dawno wymyśliłam sobie metaforę na to, że jak coś się robi jednym cięciem, to zagoi się szybciej niż rana szarpana, która lubi się babrać. Trudno to jedno cięcie zrobić, ale jeśli już się postanowi, to od tego miejsca każdego dnia robi się już lepiej, bo nie przedłuża się swojej jakiejś agonii

Ja mam się na przykład dzisiaj całkiem nieźle. Fakt, że ten ostatni chłopak, to może nie było coś mega poważnego, ale zależało mi na nim. Teraz jak decyzja zapadła, to dwa dni w pracy byłam zupełnie do niczego, nie ruszyłam nic i jak z krzyża zdjęta, rozpłakałam się nawet przy moim szefie...
Trzeci dzień w domu na pogodzenie się jakieś z rzeczywistością i tę ostatnią rozmowę, a dzisiaj wzięłam się za siebie, wyciągnęłam wnioski i szukam rozwiązań. Jasne, jest mi smutno, ale przyjęłam, że nic z tego nie będzie, nawet jakbym jeszcze trochę chciała, to wyrzucam to z głowy i wiem, że koniec znaczy koniec. Nie łudzę się. Pousuwałam numery. Za to pół dnia babrałam się w atramencie, bo uczę się kaligrafii i jest mi nieporównanie lepiej niż w środę, kiedy to wszystko poszło sie bujać.
Kilka dni i będę całkiem mogła stanąć na nogi

Edytowane przez durnababa
Czas edycji: 2014-01-26 o 22:13
durnababa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:12   #4976
Kotalka
Raczkowanie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44819629]przeprowadzilam sie do kawalerki[/QUOTE]

Fajnie... W moim mieście niestety wynajem kawalerki kosztuje pół mojej wypłaty, więc musiałam zdecydować się na pokój
Stary 2014-01-26, 22:12   #4977
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
A ja wlasnie dotarlam do hotelu, pewnie zaraz pojde spac bo mnie w dalszym ciagu sfrasznie glowa boli, do tego bola mnie oczy i jestem zmeczona... a wszystko to przez plakanie, momentami powiedzialabym ze nawet wycie do poduszki... i tak jest sukces bo od kilku godzin nie placze. Ale to tylko dlatego, ze jechalam pociagiem i troche glupio by bylo ryczec na oczach wszystkich.. w hotelu pewnie nie uda mi sie opanowac...
Ja po rozstaniu nie mogłam opanować płaczu. Ryczałam wszędzie gdzie byłam. W sklepie, na poczcie, 2 dni przeryczałam u przyjaciółki... Dramat! Teraz jest dużo lepej niż wtedy. Troche popłacze i potem jest ok

Cytat:
Napisane przez beri899 Pokaż wiadomość
Ja znam inną metodę.. kupić rolkę szarego papieru, napisać wszystko co się czuję.. czyli przeklenstwa itp. " ty downie niech ci siusior odpadnie" tego typu hahah... i potem kawałkami to wrzucać do kibla i patrzeć jak płynie w kiblu hhaha
Chyba wypróbuje
Stary 2014-01-26, 22:17   #4978
kaylla
Zakorzenienie

A wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze? Z reguly pierwsza rzecza jaka robilam po dotarciu do hotelu byl telefon do niego, tak po prostu zeby powiedziec ze dotarlam i ze wszystko ok
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:20   #4979
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

No więc mam 20 lat, poznałam go w kwietniu 2012r, akurat byłam po śmiesznym związku z jakimś frajerem ale za bardzo nie byłam zaangażowana. Poznałam mojego byłego przez znajoma która krecila z jego kolega. Początki były piękne, później zauważyłam, że mam coraz mniej przestrzeni osobistej, zaczął sprawdzać moje sms, facebooka, pocztę. Czepiał się o wszystko. W grudniu 2012 roku postanowiłam, że zakończę ten związek no i stało się zostawiłam go i w zamian wzięłam depresje..

Utrzymywaliśmy kontakt byliśmy na studniówce jako koledzy ale on chciał ciągle ze mną być..w kwietniu postanowiłam że spróbujemy jeszcze raz. Kilka dni poźniej zmarł mu ojciec, strasznie się zmienił, nie poznawałam go..kłóciliśmy się..podnosił głos na mnie, czasem i rękę ale w porę się opanowywał. Kiedyś się pokłóciliśmy o jego koleżaneczki bo ja znajomych mieć nie mogłam ale on tak..a ja z natury jestem strasznie zazdrosna. Rozstaliśmy się w listopadzie i od tego momentu spotkaliśmy się parę razy po co mówić nie muszę chyba. Międzyczasie poznałam fajnego faceta,byłam z nim dwa dni bo nagle naszło mnie uczucie, że zdradzam mojego byłęgo..w ostatnią środę powiedziałam mojemu eks, że ma nie pisać, nie dzwonić, nie odzywać się, a sama mam ochotę się odezwać. Mam doła i tęsknię za nim, staram się zajmować czym mogę ale nic nie pomaga ;( Obiecaliśmy sobie, że w przyszłości będziemy razem, a ja raz go kocham a raz mam ochotę zamordować. Psychiatrę czas odwiedzić...
Stary 2014-01-26, 22:28   #4980
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
A wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze? Z reguly pierwsza rzecza jaka robilam po dotarciu do hotelu byl telefon do niego, tak po prostu zeby powiedziec ze dotarlam i ze wszystko ok
Ja się czasem łapie na tym, że jak coś się wydarzy(np rozmowa kwalifikacyjna czy jakieś wyjście na impreze) to wyciągam telefon z myślą napisania mu o tym... a potem "kurcze przecież to go już nic nie ochodzi" i pisze do przyjaciółki zamiast do niego...

I brakuje mi tego smsa "dzień dobry Kochanie" codziennie jak wstaje...

Ahh głupia ja Nie myśl już o tym!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości