Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-02, 18:07   #3271
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
też tak mam jak coś piszę, zawsze mi to wygląda na bezsens, a w koncu rodzi się coś nawet sensownego więc u Ciebie też tak będzie

dziękuję za zdjecia jesteś naprawdę urocza

jak kupisz sukienkę to koniecznie się pochwal

ale wredni są te baby w sklepach zupełnie jakby się wczuć nie umiały, ciekawe co by zrobiły jakby same miały taką sytuację
kopa dostaniesz za te brednie o brzydkim uśmiechu

szkoda ze tak rzadko piszesz do nas, ale brak czasu jest zupełnie zrozumiały
zajmij sie sobą koniecznie

zajrzałam tylko na chwilę i wracam do nauki

okropnie deszcze leje nawet na zakupy nie poszłam w związku z tym i obiad znów musiałam z resztek produkować
dziękuję
powodzenia w nauce.
ja wlasnie sie obudzialam z mega bolem glowy (musialam sie polozyc bo jakas nieprzytomna bylam,ale nie powiem zeby mi sie polepszylo,chyba wrecz przeciwnie... )
moze pogoda sie zmienia i np zaraz lunie ? bo to u mnie objawia sie bolem glowy

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

przegrzal mi sie mozg

gujanko, musisz zapisac zdjecie na dysku pod inna nazwa
moj mail- marta560@interia.pl , tez czekam na foto

orzeszku, fajnie ze jestes happy az mi sie humorek poprawil jak przecztalam Twojego posta

agness,
milej zabawy na balu rowniez czekam na zdjecia

Lolcia, moze wystaw butki na targowisku albo na allegro?
hm, o tym nie pomyslalam, zaraz kombinuje ze zmiana nazwy

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Atramku już dawno zrobiłabym to gdyby nie to,iż nie mam aparatu i możliwości zrobienie butkom zdjęcia
to moze jacys znajomi pomogą i uzycza aparatu. w sumie jesli buty sa nowe a maja lezec w szafie bez perspektywy ze sie przydadza to syuper pomysl z ta aukcja

Cytat:
Napisane przez aajjii Pokaż wiadomość
czesc dziewcyznki , jezeli nie macie nic przeciwko to ja sie tez tu do was przeniose ?
za takie pytania proponuje nastepujace rozwiazania na przyszlosc:

1) (tak jak mialo byc w "przypadku" Diany) rozmowa kwalifikacyjna
lub
2) zbiorowy wniosek o bana tytulem zadawania bezsensownych pytań

PS. Aajjii witamy
PS2. gratuluje sredniej powyzej 5

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 18:21   #3272
gujana
Wtajemniczenie

Atram, buziaczek dla Ciebie nigdy bym chyba na to nie wpadła, ze wystarczy zmienic nazwę, więc bardzo Ci dziękuję ta wiedza przyda mi sie na przyszlosc

Edytowane przez gujana
Czas edycji: 2007-06-06 o 20:32
Stary 2007-06-02, 18:55   #3273
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
to moze jacys znajomi pomogą i uzycza aparatu. w sumie jesli buty sa nowe a maja lezec w szafie bez perspektywy ze sie przydadza to syuper pomysl z ta aukcja
Zrobiłam zdjęcia z telefonu,powiedzcie mi czy się na coś nadają z łaski swojej

Cytat:
czesc dziewcyznki , jezeli nie macie nic przeciwko to ja sie tez tu do was przeniose ?
Czuj się jak u siebie

Cytat:
LoLcia gdzies miedyz wierszmai wyczytalam ze wreszcie udalo ci sie troche pryztyc ? to prawda ? bo ja to juz powoli trace nadzieje no ale walcze dalej
Tak, sumie udało mi się już przytyć ok 5kg.Dzisiaj bez niczego udało mi się wejść w spódniczke XS

Cytat:
a z tmyi zkaupami to ja kiedys chcialam oddac jeansy w sklepie bo stwierdzialm ze jednak mi nie pasuja to mi w sklepie babka powiedziala ze nitka wystaje przy kieszeni i ze to moja iwna i mi takich nie przjmie , a j anawte wczensiej nei widzialam ze cos tam wystaje
Tak to już jest z tymi sklepowymi zwrotami:rolley es:

Cytat:
ale ejszcze tylko mam jeden sprawdzian z historii i jakby koneic
reszta ocenek juz powyciagana ladnie i chyab pierwszy raz w zyciu bede miec srednia powyzej 5
Gratuluje średniej

Cytat:
Atram, buziaczek dla Ciebie nigdy bym chyba na to nie wpadła, ze wystarczy zmienic nazwę, więc bardzo Ci dziękuję ta wiedza przyda mi sie na przyszlosc
qujanko tak mi się spodobałaś,że postanowiłam się pobawić Twoimi zdjęciemchcesz zobaczyć efekty?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg załacznik_111111111111.jpg (74,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg załacznik_11.jpg (109,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg new_załacznik_1.jpg (56,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg new_załacznik_1111111111111111.jpg (59,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg new_załacznik_111.jpg (59,6 KB, 6 załadowań)

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 19:06   #3274
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Miłego balowania Agnes

Gujanko będzie dobrze z tym referatem Ja nie wiem jak Wy, ale nie znoszę wystąpień publicznych Zwłaszcza na początku jest ciężko, ale później jak już się rozkręcę Ale ogólnie przeraża mnie taki tłum ludzi patrzących tylko na mnie

Ps. Śliczna i bardzo radosna z Ciebie wizażanka Taki optymizm od Ciebie bije Nie wiem czemu, ale jakoś pasuje mi do Ciebie ciemny kolorek włosów

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Cieszę się,że się nie uczę niemieckiego

Szczęściara

Cytat:
Wróciłam z SCC butów mi nie przyjęli pani powiedziała,że mają delikatne zatarcie i nie może ich przyjąć ja tam nie widziałam żadnego zatarcia no,ale ok buty będą leżeć,bo nie mój rozmiar-a takie śliczne.No i znowu się obkupiłam odżywka do włosów z sunsilka zachwalana przez KWC,tunika w bershce szara z zielonymi akcentami i spódniczka zielona .
No tak żyjemy w Polsce Tutaj to klienci mają się szeroko uśmiechać i dziękować za to, że ktoś im coś raczył sprzedać - to odnośnie sytuacji, które kilka razy zdarzyły mi się w tym pięknym kraju Przeciez to normalne, że powinien być miesiąc na możliwośc zwrotu, albo chociaż zamiany produktu

Ty zakupomaniaczko jedna

Cytat:

reszta ocenek juz powyciagana ladnie i chyab pierwszy raz w zyciu bede miec srednia powyzej 5

no teraz poki co zmykam poduczyc si ejeszcze historii bo jutro nie ebde meic czasu bo syzkuja sie duze zkaupki
Same miłe i grzeczne wizażanki się do wątku wprowadzają
Gratuluje tak wysokiej średniej Mi w całym moim zyciu, no może pomijając pierwsze trzy lata podstawówki nie zdarzyła się średnia powyżej 5 Jakoś zawsze miałam ciekawsze rzeczy do robienia niż nauka
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 19:09   #3275
Milka19
Zakorzenienie

Lolciu naprawdę śliczne te japoneczki Można by było spróbować z nimi na allegro Albo chociaż komuś je sprezentować w niedalekiej przyszłości I fotki jak na robione komórką robią wrażenie i widać, że japoneczki słodkie
Stary 2007-06-02, 20:25   #3276
Atram
xxyy

gujanko, sliczna jestes ale jakos inaczej sobie Ciebie wyobrazalam, w sumie ciezko powiedziec jak ale inaczej masz sliczne imie oryginalne
Milka tez
Stary 2007-06-02, 20:47   #3277
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

a z tmyi zkaupami to ja kiedys chcialam oddac jeansy w sklepie bo stwierdzialm ze jednak mi nie pasuja to mi w sklepie babka powiedziala ze nitka wystaje przy kieszeni i ze to moja iwna i mi takich nie przjmie , a j anawte wczensiej nei widzialam ze cos tam wystaje

atram mi tez sie wlansie mozg przegrzal i musialam zrobic przerwe na wizaz hehe

no teraz poki co zmykam poduczyc si ejeszcze historii bo jutro nie ebde meic czasu bo syzkuja sie duze zkaupki
witaj
gratuluję świetnej średniej

Cytat:
dziękuję
powodzenia w nauce.
ja wlasnie sie obudzialam z mega bolem glowy (musialam sie polozyc bo jakas nieprzytomna bylam,ale nie powiem zeby mi sie polepszylo,chyba wrecz przeciwnie... )
moze pogoda sie zmienia i np zaraz lunie ? bo to u mnie objawia sie bolem glowy

nauka jakoś idzie aczkolwiek mogłoby być lepiej (jak zawsze z resztą )

mam nadzieję że ból głowy CIe już opuścił

Cytat:
no, nareszcie Ci sie udało

Cytat:

bardzo ładne butki na pewno łatwo byś sie ich pozbyła na all albo na targowisku

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Miłego balowania Agnes

Gujanko będzie dobrze z tym referatem Ja nie wiem jak Wy, ale nie znoszę wystąpień publicznych Zwłaszcza na początku jest ciężko, ale później jak już się rozkręcę Ale ogólnie przeraża mnie taki tłum ludzi patrzących tylko na mnie

Same miłe i grzeczne wizażanki się do wątku wprowadzają
Gratuluje tak wysokiej średniej Mi w całym moim zyciu, no może pomijając pierwsze trzy lata podstawówki nie zdarzyła się średnia powyżej 5 Jakoś zawsze miałam ciekawsze rzeczy do robienia niż nauka
ja też tak mam z wystąpieniami ostatnio miałam wygłosić mowę w ramach zaliczenie z retoryki i przez cały czas mi się trzęsły ręce zanim się uspokoiłam to już skończyłam mówić

a co do średniej to powyżej 5 miałam w podstawówce... a później było już tylko gorzej

wracam do tłumaczenia wolałabym żeby się już sesja na dobre zaczęła, bo teraz oprócz tego zę muszę się uczyć na zaliczenia to jeszcze przygotowywać na bieżące zajęcia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-02, 20:49   #3278
Atram
xxyy

a tak w ogole to zlapalam malego dola bo skonczylam wczoraj brac tabletki z hormonami, po ktorych mialam juz na 100% dostac okres, w ogole podczas ich brania bardzo zle sie czulam, ciagle bylo mi niedobrze. wiec odetchnelam z ulga jak zazylam wczoraj ostatnia tabletke. a okresu nie ma mam jeszcze cicha nadzieje ze dostane, a jak nie to bede musiala isc do ginekologa po cos mocniejszego. niepotrzebnie sie odchudzalam i sobie rozlegulowalam to wszystko

z TŻ-tem widzialam sie przez ten weekend tylko 2 h dlatego ze byl zmeczony praca i szybko ode nie poszedl, poza tym musi sie uczyc, ja tez sie musze uczyc i w ogole niezbyt fajnie.
ale mam nadzieje ze w przyszlym tygdoniu nadrobimy

uciekam juz spac bo jutro zaplanowalam znowu pobudne na 6 ( ostatnio codziennie tak wstaje ) i caly dzien nauka, bo w poniedzialek egzamin ktorego bardzo ale to bardzo sie boje

dobranoc , nie marudze juz
Stary 2007-06-02, 20:53   #3279
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak to już jest z tymi sklepowymi zwrotami:rolley es:

qujanko tak mi się spodobałaś,że postanowiłam się pobawić Twoimi zdjęciemchcesz zobaczyć efekty?
no pewnie podeslij
ja sie lubie bawic zdjeciami, ale jakos raczej takimi na ktorych mnie nie ma zreszta wogole mam malo zdjec siebie samej - lubie buszowac z aparatem i zawsze tyle ciekawszych obiektow... o zdjeciach z wakacji nie wspominajac - jak towarzystwo nie zrobi mi jakichs zdjec z ich woli i inicjatywy to mam na pamiatke same widokowki, kwiatuszki, domki (1 w 15 ujęciach) itd.
coz

Cytat:
Miłego balowania Agnes

Ps. Śliczna i bardzo radosna z Ciebie wizażanka Taki optymizm od Ciebie bije Nie wiem czemu, ale jakoś pasuje mi do Ciebie ciemny kolorek włosów

No tak żyjemy w Polsce Tutaj to klienci mają się szeroko uśmiechać i dziękować za to, że ktoś im coś raczył sprzedać - to odnośnie sytuacji, które kilka razy zdarzyły mi się w tym pięknym kraju Przeciez to normalne, że powinien być miesiąc na możliwośc zwrotu, albo chociaż zamiany produktu

ja tez nie znosze takich wystapien... wiec nawet dla mnie bez roznicy czy to po niemiecku czy nie, bo po polsku tez nie lubie i nie umiem jakos tak super fajnie i ciekawie wystapic. ale dobra. czekam na wiadomosc od tego znajomego, tylko dopiero skadś tam wraca wieczorkiem wiec nie wiem, czy przypadkiem nie poczekam na ta wiadomosc do rana. mam nadzieje ze mnie podtrzyma na duchu. musze jeszcze jakies zakonczenie napisac, ale z okazji ze bolala mnie glowa jak juz pisalam, zajelam sie jakimis ciekawszmi rzeczami, np przemeblowaniem pokoju a co za tym idzie sprzataniem itd. no ale od razu przyjemniej w pokoju i moze "nowa aura" bedzie sprzymierzencem dla mojej kreatywnosci referatowej

co do zjecia, to dziekuje, w sumie masz racje, ogolnie jestem optymistka, choc moze ostatnio na to nie wyglada, bo jakos duzo smutkow mialam.
co do wlosow to duzo ludzi mi to powtarza nawet myslalam zeby sobie rpzyciemnic ale jakos nie ciagnie mnie do farbowania, no i lubie jak mi sie latem robia jasne pasemka na łebku.

Cytat:
gujanko, sliczna jestes ale jakos inaczej sobie Ciebie wyobrazalam, w sumie ciezko powiedziec jak ale inaczej masz sliczne imie oryginalne
Milka tez
dziekuje

Dziewczynki, kochane jestescie i takie mile nie chce byc jakos sztucznie skromna czy cos, ale tak jakos..

ech, przerwa na wizaz chyba musi sie skonczyc...

PS. jednak jestem sową i nic tego nie zmieni, nie umiem rano nic zrobic "naukowego" i zabieram sie pozniej za "robotę" przez co siedze do nocy, jak wczoraj. no i dzis tez tak bedzie. no ale trudno pozostaje wrocic do podziwu dla wczesnie wstajacych

Stary 2007-06-02, 21:01   #3280
aajjii
Zadomowienie

hehe dziekuje z amile przyjecie

Lolcia to gratuluje przytycia , mzoe mi tez sie wkoncu uda
i mam takie pytanko jak wstawilas tutaj zdjatka z telefonu ?bo nie mam obecnie dzialajacego aparatu a chcialabym wstaiwc do komputerk azdjecia z telefonu bo robi je wyraznie al enei wiem jak :P

co do tej srendiej to tez pierwsyz raz bede miec powyzej 5.0 i to w 2 liceum , ale wolalabym tak meic taka za rok hehe

Milka ja si ew sumei tez duzo jakos nie ucze , a oceny to zalsuga fotograficznej pamieci bo piszac sprawdizan zmaykam oczy i cyztam sobie co mam w zeszycie hehe

Gujana widze ze jestes kolejna sliczna wizazanka

co do tego referowania to ja nigdy nie lubilam tego robic , zawsze sie strasnzie stresowalam przed kazydm wystapieniem ale jakos ze 2 lata temu mi przeszlo zupelnie i teraz lubie publicznie cos ywglaszac
w sumei gdyby nie to ze tka mi si eodmienilo to nie zmaierzalabym isc n aprawo w przyslzosci bo krucho by wtedy bylo
aajjii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 21:06   #3281
gujana
Wtajemniczenie

A, Lolciu, zapomnialam napisac. butki naprawde urocze i dawaj je na aukcje jakies. mimo ze z komorki, ale widac ze butki sliczne, wiec warto sprobowac.

A Milka ma racje. w naszym pieknym kraju niestety ciagle relacja klient - sprzedawca jest na miernym poziomie. jesli chodzi o zwrot rzeczy, to wydaje mi sie ze to jednak w swietle prawa łamanie praw konsumenckich. powinni zgodzic sie co najmniej na wymiane tych butow. nie wiem czemu sprzedawcy robia laske, ze przyjma jakis zakup spowrotem.
tutaj w niemczech np na porzadku dziennym jest dodatkowa kolejka przy kasie nawet w supermarketach. ta dodatkowa kolejka stoi od strony wyjscia od kasy, i ludzie ustawiaja sie tam by cos oddac. i nie ma zadnej dyskusji na ten temat. jedynie trzeba miec paragon i dostaje sie jakis tam swistek na ktorym trzeba podac adres i sie podpisac. wszystko. mi sie samej zdarzalo kilka rzeczy tu zwrocic albo wymienic, i nawet mialam stresa wyniesionego wlasnie z PL, bo u nas jest z tym problem,wiec mimo ze w Niemczech jest to normalne, martwilam sie "uda sie czy sie nie uda". a nawet oddalam sweter ktory byl z przeceny i teznie bylo problemu. u nas czesto jesli ciucch jest przeceniony to nie przyjmą...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-02, 21:06   #3282
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
wiec odetchnelam z ulga jak zazylam wczoraj ostatnia tabletke. a okresu nie ma mam jeszcze cicha nadzieje ze dostane, a jak nie to bede musiala isc do ginekologa po cos mocniejszego. niepotrzebnie sie odchudzalam i sobie rozlegulowalam to wszystko
Hm, ja jak brałam antykoncepcyjne to zawsze jak miałam 7 dni przerwy między opakowaniami to dopiero trzeciego (po odstawieniu) pojawiała się miesiączka.
Więc zaczekaj jeszcze cierpliwie
mam nadzieję że będzie dobrze

Gujanko - jesteś śliczna ! Baardzo ładne zdjęcie!
Już miałam podawać maila ale że załączyłaś je tu to obyło się bez niego
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 21:12   #3283
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Milka tez

Dzięki

Cytat:
ja też tak mam z wystąpieniami ostatnio miałam wygłosić mowę w ramach zaliczenie z retoryki i przez cały czas mi się trzęsły ręce zanim się uspokoiłam to już skończyłam mówić

wracam do tłumaczenia wolałabym żeby się już sesja na dobre zaczęła, bo teraz oprócz tego zę muszę się uczyć na zaliczenia to jeszcze przygotowywać na bieżące zajęcia
Ja też cały czas z nosem w notatkach Będzie dobrze Razem damy radę przebrnąć przez tą sesję i wcześniejsze zaliczenia Tak wyszło, ze jutro mam 5 egzaminów Miałam mieć dziś już 3 ale zostały przełożone na jutro, więc będzie ciekawie

To mi podczas wystąpień publicznych tak serce wali, ze mam wrażenie, że wszyscy to widzą jak mi się ta klatka piersiowa rusza

Cytat:
a tak w ogole to zlapalam malego dola bo skonczylam wczoraj brac tabletki z hormonami, po ktorych mialam juz na 100% dostac okres, w ogole podczas ich brania bardzo zle sie czulam, ciagle bylo mi niedobrze. wiec odetchnelam z ulga jak zazylam wczoraj ostatnia tabletke. a okresu nie ma mam jeszcze cicha nadzieje ze dostane, a jak nie to bede musiala isc do ginekologa po cos mocniejszego. niepotrzebnie sie odchudzalam i sobie rozlegulowalam to wszystko

caly dzien nauka, bo w poniedzialek egzamin ktorego bardzo ale to bardzo sie boje
Atram skończyłaś brać dopiero wczoraj, więc cierpliwości Jak do tygodnia się nie pojawi to możesz zacząć się martwić No cóż niestety mądry Polak po szkodzie Też bym chciała cofnąć czas A Ty chyba luteinkę brałaś Ona jest bardzo delikatna i ma naprawdę małą zawartość hormonów.

Jednoczę się w strachu przed egzaminami

Cytat:
co do zjecia, to dziekuje, w sumie masz racje, ogolnie jestem optymistka, choc moze ostatnio na to nie wyglada, bo jakos duzo smutkow mialam.
co do wlosow to duzo ludzi mi to powtarza nawet myslalam zeby sobie rpzyciemnic ale jakos nie ciagnie mnie do farbowania, no i lubie jak mi sie latem robia jasne pasemka na łebku.

Dziewczynki, kochane jestescie i takie mile nie chce byc jakos sztucznie skromna czy cos, ale tak jakos..

PS. jednak jestem sową i nic tego nie zmieni, nie umiem rano nic zrobic "naukowego" i zabieram sie pozniej za "robotę" przez co siedze do nocy, jak wczoraj. no i dzis tez tak bedzie. no ale trudno pozostaje wrocic do podziwu dla wczesnie wstajacych
Ja podobnie, praktycznie nie mam swoich zdjęć A tylko masę roślinek i zwierzątek

Tylko nie farbuj. Nie ma sensu sobie niszczyć czuprynki - blondynki są w modzie

My takie zawsze bezinteresowanie miłe (Ps. Ma ktoś może pożyczyć... )

A ja podziwiam takie osoby co o tej porze potrafią się za naukę zabrać No ja jeszcze posiedze nad tymi książkami, ale pewnie i tak skończy się to spaniem
Stary 2007-06-02, 21:27   #3284
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:

z TŻ-tem widzialam sie przez ten weekend tylko 2 h dlatego ze byl zmeczony praca i szybko ode nie poszedl, poza tym musi sie uczyc, ja tez sie musze uczyc i w ogole niezbyt fajnie.

uciekam juz spac bo jutro zaplanowalam znowu pobudne na 6 ( ostatnio codziennie tak wstaje ) i caly dzien nauka, bo w poniedzialek egzamin ktorego bardzo ale to bardzo sie boje

oojj to lipa ze aż do ginekologa trzeba bedzie iść no ale nie ma innego wyjścia, tylko on będzie Ci mógł fachowo pomóc.
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 21:44   #3285
dolare
BAN stały

GG do dolare

Cytat:

Atram- Gujanka i Ather dobrze mówią- zwykle po hormonach okres nadchodzi najwcześniej po 3 dniach. Mi piątego dnia po odstawieniu przeważnie...
jeśli brałaś hormonki ta "pseudo" miesiączka przyjdzie- bez obaw. De facto jest to krwawienie z odstawienia, które ma pobudzić organizm.
Też mi kiedyś ginekolożka wywoływała tak okres- z tego samego powodu co i Tobie
tylko mi kazała (Diane-35) łykać przez 3 miechy, żeby organizm się przyzwyczaił, do tego nakaz przytycia (cóż 33 kg ważyłam ) a potem wszystko wróciło do normy
PS: na innym wątku w metamorfozach, gdzie przedstawia się fotki sprzed odchudzania i po odchudzaniu, i gdzie wkleiłaś swoje focie- muszę stwierdzić "z ości na kości"...
Pozdrawiam Cię serdecznie z resztą -Milke, Gujanke,Lolcie, Ather, Śnieżkę, Aajjii, Ewusie Marchew- kogo nie wymieniłam-przepraszam- również.
Czytam Kobitki co tam u Was. W związku z paskudnie paskudną sesją nie mam czasu na komentarze...-wybaczcie- poprawię się
Kolorowych senków!
dolare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 22:53   #3286
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

Ty zakupomaniaczko jedna
U nas w Polsce to nic nie jest normalne,więc nie ma co się dziwić.A co do zakupomaniaczki,to na zakupy się dopiero wybieram w przyszłym tygodniu,to był tylko mały wstęp muszę sobie kupić sukienke,butki,korale,kol czyki,torebke ciekawe kto mi da na to kase.
Cytat:
Lolciu naprawdę śliczne te japoneczki Można by było spróbować z nimi na allegro Albo chociaż komuś je sprezentować w niedalekiej przyszłości I fotki jak na robione komórką robią wrażenie i widać, że japoneczki słodkie
Tia,słodkie bo mam w nich swoją łapke.Jutro założę wątek na targowisku wizażowym i zobaczymy tylko nie wiem jeszcze co chce za nie

Cytat:
bardzo ładne butki na pewno łatwo byś sie ich pozbyła na all albo na targowisku
No 3mam Cię za słowo
Cytat:
Będzie dobrze,nie martw się na zapas

Cytat:
hehe dziekuje z amile przyjecie

Lolcia to gratuluje przytycia , mzoe mi tez sie wkoncu uda
i mam takie pytanko jak wstawilas tutaj zdjatka z telefonu ?bo nie mam obecnie dzialajacego aparatu a chcialabym wstaiwc do komputerk azdjecia z telefonu bo robi je wyraznie al enei wiem jak :P
Dziękuje.Wysłałam sobie z telefonu na mejla,a z mejla skopiowałam na komputer,później już tradycyjnie wyższa szkoła jazdy,nie?

Cytat:
A, Lolciu, zapomnialam napisac. butki naprawde urocze i dawaj je na aukcje jakies. mimo ze z komorki, ale widac ze butki sliczne, wiec warto sprobowac.
Dziękuje jutro coś będę kombinować.

Cytat:
Napisane przez dolare Pokaż wiadomość
Milke, Gujanke,Lolcie, Ather, Śnieżkę, Aajjii, Ewusie Marchew- kogo nie wymieniłam-przepraszam- również.
Dziękuje za pozdrowienia,również gorąco pozdrawiam

U mnie w Kostuchnie jutro odpust

qujanko 4you

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2007-06-30 o 22:02
Stary 2007-06-02, 23:17   #3287
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

zgadzam sie z przedmówczyniami ja też po hormonach zawsze muszę czekać kilka dni a kiedyś nawet przyszłam już do ginekolożki na wywoływanie okresu bo 2 tygodnie sie spóźniał i się okazało zę dostałam akurat jak przyszłam do gabinetu
na pewno będzie dobrze
i z TŻ-em też, ostatecznie w końcu to wszystko pozaliczacie i będziecie mieć wiecej czasu dla siebie

Cytat:

mam tak samo

Cytat:

A Milka ma racje. w naszym pieknym kraju niestety ciagle relacja klient - sprzedawca jest na miernym poziomie. jesli chodzi o zwrot rzeczy, to wydaje mi sie ze to jednak w swietle prawa łamanie praw konsumenckich. powinni zgodzic sie co najmniej na wymiane tych butow. nie wiem czemu sprzedawcy robia laske, ze przyjma jakis zakup spowrotem.
tutaj w niemczech np na porzadku dziennym jest dodatkowa kolejka przy kasie nawet w supermarketach. ta dodatkowa kolejka stoi od strony wyjscia od kasy, i ludzie ustawiaja sie tam by cos oddac. i nie ma zadnej dyskusji na ten temat. jedynie trzeba miec paragon i dostaje sie jakis tam swistek na ktorym trzeba podac adres i sie podpisac. wszystko. mi sie samej zdarzalo kilka rzeczy tu zwrocic albo wymienic, i nawet mialam stresa wyniesionego wlasnie z PL, bo u nas jest z tym problem,wiec mimo ze w Niemczech jest to normalne, martwilam sie "uda sie czy sie nie uda". a nawet oddalam sweter ktory byl z przeceny i teznie bylo problemu. u nas czesto jesli ciucch jest przeceniony to nie przyjmą...
ehhh, kiedy się u nas czegoś takiego doczekamy.......

Cytat:

Dzięki

Ja też cały czas z nosem w notatkach Będzie dobrze Razem damy radę przebrnąć przez tą sesję i wcześniejsze zaliczenia Tak wyszło, ze jutro mam 5 egzaminów Miałam mieć dziś już 3 ale zostały przełożone na jutro, więc będzie ciekawie

To mi podczas wystąpień publicznych tak serce wali, ze mam wrażenie, że wszyscy to widzą jak mi się ta klatka piersiowa rusza

A ja podziwiam takie osoby co o tej porze potrafią się za naukę zabrać No ja jeszcze posiedze nad tymi książkami, ale pewnie i tak skończy się to spaniem
trzymam kciuki w takim razie jutro

miałąm iść już spać, ale może jeszcze jedną inskrypcję przetłumaczę......

Cytat:
Pozdrawiam Cię serdecznie z resztą -Milke, Gujanke,Lolcie, Ather, Śnieżkę, Aajjii, Ewusie Marchew- kogo nie wymieniłam-przepraszam- również.
Czytam Kobitki co tam u Was. W związku z paskudnie paskudną sesją nie mam czasu na komentarze...-wybaczcie- poprawię się
Kolorowych senków!
pozdrawiam również

i też życzę miłych snów dziewuszki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 01:24   #3288
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana, nic sie nie martw... Co do TŻ'ta to pomysl sobie ze juz tylko tydzien i sie z Nim zobaczysz... Ja "normalnie" to sie czesto widze z TŻtem, ale jak wyjechalam musialam sie nauczyc, ze pojecie 'za miesiac' to juz bliski termin...
Ogolnie wszystko zalezy od podejscia i nastawienia

Co do hormonkow to tak jak pisaly dziewczyny - poczekaj kilka dni. Wlasciwie to prawie niemozliwe zeby okres nie przyszedl po hormonach. A jesli faktycznie nie przyjdzie to jak mawia moja ginekolożka - to lekarz jest od tego ze by sie o to martwic, a nie Ty

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Gujanko - jesteś śliczna ! Baardzo ładne zdjęcie!
Już miałam podawać maila ale że załączyłaś je tu to obyło się bez niego
dziekuje
droga mejlowa jest jeszcze bonus hihihiih

Cytat:

Gujana widze ze jestes kolejna sliczna wizazanka

co do tego referowania to ja nigdy nie lubilam tego robic , zawsze sie strasnzie stresowalam przed kazydm wystapieniem ale jakos ze 2 lata temu mi przeszlo zupelnie i teraz lubie publicznie cos ywglaszac
w sumei gdyby nie to ze tka mi si eodmienilo to nie zmaierzalabym isc n aprawo w przyslzosci bo krucho by wtedy bylo
dziekuje

gratuluje odmiany

jeny jestem juz zmeczona wogole samym mysleniem o tym referacie, okropnie sie boje i mam tylko nadzieje ze moj zagraniczny akcent mnie uratuje przed toną pytan (ktorych ze stresu pewnie nawet nie zrozumiem ).
Troche jest mi juz obojetnie jak mi wogole pojdzie, byle bym miala to juz za soba. W sumie zrobilam ta prace najlepiej jak umialam, teraz jedynie kolega byc moze mi ja jutro przejrzy i poprawi jakies drobne bledy (mam nadzieje ze drobne ).
jeny, zbanujcie mnie za moją monotematycznosc!

Cytat:

Tylko nie farbuj. Nie ma sensu sobie niszczyć czuprynki - blondynki są w modzie

trzymam kciuki za examinki! bedzie dobrze!

co do czuprynki to wlasnie sama nie wiem. lubie moje wloski latem albo wlasciwie po lecie, bo nabieraja blasku. ale w trakcie roku robie sie troche takie jakies... szare no moze nie szare ale ciemnieja poprostu i wydaje mi sie ze sa bez wyrazu. taki mam nijaki ten kolor jak letnie refleksy znikna.
no ale ogolnie nie ciagnie mnie jakos do farbowania, juz szczegolnym powodem bylby kolor do wybrania.. ja nie umiem sie w takich sprawach zdecydowac...

za nauke to moze juz bym sie nie brala, ale za redagowanie tekstu to owszem, wiekszosc prac moich powstala raczej w nocy (nierzadko podczas jednej, dlugiej nocy bo w sumie nie mam problemow z pisaniem. dlatego obecne kilkudniowe pisanie tej pracy strasznie mnie wymeczylo )

Cytat:
(cóż 33 kg ważyłam )
to ile teraz wazysz, tak niesmialo spytam? mam nadzieje ze wszystko wrocilo na stale do normy, bo 33 kg to dla mnie niewyobrazalna waga....

Cytat:

qujanko 4you
a dziekuje podeslesz mi duze zmienione na mejla, pliz?

Cytat:
ehhh, kiedy się u nas czegoś takiego doczekamy.......
no ja mam nadzieje ze ta cala masowa emigracja zakonczy sie rowniez masowymi powrotami za kilka (kilkanascie) lat i ze Polacy przywioza zachodnie "zwyczaje" do naszego kraju....
no ale ja taka ogolnie naiwna jestem troche....

jakies pol godzinki temu zakonczylam moja zabawe na dzis. na jutro zostalo mi wymyslenie podsumowania. ja wogole lubie pisac PO POLSKU jakies rozne prace, a juz najbardziej wstepy i zkonczenia. od zawsze tak mialam wiec mam nadzieje ze to juz mi latwo pojdzie...
juz niebawem poniedzialek i zakonczy sie moja monotematycznosc, obiecuje
Chyba tylko ja tu tak przynudzam kilka dni z rzędu na jeden i ten sam temat... musze sie poprawic, bo to brzydko z mojej strony...

dobranoc

Stary 2007-06-03, 04:24   #3289
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
I również pozdrawiam Grrrr te wstrętne sesje Ale niedługo wakacje

Cytat:
A co do zakupomaniaczki,to na zakupy się dopiero wybieram w przyszłym tygodniu,to był tylko mały wstęp muszę sobie kupić sukienke,butki,korale,kol czyki,torebke ciekawe kto mi da na to kase.

Tia,słodkie bo mam w nich swoją łapke.Jutro założę wątek na targowisku wizażowym i zobaczymy tylko nie wiem jeszcze co chce za nie
Tylko targuj się za nie ostro I jako doświatczona przekupka mogę powiedzieć, że nie zawsze wszystko wygląda tak ładnie jak na zdjęciach i często niestety możesz się bardzo zawieźć Więc tak łatwo ich nie oddwaj

Jeśli chodzi o kasę to na mnie nie licz

Cytat:
eny jestem juz zmeczona wogole samym mysleniem o tym referacie, okropnie sie boje i mam tylko nadzieje ze moj zagraniczny akcent mnie uratuje przed toną pytan (ktorych ze stresu pewnie nawet nie zrozumiem ).
Troche jest mi juz obojetnie jak mi wogole pojdzie, byle bym miala to juz za soba. W sumie zrobilam ta prace najlepiej jak umialam, teraz jedynie kolega byc moze mi ja jutro przejrzy i poprawi jakies drobne bledy (mam nadzieje ze drobne ).
jeny, zbanujcie mnie za moją monotematycznosc!

co do czuprynki to wlasnie sama nie wiem. lubie moje wloski latem albo wlasciwie po lecie, bo nabieraja blasku. ale w trakcie roku robie sie troche takie jakies... szare no moze nie szare ale ciemnieja poprostu i wydaje mi sie ze sa bez wyrazu. taki mam nijaki ten kolor jak letnie refleksy znikna.
no ale ogolnie nie ciagnie mnie jakos do farbowania, juz szczegolnym powodem bylby kolor do wybrania.. ja nie umiem sie w takich sprawach zdecydowac...
Moje włoski tez robią się takie przyjemnie jaśniutkie latem A po lecie mam piękne naturalne odrosty bo mi paskudy ciemnieją A chciałabym mieć jeszcze jaśniejsze - taka żółta ala blondi Ale po farbowaniu miałam z nimi kłopot, z odrostami i z ogólną ich kondycją, więc daje sobie spokój, póki nie muszę farbować siwizny z takimi eksperymentami chemicznymi

Trzymam kciuki za referacik

U mnie leje i aż się z domu nie chce ruszać. W taką pogodę to za bardzo nic mi się robić nie chce Najchętniej to bym jednak do łóżka wróciła i wstała jutro

Miłego dnia
Stary 2007-06-03, 06:12   #3290
Atram
xxyy

Cytat:
Atram skończyłaś brać dopiero wczoraj, więc cierpliwości Jak do tygodnia się nie pojawi to możesz zacząć się martwić No cóż niestety mądry Polak po szkodzie Też bym chciała cofnąć czas A Ty chyba luteinkę brałaś Ona jest bardzo delikatna i ma naprawdę małą zawartość hormonów.
luteine to dawno temu ale niestety nic po niej. potem poszlam na usg i okazalo sie ze mam jakas ogolna niewydolnosc i zapisala mi femoston, po ktorym powiedziala ze napewno dostane.

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Hm, ja jak brałam antykoncepcyjne to zawsze jak miałam 7 dni przerwy między opakowaniami to dopiero trzeciego (po odstawieniu) pojawiała się miesiączka.
Cytat:
Atram- Gujanka i Ather dobrze mówią- zwykle po hormonach okres nadchodzi najwcześniej po 3 dniach. Mi piątego dnia po odstawieniu przeważnie...
Cytat:
zgadzam sie z przedmówczyniami ja też po hormonach zawsze muszę czekać kilka dni a kiedyś nawet przyszłam już do ginekolożki na wywoływanie okresu bo 2 tygodnie sie spóźniał i się okazało zę dostałam akurat jak przyszłam do gabinetu
pocieszylyscie mnie dzieki
myslalam ze nastepnego dnia po zazyciu tabletki dostane nawet specjalnie zaczelam zazywac tabletki w piatek zeby dostac 28 dni pozniej w sobote, bo sobota to taki dzien gdy bede mogla sobie spokojnie polezec w lozku i poumierac z bolu no a tu nic.
mam jeszcze jedno pytanko- jak teraz dostane okres, to potem juz sie samo wszystko wyreguluje i bede miala normalny cykl, czy bede musiala brac dalej tabletki?

Cytat:
[COLOR="DarkGreen"][FONT="Georgia"]I
Moje włoski tez robią się takie przyjemnie jaśniutkie latem A po lecie mam piękne naturalne odrosty bo mi paskudy ciemnieją A chciałabym mieć jeszcze jaśniejsze - taka żółta ala blondi Ale po farbowaniu miałam z nimi kłopot, z odrostami i z ogólną ich kondycją, więc daje sobie spokój, póki nie muszę farbować siwizny z takimi eksperymentami chemicznymi
a kiedy zoabczymy Milki zdjecie?

Cytat:
Atram
PS: na innym wątku w metamorfozach, gdzie przedstawia się fotki sprzed odchudzania i po odchudzaniu, i gdzie wkleiłaś swoje focie- muszę stwierdzić "z ości na kości"...
juz troszke nadrobilam
Stary 2007-06-03, 06:59   #3291
dolare
BAN stały

GG do dolare

Atram - ze mną było tak, że brałam tabsy przez 3 m-ce (ale prawda jest taka, że okres wrócił i był normalny dopiero jak ważyłam 48 kg/168cm).
Prawdą jest także, że żeby wszystko wróciło do porządku musisz mieć pewną ilość tłuszczu w organiźmie, bo bez tego nie ruszy...
U mnie organizm zwariował przez ten długi okres i przy tych 33 kg
Ja okresu nie miałam 1.5 roku..... więc cóż to była za radość dostać Ten z Odstawienia

Milko- o tak.. sesja to coś paskudnego. mi jeszcze tylko 5 zostało

Ostatnio miałam ustny z angola poz. zaawans. (pisemny też) i strasznie się go bałam -to tak odnośnie referatku Gujanki, o którym mówicie- o dziwo wszystko ślicznie poszło. Więc i może tu nie ma się co bać na zapas?

Referacik to taki do wygłoszenia bardziej, a ja dostawałam pytania z kosmosu (np. opowiedz o wybranym parku narodowym-hihi-w najśmielszych snach nie pokusiłabym się na wymyślenie takiego pytania), a doddatkowo-cały ten egz. był w dwójkach- więc koleżanka musiała mi zadawać pytania odnośnie tego co mówiłam, a potem ja musiałam na nie (sensownie...) odpowiedzieć. Potem na odwrót koleżanka opowiadała- ja zadawałam pyt.....
Ech-ale 5
W ogóle w tym roku strasznie męczą z jakimiś prezentacjami (retoryka, media, etyka ,j.ang. ) fuuu....
Jeszcze 2 tyg. koszmaru mam- ostani egz. 16 a potem jadę do TŻtka (męczę go już 6 lat ) do Bristolku potem w nagrodę Lazurowe , a ponieważ kocham polskie morze i mam sentyment do Jastrzębiej- więc jeszcze przyjadę na "polskie wakacje"

Zakupki... mogę sobie pomarzyć... tyle wydatków teraz mam przed wyjazdem, a stary koń już jestem i rodzice wolą rozpieszczać wnuczka, a nie mnie
Hihi- ale jakbyście chętną osobę do pożyczenia znalazły to piszę się na listę

Miłej niedzielki Dziewuszki
Stary 2007-06-03, 07:05   #3292
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Jaka ze mnie ciemna masa Patrzałam wczoraj an tabele i masz - 120 zł manka już Jaki ze mnie jest młotek Ja się chyba nigdzie nie nadaję
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 07:06   #3293
dolare
BAN stały

GG do dolare

Cytat:

to ile teraz wazysz, tak niesmialo spytam? mam nadzieje ze wszystko wrocilo na stale do normy, bo 33 kg to dla mnie niewyobrazalna waga....

Gujanko teraz jest ok- z resztą od tamtego czasu minęło 6 lat.
Waże 52-czyli kilosek więcej niż przed odchudzaniem- hehe i po co mi to bylo?
Z perspektywy czasu dla mnie to też niewyobrażalna waga
Anorka...- samo się........
Stary 2007-06-03, 07:07   #3294
dolare
BAN stały

GG do dolare

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Jaka ze mnie ciemna masa Patrzałam wczoraj an tabele i masz - 120 zł manka już Jaki ze mnie jest młotek Ja się chyba nigdzie nie nadaję
oj... a może pomyliłaś się patrząc na tabele? może jest ok?
sama jesteś odpowiedzialna za manko?
Stary 2007-06-03, 07:53   #3295
LoLcIa123
Zakorzenienie

Milkuś właśnie o to chodzi,że ja się nie potrafie targować mam na to za dobre serce.
qujanko,focie poszły
Atram,Emilka już nam wklejała tutaj fotki
Nefre,to na pewno jakaś pomyłka i wszystko się wyjaśni.
Co do wagi,to ja ważyłam 37,5 kg w moim kryzysowym momencie-obraz nędzy i rozpaczy jednym słowem za to wczoraj dowiedziałam się,że ładnie przytyłam na buźce.
BTW Aga chyba wczoraj nieźle zabalowała,bo nawet nie wpadła się podzielić wrażeniami

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-06-03, 08:15   #3296
Atram
xxyy

Cytat:
Atram - ze mną było tak, że brałam tabsy przez 3 m-ce (ale prawda jest taka, że okres wrócił i był normalny dopiero jak ważyłam 48 kg/168cm).
Prawdą jest także, że żeby wszystko wróciło do porządku musisz mieć pewną ilość tłuszczu w organiźmie, bo bez tego nie ruszy...
U mnie organizm zwariował przez ten długi okres i przy tych 33 kg
Ja okresu nie miałam 1.5 roku..... więc cóż to była za radość dostać Ten z Odstawienia
u mnie nie ma dopiero od pol roku. no i w sumie nie waze tak malo wydaje mi sie ze juz ok, wczoraj sie wazylam i jest 51 kg przy ok 170. troszke tluszczu mam ( wiecej niz np 2 miesiace temu), widze ze wrocily mi troche bioderka, piersi, i brzuszek. wiec okres powinien byc
poczekam jeszcze cierpliwie kilka dni

bu, a ja nie widzialam fotek Milki

ja tez ostatni egzamin 16-go. i jeszcze 3 egzaminy przede mna, ale cos wydaje mi sie ze z jutrzejszym bedzie kiepsko. boje sie starsznie i mam wrazenie ze nie jestem w stanie ogarnac tak wielkiej parti materialu.. ale postaram sie jak najwiecej , zeby chociaz 4 byla ewentualnie moze byc 3, wazne zeby zdac.
Stary 2007-06-03, 08:20   #3297
śnieżka_
Zakorzenienie

Witam
a ja dzis z przerażeniem ujrzałam pekniete naczynka na prawym udzie na lewym już mam długo.. niby nie są bardzo duże ale musze coś z nimi zrobić
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 08:46   #3298
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
droga mejlowa jest jeszcze bonus hihihiih
Ather@o2.pl

Cytat:
Kolorowych senków!
Róznież pozdrawiam
Pozaliczaj wszystko ładnie i wracaj do nas

Cytat:
l
mam jeszcze jedno pytanko- jak teraz dostane okres, to potem juz sie samo wszystko wyreguluje i bede miala normalny cykl, czy bede musiala brac dalej tabletki?
nie chcę dołować czy coś ale... hm, ja jak zaczęłam to swoje odchudzanie (biorąc tabletki) to okres miałam co miesiąc (pojawiał się w przerwach między opakowaniami). A gdy odstawiłam całkowicie tabletki... to już trzeci miesiąc mi leci jak nie mam miesiączki. I niepokoi mnie to bo nigdy takich sytuacji nie miałam, ale jestem prawie pewna że jest to spowodowane moją wagą.

Mam nadzieję że jednak u Ciebie się ureguluje ładnie po tych tab.

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Nefre to pewnie jakaś pomyłka.

Cytat:
Atram,Emilka już nam wklejała tutaj fotki
BTW Aga chyba wczoraj nieźle zabalowała,bo nawet nie wpadła się podzielić wrażeniami
A ja nie widziałam

A Aga to pewnie nieprzytomna po imprezie
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 10:49   #3299
agness51
Zakorzenienie

Witam moje śliczne

Ojj,zabalowałam

Przepraszam,że nie wpadłam wcześniej,ale tak: wróciłam o północy do domu,więc od razu padłam A dzisiaj sobie troszkę pospałam

Ale było cuuudownie
Tak mnie nogi bolały,ale najważniejsze,że było świetnie

Współczuję tym,co muszą się uczyć,mnie przez najbliższe dni też to czeka niestety
Atram,okres na pewno wróci

Edit: Postaram się umieścić fotki

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 10:53   #3300
anniaa

agness fajnie ze impreza się udała
gujanko dziękuje za foty jestes bardzo ładna
lolcia mojemu bratu rozwaliły sie buty normalne slady użytkowania i bez problemu można było zwrócić i mu kase oddali bo nic fajnego nie mieli tylko ze moj brat kupowałam w smiths w silesi wiec tutaj zalezy od ludzi ...

a mnie dzisiaj żoładek boli omg

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2007-06-03 o 10:54 Powód: jak zwykle literówka :D
anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości