|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Lenka gdzie byłaś u kosmetyczki?Ja wczoraj byłam w scarlett na oczyszczaniu,tez nie wygladałam rewelacyjnie ale teraz jest super,cera w ogóle mi sie poprawiła chociaż po odstawieniu pigułek bałam sie co to będzie ale jest super,jeszscze jak sie okazało solarium mi to wszystko przysuszyło,wiec jest git
![]() Zakupiliśmy w czwartek garnitur nareszcie więc wszystko posuwa sie do przodu,jeszcze tylko 28 dni,ehh czas szybko leci,chciałabym żeby to było już,tylko mam nadzieje na lepszą pogode ![]() Aha pani ze scarlett poleciła mi zrobić dwa zabiegi takie typowo przedśubne,jeden 12-tego a drugi 25,ale troche sie waham bo nie wiem jak na to zareaguje moja cera,jeden z nich to kawitacja z nawilżaniem a drugi peeling migdałowy.nie wiem co to jest,może któraś z was miała z tym do czynienia?? |
|
|
|
#10922 |
|
Zakorzenienie
|
szczęśliwa, nie wiem co to jest kawitacja, ale co do peelingu migdałowego - myślę, że to będzie peeling kwasem migdałowym (czytałam właśnie na wizażu o tym kwasie, że jest wykorzystywany w takich zabiegach), dowiedz się lepiej, bo po kwasie nie można sie opalać
w ogóle to na taką speelingowaną buzię to trzeba by kłaść wysokie filtry ochraniające przed słońcem...
|
#10923 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama odwodzi mnie od tego pomysłu,ja sama tez sie zastanawiam i chyba sie rozmyśle bo troche sie obawiam,żeby cudów sobie nie narobić.Jak jest dobrze to po co psuć nie?
dzieki za odpowiedź.
|
|
|
|
#10924 |
|
Zadomowienie
|
kalwitacja to jest nowoczesne oczyszczanie skóry ultradźwiękami. byłam raz na taki zabiegu, w sumie spoko, następnego dnia prawie śladu nie było. tyle, że wiesz każda cera jest inna , a co jak Ci zaszkodzi?? ja bym poszła na peeling,ale taki normalny, delikatny a nie kawasami i maseczkę itp. także słuchaj Mamy
"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2007-06-02 o 15:41 |
|
|
|
#10925 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, kwasy to są dobre - owszem - ale ja bym poczekała do jesieni
sama mam dylemat, bo mam przyczową cerę ale wolę na razie nie ryzykować, bo jako taką równowagę moja buźka powoli sobie osiąga... może jakąś maseczkę sobie zrób, albo zabieg nawilżający może....
|
#10926 |
|
Zadomowienie
|
słuchajcie, a czy któraś z nas dziś ma ślub i wesele?? bo dawno tu nie byłam i nie wiem czy ktoś 2 czerwca ma ślub.
|
#10927 |
|
Zadomowienie
|
o rany indygo79 przez Twoje pyt. właśnie do mnie dotarło, że chyba jestem następna
ale to dopiero (choć dla mnie to już ) za tydzień
|
|
#10928 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki własnie wróciłam miałam 2 egzaminy dzisiaj, mówie Wam ale sie wystresowałam
A do tego strasznie wracało mi sie do domu Lublin znowy zalany i pierwszy raz w życiu prowadziłam samochód w którym podczas jazdy woda sięgała do pół koła Kasiakkk ale Ci fajnie, ze to już za tydzień. Ja również 9 mam wesele tylko, ze w roli gościa ale zeby nie było tak wesoło to oprócz wesela również egzamin naszczęście ostatni a potem .... obrona (strach sie bać):O
|
#10930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#10931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki, dużo dużo lepiej! Jutro powinno być super
|
|
#10932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja skóra zaczyna nowe życie Do ślubu już nie będę chyba robiła oczyszczania, zobaczymy, a jakieś naturalne peelingi (cukrem, kawą) i maseczki to sobie będę jak do tej pory sama w domku robiła co tydzień![]() Dziewczyny, które ślubują za tydzień- zazdroszczę Wam ...
|
|
#10933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10934 |
|
Rozeznanie
|
|
#10935 |
|
Rozeznanie
|
Lenka dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
#10936 |
|
Raczkowanie
|
paznocie też tam robią ale nie wiem jakie ceny, efektów też nie znam a makijażu nie robią
|
#10937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10938 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze słyszałam od kilku osób dobre opinie o gabinecie kosmetycznym, który jest w Olimpie, ale sama tam nie byłam, ciekawa jestem innych opinii...
chociaż kasy to sie tam podobno zostawia sporo
|
#10939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie to od razu zniechęciło.
|
|
#10940 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!! Zanim nie zaczęłam przeglądać forum to zupełnie nie wiedziałam jakiego kamerzyste zamówić, teraz mam 3 typy, ale jeśli mogłybyście to napiszcie kogo najbardziej polecacie
Dzięki forum moje typy to Pan Mikulski, Pan Widło i Pan Hajduk będę bardzo wdzięczna za wasze opnie
|
|
|
|
#10941 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o dziewczyny ze scarlett to fakt potrafią zagadać i łysemu grzebień sprzedać,ja już sie przyzwyczaiłam,gdyby nie to że poprawiły mi cerę i dobrały idealnie kosmetyki pielęgnacyjne,to pewnie też bym sie zniechęciła.Ale ja przy pierwszych wizytach,jak namawiały mnie na zakup kosmetyków u nich,toniku czy mleczka,nie zgodziłam się powiedziałam prosto z mostu że to dla mnie za drogo i już,kupiłam w aptece i powiedziałam na nastepnej wizycie co kupiłam,jakoś nawet pochwaliły mój wybór.To że teraz mnie zapisała na te peelingi i inne zabiegi to nie znaczy że na nie pójde,zawsze może mi cos wypaść nie?
Wystarczy trochę asertywności,hehe. Ja jeśli chodzi o oczyszczanie jestem zawsze zadowolona no sama napewno nie zrobiłabym tego w domu |
|
|
|
#10942 |
|
Zadomowienie
|
a ja sama w domku bo mój K. na kawalerskim hmmmm
ciekawe co tam porabiają panowie, cóz ja szaleć będę w środę. a tak zmieniając temat, oglądałam "jak oni spiewają", fakt kibicowałam Agnieszce, ale zdziwiła mnie jedna rzecz.Agnieszka wyszła na scenę przed ogloszeniem wyników z tym całym mikroportem dopiętym ( czy jak to sie nazywa), Natasza tego nie miała.... zaskakujące.Kasiakkk, za tydzień o tej porze będziemy mężatkami
|
#10944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), i wcale nie chcę wiedzieć co tam robią ![]() a dzisiaj na wizażu trochę pusto, pewnie wszyscy imprezują....
|
|
#10946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja raczej nie, choć dreszczyk emocji nieprzerwanie mi towarzyszy![]() Ruda a Ty dlaczego nie imprezujesz?
|
|
|
#10947 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie imprezuje
byliśmy tylko na pizzy (mam wyrzuty sumienia) ale za to piwka nie piłam tylko soczek Dziś spędziłam dzień na uczelni długi męczący dzień i do tego ta pogoda...nic się nie chce.Pytanko mam: jaki jest najlepszy sposób na wzmocnienie rzęs?? Bardzo mi wypadają Słyszałam że olejek salicynowy ale jak go stosować?? No i muszę iść do kosmetyczki strasznie mnie wysyfiło a to najprawdopodobniej od truskawek ![]() Dobranoc
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#10948 |
|
Zadomowienie
|
Frecia chyba olejek rycynowy
ja wyczyściłam sobie szczoteczkę po starym tuszu do rzęs i aplikuję nią sobie olejek na rzęsy na noc raz na jakiś czas. Nie wiem czy to zasługa olejku, ale rzęsy są ok.
|
|
#10949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to pewnie dlatego nie chce mi sie spać choć zazwyczaj o tej porze juz daaawno śpię
|
|
#10950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Agnieszki Włodarczyk to też się cieszę, że wygrała, ale mnie z kolei zastanowiło, dlaczego przed ogłoszeniem wyników ona była przebrana a Natasza nie A potem się okazało, że na koniec miała zaśpiewać piosenkę. Tylko czemu obie nie były przebrane? ![]() A co do olejku rycynowego też słyszałam że jest super. W sumie powinnam sobie kupić, bo mi też rzęsy wypadają Ale mnie chyba z winy tuszu do rzęs, muszę inny kupić.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

ale wolę na razie nie ryzykować, bo jako taką równowagę moja buźka powoli sobie osiąga... może jakąś maseczkę sobie zrób, albo zabieg nawilżający może....
ale to dopiero (choć dla mnie to już
) za tydzień
MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE 

A do tego strasznie wracało mi sie do domu Lublin znowy zalany i pierwszy raz w życiu prowadziłam samochód w którym podczas jazdy woda sięgała do pół koła