|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz nie mogę się doczekać swojego farbowania a jednak zrobie w piątek bo w sobote mamy zaproszenie do rodzinki na urodzinki mojego kuzyna , więc nie będę miała czasu do południa ,aby ogarnąć sprzątanie i jeszcze farbowanie włosów
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
Kylie bosko, prawie biało
ale mi chyba by taki nie pasował, co nie Bunny??
|
#1384 | ||
|
Zakorzenienie
|
To 11.11 okazalo sie lepsze od 11.21...
Od razu to mowilam widzac jaki pigment ci zostawal z poprzednich farbowan ![]() Czuje sie calkiem ok, tylko boli jak staje na lewa stope. Aby do jutra. No i wciaz krawawie troche...a to 5 dzien okresu i powinno juz prawie nic nie byc na wkladce. Ej laleczki sliczne mam pytanie. Czy wy przy takim mrozie chodzicie w legginsach i jakis swetrach/tunikach? Czy spodnie dzinsy? Mam jakas dziwna schize ze w getrach to zmarzne i zaraz pecherz chory bedzie Jak wy teraz chodzicie ubrane? ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Cytat:
Jak nasza kotka17 bys wygladala Kylie wymuszam na tobie zdjecia z buzia i cala figurka, musze zobaczyc cie wtym kolorze calosciowo!
|
|
#1385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Los Angeles robisz? Cytat:
11,21 zostawiał bardziej ryżo-beżowy odrost, a tu jak widać jest pieknie czyściutko ns razem jak coś powiesz to nie bede upierać sie przy swoim,przynajmniej spróbuje ja śmigam w legginasach i dłuższych swetrach czy tunikach, w dzinsach tez zresztą, ale ja leggi mam ocieplane, Ty pewnie tez zreszta,tylko z tego co pogodę oglądam to u Ciebie jest o wiele zimniej niż u mnie ![]() Przeglądałam dzisiaj swoja szafę i powinnam mieć kategoryczny szlaban na kupowanie jakichkolwiek ubrań
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2014-01-27 o 20:25 |
|||
|
|
|
#1386 |
|
Wtajemniczenie
|
Naprawdę?
Taki kolor jeszcze bardziej kocham od pereł chyba :P Bunny, a jak ja mam tendencję do łapania szarości to na to co teraz mam czyli 12/89 malaks 11.11 by starczył? Nie będzie mopa? Mam nadzieję, że jutro się wyjaśni coś nt tych Twoich bóli
|
#1387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Mega jest ![]() |
|
|
|
|
#1389 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A podpis fajny ![]() bunny jak masz długą kurtkę, za pupę, to możesz nosić same leginsy, jeśli ci nogi nie marzną. Bo ja to w takie mrozy zakładam i leginsy i spodnie, bo tak mi nogi zaraz przemarzają
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak i Wy to i ja może się zdobędę na odwagę walnąć alfę na 12% ![]() Kylie a Ty robiłaś na 12% ?
|
|
#1391 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa i ja bym chodziła w legginsach jakbym miała taki długi ciepły sweter...a tak to tylko taką swetro-sukienke mam i do niej w leggi chodzę w taką pogodę. Tym bardziej Bunny jak masz długą ciepłą kurkę/płaszczyk
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No u mnie -10 stopni w dzien. Cytat:
Ja tez mam nadzieje ze sie wyjasni... Cytat:
Pamietaj ze masz z nas najciemniejszy odrost.
|
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę działać alta modą Cytat:
też to zauważyłam , że po perłach mam bardziej jakby żółto-beżowy odcień a po popielu żółto -zimny lekko srebrzysty blondzik co korzystniej wygląda jednak
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#1396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pod spodnie akurat.
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny czy mogę łączyć picie bratka z łykaniem Skrzypowity ??? pije bratka dwa razy dziennie i teraz chce zacząć brać skrzypowite też rano i wieczorem Czy już to jest lekka przesada?
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo inaczej czulabym sie jak walek
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
KYLIE wyszlo cudownie wow
CUDO!!!BUNNY a dziś po basenie mi się już spłukało i jest jasniej jesteś genialna z tymi kolorkami powiedz mi to nakladac znowu musa 800 przy nast. farb? Nie będzie za ciemno ani zielono?Ja smigam w leginsach i to z gołą dupa ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- BUNNY i mam do Ciebie pytanie zdrowoten-czy Ty przy dolegliwościach z zoladkiem masz czasem takie uczucie guli w gardle, przełyku? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolor bedzie juz ladniejszy, wrecz idealny po drugim farbowaniu. Ja mam kurtke-plaszcz za pupe ale mimo to boje sie chorowac ![]() Mam ta gule w gardle ale okresowo. Zawsze po chorobie typu przeziebienie, bo organizm juz tam mi wtedy kleka, ze ten kwas wyzera wyzej-to rodzinna mi tlumaczyla. Dlatego teraz zawsze gdy mam brac jakies leki doustnie to od razu biore tez ipp zeby zoladek oslonic. Poki co 3 dzien biore ipp i wdrozylam od wczoraj diete lekkostrawna, wafle ryzowe, bulka z poledwica... I zgaga juz mniejsza, a przynajmniej nie wymiotuje juz kwasna trescia. Tylko wlasnie doczytalam ze kiedy taki moj stan nasilenia sie przeciaga, to powinnam brac jakis zestaw witamin bo beda braki auc ;( musze kupic jutro jakis witaral czy centrum...
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie pięknie
![]() Mi wyszedl kolor idealnie dopasowany do tego co mialam na długości :dzero szarości. Ladnie, chłodno, lekko perlowo. Jak robilam pół na pół to mi sie do takiego starego złota wyplukalo. Mam wrazenie ze za duzo wlasnie popielatego pigmentu bylo. Jutro napisze cos wiecej. Lece poki co spac bo jutro pierwsze zebranie w nowej pracy
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY to kupie na zapas te farbe jak będę w Rossku albo mask albo musa. I mam nadzieje ze zielony nie wyjdzie, bo ja mam wrazenie tego blasku glona.
Pytam o te gule bo ja jestem chyba znerwicowana albo mam refluks. Mam taka gulę w gardle przełyku, miałam w pażdzierniku bylam u laryngologa, zbadał mnie po samą krtań i mam guzki głosowe na krtani a poza tym mogę mieć refluks. Nie miałam i od Świat znowu mam to uczucie guli. Nie wiem czy isc do gastrologa, na wlasna reke nie chce łykac IPP...Choć w sumie gastro może mnie chyba do psychiatry wyslac tylko
|
|
|
|
#1403 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Agatko ślicznie Ci wyszło Kylie ale Ci bosko wyszło Bunny bidulko daj znać co tam z twoim zdrówkiem Króliczku jak zobaczyłam efekty po alfie u Kylie to też nabrałam ochoty na alfę11.11 A ja siedzę pół dnia w necie i szukam dla tż jakiejś pracy za granicą ale nie jest łatwo trafić na uczciwego pracodawcę,pełno oszustów wszędzie.Przytłacza nas to wszystko.Z jednej strony chcemy zostać w Polsce bo mamy tu rodzinę a z drugiej ciężko nam tu żyć Ciężko z pracą
Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2014-01-28 o 01:51 |
|
|
|
#1404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mama bierze takie specyfiki od 30 lat i teraz weszla na dawke 40 mg ale je wszystko, nigdy zadnych diet i ciagle z wrzodem. Ja mam odczucie ze dla mnie 20 mg to czasem za malo i musze sie wspomagac renee, manti itp po posilku. Ale dzis wezme 4 dzien ipp i juz obudzilam sie bez pieczenia w buzi, przelykj, zoladku i moge go dotknac bez bolu i odruchu wymiotnego, czyli zaleczylam cholerstwo...i u mnie nadkwasnosc plus refluks stwierdzil rodzinny po rtg z kreda. Gastro nic nie mowila o refluksie, tylko o stanie przedwrzodowym na zoladku i dwunastnicy, no bo jak wyszly wybroczyny to wiadomo ze juz zaczal sie proces uszkodzenia sluzowki... Aha ja nie moge jesc nic ostrego ani mocno przyprawionego, jesli bedziesz na tej diecie chili to sobie nasilisz objaw guli, to z doswiadczenia. Ja potrafie po chipsach paprykowych albo soku pomaranczowym umierac. Cytat:
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Siedzę właśnie i piję inkę bez cukru na zmianę z koktajlem bananowym z otrębami.. mieszanka fest Zgodnie z założeniami dziś na obiad mam filet kurczaka z ryżem curry. Poza tym siedzę jak na szpilkach, bo czekam aż przyjdzie do mnie paczuszka ze spodniami z neta ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Halooo, jest tu kto? ![]() Zapomniałam wspomnieć że kupiłam szampon familijny polecany przez Lavię (za jedyne 3zł ) i jestem z niego baaardzo zadowolona, włosy po nim bardzo fajnie mi się układają i nie są przetłuszczone. Polecam ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Przyszły spodnie Rozmiarowo są prawie że idealne, trochę w biodrach (o dziwo ) za duże, ale i tak zamierzam chudnąć więc długo w nich nie pochodzę
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ex własnie przeglądałam sobie Twoje zdjęcia i jak zobaczyłam Cię w tych wlosach (pewnie po dekoloryzacji) które są troche rude to normalnie się zakochałam ale delikatnie tu wyglądasz ! Pięknie ! ![]() masz sliczne zielone oczy ![]() https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=136191 Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2014-01-28 o 13:00 |
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY no wlasnie ta dieta nasila, wiem
![]() ja mam tę gule okresowo, nie wiem czy to nerwica czy refluks czy nie wiem co EX pokaz spodnie a raczej siebie w nich
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Wlosy dziś w dziennym.
Za rada BUNNY kupiłam dziś już na zapas palette color mask 800. pewnie będę malować za miesiąc wiec się przyda
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz jak jestem u Rodziców, spie u Mamy w sypialni i kot ciagle "bada" kto tam spi:P wskakuje na łozko, wącha mnie i mruczy nade mna. Jeden bo drugiemu chyba to wisi, siedzi pod drzwiami pokoju ojca
![]() ale ten mnie molestuje w nocy po mnie łazi... |
|
|
|
#1410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie dodawać do niej cukru ![]() Tiaa, ja to miałam przeboje w pierwszej połowie 2013 z włosami W styczniu ścięłam włosy do ramion na dłuższego boba a wczerwcu miałam jeszcze krótsze bo mi się wykruszyły od rozjaśniania i farbowania ![]() A co do koloru to korci mnie żeby iść do fryzjerki na pasemka i pasemkami dojść do blondu, a potem farbować jakąś 10tką całość Ale z drugiej strony wydaje mi się że mimo że zielone oczy fajnie wyglądają u blondynek to mi blond nie będzie pisany.. Chociaż sama nie wiem. Dziewczyny w blondzie wyglądają wg. mnie delikatniej, bardziej anielsko I chciałabym kiedyś dojść do wymarzonego koloru blond i żeby mi było w nim dobrze, ale boję się że wydam kupę kasy na fryzjerkę a potem okaże się że mi nie pasuje i lipa będzie ![]() I dzięki za oczy, ale wolałabym niebieskie albo brązowe Cytat:
To może lepiej do dietetyka pójść w takim razie?Spodnie takie: http://ebutik.pl/product-pol-132422-...e-jeansy.html# , a na mnie pokażę jak dorwę aparat od tż Z tym że ja mam grubsze nogi niż ta laska na zdj więc nie ma tego efektu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

) za duże, ale i tak zamierzam chudnąć więc długo w nich nie pochodzę