|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku | |||
| Aldrin |
|
7 | 25,93% |
| Kakusia |
|
0 | 0% |
| Berenika_26 |
|
4 | 14,81% |
| agaaga89 |
|
2 | 7,41% |
| Ramona_85 |
|
0 | 0% |
| eweden |
|
0 | 0% |
| Prowansja88 |
|
0 | 0% |
| Pradip |
|
0 | 0% |
| Sola1 |
|
2 | 7,41% |
| pater86 |
|
6 | 22,22% |
| TroppoSensibile |
|
0 | 0% |
| sylvuniaa84 |
|
0 | 0% |
| kamilla123 |
|
0 | 0% |
| beat@ |
|
0 | 0% |
| NecroKitty |
|
0 | 0% |
| Anteria |
|
0 | 0% |
| Kucyk_Truskawkowy |
|
1 | 3,70% |
| malin30 |
|
3 | 11,11% |
| alingles |
|
0 | 0% |
| Monica80 |
|
0 | 0% |
| poziomkka |
|
0 | 0% |
| Mala_Czarno_Biala |
|
0 | 0% |
| Majkela12 |
|
1 | 3,70% |
| zaaaabcia |
|
0 | 0% |
| Sylwia__88 |
|
1 | 3,70% |
| Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44843360]
to w ciąży można manti [/QUOTE] Z tego co pamiętam, to tak w razie czego skonsultuj się z farmaceutą lub swoim lekarzem![]() Ale widzę, że malinka potwierdziła, więc dobrze pamiętam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie to co mój![]() Cytat:
.Fajnie,że tż poczuł małą za jutrzejszą wizytę.Cytat:
.A w siedzisku kubełkowym takie 0,5 roczne dziecię może spać?? Szkoda, że lodówki od razu przy dostawcy nie sprawdziliście, ale spokojnie muszą Wam to uwzględnić Cytat:
![]() Jakieś typy imion?? Cytat:
Cytat:
tak wózek Sola city![]() ---------------------------- A my mamy wszystkich w pupalu (wiem, że popularne
|
|||||||
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Macie też z tymi wynikami, ja puki co miałam badania krwi tylko dwa razy robione z tym raz to przy badaniu genetycznym więc w sumie morfologie miałam tylko raz, za to badanie moczu mam na każdej wizycie ale takie tutaj normy...
Powiem wam że ja ogólnie czasami czuję się jak jakaś kaleka
|
#3873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
????Nasz usypia u siebie w łóżku, a i tak po 2 w nocy przychodzi do nas albo tż go przynosi. Do tej pory mi to nie przeszkadzało, ale brzuch mi rośnie coraz mniej bezpiecznie, bo młody cały czas się kręci, mało miejsca![]() Może, któraś z podwójnych mam ma pomysł jak kolegę eksmitować z wyrka ?? kamilla123
|
|
|
|
|
#3874 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapisałam sobie stronkę, ale mogłabyś napisać jak dokładnie robisz tą mieszankę i co tam dokładnie dodajesz?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja męczę się z napisaniem planu pracy licencjackiej i ciężko mi to idzie.. Jak tak dalej pójdzie to z napisaniem całej pracy nie zdążę do czerwca |
||||
|
|
|
#3875 |
|
Rozeznanie
|
Na szczęście niewiele:
hemoglobina 11,9 (12-16) erytrocyty 3,65 (3,8-5,8) hematokryt 35,1 (37-47) Takie normy mam obok podane, pytałam się teraz w labo czy są jakieś inne normy dla kobiet w ciąży to powiedziała mi, że nie ma Monica aż pokazałam zdjęcie synkowi i było tylko "wooooooow"
|
|
|
|
#3876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Nie wiem od czego to zalezy ze czasami spi do rana a innym razem 3 razy bedzie mnie nawoływał.. Ale nie narzekam ostatnio jest coraz lepiej, własnie tez ze wzgledu na brzuch juz zaprzestalam wycieczek do niego. Wczoraj wieczorem cos marudził to mu (przyznaje) skłamalam ze umyje sie i przyjde. No i przyszlam o 7.30 rano, a on do mnie - juz sie umyłaś?
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
witam się z Wami z nowego mieszkania i nowego "początku" życie we trójkę Z mieszkania jestem zadowolona, prawie już wszystko posprzątałam i ogarnęłam, zostało jeszcze troszkę, ale nic mnie nie goni, więc robię powolutku. Dziś na przykład nic nie robię bo na chwilę obecną mam dość sprzątania i nie mam siły. Jesteśmy strasznie zmęczeni po tej przeprowadzce... Wczoraj dopiero załatwiliśmy internet i porobiliśmy zakupy. Szczególnie jestem zadowolona ze storczyków, które udało mi się kupić z wyprzedaży za bezcen!!! Do tego jeden jest olbrzymi i normalnie kosztował 65zł a ja go kupiłam za 14 Dziś idę do nowego lekarza, trzymajcie kciuki bo mam ogromną nadzieję, że w końcu znajdę takiego, któremu zaufam i będzie mnie prowadził do końca. Trochę się boję czy po tej przeprowadzce wszystko jest w porządku, oszczędzałam się, ale nie leżałam przez ten czas tylko starałam się pomagać bo inaczej mąż by się chyba zajeździł :/ Próbowałam Was nadrobić i po części mi się udało pisałyście min. o bólach brzucha, fakt, że większość z nich to nic groźnego, ale z mojego doświadczenia wiem , że lepiej iść i to sprawdzić... Mnie tak właśnie bolało podbrzusze, niby nie bardzo silno i jakbym nie była w ciąży to bym się nie przejęła nawet, ale lekarz po badaniu od razu skierował mnie do szpitala... Czasami lepiej dmuchać na zimne
|
|
|
|
#3878 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie po "krótkiej" przerwie
trochę mnie nie było, ale w styczniu tyyyyle rozliczeń w księgowości, ze masakra ![]() Wczoraj byłam na wizycie wszystko w jak najlepszym porządku. Mój groszek dalej zostaje synkiem Mój wiercipiętek ulokował sie na samym dole brzucha i ciągle obija mi pęcherz Jestem w 22 tc, a ginka żeby pooglądać nóżki musiała zrobić usg dopochwowe, bo nie było nic widać Dostałam piękną fotkę buziaka ... Bartuś jest zachwycony Wyniki krwi niby na granicy normy, ale lecą chyba czas sie zabrać za siebie, bo anemia blisko.Cytat:
wygląda na to, ze jesteśmy sąsiadkami (jeśli Twoja lokalizacja jest aktualna ) ... a badania to chyba zależą od lekarza, bo ja już 3 razy byłam na badaniu krwi i chyba wszystkie możliwe badania miałam robione ... a niby ogólnie wszystko ze mną ok
|
|
|
|
|
#3880 |
|
Zadomowienie
|
Śliczny pokoik spidermena
U nas do nie dawna królowała Hanah Montana Ale cos ostatnio plakaty poszły z dymem wiec chyba inna faza bedzie ciekawe co tym razemWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3881 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzieś wcześniej dziewczyny podawały dla ciężarnych. Powiem Ci tyle, że wszystko masz w dolnych granicach normy, hemoglobinę z tego wszystkiego najlepiej. Ja mam 11,2 czyli pewnie i tak skończy się na żelazie Cytat:
Edytowane przez NecroKitty Czas edycji: 2014-01-28 o 13:45 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3882 | |
|
Rozeznanie
|
Synek jeszcze w szoku, zabraliśmy go ze sobą na usg i słyszał jak lekarz mówił, że dziewczynka na 95% więc ma jeszcze 5% nadziei na braciszka
![]() A z imion to ja nie mam pojęcia, a tż też chce Julię Cytat:
Zawsze zostawiamy w łazience zapalone światło na noc żeby oświetlić korytarz i żeby bez problemu mógł przyjść do nas. Nie pamiętam żeby były jakieś większe problemy jak zaczął spać sam u siebie, chociaż widzę, że najbardziej mu pasuje spanie z nami Wieczorem przeważnie jak zje kolację i przebierze się w piżamę to ogląda jedną bajkę, potem idzie do siebie, ja albo tż czytamy mu bajkę i czekamy aż zaśnie (on często mówi, że chce u nas się położyć, ale wtedy jest gadka, że musi tu zostać bo zabawki będą za nim płakać ) Wiadomo raz na jakiś czas może iść do nas, przeważnie jak jest chory, ale lepiej nie za często, bo wtedy za bardzo się przyzwyczaja i trzeba go z powrotem przekonywać, że u niego w pokoju jest fajnie (np. chce iść spać do nas to mówię OK, chodź, a pościel i łóżeczko to chyba Majce (jego siostrzenicy) oddamy skoro już nie potrzebujesz; wtedy zaczyna się zastanawiać i zostaje u siebie ) A Adaś ma swój pokój? Może jakieś przemeblowanie, kolorowa tapeta albo naklejki, coś co go przyciągnie do tego pokoju , nowa pościel![]() Ale ostatnio się go pytałam czy jak się przeprowadzimy to będzie spał w swoim nowym pokoju, to powiedział, że woli z nami. To mu mówię, że będzie tam mała dzidzia i będzie płakać w nocy to się będzie budził i się nie wyśpi, a on na to, że będzie ją usypiał i tulił ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44846597] te barierki to się osobno kupuje czy jak, bo ja nie w temacie ![]() [/QUOTE] Wieczorem wkleję ci linka z łóżeczkiem jakie mam teraz, kupowałam od razu z barierką, bo teraz już mnie Młody woła i za obiad muszę się zabrać
|
|
|
|
|
#3883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc będzie pierwsza a u was rzeczywiście losowanie rozwiązałoby sprawę ![]() Cytat:
erytocyty 4,16 (4,2-5,4) tu wg naszej pierwszej strony Norma dla kobiet w ciąży: 3,5 - 4,5 mln/mikrolitr hematokryt 36,2 (37,0-47,0) Norma dla kobiet w ciąży: spadek o 4-7% I mi powiedział, że wszystko w normie...dlatego pytam bo jak widać też nie masz jakoś mocno poniżej normy a jednak Twój lekarz zareagował i się zastanawiam czy mój nie powinien coś mi dać. P.s zobacz na pierwszą stronę wg norm dla kobiet w ciąży mieścimy się jeszcze w normie
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2014-01-28 o 13:57 |
||
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety lokacja już inna, ale sercem jestem ciągle na Podkarpaciu chociaż nie dosłownie w Krośnie Obecnie mieszkam w Austrii i tutaj z tego co wiem właśnie tak wygląda prowadzenie ciąży, jak nic się nie dzieje nie robią zbyt dużo badań...A właśnie patrzyłam dzisiaj na jakiekolwiek proszki czy płyny do prania dziecięcych ciuszków i tutaj u nas nie ma żadnych takich specjalnych, a w Polsce aż taki duży wybór, tutaj ogólnie wszystko wygląda inaczej... Monica80 a ty w czym prałaś ubranka dla dziecka? Albo w czym planujesz prać? W Niemczech może jest inaczej niż tutaj?
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wizytę i nowego lekarza
|
|
|
|
|
#3886 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie Violetta teraz jest
nie mogłam zczaic ![]() Non stop Disney Chanel i Violetta leci :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie uczulało Ci dziecka?
|
|
#3889 |
|
Wtajemniczenie
|
Persil sensitiv też jest fajny; na pewno ten oryginalny niemiecki bo tych polskich nie próbowałam. Używam go na co dzień bo mąż jest alergikiem i raczej dziecięce też będę prać w nim bratowa testowała i jej synek nie miał po nim żadnych sensacji.
|
|
|
|
#3890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3891 | |||
|
Raczkowanie
|
Monica80 ale Synek ma pokój
![]() Cytat:
Co do "kalectwa" to niestety muszę przyznać rację. Zawsze byłam sprawna i szybka, a teraz chodzę jak żółw, sapię, zipię... ciężko się schylić i podnieść... Dlatego muszę się za te ćwiczenia wziąć ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44846597]Narazie Adaś śpi z nami w pokoju w drewnianym łóżeczku, ale gdzieś w maju robimy remont, przedzielamy pokój i będzie spał w swoim pokoju, więc jakieś łóżeczko i tak muszę mu kupić. Tyle, że chyba jednak kupię takie zwykłe... O co chodzi z tą belką?? A co do porządnego materaca, możesz jakiś polecić konkretnie?? Zapisałam sobie stronkę, ale mogłabyś napisać jak dokładnie robisz tą mieszankę i co tam dokładnie dodajesz?? A ja męczę się z napisaniem planu pracy licencjackiej i ciężko mi to idzie.. Jak tak dalej pójdzie to z napisaniem całej pracy nie zdążę do czerwca Berenika a myślałaś o takim drewnianym łóżeczku, ale mniejszym wymiarowo niż standardowe? Skoro macie drugie to dzidzia potem by się przerzuciła na większe, a Adaś miałby już "dorosłe"? Ja mam bardzo małe mieszkanie i kombinuje, bo nawet takie standardowe 60-70/120 ledwo się zmieści... A z pisaniem dasz radę Ja też muszę niedługo się za to wziąć, ale nie mam jeszcze tematu póki co skupiam się na dwóch ostatnich egzaminach. Skupiam to za dużo powiedziane przy moim budyniu w głowie, ale myślę o nich cały czas ![]() Cytat:
![]() Teraz odpocznij, należy Ci się I o pralkę walczcie Cytat:
![]() Kakusia ja mam wizytę 17.02. na pewno nie zapomnę to będę pisać, ale nie wierzę, że zapomnisz A co do kosmetyków i składników to zsk to zróbsobiekrem.pl, tak? Poprzeglądam to chociaż raczej bałabym się tworzyć sama jakieś mieszanki, bo nie znam się na tym kompletnie. A polecasz coś naturalnego na pryszcze? ![]() ---- Dziewczyny piszecie o bólach brzucha - większość pewnie spowodowana jest szybkim wzrostem... Mnie też czasem zakłuje - jak chodzę to coś podobnego do kolki, ale jak zwalniam tempo to przechodzi... A ja mam pytanie z innej beczki. Od paru dni miewam większe lub mniejsze kołatanie serca jak kładę się spać. Zapomniałam o tym powiedzieć lekarzowi, a dziś w nocy zaczęłam się stresować... Na szczęście jak wstałam, poszłam do tolety i znowu sie położyłam to przeszło... Wiem i czuję, że w ciąży rytm serca się przyspiesza, ale to nierównomierne kołatanie mnie trochę zaniepokoiło... Automatycznie zaczynam wtedy mocniej oddychać. Miewałam takie coś wcześniej, ale bardzo ,bardzo rzadko i zaraz przechodziło... |
|||
|
|
|
#3892 |
|
Raczkowanie
|
Anteria - nie nie miał. W Pl też uzywalam tego Visir sensitive (tylko tam proszek a tu mam płyn) i było ok. Pranie dla noworodka robie na podwojne płukanie i suszę na dworze.
|
|
|
|
#3893 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44846597]
A ja męczę się z napisaniem planu pracy licencjackiej i ciężko mi to idzie.. Jak tak dalej pójdzie to z napisaniem całej pracy nie zdążę do czerwca [/QUOTE] Spokojnie, dasz radę Cytat:
Wypisz wymaluj jak u nas, ale się uśmiałam Usypiać nie ma problemu, ale te spanie i wołanie. Ja już nie przychodzę po nie go, zaakceptował to, że nie mogę go dźwigać więc woła tatusia![]() Cytat:
żebyście się pokochali z nowym ginem![]() Cytat:
za udaną wizytęCytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe na ile tym naszym chłopakom tej miłości zostanie Z tż się śmiejemy, że trzeba to nagrywać, żeby potem mu puścić jak przyjdzie jego zwątpienie w posiadanie siostry. Przypomniało mi się jak był u nas ostatnio lekarz i opowiadał nam swoją reakcję na siostrę: powiedział do swojego taty, a może byśmy tą siostrę zakopali w ogródku, po co nam ona![]() teraz się kochają i oboje są lekarzami![]() Dzięki za wyczerpującą odpowiedź Ma swój pokój, pościel z ukochanym tomkiem i nic. Wymyśla, że się boi sam, albo że dlaczego on ma spać sam, a ja z tatusiem, to nie sprawiedliwe (bystrzak nie ma co On nawet może oddać siostrze swoje łóżko, bo on woli z nami![]() ---------------------- Włączyła mi się zachciewajka i zrobiłam sobie michę sałatki z brokułami z jajem ![]() Jestem kwadratowa poprawiłam jeszcze batonikiem i nic więcej dzisiaj prawie nie zrobiłam oprócz ogarnięcia zmywarki Tak na prawdę pierwszy mój dzień laby, tv+laptopek=żyć nie umierać ale jutro już sobie obiecałam, biorę się za robotę porządki albo angielskiA jak tam z Waszymi zachciewajkami???:brzydal : Co tam dobrego jadacie
|
|||||
|
|
|
#3894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to normalne, ale ja już zaczęłam świrować odkąd takie kołatania serca mi się pojawiły. Najpierw przed spaniem, potem czasem w dzień. Tym bardziej, że to nie jest po wysiłku, tylko jak np. siedzę albo leżę. Czekam z tym na wizytę. Już dr google czytałam |
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za porady, wszystkiego się muszę uczyć a wiadomo za granicą jest jeszcze trudniej. A jeszcze zapytam czego używasz do płukania?
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam zachcianki głownie na owoce ale to tak jak przed ciażą ,ale tez teraz ciągle na zupe ogórkową,mogła bym jeśc i jeść ...
a tak po za tym to na początku mialam faze na pistacje,az kupiłam sobie porządna porcje i tak objadłam sie nimi że mi przeszło... Dostałam dzis próbke mleczka do prania z Loveli
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć, ja w ogóle mam nadzieję że moje dziecko będzie wolne od jakichkolwiek alergii ja nie chorowałam na żadne choroby skórne (poza trądzikiem oczywiście) do 19 roku życia a później zapadłam na AZS i obawiam się że dziecku może się też to udzielić
|
|
#3898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzieś jeszcze wyczytałam, że laski brały magnez - może pomoże? Ja właśnie nie biorę osobno, a może trzeba by zacząć... |
|
|
|
|
#3899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już myślałam, że coś z moim stelażem jest coś nie tak ![]() Cytat:
Cytat:
Ja ostatnio miałam fazę na surówkę z białej kapusty
|
|||
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym kołotaniem to właśnie dziś czytałam! szukając dobrego dla siebie magnezu. I kołotanie serca było jednym z wymienionych objawów niedoboru magnezu
![]() Wróciłam właśnie z przedszkola - kurcze 3minuty mam, a czuję się jakbym pół miasta obeszła... Jeszcze wracałyśmy troszkę okrężną drogą żeby Dominika frajdę z sanek miała a potem wyjście na 4 piętro i opadłam z sił ehh.Sylvunia nie damy się, TŻ jest bardzo bojowo nastawiony. Trzymajcie kciuki, żeby problemów żadnych nie robili! Sola o wózek chodzi ![]() Kamila właśnie myślałam o Aspargin ![]() Majkela nie wiem w jakich firmach preferujesz, ale mimo różnych opinii to np Navington Cadet jest w miarę lekki, składa się to super rozmiarów i łatwy w obsłudze. Bardzo podobny do właśnie tradycyjnej M&P Sola (przynajmniej wizualnie), Sola city ma już inny stelaż, ciekawszy ![]() A na np Bitax b-smart 4 patrzyłaś? W kubełkowym siedzisku dziecko może spać, ale ja np nie wybrałabym się już na fajny 2-3h spacer - jakoś rozkładane na płasko wydają mi się być wygodniejsze. Miałam 2 koleżanki które miały dla dziecka kubełkowe siedzisko i prędko kupowały inną spacerówkę. Tymbardziej kiedy przesiadanie się w spacerówkę może przyjść jeszcze w zimie, to jakoś kubełek jest wg mnie mało zabudowaną spacerówką. Maja i Julia - oba b.ładne Ale na oba mój TŻ nie da się przekonać ![]() Co do odzwyczajania od wspólnego spania to Nam to jakoś przyszło dość naturalnie jak Dominika miała 2,5roku. Zrobiliśmy Jej wtedy pokoik Spędziła wtedy 4dni u babci i powtarzaliśmy Jej na każdym kroku (przyjeżdżaliśmy do Niej co wieczór), że robimy Jej cudowny pokoik, że jak wróci to już będzie miała swój i tylko swój itd I jak Ją po 4dniach przywieźliśmy to odrazu chciała w nim spać bez żadnego ale ![]() Berenika nie wiem czy lateksowe nie są już lepsze, ale ja byłam bardzo zadowolona z niemowlęcego gryka-kokos i teraz kupiłam Dominisi do nowego łóżka też taki A belkę miałam na myśli barierkę zabezpieczającą przed spadnięciem dziecka niektóre łóżka mają ją już w komplecie, ale np nasze nie ma i jak obie córeczki będą już spać w jednym łóżku (mam podwójne rozsuwane) to planuję dokupić 2 takie barierki, żeby ta wyżej nie spadła na tą niżej, a ta niżej na ziemię ![]() A mieszankę na rozstępy robię tak: 30ml emulsji Babydream i do tego dodałam 30kropelek różnych olejków (mniej więcej po 8-10 każdego co miałam), do tego w kropelce żelu Ha rozrobiłam proszek wit.B3 i dodałam do mikstury. Potrząsnęłam porządnie i gotowe ![]() Pater no to teraz masz zasłużony odpoczynek na spacerku po nowych okolicach już byłaś? ![]() Ania0104 czyżbyś też księgową była? ![]() Kamila u nas córcia też chce braciszka i jak mówię Jej od wczoraj, że będzie jednak siostrzyczka, to odpowiada, że też będzie Ją lubieć i kochać, ale woli braciszka ehhh mam nadzieję, że zaakceptuje siostrę!TroppoSensibile zaopatrzałam się w półprodukty właśnie ze względu na pryszcze i używam na noc olejek z pestek malin (świetny jest!) z odrobiną wit.B3. Teraz zaeksperymentowałam z prostym tonikiem - do hydrolatu pomarańczowego dodałam wit.B3, ale chyba nawaliłam tego bo wysusza a poza tym maseczki - z ekstraktu truskawki (polecam, świetnie rozjaśnia, ujednolica i goi), spirulinę z wit.B3 i zieloną glinkę z wit.B3. Ja i tak kuleję w takich miksturach niż dziewczyny z Biochemii ![]() Tak tak, zrobsobiekrem. U Nas króluję Myszka Minnie i takie też przebranie szukam na bal karnawałowy (u nas po feriach w 3tyg lutego dopiero).U mnie nie ma żadnych zachcianek - nie ciągnie mnie do mięsa jakoś (a od urodzenia mięsożerna jestem ), do słodkiego mnie nie ciągnie, tak bardziej na warzywa i pikantne potrawy mmm sałatka brokułowa z jajkiem aż wyślę TŻta po brokuły
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-01-28 o 16:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

w razie czego skonsultuj się z farmaceutą lub swoim lekarzem

za jutrzejszą wizytę.

Jestem kwadratowa
i nic więcej dzisiaj prawie nie zrobiłam oprócz ogarnięcia zmywarki