Panny Młode 2015 cz.12 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 15:16   #3511
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90
Dot.: Panny Młode 2015 cz.12

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Coś ten Lądek kradnie nam PM-ki
I jak było?

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Jakby wszystkie listopadówki zajrzały do wątku to ożyłby on nam

Co do sukni. Ja właśnie do tamtego roku nie chciałam z tiulowym dołem, ale jak zobaczyłam taką suknie u kuzynki i to jak pięknie tiul układał sie w tańcu to się zakochałam Więc widać to nie wina tiulu, a pewnie szycia
Napisalam posta ale nikt mnie tam nie chce bo nic nie pisza

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:20   #3512
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
same listopadówki
ja jestem styczniówka

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:21   #3513
eibhlin87
Zakorzenienie

Cytat:
I jak było?

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Co do sukni. Ja właśnie do tamtego roku nie chciałam z tiulowym dołem, ale jak zobaczyłam taką suknie u kuzynki i to jak pięknie tiul układał sie w tańcu to się zakochałam Więc widać to nie wina tiulu, a pewnie szycia
Ech, no nie wiem, nie sądzę, żeby pronovias źle uszył suknie Wyglądała ok przez kilka godzin, a w trakcie wesela wierzchnie warwty się pokićkały właśnie chyba przez porwanie w miejscu podpięcia trenu Dobre pół godziny układałam warstwy od nowa
No i kolejny minus, takich sukien nie wypożyczają (bo tiulu nie da się naprawić) więc i sprzedać w razie czego trudno Przynajmniej jeśli chodzi o suknie gotowe typu pronovias właśnie.
Stary 2014-01-28, 15:21   #3514
princeseczka
Zakorzenienie

ja bym dołączyła do listopadówek, ale boję się, że nie będę miała czasu na regularne się udzielanie. Teraz jest ok, bo mam urlop więc rano wstanę, pójdę do sklepu, coś ugotuję, ogarnę i później mogę buszować na necie dopóki TŻ nie przyjedzie. A jak jestem w pracy to bywa i tak, że na wizaż wchodzę tylko w sobotę i niedzielę.
Więc nie wiem czy jest sens, tym bardziej że byłby to mój 3 związkowy wątek (bo udzielam się też w TŻtówek 2011 no i PM 2015 )

Pobraliśmy się
princeseczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:26   #3515
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princeseczka Pokaż wiadomość
ja bym dołączyła do listopadówek, ale boję się, że nie będę miała czasu na regularne się udzielanie. Teraz jest ok, bo mam urlop więc rano wstanę, pójdę do sklepu, coś ugotuję, ogarnę i później mogę buszować na necie dopóki TŻ nie przyjedzie. A jak jestem w pracy to bywa i tak, że na wizaż wchodzę tylko w sobotę i niedzielę.
Więc nie wiem czy jest sens, tym bardziej że byłby to mój 3 związkowy wątek (bo udzielam się też w TŻtówek 2011 no i PM 2015 )
ja kilka razy napisałam na śląskich PM, TŻtówki 2010 ale nie udzielam się tam już tylko tu jestem wierna

Stary 2014-01-28, 15:27   #3516
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Co do tych sukni za 999 to weszłam tam i powiem Wam, że szału nie ma. Widziałam jedną piękną - dopiero się szyła, bez żadnych ozdób, sam tiul i dekolt w serduszko. Nie wiem jak z jakością bo słyszałam, że suknia się rozwala w trakcie wesela. :P
Chyba wolę sobie kupić coś porządniejszego, a potem spróbuję sprzedać, a jak nie to sobie schowam do pudełka i będę prezentować dzieciom.

Andzia, ale co konkretnie słyszałaś? Bo jak dla mnie suknia ślubna za 999 zł brzmi... dziwnie.
ja co do tego salonu mam ogólnie uczucia mieszane ale widziałam na żywo 2 suknie z niego i były ładne
ja jeśli nie znajdę w 100% takiej jak chcę będę szyć, już mam upatrzony salon gdzie Pani realizuje autorskie pomysły a ja bym tylko chciała wprowadzić swoje elementy w sukni którą już u niej mierzyłam
Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
Joasiu, ja dopiero za godzinę jadę na egzamin, jeszcze się poduczam :P
nie wiem właśnie jak tam ex, ona miała rano o 9 chyba :P
może opija zdanie

no, ex świętuje
poświętowałam a Ty jak? ale super być po sesji
Stary 2014-01-28, 15:27   #3517
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
Napisalam posta ale nikt mnie tam nie chce bo nic nie pisza
bo tam nie ma takiego ruchu jak tu
Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Ech, no nie wiem, nie sądzę, żeby pronovias źle uszył suknie Wyglądała ok przez kilka godzin, a w trakcie wesela wierzchnie warwty się pokićkały właśnie chyba przez porwanie w miejscu podpięcia trenu Dobre pół godziny układałam warstwy od nowa
No i kolejny minus, takich sukien nie wypożyczają (bo tiulu nie da się naprawić) więc i sprzedać w razie czego trudno Przynajmniej jeśli chodzi o suknie gotowe typu pronovias właśnie.
No to nie wiem jak to wytłumaczyć, wszędzie trafia się feler Może krój sukni był nieodpowiedni na tiul, może warstwy były za gęsto/za rzadko, coś musiało być nie tak, skoro suknia kuzynki po jej tańcach wywijańcach wracała do poprzedniego nienaruszonego stanu jak gąbka Nie była to suknia pronoviasa, ale też z salonu i konkretnej marki, teraz już nie pamiętam jakiej, ale mniej znanej.
Cytat:
na listopadówkach przy dobrych wiatrach powstanie 10 postów na tydzień, a jak jest zastój to i przez tydzień nie ma nic
Stary 2014-01-28, 15:34   #3518
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja już temat sesji mam za sobą
teraz mam egzaminy na policealnej

Stary 2014-01-28, 15:35   #3519
princeseczka
Zakorzenienie

ex- gratuluję ! kupilaś wino? czy TŻ kupi?

viva- no to dołączę bo bałaś się że zostanę zlinczowana za to że nie będę drukowała 120 postów na dzień

Pobraliśmy się
Stary 2014-01-28, 15:35   #3520
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
ja co do tego salonu mam ogólnie uczucia mieszane ale widziałam na żywo 2 suknie z niego i były ładne
ja jeśli nie znajdę w 100% takiej jak chcę będę szyć, już mam upatrzony salon gdzie Pani realizuje autorskie pomysły a ja bym tylko chciała wprowadzić swoje elementy w sukni którą już u niej mierzyłam

A co to za salon? W Krakowie?
Tzn, jaki masz upatrzony salon? :P

Edytowane przez n91adine
Czas edycji: 2014-01-28 o 15:38
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:35   #3521
eibhlin87
Zakorzenienie

Cytat:
bo tam nie ma takiego ruchu jak tu

No to nie wiem jak to wytłumaczyć, wszędzie trafia się feler Może krój sukni był nieodpowiedni na tiul, może warstwy były za gęsto/za rzadko, coś musiało być nie tak, skoro suknia kuzynki po jej tańcach wywijańcach wracała do poprzedniego nienaruszonego stanu jak gąbka Nie była to suknia pronoviasa, ale też z salonu i konkretnej marki, teraz już nie pamiętam jakiej, ale mniej znanej.

na listopadówkach przy dobrych wiatrach powstanie 10 postów na tydzień, a jak jest zastój to i przez tydzień nie ma nic
Może suknia trenu nie miała? Wcześniej też nie widziałam, nie czytałam o problemach z tiulem, a tu jak na złość porwał się przy guziczkach od trenu i klapa w ogóle to wyjątkowe wesele było, nawet pogotowie do pmki musiało przyjechać niespodziewanie i 2 godziny wesele było bez młodych, rodziców i rodzeństwa teraz ja już na zapas się martwię, tym bardziej, że w najmniej odpowiednim momencie tża łapie ostra migrena
Stary 2014-01-28, 15:36   #3522
pati0090
Zakorzenienie

z tego co słyszałam właścicielka sukien za 999zł ma salon w Sosnowcu i w Krakowie ale nie wiem czy to prawda

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2014-01-28 o 15:40
Stary 2014-01-28, 15:38   #3523
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ex- gratuluję ! kupilaś wino? czy TŻ kupi?

viva- no to dołączę bo bałaś się że zostanę zlinczowana za to że nie będę drukowała 120 postów na dzień
tż kupił już wczoraj i mamy umówioną randkę na czwartek bo on jeszcze ma sesję
no i dziękuję
Cytat:
A co to za salon? W Krakowie?
w Olkuszu i też ponoć w Chrzanowie mają filię.
Stary 2014-01-28, 15:39   #3524
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
I jak było?

Bardzo fajnie było,aczkolwiek wyczerpująco
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:39   #3525
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Może suknia trenu nie miała? Wcześniej też nie widziałam, nie czytałam o problemach z tiulem, a tu jak na złość porwał się przy guziczkach od trenu i klapa w ogóle to wyjątkowe wesele było, nawet pogotowie do pmki musiało przyjechać niespodziewanie i 2 godziny wesele było bez młodych, rodziców i rodzeństwa teraz ja już na zapas się martwię, tym bardziej, że w najmniej odpowiednim momencie tża łapie ostra migrena
Miała odpinany, po kościele został zdjęty.

Też bym chciała mieć na głowie takie "zmartwienie" jak sesja Nie wiem jak ogarnąć obrone, czego się spodziewać, a sesja to coś co znam...
Stary 2014-01-28, 15:44   #3526
existence
Zakorzenienie

Cytat:

Też bym chciała mieć na głowie takie "zmartwienie" jak sesja Nie wiem jak ogarnąć obrone, czego się spodziewać, a sesja to coś co znam...
nie martw się wiem, że to ławo powiedzieć ale jak już się wejdzie na obronę ona jest przyjemniejsza niż nie jedna sesja. Większość zawsze mówi, że obrona po złożeniu pracy to formalność. Ja przed swoją już drugą obroną będę się oczywiście stresować jak przed pierwszą ale dla ludzi myślących racjonalnie to nic strasznego, dasz sobie rade atmosfera jest miła, traktują Cię już jak dorosłego człowieka, poważnie i z szacunkiem nie jak byle ścierwo studenta
Stary 2014-01-28, 15:47   #3527
Atomoowka
Wtajemniczenie

.Witojcie ale pikna pogoda za oknem.

Ex gratki za egzamin
Majsterka jak poszlo?

Cytat:
zobaczcie jaki piękny pierwszy taniec
EE ja nie lubie takiego kombinowania i tych niby smiesznych miksow.

Cytat:
coś jeszcze ciekawego wam się ze mną kojarzy?

kąpiel we wrzątku to sprawka tżta, ale zaś bez przesady, wody w czajniku sobie na kąpiel nie gotuje tylko najcieplejszą wodę puszczam :P
ej ja tez we wrzatku sie kapie.

Cytat:
tunia to super

ja teraz siedzę z laptopem w kuchni i słyszę, że mój Fi otwiera drzwi i wychodzi z pokoju. Patrze na niego, a on idzie z zamkniętymi oczami do ubikacji, robi siku, nadal z zamkniętymi oczami, kończy i wraca do pokoju, obijając się lekko o ściany cały czas miał zamknięte oczy

Dobra, zwijam się, kot mnie już woła żebym spać szła Papa

Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
Tylko jestem ciekawa ile różyczek na jedną kulkę potrzebuje:P

Ja jutro wstaje o 7...
a ile maja srednicy i kula ile srednicy? Ja na kule srednicy 12 cm zuzylam jakies 60-70 kwiatkow.

Cytat:
Napisane przez andziaandzia Pokaż wiadomość
No wrescie po prawie 3h czytania nadrobilam Was

A ja się pochwalę wczoraj z Tż załatwiliśmy już fotografa i kamerzystę,a zespół jest już wstępnie zarezerwowany

Cytat:

Andzia, ale co konkretnie słyszałaś? Bo jak dla mnie suknia ślubna za 999 zł brzmi... dziwnie.
A co w tym dziwnego? Serio uwazasz ze tylko suknie za 2 tysiace i wyzej nie brzmia dziwnie i sa piekne?

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
To powodzenia Majsterka!
A tak wgl to wy chcecie takie treny w sukniach? bo ja nie chce i się zastanawiam jak wtedy suknia będzie wyglądać :P bo jednak dla mnie to by było niezbyt wygodne

Pati sukienki ładne ale z moim krzywym kręgosłupem i biodrami to już widzę komentarz mojej babci haha ale zmierzę pewnie taką coś suknię żeby się upewnić że będzie źle na mnie leżeć

A te 2 pozostałe dziewczyn podobają mi się tylko właśnie ten tren (bo tak ten długi ogon z tyłsię nazywa, nie? :P)

Ja nie mam trenu i w sumie sama nie wiem czy zaluje. Niby chcialam kiedys zeby cos tam sie za mna ciagnelo, ale potem ni przeszlo.
No i ogolnie mysle ze suknie czesto w trenem wygladaj pieknie ale niestety jak juz ten tren sie podobnie to sa okropne i robia sie takie wystajace kupry jak za Ludwika XVI.

Jeszcze co do sukien serio dziewczyny nie panikujcie, uwierzcie mi ze suknie mozna kupic w na prawde rozsadnej cenie. Zreszta same wiece ze ja kupilam swoja za bezcen a to nówka z salonu. Nie nastawiajcie sie na nic tzn nie nastawiajcie sie ze np kiecki do 1500 to na pewno nie znajdziecie. No i przypominam ze przed Wami okres wyprzedazy wiec mozna znalezc perelke za bezcen.
Co do szycia sukni, ja bym sie nie odwazyla i nie zdecydowala nigdy.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:47   #3528
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie martw się, obrona to formalność!

jak to u Ciebie wygląda? pytania z całości studiów, które wcześniej macie podane, czy odpowiadacie z pracy którą pisaliście czy jak? bo różnie to wygląda w różnych szkołach
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:47   #3529
princeseczka
Zakorzenienie

zgadzam się z ta obroną jeszcze my np. mieliśmy podane pytania jakich możemy się spodziewać więc już całkowicie był luzik (oczywiście o pytaniach dowiedziałyśmy się niedługo przed obroną żebyśmy się za bardzo nie wyluzowały)

Pobraliśmy się
Stary 2014-01-28, 15:50   #3530
eibhlin87
Zakorzenienie

Cytat:

Ano właśnie, może to tu problem, bo u siostry tren był podpinany Tiul bez trenu chyba zawsze ładnie się układa

W ogóle najlepsze ejst to, że tż zawsze mówi, że podobam mu się we wszystkim ale jak pokazuję mu suknie, to w każdej znajdzie jakiś mankament A to fason mu się nie podoba, a to koronka, a to, że nie ma ramiączek, że dużo tiulu, że za skromna, a już dobił mnie jak pokazałam mu kieckę, mówi, że fajna a za kilka dni ogląda ją w nieznacznym powiększeniu i twierdzi, że mu się nie podoba A podobno to kobieta zmienną jest
Stary 2014-01-28, 15:55   #3531
princeseczka
Zakorzenienie

z cyklu blondynka za kierownicą:
TŻ dzisiaj wpadł do mnie na sekunde a że mieszkam na dzielnicy domków jednorodzinnych, to na drodze jest lodowisko. TŻ chce wjechać tyłem na podwórko i bo opony się ślizgają, ja go nie popchnę bo też orła wywionę. Wiec ja wsiadłam, patrze już ze 3 samochody stoją i czekają na przejazd. TŻ mnie pcha ja gazuję i nic, TŻ pcha ja gazuje i nic i w końcu wysiada jakiś kierowca do pomocy; Pchają obaj ja gazuję i nic i nagle słysze: "chyba pana żona biegu nie wrzuciła bo koła się nie kręca"
myślałam że się pod ziemię zapadnę __________________

Pobraliśmy się

Edytowane przez princeseczka
Czas edycji: 2014-01-28 o 15:56
Stary 2014-01-28, 15:56   #3532
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość

jak to u Ciebie wygląda? pytania z całości studiów, które wcześniej macie podane, czy odpowiadacie z pracy którą pisaliście czy jak? bo różnie to wygląda w różnych szkołach
u mnie np. było tak i tak loteria no ale ogólnie jak się napisało pracę samemu to zawsze się coś o niej powie a tezy miałam super wyuczone stresowałam się bardzo a było miło
Stary 2014-01-28, 15:56   #3533
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
jpoświętowałam a Ty jak? ale super być po sesji
eh.. gratki i zazdroszczę! bo ja naprawdę uh.. wykończona jestem :P
Cytat:
oj dokładnie! :P a pamiętam czasy z 2 lata temu jak tam był dość duży ruch
Cytat:
\w ogóle to wyjątkowe wesele było, nawet pogotowie do pmki musiało przyjechać niespodziewanie i 2 godziny wesele było bez młodych, rodziców i rodzeństwa teraz ja już na zapas się martwię, tym bardziej, że w najmniej odpowiednim momencie tża łapie ostra migrena
Ta.. hehe a co się pm stało? ja już miałam koszmar że ślub za 2 dni a ja znowu kolano i noga w gipsie.. TŻ mi powiedział że jeśli wywinę taki numer jak mdlenie w kościele czy rzepka przy tańczeniu to od razu rozwód haha :P
Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
z tego co słyszałam właścicielka sukien za 999zł ma salon w Sosnowcu i w Krakowie ale nie wiem czy to prawda
Tak, to prawda i pisałam nawet dzisiaj o tym na facebooku tej pracowni najczęściej dodają suknie z sosnowca ;p
Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie było,aczkolwiek wyczerpująco
Oj tam! super że zwiedziłaś todobrze że wyczerpująco bo znaczy że warto było
Stary 2014-01-28, 15:57   #3534
existence
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ dzisiaj wpadł do mnie na sekunde a że mieszkam na dzielnicy domków jednorodzinnych, to na drodze jest lodowisko. TŻ chce wjechać tyłem na podwórko i bo opony się ślizgają, ja go nie popchnę bo też orła wywionę. Wiec ja wsiadłam, patrze już ze 3 samochody stoją i czekają na przejazd. TŻ mnie pcha ja gazuję i nic, TŻ pcha ja gazuje i nic i w końcu wysiada jakiś kierowca do pomocy; Pchają obaj ja gazuję i nic i nagle słysze: "chyba pana żona biegu nie wrzuciła bo koła się nie kręca"
Stary 2014-01-28, 15:57   #3535
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
hahahah no cóż zdarza się!! ale dobre
Stary 2014-01-28, 15:58   #3536
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie np. było tak i tak loteria no ale ogólnie jak się napisało pracę samemu to zawsze się coś o niej powie a tezy miałam super wyuczone stresowałam się bardzo a było miło
u mnie na licencjacie odpowiadaliśmy tylko z pracy, więc to luzik. Bo jak się samemu napisało to przecież wiadomo co i jak

a na magisterce mieliśmy listę 25pytań(albo 30, nie pamiętam już) z całych studiów i z tego losowało się po 2 + 1pytanie z pracy z części badawczej

ale tak czy siak obrona to pikuś byleby cokolwiek powiedzieć i z głowy
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:59   #3537
Bacardi_
Wtajemniczenie

Heej, ale zapierniczacie z postami jak dziki tyle tu nowym Pm, że nawet się za bardzo nie łapię
Dziękuję za przyjęcie do klubu w wolnym czasie napiszę coś o Nas
a tymczasem wracam do notatek

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:59   #3538
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
eh.. gratki i zazdroszczę! bo ja naprawdę uh.. wykończona jestem :P

oj dokładnie! :P a pamiętam czasy z 2 lata temu jak tam był dość duży ruch

Ta.. hehe a co się pm stało? ja już miałam koszmar że ślub za 2 dni a ja znowu kolano i noga w gipsie.. TŻ mi powiedział że jeśli wywinę taki numer jak mdlenie w kościele czy rzepka przy tańczeniu to od razu rozwód haha :P

Tak, to prawda i pisałam nawet dzisiaj o tym na facebooku tej pracowni najczęściej dodają suknie z sosnowca ;p

Oj tam! super że zwiedziłaś todobrze że wyczerpująco bo znaczy że warto było
rozumiem Cię bo nadal jest psychicznie zmęczona ale dziś się lajtuję przy jakimś filmie dzięx
Stary 2014-01-28, 16:00   #3539
viva91
na przekór do celu

Cytat:
nie martw się wiem, że to ławo powiedzieć ale jak już się wejdzie na obronę ona jest przyjemniejsza niż nie jedna sesja. Większość zawsze mówi, że obrona po złożeniu pracy to formalność. Ja przed swoją już drugą obroną będę się oczywiście stresować jak przed pierwszą ale dla ludzi myślących racjonalnie to nic strasznego, dasz sobie rade atmosfera jest miła, traktują Cię już jak dorosłego człowieka, poważnie i z szacunkiem nie jak byle ścierwo studenta

no ja też tak podejrzewam, że jak będzie po to podsumuję, że obrona to bzdura, ale za chwilę dopadają mnie odmienne myśli...
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość

Dostaliśmy pytania z przedmiotów. Od 5 do 8 pytań na przedmiot. Plus komisja wybiera takie przedmioty, na jakich się zna, więc np. jak w komisji nie będę mieć nikogo po budownictwie to nie dostanę pytań z budownictwa. Powiecie że bajka, no tak, z tego można się tylko cieszyć. Z tym, że prawdopodobnie wiem jaka komisja mi się trafi i jest tam babka, której nie znam, nie miała z nami nic, ale ma tak wszechstronne zainteresowania, że z 5 przedmiotów (i to o beznadziejnej tematyce) można pod nia podpiać. I tu taka moja niewiadoma. Z tych przedmiotów nikt tez nie ma odpowiedzi, bo pytania są z kosmosu.

Plus mamy przygotować 10-minutową prezentację z pracy i odpowiedzieć na pytania do pracy. Tej części się nie boję

I też mi starsze roczniki mówiły, że to na luzie, że nie zdają Ci, którzy się słowem nie odezwą, a jak ktoś chociaż próbuje to już jest dobrze. No ale za chwilę dopadają mnie wątpliwości i tak to jest... Strasznie nie lubie odpowiedać czy nawet ogólnie występować przed kimś, wszelkie wierszyki już w przedszkolu były dla mnie zmorą
Stary 2014-01-28, 16:01   #3540
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Heej, ale zapierniczacie z postami jak dziki tyle tu nowym Pm, że nawet się za bardzo nie łapię
Dziękuję za przyjęcie do klubu w wolnym czasie napiszę coś o Nas
a tymczasem wracam do notatek
Ty nie ogarniasz nowych PM, aja jeszcze Was nie ogarniam co strona to jakaś nowa osoba

owocnej nauki

Pobraliśmy się
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości