|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Dzień dobry
Kylie jak będzie szaro to się nie zniechęcaj 2-3 mycia i będzie czyściutka platynka
|
#1352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też teraz jak na złość zapalenie pęcherza mam ![]() byłam dzis u ginka i cyto mi zrobił i skierowanie na usg vaginalne i piersi i termin mam na 12 .zapomniałam tylko mu coś wspomniec o tym zapaleniu pęcherza :/ ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
czy na te usg vaginalne/piersi to też jakies zalecenia ? |
||
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta u mnie cyckowa historia zawsze jest taka, ze pytaja czy sie sama regularnie badam, no tak...aha czyli wszystko dobrze i zaden nigdy mnie nie ogladal pod tym katem ![]() Oj no to wspolczuje okrutnie ![]() Chyba najbardziej nienawidze boli pecherzowo-nerkowych tym bardziej ze ja i tak czesto latam siku...
|
|
#1354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jak chodziłam na usg to nigdy nie musiałam być na czczo Ale mówię o tym dowcipnym i przez brzuch robione podczas ciąży.---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Bunny a jeśli chodzi o moje wcześniejsze pytanie- to tak, chodzi mi o to żeby do rozrobionej już londy dolać trochę delii srebrnej. Czy to ma sens czy w żadnym wypadku nie można tak robić? |
||
|
|
|
#1355 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
no widze , że większość się zdeklarowała na diete i ćwiczenia ![]() trzymam kciuki za nasze WIELKIE chęci obyśmy wytrwały ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale ostatnio też co takie bóle miałam to okazało sie że to kamien z nerki schodził ![]() Cytat:
przecież jak będzie potrzeba zrobić to muszą ,ale może lepiej zjedz coś wcześniej rano i do tej 16 przetrzymaj ![]() ja miałam na 11.00 usg na czczo. ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ja muszę robić co roku bo jako, że już karmiłam i rodziłam ,ale nie wiem jak jest z nierodzącymi chyba co jakiś czas powinno się zrobić cherry na takie usg nie trzeba żadnego przygotowania ,ale piersi najlepiej zrobić po miesiączce
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2014-01-27 o 11:37 |
||||
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale od dziś znowu działam
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Konto usunięte
|
bunny usg piersi też powinnaś zażądać. Dla własnego spokoju
A pomóż mi jeszcze kochana Wstawiam moje włoski 3 tyg po malowaniu Preference 8.1. Kolor boski Tylko chodzi mi o moje włosy. Widać na zdjęciu, że końce z prawej strony są zniszczone. To są jeszcze resztki po tym nieszczęsnym cięciu degażówkami I teraz nie wiem czy je zciąć całkowicie? Ale wtedy będą bardzo krótkie Czy jeszcze niech rosną? Ale czy wtedy te zniszczenie nie pójdą bardziej w górę?
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po ostatnim aero i ćwiczeniach sobotnich mam niezłe zakwasy do dziś mnie bolą mięśnie brzucha, a wieczorem czeka mnie kolejna porcja ćwiczeń tymbardziej , że aero powinnam mieć dziś, a dopiero będę mieć 6 lutego a ćwiczyć trzeba jak już powiedziałam A to muszę powiedzieć B
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj włosy nie łapią szarości ani innych takich, nie wiem czemu ![]() ale kolor bombka i nawet równo i bez plam, chyba musze Tż przeprosić Cytat:
|
||
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buziak dla Tż ![]() wrzuć foty
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem właśnie w trakcie drugiego śniadania. Zrobiłam sobie 2 pomidory z ziołami prowansalskimi, szczyptą soli, i świeżo mielonym czarnym pieprzem, zmiksowałam, i rozsmarowałam na rogalu z makiem (który wcześniej był posmarowany serkiem białym turek)
![]() Cytat:
. Ważyłam się ostatnio i byłam zaskoczona wynikiem- ważę aktualnie 63kg Czyli co najmniej 10kg mam do zrzucenia Nie sądziłam że aż tyle przytyłam..Cytat:
![]() Pokaz włosy |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
ex ja chce do tej wagi właśnie dojść( 63 kg)
chociaż nigdy tyle nie ważyłam zawsze więcej ale teraz się zawzięłam i musi mi się udać najbardziej chciałabym zrzucić z brzucha , bioder i ud , a tak to reszte wysmuklić i ujędrnić
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2014-01-27 o 13:18 |
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() EX ale Ty stosujesz 3d? Ja od dziś ruszyłam na drugie sniadanie były same pomidory, bez chleba...?wlasnie będę jadła obiad. BUNNY ja nie wiem jak jest z nfz-cyto robie zawsze jak jestem u ginekologa. Dobrze ze się zapisałam, rozwieje Twoje wątpliwości. ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- A ja się zapomniałam zwazyc dziś rano, ale zważe się jutro z rana ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- U mnie dieta jest wytworem tego ze ja musze mieć reżim. sama jem zdrowo ale słodycze mnie gubia i często nie wiem co zjeść. A chce być zdrowa=chudsza, bo nadwaga nie słuzy. Stad pomysl na te diete. |
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się zważyłam zmierzyłam i czekam na efekty za jakiś czas
|
|
|
|
#1365 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mozesz tak zrobic, oszalalas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
raczej w gore pojsc nie powinno, jesli bylyby za krotkie to na sile nie obcinaj. Cytat:
lecisz dobrego drineczka dla cioci bunny
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę tak i trochę nie Wybrałam interesujące mnie obiady na cały tydzień (ostrzegłam tż że będzie dietetycznie), takie żeby zarówno mi i tż spasowały i wyszło coś takiego:Poniedziałek- Filet kurczaka duszony w warzywach z ryżem na ostro Wtorek- Kasza kus-kus z papryką chili Środa- Makaron włoski Czwartek- Hamburgery domowe mini (to akurat wymyśliłam sobie sama małe grahamki z piekarni podpieczone na patelni grilowej + sałata lodowa + ogórek + cebula + może pomidor? + burgery zrobione z mięsa mielonego i do tego trochę keczupu ![]() Piątek- Ryż z kurczakiem curry Sobota- Kasza gryczana z warzywami Niedziela- Filet z kurczaka w sosie jogurtowym (do tego chyba ugotuję ziemniaki i zrobię puree, albo zapiekę łódki w piekarniku bo samego mięsa nie dam rady zjeść) No i oprócz tego spisałam sobie przekąski które mi pasowały (wyszło 19) i pomysły na śniadania też spisałam wg swojego gustu No i będę teraz każdego dnia dobierać sobie odpowiadające mi przekąski, czy śniadanie, bo nie wszystko co było zapisane w diecie mi pasowało.Cytat:
Z tego co kiedyś mi mópwiła jak byłam w ciąży- jak nie wysikałam się przed samą wizytą (a w ciąży to co chwilę musiałam chodzić), to coś mówiła że przez pełny pęcherz słabiej widać Poza tym nie możliwe żeby kazali Ci cały dzień do 16 być na czczo, bezsensu Ok, wolałam się upewnić. Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-01-27 o 14:04 |
|||
|
|
|
#1368 |
|
Rozeznanie
|
Kylie foty!
bo umrę z ciekawości
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj piszą że bez znaczenia który dzien cyklu http://www.luxmed.pl/dla-pacjentow/n...badaniami.html jak coś to na drugiej stronie jest.. ja ogólnie mogłabym sie przepisac ale nie wiem czy sie dodzwonie do tej przychodni bo chyba tylko raz mi się udało kiedyś a mam ją dalekoooo :<. Więc raczej nie bardzo
Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2014-01-27 o 15:41 |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja nie wiem co zrobić czy strzelić sobie jeszcze raz na kąpieli tą ACCENT 1016 "szampan" czy walnąć już ten poziom 9 na całość chciałabym ją wykorzystać bo mnie ciekawi efekt ale znowu nie wiem czy żółtek nie wyjdzie w sumie nawet jakby wyszedł to i tak tym poziomem 9 to przykryję. Bunny pisała że zawsze będę mogła po tym przyciemnieniu na odrost dawać farbę z poziomu 10 albo 11 na 12% oxy ale nie znam tej ACCENT i może wyjść ryża kupa to w tę stronę ryzykować nie będę. Wellaton 12/1 mi wyszedł ryżo na 12% ale pamiętam że rozrabiałam go z mocno przeterminowaną oxy z Goldwell'a leżała chyba z rok jak nie dłużej ![]() Króliczku jak walnę to 1016 teraz na odrost i malaks na długość to nie wyjdzie mi glon?
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
EX rozumiem i ja będę starala się trzymać tego jadłospisu, nie dodawać nic od soebie. Jedyne czego nie dam rady zrobić to pic rano herbaty i potem w ciągu dnia. Zawsze rano pije kawe z ekspresu sypaną na czczo a potem śniadanie. I potem w południe znowu-pilam cappuccino albo latte z ekspresu(innego niż te pierwsza-z takiego nescafe dolce) ale chyba taka kawa nie jest dopuszczalna wiec będę musiala pić dwie czarne. Herbate dam rade wypic po kolacji.
Najbardziej mi szkoda alkoholu...raz w tygodniu na pewno napije się wina i raz piwa, czyli będę miała 2 wieczory alkoholowe. I tu tez zaloze limit nie więcej niż 2 lampki(pije tylko czerwone polwytrawne wiec zdrowe w sumie ) i max 2 piwa na wieczor. wytrzymam to tylko 28 dni.chciałabym jakies 5 kg(nie wiem ile waze teraz ale zważe się jutro). wiesz Kochana ile kg ubywa średnio po tej diecie? gdzies czytałam ze 8...ale żeby 8 ubylo w miesiąc trzeba chyba trochę tego tłuszczu mieć ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- BUNNY słuchaj mnie Kochana, jak zechce utrzymać poziom 8 to powinnam przy następnym farbowaniu nakładac: -to co teraz na calosc(bo pewnie się wypłucze) -cos beżowego -cos cieplego -cos zimnego kolor modelki z opakowania tego musa palette co robiłam najbardziej mi odpowiada choć obecny kolor troche od tego odbiega aha co myślisz o palette color mask? jak się maja do pianek? I-na usg nie musisz być na czczo.ale przy usg np. nerek nie sikamy-mocz robi jakby takie okienko dla narzadow ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- BUNNY Ja pomecze chwilke jakie znasz ladne naturalne blondy? casting loreala nie ma, loreal ogolnie z tym średnio...takie poizomy 8. mogą być profesjonalne. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2014-01-27 o 16:51 |
|
|
|
#1374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Naloz jeszcze raz jakas 8ke. Jak dla mnie to masz teraz kolor o ton za ciemny do swojej urody.
|
|
#1375 |
|
Rozeznanie
|
Excellence 10.21 tym Kitkowym
![]() o tym Accent 1016 znalazłam w necie tylko tyle http://unfashionable-fashion-by-gosh...zja-farby.html i tu http://www.ciao.de/opinion_images_vi.../Img/218376569
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja np. sama nie umiem sobie wybadac dokładnie i to stwierdził nawet lekarz u którego robiłam usg piersi , ponieważ mam przewage tkanki gruczołowej i wydaje sie jakbym miała pełno maleńkich guzków musze chodzić na badanie do specjalisty bo sama nie umiem odróżnić czy to guzek czy tkanka gruczołowa
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I rudym odrostem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie jakoś strasznie piersi nie bolą to powinno być ok . Mam nadzieje że wszystko wyjdzie ok Dziękuję za odpowiedz
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
proszę
![]() musiałam statyw i parasolke rozkładać żeby były dobrze doświetlone ![]() całych nie robiłam,bo chodzę cały dzień od wyschnięcia w związanych i są nie wyjściowe teraz dopiero zobaczyłam jaką Tż dał nazwe pliku |
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma bata, ja tez sprobuje z alfa wobec tego ![]() mam jeszcze 2 paletki ale potem...
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

2-3 mycia i będzie czyściutka platynka

ja też teraz jak na złość zapalenie pęcherza mam 
.
do kogo chodzisz, jak jestes zadowolona to prosze nazwisko lekarza.

I teraz nie wiem czy je zciąć całkowicie? Ale wtedy będą bardzo krótkie 

Czyli co najmniej 10kg mam do zrzucenia