![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz też bym tak odebrała jego milczenie, ale niestety akurat w tym aspekcie go znam. Czemu? Ano np. w czasie związku potrafił się zachować jak pajac, nie odzywać się 3 dni, mimo że pierwszego już go skręcało...ale po prostu - się nie odzywał. Albo czeka na spotkanie z nią by coś wyjaśnić. Nie wiem. Chodzą mi różne myśli po głowie i nie wiem co robić.Czekać i się już nic nie odzywać? Jak odpisze to odpisze jak nie to nie? Napisać, że musi jak zawsze musi postawić na swoim, nie licząc się z moimi emocjami, więc nie chce mieć z nim kontaktu - zerwać znajomość? Czy co???? Co radzicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Osobiście uważam, że powinnaś zostawić całą tą sprawę za sobą. Zaczynało już być dobrze - postaraj się do tego wrócić. To, że odezwał się raz, nie znaczy, że odezwie się jeszcze kiedyś. A jeżeli to zrobi i powiedzmy będzie zabiegał o Ciebie, to wtedy będziesz mogła zacząć się zastanawiać nad wybaczeniem mu, czy czymkolwiek innym. W tej chwili bądź silna, staraj się uspokoić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
YouStynka88 a mieliście kontakt w tym czasie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Twój ex nie chce z Tobą być, bo chce wyjechać czy po prostu już z Tobą być nie chce? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawiam się tylko co teraz zrobić? Napisać, żeby już się nie kłopotał z odpowiedziami i NARA cz tak zostawić i się nie odzywać? Podejrzewam że laska wszystkiego sie wyparła i ON uważa mnie za ściemniarę. Ale mi tego nie powie, bo w końcu warto mieć otwartą furtkę.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Choć jak go znam nagle nie wiadomo jak i kiedy się odezwie jakby nigdy nic :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Nie chciał mi powiedzieć prosto w twarz, że nic już do mnie nie czuje. Powiedział mi, że on już wie, że w przyszłości nam się nie ułoży a nie wie gdzie pojedzie do pracy. Jeśli pojedzie gdzieś daleko to i tak to nie przetrwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm jakiś znany tekst bo mój ma jechać do Holandii, i wole się teraz nie odzywać niż później nagle ma go zabraknąć.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Trafiłem przypadkiem na zdjęcia u mnie na laptopie mojej byłej. Robiła sobie śmieszne zdjęcia jak byłem w pracy, a ona siedziała na laptopie. Kochana często czekała, aż wróciłem w nocy bo bała się sama spać (wracałem po 2). Znów smutno. Cały ten okres wspólnych wakacji za granicą mi się przypomniał. Było tak cudownie, a ona taka piękna.
Chyba nie wiedziała, że się zapisały i też o nich nie wiedziałem. Zostawię bo nigdy nie usuwam zdjęć. ![]() Edytowane przez nairdazalg Czas edycji: 2014-01-27 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nairdazalg - zdjęcia zostaw, pewnie. Za parę lat będziesz mieć pamiątkę. Ale nie ogladaj ich jak na razie, tylko ból sobie sprawiasz. Edytowane przez Vaineth Czas edycji: 2014-01-27 o 15:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny, sorki, że tak z innej mańki, ale mam pająka tu, wlazl mi za łóżko, nie został zabity i nie mogę wysiedzieć, bo mam straszną arachnofobię, stale czekam aż wyjdzie...
smutnaja88, znasz go pod różnymi względami, ale oni wszyscy są w gruncie rzeczy podobni, potrafią obsługiwać maila i telefon. Gdyby chciał Ci cokolwiek wyjaśniać, miałabyś tę wiadomość już dawno, on powiedzieć może Ci cokolwiek, że zależy mu na waszym kontakcie, że jesteś królewną, że zawsze będziesz ważna, powie, co chcesz usłyszeć, bo faceci w gruncie rzeczy to tchórze i zrobią, ile mogą, żeby uniknąć trudnych rozmów. Raczej nie patrz na to, co on mówi, a na to jak sie zachowuje w stosunku do Ciebie. A to, że dawniej po 3 dni milczał - cóż, to też mówi samo za siebie. To najwyraźniej nie jest fajny facet, nie interesuje go, że sie martwisz. Naprawdę chcesz tracić nerwy na kogoś takiego? Potraktuj go tak jak on Ciebie i zwyczajnie olej. Najprędzej się odezwie, jak nie będzie pewien na czym stoi, a tak wie, że czekasz, że ma jakąś kontrolę. Wywal patafiana z życia!
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Parę lat temu byłam na wakacjach. Leżałam już w łóżku i miałam iść spać i wtedy zobaczyłam dużego pająka biegnącego przez pokój prosto pod moje łóżko! Spędziłam kilkadziesiąt minut szukając go tam, niestety łóżko całą powierzchnią przylegało do podłogi. Nie spałam tamtej nocy w tym pokoju, nie dałam rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
jejku!!
faceci to jednak tacy sami wszyscy!!!! mój ex! wielki przeciwnik facebooka ustawił sobie właśnie zdjęcie profilowe!!!!! gdzie to zawsze bylo takie straszne, bo to fb, jak mozna swoja tozsamosc pokazywac, itp...... nie moge popprostu.. jakoś sie tak zdenerwowałam, ze on to dla jakiś lasek przyszłych czy teraźniejszych nawet ustawił |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fuj fuj fuj ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- [1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44831327]jejku!! faceci to jednak tacy sami wszyscy!!!! mój ex! wielki przeciwnik facebooka ustawił sobie właśnie zdjęcie profilowe!!!!! gdzie to zawsze bylo takie straszne, bo to fb, jak mozna swoja tozsamosc pokazywac, itp...... nie moge popprostu.. jakoś sie tak zdenerwowałam, ze on to dla jakiś lasek przyszłych czy teraźniejszych nawet ustawił[/QUOTE] Patafian! A dzwoni do Ciebie dalej?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Patafian. nie wiem ktora z was dziewczyny wymyslila to okreslenie, ale za kazxym razdm jak to widze to sie usmiecham.
ja juz po pracy, w pracy nie mialam czasu o tym myslec i bylo lepiej, teraz pomalu dopadaja mnie czarne mysli. W dodatku noga mnie troche boli po porannym wypadku... |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
wiecie co wam powiem, że byłam zła (nadal jestem) na byłego, że się przestał odzywać miesiąc po zerwaniu...
![]() ale wiem, że gdy on pisał ja cały czas się łudziłam, że wrócimy do siebie... teraz milczy i przynajmniej powoli przestaje w to wierzyć... jest ciężko nie powiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Jak go nie znajdę, to się nie uspokoję dzisiaj i nie usiądę..
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Marudziara
|
Jutro już dwa tygodnie ... od kiedy jestem singlem ... dziś jest ok, daję radę.
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Może to głupie, ale trochę mi ta wiadomość poprawiła humor. Przypomniało mi się, jak były chciał wrócić do mojej koleżanki ale on go nie chciała wpuścić do domu to jej płot rozwalił :P i tak mu się nie udało wejść do jej domu bo jej ojciec go gonił z łopatą :P a on w końcu uciekł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
Do 15 byl spokój, ale już 3 połączenia i dwa esemesy, juz niezbyt miłe:/
Myslę, że może zajsc do mnie jak bedzie wracał z pracy, czyli za pół godziny jakies. Przekonamy się. Trochę się denerwuje. Jak nie zajdzie i bedzie wydzwanial znowu z domu to bedzie strasznie dziwny, bo ma mnie po drodze z autobusu do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.