Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-27, 10:24   #4591
Asiek84
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Moja na szczescie nie dala, ale mowi, ze jakby mial slodzona to by wiecej pil.Nie wiem dlaczego uwza ze on musi pic tyle ile smok na kacu.Sok jablkowy ostatnio dalam to tak sie ochlal, ze rzygal.

Dzisiaj chyba damy obiadek z ryba.

W sobote wywalilam sie na schodach i walnelam w lokiec
uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Poczytałam Was, ale nie mam mocy odpisać.

mam doła przez ten skok, młody cały czas płacze, rzuca się, dwa razy się zaniósł i mam go non stop na rekach.

na dodatek zobaczyłam dziwną przypadłość, Kornel ma wilgotne dłonie i stopy i zimne. a w domu 24 stopnie.

mój też skrzecząco marudzący...

Edytowane przez Asiek84
Czas edycji: 2014-01-27 o 10:26
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 10:25   #4592
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Spoko, juz jest ok, troche pobolalo i nie moglam sama rozczesac koltunow po kapanniu
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 10:39   #4593
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
A ja jeszcze moich chłopaków chciałam zaprezentować

I zabieram się za obiad, bo wymyśliłam sobie pierogi z kapustą i grzybami.
super chłopaki i jacy do siebie podobni starszy ma piękne ząbki jak perełki
Stary 2014-01-27, 10:41   #4594
Madziuchna27
Zakorzenienie

Durna! Dziecko mi spało pół godziny, a mi się zachciało dać buzi w czółko i co? I już nie śpimy

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 10:41   #4595
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle obawiam się,że jak Julia zacznie zjadac całe słoiki,to będzie nimi ulewać,bo niestety moje dziecko po każdej butli coś zwróci (taki typ )

Myślicie,że na słoiku może coś się zmienić w tej kwestii czy będzie podobnie jak na mleku? W końcu słoiczki mają inną konsystencję...
Po mleku moj maly ulewal jak glupi. A po slioczkach nic mu nie wylatuje. jak to jest.

Ha zalazlam sposob na podanie picia malemu
Strzykawka do podawania lekow.
Niewiele ale cos tam wypil
A teraz wyje w nieboglosy

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 10:42   #4596
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, z tymi szczepieniami: jak ktoś szczepi refundowanymi i chce pneumo, to też lepiej na jednej wizycie?
z tego co mówiła moja pediatra to u nas będzie na jednej wizycie
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 10:56   #4597
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

skończyło sie to co dobre - maz dzis wrocil po tacierzynskim do pracy

Jasiek póki co pokasłuje niewiele, a katarek mu odciągam. chciałam sie dostac do pediatry, ale na dzis nie ma miejsc, a na utro nie rejestrują musiałabym jutro probowac od nowa

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Nie mogę spać, ok. 7 zbieramy się do szpitala.

Dziękujemy za kciuki i prosimy o jeszcze!

Boję się
kochana cały czas mamy kciuki mocno zaciśnięte
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Ja bede szczepic chyba kolo roku.

Masakra Amela okropnie zasmarkana ledwo co sciagam bo gdzies wysoko siedzi. Mucofluid ledwo rade daje a wizyta dopiero jutro na 17:30 bo dzis chrzanie isc i czekac zeby sie gdzies wcisnac bo nie dość ze do usranej smierci tak mozna to jeszcze poczekalnia pelna zasmarkancow :/

Kaska jak tam niemozliwosc?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
widze ze coraz więcej zasmarkańców zdrówka dla Amelki

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, nawet nie nadrabiam, bo rozchorowałam się, a nie wiem nawet skąd skoro prawie nei wychodzę. W sobotę w ogóle nie miałam mocy, przespałam cały dzień popijając już leki, a wczoraj prawie wysmarkałam sobie mózg. Dziś z katarem lepiej, ale mam zatkane uszy i nie moge prawie mówić Ernim zajmuje się babcia na zmianę z tż.

Co do usypiania mały nie uśnie wcześniej niż koło 20, więc kiedy jedzenie wypada na 19 to po kąpieli i papu wsadzam go do łóżeczka i odpalam taką pozytywkę z projektorem. I on tak sobie ogląda. Czasem krzyknie, to podaję smoczek, ale ostatecznie sam usypia.
zdrówka

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Witam

Dzisiaj jestesmy calkiem wyspani, bo Kubus zasnal ok 22 i wstal o 9. W nocy byla jedna przerwa na jedzonko o 4.30 i znowu szybko usnal. Gorzej ze mna, bo po karmieniu pol godziny sciagania laktatorem, potem tz wstawal do pracy, wiec z powrotem usnelam przed 7 :/

A poza tym probuje przesunac kapiel wieczorna troche wczesniej, bo do tej pory kapalismy kolo 21 i maly usypial ok 23, a wolalabym zeby to bylo najpozniej 21-22.
I slysze, ze moj Jakuszek wiecej dzis smarcze, kicha i pokasluje mam nadzieje, ze nie pogarsza mu sie zaraz bede go inhalowac i sciagac glutki.

No to juz jest naprawde przegiecie nie daj sie tak. moze porozmawiaj z tz, zeby on tez jakos wplynal na zachowanbie dziadka
u mnie juz tez kilka razy musialam tesciowa. prosilam ja kiedys, zeby nie calowala Jakuszka po raczkach, bo bierze do buzi. wiec powiedzialam raz, nie zadzialalo. przypomnialam drugi raz, po czym jak sie odwrocilam to katem oka zobaczylam, ze zowu tak robi. wiec odwrocilam sie i huknelam na nia, ze to juz jest podlosc i zlosliwosc i ze jezeli jeszcze raz tak zrobi, to nie bedzie wcale ogladac swojego wnuka. zagotowalam sie wtedy, ale podzialalo. teraz co bym nie powiedziala, to juz mnie slucha.
Podobnie bylo z tym, zeby przestala pochylac sienad malym z rozpuszczonymi wlosami, bo wszedzie potem one byly i wsadzala mu je w twarz.

No mi tezx jest szkoda, ze nie moge z nich korzystac no ale nie ma wyjscia.
robie to tylko w awaryjnych sytuacjach i na chwilke.
co do całowania rączek mam podobnie, tyle że moja t. w ogóle sie nie słucha jak ja prosze, a nie potrafie jej tego powiedziec bardziej dobitnie najgorsze jest to jak robi sie cos "za plecami"
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
tak mi sie chce smiac bo moja corka opanowala odruch wymiotny do perfekcji ciagle wsadza glęboko palce albo cale piastki i od razu ma odruch wymiotny i sie krzywi i czasem nawet zacznie plakakac z tego powodu, ale zaraz znowu wsadza i tak w kolko
haha mój Jasiek ma podobnie sprawdza jak głęboko mozna wsadzić piąstkę/piąstki do buzi

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Ja ostatnio w Gemini zamówiłam kilka testów

Cytat:

cudni synkowie

Cytat:
Moja na szczescie nie dala, ale mowi, ze jakby mial slodzona to by wiecej pil.Nie wiem dlaczego uwza ze on musi pic tyle ile smok na kacu.Sok jablkowy ostatnio dalam to tak sie ochlal, ze rzygal.

Dzisiaj chyba damy obiadek z ryba.

W sobote wywalilam sie na schodach i walnelam w lokiec
uweazaj na siebie

joasiek jak reka??

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-27, 11:00   #4598
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:

ale podobni! i przystojni
Cytat:
kaska No powaga Minę miała niewyraźną i wypluwała. Coś tam udało się jej wcisnąć,ale teraz pytanie CO DALEJ? Dawać dalej samą marchewkę czy może marchew+jabłko?

Ja tutaj dyni nie umiem znaleźć :/ W ogóle kiepskie mają te słoiczki,mam wrażenie,że za dużo składników jak na taki mały żołądeczek...
moja po ziemniaku robiła minę jak po cytrynie, ale dałam jej na drugi dzień to szamała aż miło, już smakowało.
Cytat:
Ja to w ogóle obawiam się,że jak Julia zacznie zjadac całe słoiki,to będzie nimi ulewać,bo niestety moje dziecko po każdej butli coś zwróci (taki typ )

Myślicie,że na słoiku może coś się zmienić w tej kwestii czy będzie podobnie jak na mleku? W końcu słoiczki mają inną konsystencję...
Moja cały czas po butli ulewa a po obiadkach w ogóle lub bardzo malutko.
Cytat:
Durna! Dziecko mi spało pół godziny, a mi się zachciało dać buzi w czółko i co? I już nie śpimy

jak blendujecie warzywka to ile tej wody dolewacie? tak robicie żeby była konsystencja jak ze słoiczka czy gęstsze? bo jakoś dużo mi tej wody wychodzi...

robię dziś staremu wykwintny obiad: kiełbasa smażona z cebulą a ja kurczak gotowany.

stoje w kuchni, myję patelnię i nagle podnoszę głowę a tu... ta daaaam! no i wiatr 70m/h. Jakby ktoś miał wątpliwości, to nie nie idziemy dziś na spacer
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:01   #4599
kaska87
Zakorzenienie

Madzia bo mi się omskło (jest takie słowo?) z tabsami

no! moje dziecko kochane poszło z babcią na spacerek, ja biorę odkurzać w dłoń, myję podłogi, wietrzę dom i idę do roska po prezent dla Mikiego- ten za punkty i po zakupy do lidla

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:08   #4600
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, juz jest ok, troche pobolalo i nie moglam sama rozczesac koltunow po kapanniu
uwazaj na siebie!
Cytat:
heheh tez tak mialam nie raz
Cytat:
heheh tez tak mialam nie raz
Cytat:

slicznych masz synow
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Madzia bo mi się omskło (jest takie słowo?) z tabsami

no! moje dziecko kochane poszło z babcią na spacerek, ja biorę odkurzać w dłoń, myję podłogi, wietrzę dom i idę do roska po prezent dla Mikiego- ten za punkty i po zakupy do lidla
a tak wlasnie co do spacerow to do ilu stopni ma minusie chodzicie na spacery?ja sie musze przyznac ze sie zrobilam leniwa i juz chyba 3 dzien nie bylysmy na spacerze i zwalam to na pogode

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:10   #4601
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Ewacia a może Sebuś ma taki odruch bo on nie umie jeszcze ładnie połknąć, mleczko samo leciało a jedzonko trzeba trochę pomemlać...
to raczej nie to bo kaszke zjada ze smakiem łyżeczka i nawet czasem sie ni ubrudzi jarzynki teżjak raz dałam to wcinał a na owoc się krzywi i mało mi nei wyskoczy z leżaczka
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:13   #4602
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:

ale śliczni

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
dzięki Ci dobra kobieto... cieszę sie ze i październik... hehe to moja siorka farciara odliczy całe 12 m-cy bo Fifi z 30 stycznia
no to faktycznie się jej fartnęło

Motyl, i jeszcze powiem Ci że czasami się zastanawiam czy to marudzenie Hani ostatnie w dzień nie ma związku z jedzeniem.... bo jak dostaję tą kaszkę glutenową rano to je z wielkim smakiem....

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:14   #4603
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
joasiek jak reka??
Miło, że pytasz Ogólnie już jest dobrze, boli tylko gdy coś dźwignę no i nadal nie do końca mogę zgiąć palce, ale daję radę.

Zdrówka dla Jasia!
Stary 2014-01-27, 11:17   #4604
doughnut_agg
Zadomowienie

Hej mamusie

Można jeszcze do Was dołączyć ? Jestem podczytywaczką już bardzo długo
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:21   #4605
gorgulek
Zakorzenienie

Odnosnie szczepien - moja pediatra tez uwaza ze lepiej szczepic na jednej wizycie. Obojetnie czy refundowane czy nie.

NATALA ja Milosza odnoszac z lezaczka to tez biore lekko pod paszki i od razu przerzucam go sobie na reke ze laduje na brzuchu.

No i musze sie pozalic Milosz ma zapalenie oskrzeli pieknie
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:24   #4606
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
Hej mamusie

witaj pewnie, że można. Fajnie, że w końcu odważyłaś się odewać. Napisz coś o Was

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
ajjj... biedaczek. Zdróweczka
Stary 2014-01-27, 11:24   #4607
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:

Miłko też trochę ulewa i nam pediatra powiedział, że po rozszerzeniu diety będzie lepiej, bo właśnie inne konsystencja jedzenia, ale my czekamy jeszcze 2 miesiące

Cytat:
ja to nawet zaglądam nie wchodząc za próg, bo wystarczy że mi strzeli w kolanie i już oczy jak 5 zł

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a tak wlasnie co do spacerow to do ilu stopni ma minusie chodzicie na spacery?ja sie musze przyznac ze sie zrobilam leniwa i juz chyba 3 dzien nie bylysmy na spacerze i zwalam to na pogode
zależy nie tylko ile na minusie, ale też czy wiatr jest czy sypie śnieg itd. generalnie jeśli słonce świeci i nie wieje to do minus 15 planuje, a Dawidem też tak chodziłam ale on miał na zimę już 8 miesięcy. I też jestem bardzo leniwa, nie lubię spacerów a poprzednio zmuszałam się żeby minimum te 3h dziennie chodzić tyle że to było lato. Teraz często mi się nie chce więc albo wystawiam na balkon albo zdarza się że siedzimy w domu. Co drugi tydzień odbieramy z Miłkiem starszego ze żłobka więc chcąc nie chcąc ponad godzinę musimy być na dworze.

Wizyta u fizjoterapeuty na nfz w połowie lutego więc idziemy w czwartek prywatnie

Gorgulku no to kiepsko dużo zdrówka dla Miłoszka.

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2014-01-27 o 11:26
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:28   #4608
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej mamusie

czesc
witaj
zapraszamy
ale oczywiscoe.przedstaw sie i powiedz nam.cos o swoim dzidziusiu

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:32   #4609
Brydzia_
Zakorzenienie

wczoraj nadrabiałam was jednym okiem na tel miałam odp w kilku kwestiach i już nie pamiętam a cofnąć się nie dam rady bo zaraz znowu mała maruda się obudzi a musze ogarnąć obiad

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Opowiem Wam historie jak próba oszukania dziecka herbatką skończyła się masakryczną imprezką od 5 .. no więc zgodnie z planem na pierwszej pobudce o 2 postanowiłam dac herbatke, zrobilam 200 ml slabej herbatki ( wiedziałam ze moze mu się pić chciec) no więc wytrąbił całą, o 5 znów się wierci no myśle niemożliwe jest gorzej niz bylo .. a jednak robie mleko, bo chce sppppaaaccc, podchodze do łóżeczka a tam co caly mokry, pajac, body i pampers zalane, no wiec bach go z łóżka rozebrałam, przebrałam, daje mleko, a tu co imprezka na calego normalnie oczy jak pięć złoty, tańce, śpiewy... tż go nosi, leży z nami, bujam w bujaku nic dobrze, że az tak bardzo nie plakał, ok 7 tz udało się go uśpić w bujaku z melodyjką, a teraz robi afterek w łóżeczku, tłucząc szczebelki nogami i rękami... całe łóżeczko chodzi wogóle mówie do mojego dziecka męczybuła, bo w ostatnich dniach przechodzi samego siebie i ten płacz wymuszacza i nie wiem co robić, bo ten placz to widać że nic mu się nie dzieje po za tym ze chce na rączki bo przechodzi jak się go czymś zainteresuje, szkoda że to zainteresowanie trwa minute...
Igor to samo czyżby moje dziecko pierwszy raz po 4,5 miesiąca przechodziło skok ?
od 3 dni nie wiem co mu jest ciągle jęczy i stęka... co się go położy to nie płacz tylko takie stękanie wkurzanie się wezme go na ręcę to od razu przechodzi jak się go położy i mówi do niego albo chce się bawić to też źle najlepiej cały czas na rękach oszaleje jak mu to nie przejdzie

i któraś pytała o laryngologa, jeszcze nie byliśmy bo skierowanie dostaliśmy w piątek
w końcu się rozjaśni o co chodzi z tym chrapaniem w nosie... czy to faktycznie sapka czy coś mu tam siedzi

a jeszcze w temacie jak podnosić lub nie podnosić
może i był link milion razy... ale ja tu nie siedze 24h/dobe i widze go np pierwszy raz

umówiliśmy prywatnie wizyte u neurologa na 10.02 nie będę czekać do maja na nfz chyba ich porąbało
a tematem który nie daje mi dalej spać po nocach to ekspozycja na gluten i rozszerzanie diety... co chwile zmieniam wersje jak to będzie wyglądać

Edytowane przez Brydzia_
Czas edycji: 2014-01-27 o 11:33
Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:34   #4610
karolson
Zakorzenienie

Natala myslisz ze marudzi po kaszce glutenowej?? U nas od kilku dni jest masakra marudzeniem ale ja to zwalam na brak spacerow i dlugiego snu. Dzis wyszlqm i wstawialam do domu w wozku pwietrzeniu porozpinalam i spi.. na term za oknem -7, na telefonie -8 odzczuwalna -17 ale chyba troxhe przesadzaja z ta odczuwalna.
Stary 2014-01-27, 11:35   #4611
tassia
Zakorzenienie

probuje sprzatac ale.nie chce mi sie
nastawilam pranie
odkurzylam.pol mieszkania
i juz mi styknie

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:38   #4612
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
witaj pewnie, że można. Fajnie, że w końcu odważyłaś się odewać. Napisz coś o Was
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
czesc
witaj
zapraszamy
ale oczywiscoe.przedstaw sie i powiedz nam.cos o swoim dzidziusiu

Dziekuję

Mam na imię Agnieszka, mam skończone 20 lat. 01 września urodziła nam się córeczka, Julia. Ważyła 2500g i mierzyła 50cm. Obecnie śpi, chociaż i tak przespała całą noc mały śpioszek z niej
Stary 2014-01-27, 11:40   #4613
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej mamusie

Witaj

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-27, 11:41   #4614
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Odnosnie szczepien - moja pediatra tez uwaza ze lepiej szczepic na jednej wizycie. Obojetnie czy refundowane czy nie.

NATALA ja Milosza odnoszac z lezaczka to tez biore lekko pod paszki i od razu przerzucam go sobie na reke ze laduje na brzuchu.

ojej zdrówka

mam pytanie w koncu jakie sloiczki kupujecie? skoro gerber zly?
mi wczoraj T. lupila bobofruty i bobovite a tam cukier w bobofrutach,
natomiast po jalbku i mango z babydream mialproblemz kupka ;/

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:46   #4615
LaLoca
Zakorzenienie

nena łał ale zima!

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Nie mogę spać, ok. 7 zbieramy się do szpitala.

Dziękujemy za kciuki i prosimy o jeszcze!

Boję się
Kciuki zaciskamy z Majusią. Powodzenia. Trzymajcie sie

Cytat:
Uzywalam ja ale dla 9 miesiecznego dziecka.Nie bylo problemu.Mozesz sprobowac najpierw male ilosci
Dziekuje za odp. Już zaparzona i sie studzi. Mam nadzieje że jej posmakuje i nie zaszkodzi. Byloby cudownie gdyby zaczela pic cokolwiek oprocz mleczka.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:47   #4616
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ojej zdrówka

Ja kupuje Hippa lub Bobovite.
Stary 2014-01-27, 11:48   #4617
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuję

Mam na imię Agnieszka, mam skończone 20 lat. 01 września urodziła nam się córeczka, Julia. Ważyła 2500g i mierzyła 50cm. Obecnie śpi, chociaż i tak przespała całą noc mały śpioszek z niej
Czesc
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:49   #4618
karolson
Zakorzenienie

Lola - bobovita, gerber i hipp i staram sie czytac sklad. Wydaje mi sie ze te podstawowe warzywka i owoce z bobovity maja najmniej dodatkow.
Stary 2014-01-27, 11:49   #4619
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuję

oj malutka była Julia, witaj
Stary 2014-01-27, 11:50   #4620
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ojej zdrówka

Hipp

A czego gerber zly?
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości