|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Moja kumpela ma najlepsze podejście !
" Po co ci facet? żebyś była mu służącą? majtki mu prała i skarpetki, prasowała, gotowała, sprzątała? daj żyć ! 1 noc ok. ale nie całe życie" |
|
|
|
#152 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
KARMA TO SUKA i życie samo mu odda. Tego jestem pewna. Dlatego nie warto tracić czasu i rozmyślać, że mógłby złamać nogę, najlepiej obie Nie warto. Zostanie mu to oddane. Chyba to mi pomogło wyjść z największego dołka, przekonanie o tym ![]() Cytat:
Cytat:
I właśnie dlatego trzeba się zastanowić czy warto!!! Dziewczyny ja miałam w weekend takie rozkminy, że ło! NIE WARTO! Przesiedziałam 2 tygodnie w swoim pokoju, nie miałam ochoty odzywać się do kogokolwiek, wylałam morze łez, nie spałam, nie jadłam, traktowałam rodziców i siostrę jak najgorszych wrogów. Było tylko łóżko i laptop z muzyką. Świat nie istniał, świat bez niego nie istniał. Co tam nauka, co tam znajomi. I po co... Jak ja nawet nie wiem czy on choć raz kładąc się spać pomyślał o tym jak cholernie ciężko mi jest!!!!! On nie odczuł takiego bólu jak ja. Jeszcze się łudziłam , że będzie chciał wrócić. Ale gdyby k***a chciał to już dawno przyjechałby z kwiatami i prosił o wybaczenie! Nie ma sensu rozdrapywać ran. Ale nie żałuję mojego związku, broń Boże. Nie wolno nam żałować. Ale też nie wolno więcej smutać i płakać. Nie są warci skoro zostawili swoje kobiety samotne i zapłakane.
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś pracowałam we Francji. Były tam 3 hiszpanki które też tak uważały. Mówiły też jeszcze, że facet rozwaliłby ich przyjaźń a tylko by zostawił i zranił.
|
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
Ja mu życze sukcesów w pracy(o ile jakąś znajdzie) i zdrowia, ale chciałabym żeby już żadna dziewczyna go nie pokochała. Żeby był sam jak palec! Może to wredne ale zasługuje na to... Chciał być sam to teraz niech będzie do końca życia! (albo chociaż do momentu aż nie stanie mi się obojętny)
Edytowane przez Lanari Czas edycji: 2014-01-27 o 18:06 |
|
|
|
#155 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
bo to prawda, specyficzny był, będzie mu ciężko znaleźć kogoś kto zaakceptuje go takiego jakim jest
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie leci Pierwsza Miłość którą zawsze oglądaliśmy razem
|
|
|
|
#157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzeba by znać tego pana, żeby z łatwością się wypowiedzieć.... Na prawdę... Bo do tej pory odpisywaliśmy sobie fifty fifty... Nawet od 2 tygodni to on jak coś się odzywał.... I to on mi pisał (przed aferą) jak mu zależy wciąż na kontakcie. A jak mu napisałam o tej lasce to odpisał w mega nerwach ale dwa razy napisał że KTOŚ chce zebyśmy kontakt zerwali i o sobie źle myśleli i żebym przemyślala z kim się zadaję i kto ma takie negatywne nastawienie do nas. Więc nie wiem czy do końca ja jestem taką stalkerką.... Oczywiście przyjmuję Twoje zdanie. Ale chyba się nie godzę. |
|
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26lat, piwny brzuszek, uwielbia piłke nożną, straszny uparciuch... Ten sam ex?? |
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Heh... mój też miał taki piwny brzuszek, ale mi jakoś nie przeszkadzał. Faceci mogą się spaś a i tak pewnie uważają się za lepszych i, że czeka ich jakaś ładniejsza.
Po drugim zerwaniu dopiero zaczął o siebie dbać. Siłownia, fryzjer, modne ciuchy a gdy był ze mną to nie dbał o wygląd
|
|
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
Zmieniam piłkę nożną na siatkówkę i wiek na 23.
To jednak nie ten sam. Oni wszyscy są dupkami widać.
|
#161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale on uparcie twierdził, że od Nowego Roku zacznie się odchudzać... teraz ponoć biega żeby zrzucić pare kilo.I zawsze dbał o siebie. Fryzurka, perfumy... ale golił się tylko jak przyjeżdzałam do niego, bo tak to mu się nie chciało ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- No niestety... Co jeden to gorszy. I weź tu bądź mądra i traf na porządnego gościa :/ |
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
Ja idę pić ruskiego szampana hihi !
Na serio uciekam do kumpeli na noc i na dobre winko! Nie dołujcie się i nie smutajcie! Kocham Was wszystkie i przytulam mocnoooo *
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#165 |
|
Marudziara
|
Jeśli już mówimy o eksach ... ciekawa jestem, która "kolejna" dziewczyna mojego ex pozwoli mu robić akty ... fotografia to jego pasja i uwielbia strzelać akty kobietom. Ja nie robiłam problemów, nie byłam zazdrosna ... ciekawe jak "ktoś" inny to potraktuje ...
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
pEwnie ciezko będzie ja przekonać
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
|
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet kwiatka za cały związek nie dostałam też był ANTYROMANTYKIEM. Zgraliśmy się najbardziej w tym, że i on i ja uwielbiamy sport, więc chociaż było co oglądać i o czym gadać. I krytykował mnie - zła muzyka, złe to i to i blablabla. I nie słyszałam od niego czegoś takiego jak KOMPLEMENTY. Nie jestem narcyzem jakimś, ale też chciałam coś miłego od swojego faceta usłyszeć i potrafił się nie odzywać całymi dniami. Taka ślepa byłam
|
|
#169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powrót do gry! Ćwiczę od 27.10.2014 Mel B - Full Body. Insanity - Zakończone. Edytowane przez Lenka_1993 Czas edycji: 2014-01-27 o 18:55 |
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
OMG dziewczyny ile Wy piszecie :O
Ledwo nadrobiłam ![]() Rubinowa lalka jeszcze z poprzedniej części watku - ja też bym sobie dała ręce za niego uciąć, za jego uczciwość itp. Jakby mi ktoś powiedział 3 miesiące temu w jaki sposób mnie zostawi to bym wyśmiała tą osobę. Poza tym, jak wiele z Was nie chcę wrócić do eksa, tęsknie za tym co było, ale teraz bym już go nie chciała.
|
#172 |
|
Konto usunięte
|
przyszedl, gada ładne rzeczy
Ze zrobił najwiekszy bład życia, ze mnie kocha bla bla bla ze planuje ze mną przyzłośc itd. itp. nie pamiętam, i że wie że to będzie trwało zanim mu zaufam ale sie postara itp. (on jest z tych którm trudno takie wyznania przychodzą) No i nie wiem co robić, póki co wysłałam go po zakupy dla mnie nawet sobie kartke napisał |
|
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Boje się, że nie spotkam już takiego faceta tylko jakiegoś przymuła który dopiero po latach okaże się strasznym dupkiem. Bo tak na prawdę mój były nie był by taki, nigdy by nie uderzył. Był idealny, ale czasem miał słabe dni w których nie miał ochoty na nic. Mój też mówił, że nie jest romantyczny, ale facet raczej sie do tego nie przyzna. Bo chce być męski. A był bardzo romantyczny. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nooo i jak całował... ahh cudownie ![]() Boże o czym ja myśle... a fe! Koniec z tym!
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Jak tak czytam opisy naszych byłych, to zadaję sobie pytanie: Za kim my tęsknimy? Za jakimiś dupkami, którzy mieli gdzieś nas i nasze uczucia? Przez których ryczałyśmy po nocach? Którzy nie potrafili nam nawet głupiego kwiatka dać, a po rozstaniu jedyne co robią, by nas odzyskać to wysyłanie smsów?
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44834278]przyszedl, gada ładne rzeczy
Ze zrobił najwiekszy bład życia, ze mnie kocha bla bla bla ze planuje ze mną przyzłośc itd. itp. nie pamiętam, i że wie że to będzie trwało zanim mu zaufam ale sie postara itp. (on jest z tych którm trudno takie wyznania przychodzą) No i nie wiem co robić, póki co wysłałam go po zakupy dla mnie nawet sobie kartke napisał[/QUOTE] Zrobisz jak czujesz... Skoro go dalej kochasz to może warto dać szanse? Potem możesz żałować, że nie spróbowałaś... Ale weź go jeszcze na wstrzymanie... Niech się jeszcze chłopak postara i zawalczy... |
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44834278]przyszedl, gada ładne rzeczy
Ze zrobił najwiekszy bład życia, ze mnie kocha bla bla bla ze planuje ze mną przyzłośc itd. itp. nie pamiętam, i że wie że to będzie trwało zanim mu zaufam ale sie postara itp. (on jest z tych którm trudno takie wyznania przychodzą) No i nie wiem co robić, póki co wysłałam go po zakupy dla mnie nawet sobie kartke napisał[/QUOTE] Potrafisz mu zaufać???
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
Tak czytam o tym jacy byli wasi byli i mi się smutno zrobiło
![]() Mój to był taki uczuciowy, wspierał mnie we wszystkim, potrafił rozbawić jak nikt, opiekował się, gdy się źle czułam. Nigdy nie był dla mnie niemiły. Choć różnimy się bardzo, to nigdy nie skrytykował mojego zdania, nawet jak było odmienne. Potrafiliśmy się zawsze dogadać. No wtedy to takim ideałem się wydawał... A wyszło jak wyszło. Tu zdrada, potem jak przepraszał to tylko głupie smsy, wiadomości na gg i telefony. Jak to można się pomylić co do człowieka... |
|
|
|
#179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehh już sama nie wiem... Nie chce już się nad tym zastanawiać i rozpamietywać, bo tylko doła większego łapie...
|
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam coś zjeść na kolację, ale na widok jedzenia zrobiło mi się nie dobrze
... ciekawe czy on potrafi teraz normalnie jeść.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

KARMA TO SUKA i życie samo mu odda. Tego jestem pewna. Dlatego nie warto tracić czasu i rozmyślać, że mógłby złamać nogę, najlepiej obie
Nie warto. Zostanie mu to oddane. Chyba to mi pomogło wyjść z największego dołka, przekonanie o tym 

*

a fe! Koniec z tym!
Ehh już sama nie wiem... Nie chce już się nad tym zastanawiać i rozpamietywać, bo tylko doła większego łapie...