Panny Młode 2015 cz.12 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 10:14   #3451
princeseczka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz.12

Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
A jak się zakochasz w droższej kiecce to co zrobisz. Moją górną granicą są 3 tys.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
będę miała duuży dylemat

Pobraliśmy się
princeseczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:15   #3452
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

nie było mnie kilka dni, bo świętowałam swoje urodziny i trochę mi się przedłużyło
ale już do Was wracam ale nadrabiać nie będę, za dużo napisałyście przez ten czas
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:18   #3453
n91adine
Zadomowienie

A może wiecie gdzie w Krakowie (i okolicach?) można tanio i porządnie uszyć suknię? Na długiej wpadłam do babki z Belcanto, ale ona chce "zależy od sukni, ta skromniejsza 2400". Byłoby super, gdybym znalazła coś... tańszego. :P
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:21   #3454
andziaandzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
A może wiecie gdzie w Krakowie (i okolicach?) można tanio i porządnie uszyć suknię? Na długiej wpadłam do babki z Belcanto, ale ona chce "zależy od sukni, ta skromniejsza 2400". Byłoby super, gdybym znalazła coś... tańszego. :P
Ja jedynie wiem w dalszych okolicach Krk , w Sosnowcu suknie sa szyte za 999zl
andziaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:25   #3455
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego suknię będę szyć (około 2500 - razem z dwoma welonami - długim i krótkim) według własnego projektu, który mam w głowie od bardzo dawna. Okazało się, że w tym kroju wyglądam całkiem okay, więc chyba się uda.
A gdzie będziesz szyć?
Cytat:
Napisane przez princeseczka Pokaż wiadomość
z TŻ wspólnie odkładamy na weselicho i dlatego też nie chciałabym tak bardzo szaleć
My też zbieramy razem ;p ja teraz mam cel ze do czerwca zarobie na swoje koszta czyli suknia, buty, makijaz, fryzjer itd.. a nie zarabiam wiele bo umowa zlecenie, teraz się unormuje i znowu ok 80 h w miesiącu (chociaż mogłabym pracować jak teraz po 130 gdyby nie fakt ze musze mgr napisac ), później w czerwcu zmiana pracy na lepszą i przez rok zarobić trochę więcej żeby TŻta odciążyć heh..
Ale ja suknię też bym chciała z wyprzedaży conajmniej kupić.. bo jednak szkoda by mi było 3 tysięcy za suknię.. ale zobaczymy.. gdyby coś to mam świadomość że rodzice mnie ewentualnie poratują z suknią :P
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
nie było mnie kilka dni, bo świętowałam swoje urodziny i trochę mi się przedłużyło
ale już do Was wracam ale nadrabiać nie będę, za dużo napisałyście przez ten czas
hehe :P to faktycznie pobalowałaś

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez andziaandzia Pokaż wiadomość
Ale w sosnowcu z tego co wiem to jest filia krakowska.. pani Obajtek którą jedni polecają inni nienawidzą :P

mi się wczoraj spodobała taka suknie, TŻ też już mi nawet kazał sprawdzać gdzie ją można przymierzyć hehe
Stary 2014-01-28, 10:27   #3456
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bziuma Pokaż wiadomość
Ehh klimaty mojego TŻ, jak on słyszy coś takiego to wariuje na parkiecie, aż strach się bać W ogóle chce mu zrobić niespodziankę na weselu i zadedykować piosenkę z okazji urodzin i może jakiegoś rock n rolla. Ale będzie wariacja.My jesteśmy obydwoje typowe bliźnięta.

Twój TŻ urodził się 13 czerwca? jeśli tak to mój też a ja 15 i też jesteśmy typowymi bliźniakami

Pobraliśmy się
Stary 2014-01-28, 10:28   #3457
andziaandzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
A gdzie będziesz szyć?

My też zbieramy razem ;p ja teraz mam cel ze do czerwca zarobie na swoje koszta czyli suknia, buty, makijaz, fryzjer itd.. a nie zarabiam wiele bo umowa zlecenie, teraz się unormuje i znowu ok 80 h w miesiącu (chociaż mogłabym pracować jak teraz po 130 gdyby nie fakt ze musze mgr napisac ), później w czerwcu zmiana pracy na lepszą i przez rok zarobić trochę więcej żeby TŻta odciążyć heh..
Ale ja suknię też bym chciała z wyprzedaży conajmniej kupić.. bo jednak szkoda by mi było 3 tysięcy za suknię.. ale zobaczymy.. gdyby coś to mam świadomość że rodzice mnie ewentualnie poratują z suknią :P

hehe :P to faktycznie pobalowałaś

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Ale w sosnowcu z tego co wiem to jest filia krakowska.. pani Obajtek którą jedni polecają inni nienawidzą :P

mi się wczoraj spodobała taka suknie, TŻ też już mi nawet kazał sprawdzać gdzie ją można przymierzyć hehe

No fakt w Krk tez ma filie no ja słyszałam o niej dobre opinie i mam zamiar tam właśnie szyć moją suknie
Stary 2014-01-28, 10:32   #3458
tunia89
Zakorzenienie

Ja po prostu mam obawy co do krawcowej. Może zrobić pięknie a może zrobić beznadziejnie.

Moje koleżanki wszystkie miały kiecki z salonu. Zresztą będę myśleć za pól roku ;p

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:33   #3459
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
A gdzie będziesz szyć?

Na razie udało mi się trafić do Belcanto - wygląda to sensownie, nie jest jakoś super tanio, ale z całym zestawem i butami powinnam się zmieścić w 3 k. Chcę prostą księżniczkę z ozdobionym paseczkiem na dole gorsetu i tak samo ozdobionymi rękawkami (ach te "pipki" )
Krawcowa ma pojęcia - aż byłam zadziwiona. Super szczera i powiedziala mi w czym będę wyglądac okay i co da się z tym zrobić. No i dorzuca dwa welony w gratisie - długi i krótki <3

Nooo, własnie taki chcę paseczek w sukni jak w tej co pokazałaś, tylko po szpicu. :P I takie same rękawki.

Co do tych sukni za 999 to weszłam tam i powiem Wam, że szału nie ma. Widziałam jedną piękną - dopiero się szyła, bez żadnych ozdób, sam tiul i dekolt w serduszko. Nie wiem jak z jakością bo słyszałam, że suknia się rozwala w trakcie wesela. :P
Chyba wolę sobie kupić coś porządniejszego, a potem spróbuję sprzedać, a jak nie to sobie schowam do pudełka i będę prezentować dzieciom.

Cytat:
No fakt w Krk tez ma filie no ja słyszałam o niej dobre opinie i mam zamiar tam właśnie szyć moją suknie
Andzia, ale co konkretnie słyszałaś? Bo jak dla mnie suknia ślubna za 999 zł brzmi... dziwnie.
Stary 2014-01-28, 10:36   #3460
tunia89
Zakorzenienie

N91adine mnie też się podobają księżniczki z delikatnym dekoldem i paseczkiem

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:36   #3461
princeseczka
Zakorzenienie

joasia- ja mam niby umowę o pracę. Mam podstawę+ premię od akordu ale teraz będą liche miesiące więc nie wiem jak to będzie. My chcemy uzbierać na:
nasze ubranie (suknia, welon buty i granitur, koszula, kamizelka, buty)
na wszelkie opłaty: za orkiestrę kamerzystę, fotografa, ślub, auto

żeby to co uzbieramy na weselu przeznaczyć już na mieszkanie chociaż do mieszkania też się powoli przygotowujemy i kompletujemy sobie po trochu- mamy już sofą, regał, ławę, lampkę i sztućce

wiem, że gdybyśmy mieszkali razem to o wiele trudniej byłoby nam odłożyć kasę na rzeczy które wyżej wymieniłam dlatego też jakieś 3-4 miesiące przed ślubem planujemy dopiero się rozglądać za mieszkaniem

a suknia piękna podoba mi się ale ja wciąż nie wiem w jakim kroju będę wyglądać najlepiej

Pobraliśmy się

Edytowane przez princeseczka
Czas edycji: 2014-01-28 o 10:37

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 10:38   #3462
andziaandzia
Zadomowienie

Cytat:
Na razie udało mi się trafić do Belcanto - wygląda to sensownie, nie jest jakoś super tanio, ale z całym zestawem i butami powinnam się zmieścić w 3 k. Chcę prostą księżniczkę z ozdobionym paseczkiem na dole gorsetu i tak samo ozdobionymi rękawkami (ach te "pipki" )
Krawcowa ma pojęcia - aż byłam zadziwiona. Super szczera i powiedziala mi w czym będę wyglądac okay i co da się z tym zrobić. No i dorzuca dwa welony w gratisie - długi i krótki <3

Nooo, własnie taki chcę paseczek w sukni jak w tej co pokazałaś, tylko po szpicu. :P I takie same rękawki.

Co do tych sukni za 999 to weszłam tam i powiem Wam, że szału nie ma. Widziałam jedną piękną - dopiero się szyła, bez żadnych ozdób, sam tiul i dekolt w serduszko. Nie wiem jak z jakością bo słyszałam, że suknia się rozwala w trakcie wesela. :P
Chyba wolę sobie kupić coś porządniejszego, a potem spróbuję sprzedać, a jak nie to sobie schowam do pudełka i będę prezentować dzieciom.

Andzia, ale co konkretnie słyszałaś? Bo jak dla mnie suknia ślubna za 999 zł brzmi... dziwnie.
Wiesz moja siostra szyła w Sosnowcu swoja suknie pare lat temu i miala piekna suknie i wszystko było okey nie jestem pewna bo ona nie kupowala w salonie sukien tylko w hurtowni ale to wlasnie tam, ja poprostu wiem gdzie to jest w Sosnowcu i ona 3 lata temu placila 900zl i bylo wszytsko ok, wiec tez mam tam zamiar uszyc
Stary 2014-01-28, 10:47   #3463
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
A ja słyszałam i takie i takie poza tym.. na facebooku nie raz wstawia zdjęcia klientek w jej sukniach i czasami to jest mega kicha.. sama byłam na nią rok temu napalona a teraz to jednak chyba jednak nie ;p
Cytat:

Hm.. sama bym się tam wybrała :P ale widzę po jakości ze zdjęć.. no cóż
Ja słyszałam od koleżanki której koleżanka (której świadkowała P) szyła tam suknię, suknia na prawdę ładna, ale kosztowało ją to nie mało nerwów, bo podobno ta pani krawcowa lubi wciskać kit i trzeba być upartym i trzymać cały czas rękę na pulsie i kontrolować czy wszystko ok.. z tego co wiem to suknia się nie rozwaliła więc spoko :P

Ah.. ja też chcę iść mierzyć suknię aaa.. ale najpierw dieta racjonalna :P

I fajnie w sumie że krawcowa Cię zrozumiała :P ale np ja nie chce welonów- byłoby taniej? haha

Cytat:
joasia- ja mam niby umowę o pracę. Mam podstawę+ premię od akordu ale teraz będą liche miesiące więc nie wiem jak to będzie. My chcemy uzbierać na:
nasze ubranie (suknia, welon buty i granitur, koszula, kamizelka, buty)
na wszelkie opłaty: za orkiestrę kamerzystę, fotografa, ślub, auto

żeby to co uzbieramy na weselu przeznaczyć już na mieszkanie chociaż do mieszkania też się powoli przygotowujemy i kompletujemy sobie po trochu- mamy już sofą, regał, ławę, lampkę i sztućce

wiem, że gdybyśmy mieszkali razem to o wiele trudniej byłoby nam odłożyć kasę na rzeczy które wyżej wymieniłam dlatego też jakieś 3-4 miesiące przed ślubem planujemy dopiero się rozglądać za mieszkaniem

a suknia piękna podoba mi się ale ja wciąż nie wiem w jakim kroju będę wyglądać najlepiej
Hm.. no my na wszystko chcielibyśmy odłożyć.. chociaż ojciec TŻta powiedział że ojciec Pana Młodego musi kupić alkohol- i się tego obawiamy co to będzie, mama TŻta była zachwycona że wybraliśmy właśnie ten zespół i niby kiedyś przebąknęła że w sumie skoro ten zespół to ona mogłaby nam zasopnsorować.. moi rodzice też powiedzieli że o nic mam się nie martwić ale.. ale jednak wolimy na wszystko sami spróbować zarobić, żeby właśnie rodzice ewentualnie dali nam te pieniądze na prezent i też byśmy mogli zainwestować je w mieszkanie wtedy czy coś ;p

Ja też nie wiem w jakim kroju byłoby mi dobrze :P tzn popdejrzewam ze w takim bedzie ok :P wczoraj znalazłam taki obrazek :

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2014-01-28 o 11:00
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 10:54   #3464
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
A ja słyszałam i takie i takie poza tym.. na facebooku nie raz wstawia zdjęcia klientek w jej sukniach i czasami to jest mega kicha.. sama byłam na nią rok temu napalona a teraz to jednak chyba jednak nie ;p

Hm.. sama bym się tam wybrała :P ale widzę po jakości ze zdjęć.. no cóż
Ja słyszałam od koleżanki której koleżanka (której świadkowała P) szyła tam suknię, suknia na prawdę ładna, ale kosztowało ją to nie mało nerwów, bo podobno ta pani krawcowa lubi wciskać kit i trzeba być upartym i trzymać cały czas rękę na pulsie i kontrolować czy wszystko ok.. z tego co wiem to suknia się nie rozwaliła więc spoko :P

Ah.. ja też chcę iść mierzyć suknię aaa.. ale najpierw dieta racjonalna :P

I fajnie w sumie że krawcowa Cię zrozumiała :P ale np ja nie chce welonów- byłoby taniej? haha

Hm.. no my na wszystko chcielibyśmy odłożyć.. chociaż ojciec TŻta powiedział że ojciec Pana Młodego musi kupić alkohol- i się tego obawiamy co to będzie, mama TŻta była zachwycona że wybraliśmy właśnie ten zespół i niby kiedyś przebąknęła że w sumie skoro ten zespół to ona mogłaby nam zasopnsorować.. moi rodzice też powiedzieli że o nic mam się nie martwić ale.. ale jednak wolimy na wszystko sami spróbować zarobić, żeby właśnie rodzice ewentualnie dali nam te pieniądze na prezent i też byśmy mogli zainwestować je w mieszkanie wtedy czy coś ;p

Ja też nie wiem w jakim kroju byłoby mi dobrze :P tzn popdejrzewam ze w takim bedzie ok :P wczoraj znalazłam taki obrazek :

Wiesz co - zajrzyj tam i zapytaj. Bo projekty ma cudowne i według swojego też coś możesz uszyć. Jak ja jej przedstawiłam moją wizję to powiedziała, że nie ma opcji bo to mnie poszerzy i tak dalej. I mówiła alternatywy. Porządna babka, z godzinę się oglądałam w lusterku a ona mówiła co będzie dobre dla mojej figury.

Gdzieś na necie wyczytałam, że jak się z dużym wyprzedzeniem u niej zamawia to daj rabacik. Ale ja wczoraj jak chodziłam po salonach to mówiłam, że ślub w grudniu tego roku xD Żeby nikt mi nie odmówił mierzenia. :P Także ona osobiście o rabaciku nic mi nie mówiła.
Na długiej, dosłownie obok tej krawcowej, jest jeszcze outlet Karoliny. Suknie od Karoliny są szalenie drogie, a w outlecie jest przynajmniej połowę taniej - tylko tam masz po jednej sztuce zazwyczaj, niby robią przeróbki ale raczej na zasadzie zwężania. Moja koleżanka tam znalazła idealną dla siebie, za 1900... Z ponad 4k.
Stary 2014-01-28, 11:03   #3465
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co - zajrzyj tam i zapytaj. Bo projekty ma cudowne i według swojego też coś możesz uszyć. Jak ja jej przedstawiłam moją wizję to powiedziała, że nie ma opcji bo to mnie poszerzy i tak dalej. I mówiła alternatywy. Porządna babka, z godzinę się oglądałam w lusterku a ona mówiła co będzie dobre dla mojej figury.

Gdzieś na necie wyczytałam, że jak się z dużym wyprzedzeniem u niej zamawia to daj rabacik. Ale ja wczoraj jak chodziłam po salonach to mówiłam, że ślub w grudniu tego roku xD Żeby nikt mi nie odmówił mierzenia. :P Także ona osobiście o rabaciku nic mi nie mówiła.
Na długiej, dosłownie obok tej krawcowej, jest jeszcze outlet Karoliny. Suknie od Karoliny są szalenie drogie, a w outlecie jest przynajmniej połowę taniej - tylko tam masz po jednej sztuce zazwyczaj, niby robią przeróbki ale raczej na zasadzie zwężania. Moja koleżanka tam znalazła idealną dla siebie, za 1900... Z ponad 4k.
O outlecie wiem kurde.. w tym roku Elizabeth passion mają średnie suknie jak patrzyłam na necie.. a miałam nadzieje że u nich coś upoluję, bo teraz w październiku mieli wszystkie suknie z kolekcji tegorocznej za 990 zł.. i się napaliłam że takie coś kupię ;p

Jak będę chodzić to na pewno się popytam zobaczę też co TŻ.. bo będziemy razem chodzić.. raczej oszczędzamy ogólnie.. ale jakbyśmy się zakochali w jakiejś sukni :P

A wgl wczoraj do mnie z tekstem wypalił że jak będziemy w jakiejś galerii to on by chciał poprzymierzać garnitury jeszcze żeby wiedzieć jak w tymi niebeiskimi by było
Stary 2014-01-28, 11:14   #3466
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
O outlecie wiem kurde.. w tym roku Elizabeth passion mają średnie suknie jak patrzyłam na necie.. a miałam nadzieje że u nich coś upoluję, bo teraz w październiku mieli wszystkie suknie z kolekcji tegorocznej za 990 zł.. i się napaliłam że takie coś kupię ;p

Jak będę chodzić to na pewno się popytam zobaczę też co TŻ.. bo będziemy razem chodzić.. raczej oszczędzamy ogólnie.. ale jakbyśmy się zakochali w jakiejś sukni :P

A wgl wczoraj do mnie z tekstem wypalił że jak będziemy w jakiejś galerii to on by chciał poprzymierzać garnitury jeszcze żeby wiedzieć jak w tymi niebeiskimi by było
Ta jest piękna <3 Ale nie ma moją figurę. I nie mój kolor.
i TA...
Ta też...

To sama radość, że TŻ aż się rwie do takich rzeczy

Edytowane przez n91adine
Czas edycji: 2014-01-28 o 11:19
Stary 2014-01-28, 11:18   #3467
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
i TA...

suknia faktycznie piekna, ale też nie dla mnie Wydaje mi się że zabudowane u góry suknie optycznie poszerzają

klik (1348)nie wiem czemu ale mi się też takie suknie podobają

Pobraliśmy się
Stary 2014-01-28, 11:26   #3468
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
i TA...
Ta też...

Nie no :P dobra.. źle się wyraziłam :P bo mają ładne suknie.. ale kolekcja z 2013 jakoś bardziej mnie urzekła, tzn niektóre kroje ale na pewno będę czekać na te przeceny tam :P
Ale fakt.. da się wyłapać kilka perełek tylko mam nadzieję że w tym roku też będzie tak jak rok temu że do tego tysiaka :P

A TŻ to fakt, sama radość tym bardziej że ostatnio tak po mnie jeździł, był mega oschły, nie miły i powiedział kilka niefajnych rzeczy.. cały tamten tydzień prawie ryczałam, a do tego byłam przed @ więc jeszcze gorzej heh.. ale mu napisałam kilka rzeczy, bo rozmowa to podstawa.. i mu wytłumaczyłam głównie z seksem że gdy jest dobrze to jest dobrze.. a gdy jest tak jak ostatnio to niech nie liczy że na niego będę lecieć i go wielbić.. i w sumie.. od niedzieli jest mega zmiana heh.. więc tym bardziej cieszy mnie znowu jego zaangażowanie
Stary 2014-01-28, 11:30   #3469
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
Nie no :P dobra.. źle się wyraziłam :P bo mają ładne suknie.. ale kolekcja z 2013 jakoś bardziej mnie urzekła, tzn niektóre kroje ale na pewno będę czekać na te przeceny tam :P
Ale fakt.. da się wyłapać kilka perełek tylko mam nadzieję że w tym roku też będzie tak jak rok temu że do tego tysiaka :P

A TŻ to fakt, sama radość tym bardziej że ostatnio tak po mnie jeździł, był mega oschły, nie miły i powiedział kilka niefajnych rzeczy.. cały tamten tydzień prawie ryczałam, a do tego byłam przed @ więc jeszcze gorzej heh.. ale mu napisałam kilka rzeczy, bo rozmowa to podstawa.. i mu wytłumaczyłam głównie z seksem że gdy jest dobrze to jest dobrze.. a gdy jest tak jak ostatnio to niech nie liczy że na niego będę lecieć i go wielbić.. i w sumie.. od niedzieli jest mega zmiana heh.. więc tym bardziej cieszy mnie znowu jego zaangażowanie
A jak są te przeceny to znaczy, że pozbywają się tych egzemplarzy do mierzenia czy szyją od podstaw/zamawiają za tą samą cenę? Bo spotkałam się i z tym i z tym określeniem "przecen".

My ostatnio z TŻ też kiepsko przędziemy... ;/ Aż mi się odechciewa tego slubu.
Stary 2014-01-28, 11:38   #3470
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
i TA...
Ta też...

bardzo ładne sukienki

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 11:43   #3471
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
A jak są te przeceny to znaczy, że pozbywają się tych egzemplarzy do mierzenia czy szyją od podstaw/zamawiają za tą samą cenę? Bo spotkałam się i z tym i z tym określeniem "przecen".

My ostatnio z TŻ też kiepsko przędziemy... ;/ Aż mi się odechciewa tego slubu.
Nie mam pojęcia.. podejrzewam że chcą się po prostu pozbyć modeli które zalegają ale nie mam pojęcia.. nie dopytywałam się szczerze powiedziawszy :P

Eh.. no ja też w sumie miałam wiele myśli przez weekend.. bo po tym co usłyszałam to eh.. ale widzę ostatnio dużą zmianę i dość mnie to ucieszyło..

Ej dobra.. ide czytać bo za 3 godziny do pracy muszę się zbierać a jeszcze tyle do przeczytania

Majsterka, ex jak tam egzaminy ;>
Wgl ostatnio zniknęła nam Vallotka ;>
I magda nic się nie odzywa co z tym mieszkaniem heh
Stary 2014-01-28, 11:49   #3472
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Joasiu, ja dopiero za godzinę jadę na egzamin, jeszcze się poduczam :P
nie wiem właśnie jak tam ex, ona miała rano o 9 chyba :P
może opija zdanie

ja już pisałam, za dwa tygodnie jadę do salonu na przymierzanie i rozeznanie cenowe.
a jak będę kupować, to jak znajdę nawet za 4 tysiące a się zakocham to kupię. zwłaszcza, że mam w tym salonie 15 % rabatu :P

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

no, ex świętuje

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 11:52   #3473
Vivienne
... choć nie Westwood

Mnie póki co najbardziej zauroczyła ta: http://www.pronovias.com/wedding-dre...lamour-octavia

Jak mi sie nie chce do pracy...

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 11:54   #3474
MajsterkaANB
Zakorzenienie

moja wymarzona tak w ogóle to ta, ale nie ma jej już chyba nigdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 640xa.jpg (46,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ChardonnayBG-a_2.jpg (80,4 KB, 9 załadowań)

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 11:55   #3475
pati0090
Zakorzenienie

a mnie póki co najbardziej te:

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2014-01-28 o 12:00
Stary 2014-01-28, 12:00   #3476
joasia-a
Zakorzenienie

To powodzenia Majsterka!
A tak wgl to wy chcecie takie treny w sukniach? bo ja nie chce i się zastanawiam jak wtedy suknia będzie wyglądać :P bo jednak dla mnie to by było niezbyt wygodne

Pati sukienki ładne ale z moim krzywym kręgosłupem i biodrami to już widzę komentarz mojej babci haha ale zmierzę pewnie taką coś suknię żeby się upewnić że będzie źle na mnie leżeć

A te 2 pozostałe dziewczyn podobają mi się tylko właśnie ten tren (bo tak ten długi ogon z tyłsię nazywa, nie? :P)
Stary 2014-01-28, 12:01   #3477
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Pati sukienki ładne ale z moim krzywym kręgosłupem i biodrami to już widzę komentarz mojej babci haha ale zmierzę pewnie taką coś suknię żeby się upewnić że będzie źle na mnie leżeć

A te 2 pozostałe dziewczyn podobają mi się tylko właśnie ten tren (bo tak ten długi ogon z tyłsię nazywa, nie? :P)
mi się takie podobają bardzo ale muszę pomierzyć jak ja w nich będę wyglądać właśnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 12:03   #3478
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
ex ja na pewno będę miała rzęsy 1:1 no i podkład, nawet nie wiem czy będę miała cienie.
A nie lepiej dokleic kepki??? Taniej Cie to wyniesie..
Cytat:
Ja jeszcze nigdy nie mierzyłam żadnej sukni ślubnej ile zamierzacie przeznaczyć pieniążków na jej kupno? ja myślę że ok.2000 zł a 2500 to już max
Ja moja szyje za 1900
Cytat:
Gdzie kolo krk. Sosnowiec to przy Łodzi jest jechalam tydzien temu do łowicza i przejezdzalam przez sosnowiec.

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 12:08   #3479
Bziuma
Zadomowienie

Witam

Cytat:
Twój TŻ urodził się 13 czerwca? jeśli tak to mój też a ja 15 i też jesteśmy typowymi bliźniakami
Mój TŻ urodził się 26 maja a ja 28 maja Więc to będzie 2 tygodnie po urodzinach a co tam Pewnie te urodziny będziemy obchodzić na swoim kawalerskim, albo panieńskim osobno oczywiście

Edytowane przez Bziuma
Czas edycji: 2014-01-28 o 12:15
Bziuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 12:12   #3480
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

[QUOTE napisane przez bziuma]Witam

Cytat:
Napisane przez princeseczka
Mój TŻ urodził się 26 maja a ja 28 maja Więc to będzie 2 tygodnie po urodziny a co tam Pewnie te urodziny będziemy obchodzić na swoim kawalerskim, albo panieńskim osobno oczywiście [/QUOTE]
Moj ma urodziny 19listopada a slub jest 21

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016

Edytowane przez olena90
Czas edycji: 2014-01-28 o 12:16
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości