|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
![]() powodzenia w nauce. ja wlasnie sie obudzialam z mega bolem glowy (musialam sie polozyc bo jakas nieprzytomna bylam,ale nie powiem zeby mi sie polepszylo,chyba wrecz przeciwnie... ![]() moze pogoda sie zmienia i np zaraz lunie ? bo to u mnie objawia sie bolem glowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
1) (tak jak mialo byc w "przypadku" Diany) rozmowa kwalifikacyjna lub 2) zbiorowy wniosek o bana tytulem zadawania bezsensownych pytań ![]() PS. Aajjii ![]() ![]() PS2. gratuluje sredniej powyzej 5 ![]() ![]()
![]() |
#3272 |
Wtajemniczenie
|
Atram, buziaczek dla Ciebie
![]() ![]() ![]()
Życie jest zbyt ważne, żeby brać je na serio. [Oscar Wilde] Edytowane przez gujana Czas edycji: 2007-06-06 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3274 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
Miłego balowania Agnes
![]() Gujanko będzie dobrze z tym referatem ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Śliczna i bardzo radosna z Ciebie wizażanka ![]() ![]() ![]() ![]() Szczęściara ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty zakupomaniaczko jedna ![]() Cytat:
![]() Gratuluje tak wysokiej średniej ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zakorzenienie
|
![]()
Lolciu naprawdę śliczne te japoneczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
xxyy
|
gujanko, sliczna jestes
![]() ![]() ![]() ![]() Milka tez ![]()
#3277 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję świetnej średniej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieję że ból głowy CIe już opuścił ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do średniej to powyżej 5 miałam w podstawówce... a później było już tylko gorzej ![]() wracam do tłumaczenia ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3278 |
xxyy
|
a tak w ogole to zlapalam malego dola
![]() ![]() ![]() z TŻ-tem widzialam sie przez ten weekend tylko 2 h dlatego ze byl zmeczony praca i szybko ode nie poszedl, poza tym musi sie uczyc, ja tez sie musze uczyc i w ogole niezbyt fajnie. ale mam nadzieje ze w przyszlym tygdoniu nadrobimy ![]() uciekam juz spac bo jutro zaplanowalam znowu pobudne na 6 ( ostatnio codziennie tak wstaje ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]()
#3279 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sie lubie bawic zdjeciami, ale jakos raczej takimi na ktorych mnie nie ma ![]() ![]() coz ![]() ![]() Cytat:
![]() co do zjecia, to dziekuje, w sumie masz racje, ogolnie jestem optymistka, choc moze ostatnio na to nie wyglada, bo jakos duzo smutkow mialam. co do wlosow to duzo ludzi mi to powtarza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynki, kochane jestescie i takie mile ![]() ![]() ech, przerwa na wizaz chyba musi sie skonczyc... PS. jednak jestem sową i nic tego nie zmieni, nie umiem rano nic zrobic "naukowego" i zabieram sie pozniej za "robotę" przez co siedze do nocy, jak wczoraj. no i dzis tez tak bedzie. no ale trudno ![]() ![]()
![]() |
#3280 |
Zadomowienie
|
hehe dziekuje z amile przyjecie
![]() ![]() Lolcia to gratuluje przytycia , mzoe mi tez sie wkoncu uda ![]() i mam takie pytanko jak wstawilas tutaj zdjatka z telefonu ?bo nie mam obecnie dzialajacego aparatu a chcialabym wstaiwc do komputerk azdjecia z telefonu bo robi je wyraznie al enei wiem jak :P co do tej srendiej to tez pierwsyz raz bede miec powyzej 5.0 i to w 2 liceum , ale wolalabym tak meic taka za rok hehe ![]() Milka ja si ew sumei tez duzo jakos nie ucze , a oceny to zalsuga fotograficznej pamieci ![]() Gujana widze ze jestes kolejna sliczna wizazanka ![]() co do tego referowania to ja nigdy nie lubilam tego robic , zawsze sie strasnzie stresowalam przed kazydm wystapieniem ale jakos ze 2 lata temu mi przeszlo zupelnie i teraz lubie publicznie cos ywglaszac w sumei gdyby nie to ze tka mi si eodmienilo to nie zmaierzalabym isc n aprawo w przyslzosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Wtajemniczenie
|
A, Lolciu, zapomnialam napisac. butki naprawde urocze i dawaj je na aukcje jakies. mimo ze z komorki, ale widac ze butki sliczne, wiec warto sprobowac.
A Milka ma racje. w naszym pieknym kraju niestety ciagle relacja klient - sprzedawca jest na miernym poziomie. jesli chodzi o zwrot rzeczy, to wydaje mi sie ze to jednak w swietle prawa łamanie praw konsumenckich. powinni zgodzic sie co najmniej na wymiane tych butow. nie wiem czemu sprzedawcy robia laske, ze przyjma jakis zakup spowrotem. tutaj w niemczech np na porzadku dziennym jest dodatkowa kolejka przy kasie nawet w supermarketach. ta dodatkowa kolejka stoi od strony wyjscia od kasy, i ludzie ustawiaja sie tam by cos oddac. i nie ma zadnej dyskusji na ten temat. jedynie trzeba miec paragon i dostaje sie jakis tam swistek na ktorym trzeba podac adres i sie podpisac. wszystko. mi sie samej zdarzalo kilka rzeczy tu zwrocic albo wymienic, i nawet mialam stresa wyniesionego wlasnie z PL, bo u nas jest z tym problem,wiec mimo ze w Niemczech jest to normalne, martwilam sie "uda sie czy sie nie uda". a nawet oddalam sweter ktory byl z przeceny i teznie bylo problemu. u nas czesto jesli ciucch jest przeceniony to nie przyjmą...
#3282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc zaczekaj jeszcze cierpliwie ![]() mam nadzieję że będzie dobrze ![]() Gujanko - jesteś śliczna ! ![]() Już miałam podawać maila ale że załączyłaś je tu to obyło się bez niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To mi podczas wystąpień publicznych tak serce wali, ze mam wrażenie, że wszyscy to widzą jak mi się ta klatka piersiowa rusza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jednoczę się w strachu przed egzaminami ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko nie farbuj. Nie ma sensu sobie niszczyć czuprynki - blondynki są w modzie ![]() My takie zawsze bezinteresowanie miłe ![]() ![]() ![]() A ja podziwiam takie osoby co o tej porze potrafią się za naukę zabrać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | |
BAN stały
|
Cytat:
Atram- Gujanka i Ather dobrze mówią- zwykle po hormonach okres nadchodzi najwcześniej po 3 dniach. Mi piątego dnia po odstawieniu przeważnie... jeśli brałaś hormonki ta "pseudo" miesiączka przyjdzie- bez obaw. De facto jest to krwawienie z odstawienia, które ma pobudzić organizm. Też mi kiedyś ginekolożka wywoływała tak okres- z tego samego powodu co i Tobie ![]() tylko mi kazała (Diane-35) łykać przez 3 miechy, żeby organizm się przyzwyczaił, do tego nakaz przytycia (cóż 33 kg ważyłam ![]() ![]() PS: na innym wątku w metamorfozach, gdzie przedstawia się fotki sprzed odchudzania i po odchudzaniu, i gdzie wkleiłaś swoje focie- muszę stwierdzić "z ości na kości"... Pozdrawiam Cię serdecznie ![]() Czytam Kobitki co tam u Was. W związku z paskudnie paskudną sesją nie mam czasu na komentarze...-wybaczcie- poprawię się ![]() Kolorowych senków! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie w Kostuchnie jutro odpust ![]() qujanko 4you ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-06-30 o 22:02 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na pewno będzie dobrze ![]() i z TŻ-em też, ostatecznie w końcu to wszystko pozaliczacie i będziecie mieć wiecej czasu dla siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() miałąm iść już spać, ale może jeszcze jedną inskrypcję przetłumaczę...... ![]() ![]() Cytat:
![]() i też życzę miłych snów dziewuszki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ogolnie wszystko zalezy od podejscia i nastawienia ![]() Co do hormonkow to tak jak pisaly dziewczyny - poczekaj kilka dni. Wlasciwie to prawie niemozliwe zeby okres nie przyszedl po hormonach. A jesli faktycznie nie przyjdzie to jak mawia moja ginekolożka - to lekarz jest od tego ze by sie o to martwic, a nie Ty ![]() Cytat:
![]() droga mejlowa jest jeszcze bonus ![]() ![]() Cytat:
![]() gratuluje odmiany ![]() jeny jestem juz zmeczona wogole samym mysleniem o tym referacie, okropnie sie boje i mam tylko nadzieje ze moj zagraniczny akcent mnie uratuje przed toną pytan ![]() ![]() Troche jest mi juz obojetnie jak mi wogole pojdzie, byle bym miala to juz za soba. W sumie zrobilam ta prace najlepiej jak umialam, teraz jedynie kolega byc moze mi ja jutro przejrzy i poprawi jakies drobne bledy (mam nadzieje ze drobne ![]() jeny, zbanujcie mnie za moją monotematycznosc! ![]() Cytat:
![]() co do czuprynki to wlasnie sama nie wiem. lubie moje wloski latem albo wlasciwie po lecie, bo nabieraja blasku. ale w trakcie roku robie sie troche takie jakies... szare ![]() no ale ogolnie nie ciagnie mnie jakos do farbowania, juz szczegolnym powodem bylby kolor do wybrania.. ![]() ![]() za nauke to moze juz bym sie nie brala, ale za redagowanie tekstu to owszem, wiekszosc prac moich powstala raczej w nocy (nierzadko podczas jednej, dlugiej nocy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziekuje ![]() ![]() no ja mam nadzieje ze ta cala masowa emigracja zakonczy sie rowniez masowymi powrotami za kilka (kilkanascie) lat i ze Polacy przywioza zachodnie "zwyczaje" do naszego kraju.... no ale ja taka ogolnie naiwna jestem troche.... ![]() ![]() jakies pol godzinki temu zakonczylam moja zabawe na dzis. na jutro zostalo mi wymyslenie podsumowania. ja wogole lubie pisac PO POLSKU jakies rozne prace, a juz najbardziej wstepy i zkonczenia. od zawsze tak mialam ![]() juz niebawem poniedzialek i zakonczy sie moja monotematycznosc, obiecuje ![]() Chyba tylko ja tu tak przynudzam kilka dni z rzędu na jeden i ten sam temat... musze sie poprawic, bo to brzydko z mojej strony... dobranoc ![]()
![]() |
#3289 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o kasę to na mnie nie licz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za referacik ![]() U mnie leje i aż się z domu nie chce ruszać. W taką pogodę to za bardzo nic mi się robić nie chce ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 | ||||||
xxyy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() myslalam ze nastepnego dnia po zazyciu tabletki dostane ![]() ![]() mam jeszcze jedno pytanko- jak teraz dostane okres, to potem juz sie samo wszystko wyreguluje i bede miala normalny cykl, czy bede musiala brac dalej tabletki? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3291 |
BAN stały
|
Atram - ze mną było tak, że brałam tabsy przez 3 m-ce (ale prawda jest taka, że okres wrócił i był normalny dopiero jak ważyłam 48 kg/168cm).
Prawdą jest także, że żeby wszystko wróciło do porządku musisz mieć pewną ilość tłuszczu w organiźmie, bo bez tego nie ruszy... U mnie organizm zwariował przez ten długi okres i przy tych 33 kg ![]() Ja okresu nie miałam 1.5 roku..... więc cóż to była za radość dostać Ten z Odstawienia ![]() Milko- o tak.. sesja to coś paskudnego. mi jeszcze tylko 5 zostało ![]() Ostatnio miałam ustny z angola poz. zaawans. (pisemny też) i strasznie się go bałam -to tak odnośnie referatku Gujanki, o którym mówicie- o dziwo wszystko ślicznie poszło. Więc i może tu nie ma się co bać na zapas? ![]() Referacik to taki do wygłoszenia bardziej, a ja dostawałam pytania z kosmosu (np. opowiedz o wybranym parku narodowym-hihi-w najśmielszych snach nie pokusiłabym się na wymyślenie takiego pytania), a doddatkowo-cały ten egz. był w dwójkach- więc koleżanka musiała mi zadawać pytania odnośnie tego co mówiłam, a potem ja musiałam na nie (sensownie...) odpowiedzieć. Potem na odwrót koleżanka opowiadała- ja zadawałam pyt..... Ech-ale 5 ![]() W ogóle w tym roku strasznie męczą z jakimiś prezentacjami (retoryka, media, etyka ![]() Jeszcze 2 tyg. koszmaru mam- ostani egz. 16 ![]() ![]() ![]() Zakupki... mogę sobie pomarzyć... tyle wydatków teraz mam przed wyjazdem, a stary koń już jestem i rodzice wolą rozpieszczać wnuczka, a nie mnie ![]() ![]() Hihi- ale jakbyście chętną osobę do pożyczenia znalazły to piszę się na listę ![]() Miłej niedzielki Dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
Jaka ze mnie ciemna masa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gujanko teraz jest ok- z resztą od tamtego czasu minęło 6 lat. Waże 52-czyli kilosek więcej niż przed odchudzaniem- hehe i po co mi to bylo? ![]() Z perspektywy czasu dla mnie to też niewyobrażalna waga ![]() Anorka...- samo się........ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
Milkuś właśnie o to chodzi,że ja się nie potrafie targować
![]() ![]() qujanko,focie poszły ![]() Atram,Emilka już nam wklejała tutaj fotki ![]() Nefre,to na pewno jakaś pomyłka i wszystko się wyjaśni ![]() ![]() Co do wagi,to ja ważyłam 37,5 kg w moim kryzysowym momencie-obraz nędzy i rozpaczy jednym słowem ![]() ![]() ![]() BTW Aga chyba wczoraj nieźle zabalowała,bo nawet nie wpadła się podzielić wrażeniami ![]() ![]()
#3296 | |
xxyy
|
Cytat:
![]() poczekam jeszcze cierpliwie kilka dni ![]() bu, a ja nie widzialam fotek Milki ![]() ja tez ostatni egzamin 16-go. i jeszcze 3 egzaminy przede mna, ale cos wydaje mi sie ze z jutrzejszym bedzie kiepsko. boje sie starsznie i mam wrazenie ze nie jestem w stanie ogarnac tak wielkiej parti materialu.. ale postaram sie jak najwiecej , zeby chociaz 4 byla ![]()
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() a ja dzis z przerażeniem ujrzałam pekniete naczynka na prawym udzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | ||||
Zakorzenienie
|
Ather@o2.pl
![]() Cytat:
![]() Pozaliczaj wszystko ładnie i wracaj do nas ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że jednak u Ciebie się ureguluje ładnie po tych tab. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Aga to pewnie nieprzytomna po imprezie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
Witam moje śliczne
![]() ![]() Ojj,zabalowałam ![]() Przepraszam,że nie wpadłam wcześniej,ale tak: wróciłam o północy do domu,więc od razu padłam ![]() ![]() Ale było cuuudownie ![]() Tak mnie nogi bolały,ale najważniejsze,że było świetnie ![]() Współczuję tym,co muszą się uczyć,mnie przez najbliższe dni też to czeka niestety ![]() Atram,okres na pewno wróci ![]() Edit: Postaram się umieścić fotki ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
♥
|
agness fajnie ze impreza się udała
![]() gujanko dziękuje za foty jestes bardzo ładna ![]() lolcia mojemu bratu rozwaliły sie buty normalne slady użytkowania i bez problemu można było zwrócić i mu kase oddali bo nic fajnego nie mieli tylko ze moj brat kupowałam w smiths w silesi ![]() a mnie dzisiaj żoładek boli omg ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2007-06-03 o 10:54 Powód: jak zwykle literówka :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.