|
|
#4951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
|
|
|
|
#4952 |
|
Raczkowanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44817588]
fajnie że ma fb [/QUOTE]A po co z nim piszę? Bo muszę mieć za☠☠☠iste zdjęcie profilowe na facebooku a on jest fotografem i ma moje zdjęcia z października xd
|
#4953 |
|
Rozeznanie
|
ejj odpalać wizaż shore ! kopiować mi tam najciekawsze rozmowy z portali randkowych
ja już się tym zajmuję.. pośmiejmy się ! koniec smutków!
|
|
|
|
#4954 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4955 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, rozkleiłam się... Pojechałam do nowego mieszkania zawieźć część rzeczy. Strasznie obco i niepewnie się tam czuję. Nie chcę znów mieszkać z kimś obcym, a na kawalerkę niestety mnie nie stać
Czuję się fatalnie.
|
|
|
|
#4957 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie do mnie dotarło, że ja też tak będę musiała. Musiała zaczynać wszystko od nowa, odizolować się od niego. Bo fakt faktem ale nadal lubię z nim przebywać.. Cieżko będzie go nie widzieć codziennie. O ja pierniczę... w sumie mam szansę na coś nowego, ale to nowe mnie przeraża.
|
#4958 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny słabszy wieczór. Dziś zobaczyłem, że dodała sobie z nowym facetem zdjęcie i on z nią. Usunęła tagi ze starych zdjęć, która mnie dotyczyły i których on nie polubił, a te które polubił zostawiła ... Prawdopodobnie po tych dwóch miesiącach pojenia się nowym facetem i szczęściem przestałem już w ogóle dla niej cokolwiek znaczyć. Tak smutno. Czuje się jak śmieć :/
Ktoś musi cierpieć żeby ktoś był szczęśliwy. Edytowane przez nairdazalg Czas edycji: 2014-01-26 o 21:37 |
|
|
|
#4959 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też sie tak czułam, a teraz po dwóch tygodniach czuję się jak w domku i nie pamiętam poprzedniego przyzwyczaisz sięMój men komórkę ładuje, ale teraz na fejsie do mnie pisze, jak on wogóle fejsa nie uzywa i nie am znajomych (mnie tez oczywiscie) |
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44818896]będzie dobrze też sie tak czułam, a teraz po dwóch tygodniach czuję się jak w domku i nie pamiętam poprzedniego przyzwyczaisz sięMój men komórkę ładuje, ale teraz na fejsie do mnie pisze, jak on wogóle fejsa nie uzywa i nie am znajomych (mnie tez oczywiscie) Upierdliwy
|
|
|
|
|
#4961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem głupie
Edytowane przez nairdazalg Czas edycji: 2014-01-26 o 21:40 |
|
|
|
|
#4962 |
|
Raczkowanie
|
Hej, postanowiłam napisać list do byłego i to spalić, pomoże?
|
|
|
|
#4963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44818896]będzie dobrze też sie tak czułam, a teraz po dwóch tygodniach czuję się jak w domku i nie pamiętam poprzedniego przyzwyczaisz się[/QUOTE] A mieszkasz sama, wyprowadziłaś się do znajomych, czy też musiałaś zamieszkać z kimś obcym? |
|
|
|
|
#4964 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby mój ex wstawiał foty z jakąś swoją nową laską to bym go od razu usuneła! Nie mogłabym na to patrzeć! ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Mi pomaga pisanie tutaj, a to prawie to samo Tylko nie wysyłaj!!! |
||
|
|
|
#4965 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny !
![]() Właśnie mi napisała na fb co u mnie i jak na uczelni. Dopisała, że nie musze odpisywać jak nie chce. Może pamięta, że mam sesje ? Dlaczego napisała po dwóch miesiącach :/ Dlaczego na fb a nie sms'em ![]() Mam odpisać ? |
|
|
|
#4966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Raczkowanie
|
Nie chce wysylac choc tak naprawde strasznie mi zle i tesknie . Musialabym Wam wszystko opowiedziec, a nie wiem jak sie mam za to zabrac ;(
|
|
|
|
#4968 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4969 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4970 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ja Cię proszę, napisz tu kiedyś coś konstruktywnego, a nie durne uwagi ![]() Cytat:
Nie zmuszaj się do niczego, nikt Ci nie każe wchodzić w związek po paru randkach. Jeśli nie chcesz związku, to nie wysyłaj facetowi takich sygnałów. Powinien zrozumieć, pewnie to nie pierwsza jego randka ![]() Cytat:
A, no i nie podglądaj jego profili, to naprawdę dużo daje. A propos Twojej sytuacji, byłam kiedyś z eksem nad morzem, zrobiłam mu dużo ciekawych zdjęć, na które później wyrywał laski. Na początku łudziłam się, że wkleja ze względu na mnie, ale zostałam szybko wyprowadzona z błędu ![]() Cytat:
Ja nie wiem, co Ty chcesz naprawiać, skoro jesteś obecnie w związku sama ze sobą, bo z nim to na pewno nie... Cytat:
Ciesz się, że nie trafiłaś na dupka, który ciągle rzuca i wraca, manipulując Twoimi uczuciami.Ile takich odgrzewanych związków z Twojego otoczenia przetrwało 10 lat? Ile znasz przypadków, gdy facet wrócił, a potem mu się znowu odwidziało? [1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44817290]No to jest najlepsze dzwoni ze 30 razy, wysyła trylion smsów, w tym "Czy jesteś w domu?", ma 800 m, ale nie przyjdzie:/ dekle po prostu ci facecichyba się poddał, zadzwonił jeszcze dwa razy i wysłal " jak chcesz, do jutra" To do jutra to znaczy, ze musi komórkę przez noc podładować do kolejnego nękania?[/QUOTE] Masz jeszcze z nim jakieś sprawy do załatwienia prócz oddania rzeczy? Co mogło być takiego ważnego, by wymagało dzwonienia tysiąc razy, ale nie potrzebowało kontaktu osobistego? Prócz połechtania ego
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie dotarlam do hotelu, pewnie zaraz pojde spac bo mnie w dalszym ciagu sfrasznie glowa boli, do tego bola mnie oczy i jestem zmeczona... a wszystko to przez plakanie, momentami powiedzialabym ze nawet wycie do poduszki... i tak jest sukces bo od kilku godzin nie placze. Ale to tylko dlatego, ze jechalam pociagiem i troche glupio by bylo ryczec na oczach wszystkich.. w hotelu pewnie nie uda mi sie opanowac...
|
|
|
|
#4972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4973 |
|
Rozeznanie
|
Ja znam inną metodę.. kupić rolkę szarego papieru, napisać wszystko co się czuję.. czyli przeklenstwa itp. " ty downie niech ci siusior odpadnie" tego typu hahah... i potem kawałkami to wrzucać do kibla i patrzeć jak płynie w kiblu hhaha
|
|
|
|
#4974 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moj znowu ciagle wydzwania. napisał, ze bedzie dzwonił, az odbiorę bo chce powiedzieć tylko dwa zdania. Ale za daleko ma. No i dzwoni raz po raz, wylaczyłam głos i wibracje, neich dzwoni az mi sie komorka wyladuje, i tak nie widze. Edytowane przez 660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 Czas edycji: 2014-01-26 o 22:09 |
|
|
|
|
#4975 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie to jest tak, że jak długo historii nie zamknie się w swojej głowie, tak długo te jakieś demony z przeszłości nękają, budzi się nadzieję, potem odbiera, rozdrapuje i przeżywa na nowo skończone już roztsanie. Już dawno wymyśliłam sobie metaforę na to, że jak coś się robi jednym cięciem, to zagoi się szybciej niż rana szarpana, która lubi się babrać. Trudno to jedno cięcie zrobić, ale jeśli już się postanowi, to od tego miejsca każdego dnia robi się już lepiej, bo nie przedłuża się swojej jakiejś agonii
![]() Ja mam się na przykład dzisiaj całkiem nieźle. Fakt, że ten ostatni chłopak, to może nie było coś mega poważnego, ale zależało mi na nim. Teraz jak decyzja zapadła, to dwa dni w pracy byłam zupełnie do niczego, nie ruszyłam nic i jak z krzyża zdjęta, rozpłakałam się nawet przy moim szefie... Trzeci dzień w domu na pogodzenie się jakieś z rzeczywistością i tę ostatnią rozmowę, a dzisiaj wzięłam się za siebie, wyciągnęłam wnioski i szukam rozwiązań. Jasne, jest mi smutno, ale przyjęłam, że nic z tego nie będzie, nawet jakbym jeszcze trochę chciała, to wyrzucam to z głowy i wiem, że koniec znaczy koniec. Nie łudzę się. Pousuwałam numery. Za to pół dnia babrałam się w atramencie, bo uczę się kaligrafii i jest mi nieporównanie lepiej niż w środę, kiedy to wszystko poszło sie bujać. Kilka dni i będę całkiem mogła stanąć na nogi
Królewna z drewna Edytowane przez durnababa Czas edycji: 2014-01-26 o 22:13 |
|
|
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44819629]przeprowadzilam sie do kawalerki[/QUOTE]
Fajnie... W moim mieście niestety wynajem kawalerki kosztuje pół mojej wypłaty, więc musiałam zdecydować się na pokój
|
|
|
|
#4977 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze? Z reguly pierwsza rzecza jaka robilam po dotarciu do hotelu byl telefon do niego, tak po prostu zeby powiedziec ze dotarlam i ze wszystko ok
|
|
|
|
#4979 |
|
Raczkowanie
|
No więc mam 20 lat, poznałam go w kwietniu 2012r, akurat byłam po śmiesznym związku z jakimś frajerem ale za bardzo nie byłam zaangażowana. Poznałam mojego byłego przez znajoma która krecila z jego kolega. Początki były piękne, później zauważyłam, że mam coraz mniej przestrzeni osobistej, zaczął sprawdzać moje sms, facebooka, pocztę. Czepiał się o wszystko. W grudniu 2012 roku postanowiłam, że zakończę ten związek no i stało się zostawiłam go i w zamian wzięłam depresje..
Utrzymywaliśmy kontakt byliśmy na studniówce jako koledzy ale on chciał ciągle ze mną być..w kwietniu postanowiłam że spróbujemy jeszcze raz. Kilka dni poźniej zmarł mu ojciec, strasznie się zmienił, nie poznawałam go..kłóciliśmy się..podnosił głos na mnie, czasem i rękę ale w porę się opanowywał. Kiedyś się pokłóciliśmy o jego koleżaneczki bo ja znajomych mieć nie mogłam ale on tak..a ja z natury jestem strasznie zazdrosna. Rozstaliśmy się w listopadzie i od tego momentu spotkaliśmy się parę razy po co mówić nie muszę chyba. Międzyczasie poznałam fajnego faceta,byłam z nim dwa dni bo nagle naszło mnie uczucie, że zdradzam mojego byłęgo..w ostatnią środę powiedziałam mojemu eks, że ma nie pisać, nie dzwonić, nie odzywać się, a sama mam ochotę się odezwać. Mam doła i tęsknię za nim, staram się zajmować czym mogę ale nic nie pomaga ;( Obiecaliśmy sobie, że w przyszłości będziemy razem, a ja raz go kocham a raz mam ochotę zamordować. Psychiatrę czas odwiedzić...
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I brakuje mi tego smsa "dzień dobry Kochanie" codziennie jak wstaje... ![]() Ahh głupia ja |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

[/QUOTE]
ja już się tym zajmuję.. pośmiejmy się ! koniec smutków!
Czuję się fatalnie.

też sie tak czułam, a teraz po dwóch tygodniach czuję się jak w domku i nie pamiętam poprzedniego