Rozstanie z facetem XXX - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 15:43   #391
kawa_o
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez dzolin Pokaż wiadomość
Chyba mogę to tu napisać.
My się baliśmy, że wpadliśmy. I to strasznie! Ja zgryzłam paznokcie przecież przez to.. Eks też się bał, 20 i 23 lata, trochę za wcześnie, oboje na studiach, co z pracą? Itp, itd, 1200 pytań.
I wiecie co mi EKS wtedy powiedział? Że mnie nie zostawi, nie spanikuje, znajdzie pracę, zarobi na naszą rodzinę, przecież to mnie przerażało. Mówił, że obejrzymy pierścionki i pytał czy będziemy mieszkać u niego czy u mnie LOL LOL LOL (wolałabym się rzucić pod samochód - miałam wtedy takie myśli ). Jeśli by mi ktoś powiedział że 3 tygodnie po takich obietnicach i planach mój facet mnie zostawi to bym go wyśmiała, no sory
weź w ogóle,oni są żałośni,aż brak słów na takie zachowania.
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 15:55   #392
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
ja tez bym nie chciała niedoświadczonego faceta,jakoś tacy mnie nie pociągają i bym sie bala być dla kogoś pierwszą miłoscią, bo teraz wiem jak to boli
ja też bym nie chciała.
na dwa poważne związki trafiły mi się dwa razy prawiczki

za to teraz spróbowałam sobie z doświadczonym i ehhhh zupełnie inny wymiar seksu

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:04   #393
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
ja też bym nie chciała.

za to teraz spróbowałam sobie z doświadczonym i ehhhh zupełnie inny wymiar seksu
cwaniara ;D kurde musze sie maty uczyc a jestescie takie wciagajace ze nie umiem xd
Ona_1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:04   #394
kawa_o
Zadomowienie

ja bym chciała się spotykać z jakimś fajnym facetem,ale niezobowiązująco, bo nie chce i nie umiem się w nic zaangażować ,
wole na razie sobie korzystać z życia i myśleć o sobie,a nie o jakimś kolejnym patafianie
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:06   #395
pielegniareczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Roar55 Pokaż wiadomość
Mój już ustalał nawet datę ślubu przez co nawet nie myślałam, że może mnie znów zostawić a w niedziele oznajmił, że z inną go będzie brał
wybacz że tak powiem ale chłopakowi łatwiej jest wymienić dziewczynę bo sobie uświadomił jak to trudno dzisiejszych czasach z terminami ślubu ale sie nie martw znajdziesz wspaniałego wartościowego mężczyznę jak każda z nas

dzolin bo te pacany obiecują gruszki na wierzbie i później tego nie dotrzymują! są jak liście na wietrze w która stronę zawieje w tą lecą!

teraz jak sobie pomyśle że mogłabym z kimś się spotykać/chodzić to mnie szlak trafia i za chiny ludowe nie chcę! żebym znów wysłuchiwała obiecanek cacanek a mi głupiej tylko radość, że mam koło siebie kogoś kto nosi spodnie na dupie i prędzej czy później nic z tego nie wyjdzie to wolę być sama, dziękuję bardzo nie piszę sie na to

http://www.youtube.com/watch?v=jFoRdzgqIuM tzw onsi pląsi

Edytowane przez pielegniareczka
Czas edycji: 2014-01-28 o 16:12
pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:12   #396
CheriCheriLady2
Raczkowanie

nie potrafię się uspokoić ,ryczę,głupie komentarze na fb jej do byłego mnie dobijają,wczoraj ,że kocha,całował,a jest z inną,nie wierzę w to,moja jedyna miłość teraz ma inną,nie chce mi się żyć nie dam rady już nic...
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:14   #397
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Napisane przez pielegniareczka Pokaż wiadomość
wybacz że tak powiem ale chłopakowi łatwiej jest wymienić dziewczynę bo sobie uświadomił jak to trudno dzisiejszych czasach z terminami ślubu ale sie nie martw znajdziesz wspaniałego wartościowego mężczyznę jak każda z nas

dzolin bo te pacany obiecują gruszki na wierzbie i później tego nie dotrzymują! są jak liście na wietrze w która stronę zawieje w tą lecą!

teraz jak sobie pomyśle że mogłabym z kimś się spotykać/chodzić to mnie szlak trafia i za chiny ludowe nie chcę! żebym znów wysłuchiwała obiecanek cacanek a mi głupiej tylko radość, że mam koło siebie kogoś kto nosi spodnie na dupie i prędzej czy później nic z tego nie wyjdzie to wolę być sama, dziękuję bardzo nie piszę sie na to

http://www.youtube.com/watch?v=jFoRdzgqIuM tzw onsi pląsi

ja mam tak samo..nie dam rady sie z nikim zwiazac a kazdy facet tylko do tego dazy..
Stary 2014-01-28, 16:15   #398
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Chyba mogę to tu napisać.
My się baliśmy, że wpadliśmy. I to strasznie! Ja zgryzłam paznokcie przecież przez to.. Eks też się bał, 20 i 23 lata, trochę za wcześnie, oboje na studiach, co z pracą? Itp, itd, 1200 pytań.
I wiecie co mi EKS wtedy powiedział? Że mnie nie zostawi, nie spanikuje, znajdzie pracę, zarobi na naszą rodzinę, przecież to mnie przerażało. Mówił, że obejrzymy pierścionki i pytał czy będziemy mieszkać u niego czy u mnie LOL LOL LOL (wolałabym się rzucić pod samochód - miałam wtedy takie myśli ). Jeśli by mi ktoś powiedział że 3 tygodnie po takich obietnicach i planach mój facet mnie zostawi to bym go wyśmiała, no sory
My też mieliśmy taki moment "wpadki". On się wtedy strasznie cieszył. Bardzo chciał mieć dziecko. Ja z jednej strony też, bo chciałam mieć rodzine ale z drugiej to jednak było troche za wcześnie... No ale to był fałszywy alarm.
Teraz sobie myśle, że jakbym jednak wtedy zaszła w ciąże to by mnie nie rzucił. Tylko, że taki związek z obowiązku to dupa nie związek i prędzej czy później by się rozpadło...

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
ja też bym nie chciała.

Mój był niby doświadczony ale żadnej rewelacji nie było chociaż tak całkiem źle to też nie
Chciałabym spróbować z kimś innym tylko pewnie jak przyjdzie co do czego to wymiękne, bo to nie ten zdecydowanie za wcześnie jak dla mnie, nawet na niezobowiązujący seks :/
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:15   #399
Roar55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady2 Pokaż wiadomość
nie potrafię się uspokoić ,ryczę,głupie komentarze na fb jej do byłego mnie dobijają,wczoraj ,że kocha,całował,a jest z inną,nie wierzę w to,moja jedyna miłość teraz ma inną,nie chce mi się żyć nie dam rady już nic...
Wejdź na jego profil i wciśnij opcję "nie obserwuj". Nic nie będzie ci wyskakiwało co zrobił na facebooku, albo jak ktoś coś o nim napisał
Roar55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:19   #400
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ona_1994 Pokaż wiadomość
ja mam tak samo..nie dam rady sie z nikim zwiazac a kazdy facet tylko do tego dazy..
Dokładnie. W najbliższym czasie żadnych związków! Nawet jak(jeżeli) mi z exem przejdzie to wole być sama póki co. Mam dosyć facetów i ich zakichanych obietnic!
Stary 2014-01-28, 16:25   #401
dzolin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
My też mieliśmy taki moment "wpadki". On się wtedy strasznie cieszył. Bardzo chciał mieć dziecko. Ja z jednej strony też, bo chciałam mieć rodzine ale z drugiej to jednak było troche za wcześnie... No ale to był fałszywy alarm.
Teraz sobie myśle, że jakbym jednak wtedy zaszła w ciąże to by mnie nie rzucił. Tylko, że taki związek z obowiązku to dupa nie związek i prędzej czy później by się rozpadło...

Mój był niby doświadczony ale żadnej rewelacji nie było chociaż tak całkiem źle to też nie
Chciałabym spróbować z kimś innym tylko pewnie jak przyjdzie co do czego to wymiękne, bo to nie ten zdecydowanie za wcześnie jak dla mnie, nawet na niezobowiązujący seks :/
Też o tym myślałam, że ciąża by go przy mnie zatrzymała w ogóle jak się kłóciliśmy to 6 grudnia powiedziałam mu, ze dostałam okres i już go nic przy mnie nie trzyma. A on mi wtedy powiedział, że mam urojenia, że trzyma go przy mnie tylko ewentualna ciąża. 11 grudnia się rozstaliśmy pf! 11 grudnia mnie porzucił

Teraz się z tego śmieje, bo to co mówił ni jak się kupy nie trzymało jak na to patrze

Hahaha Lanari wiesz co.. Już po raz kolejny Twoje posty tak bardzo zgadzają sie z tym co ja myślę lub jaki mój Eks był;D mój też doświadczony, blablabla a kończyło się, kiedy ja jeszcze nie zaczęłam

23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie

dzolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:28   #402
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Hahaha Lanari wiesz co.. Już po raz kolejny Twoje posty tak bardzo zgadzają sie z tym co ja myślę lub jaki mój Eks był;D mój też doświadczony, blablabla a kończyło się, kiedy ja jeszcze nie zaczęłam
hahahahahahahaha dobra jestes ;D
Stary 2014-01-28, 16:31   #403
beri899
Rozeznanie

Ja wolałabym doświadczonego faceta w tych sprawach.. Rewelacji to w swoim związku nie miałam, ale czułam się wtedy kochana przez niego.. Gdy mówił cały czas kocham cię i jesteś tą jedyną.. jestem wierny i chcę tylko Ciebie- podczas zbliżeń.

Jakie to było kłamstwo heh zdradził mnie i nie był mnie wart. Jego słowa były puste i obietnice też. Zostałam z pierścionkiem zaręczynowym, ustaloną datą ślubu i z kupionymi obrączkami..

Ale wiecie Co? Dobrze, że tak się stało. Nie ma tego złego w życiu co by na dobre nie wyszło! Jeszcze spotkamy miłość swojego życia i będziemy szczęśliwe.
Ja boje się siebie jako singielki, bo przecież pragnę bliskości kogoś... W mojej głowie i sercu wciąż jest mój ex i nie mogłabym z kimś innym pójść wciąż do łóżka. Ahh to życie! Będzie dobrze kochane
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:34   #404
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Też o tym myślałam, że ciąża by go przy mnie zatrzymała w ogóle jak się kłóciliśmy to 6 grudnia powiedziałam mu, ze dostałam okres i już go nic przy mnie nie trzyma. A on mi wtedy powiedział, że mam urojenia, że trzyma go przy mnie tylko ewentualna ciąża. 11 grudnia się rozstaliśmy pf! 11 grudnia mnie porzucił

Teraz się z tego śmieje, bo to co mówił ni jak się kupy nie trzymało jak na to patrze

O to to to! Identycznie jak u mnie Chyba, że sobie popiwkował to wtedy mógł dłużej

Nasi exowie to chyba jacyś spokrewnieni muszą być... Mój ma duuuuuużą rodzine i od groma kuzynów więc wiesz...
Stary 2014-01-28, 16:34   #405
pielegniareczka
Raczkowanie

haha cała prawda!

http://torebunia.pl/20628,Mezczyzna_...jest_jak_Wi-Fi

pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:38   #406
Roar55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beri899 Pokaż wiadomość
Ja boje się siebie jako singielki, bo przecież pragnę bliskości kogoś... W mojej głowie i sercu wciąż jest mój ex i nie mogłabym z kimś innym pójść wciąż do łóżka. Ahh to życie!
Bardzo smutne, ale prawdziwe u mnie pewnie będzie musiało minąć bardzo dużo czasu, aż się do kogoś zbliżę
Nawet jakbym teraz się z kimś umawiała to i tak jakoś czułabym, że robię bardzo źle i by bolało mnie serce
Stary 2014-01-28, 16:44   #407
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Bardzo smutne, ale prawdziwe u mnie pewnie będzie musiało minąć bardzo dużo czasu, aż się do kogoś zbliżę
Nawet jakbym teraz się z kimś umawiała to i tak jakoś czułabym, że robię bardzo źle i by bolało mnie serce
przeszlam przez to i dokladnie tak jest
Stary 2014-01-28, 16:50   #408
dzolin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
O to to to! Identycznie jak u mnie Chyba, że sobie popiwkował to wtedy mógł dłużej

Nasi exowie to chyba jacyś spokrewnieni muszą być... Mój ma duuuuuużą rodzine i od groma kuzynów więc wiesz...
Możliwe, że jesteśmy niedoszłą rodzinką?

Cytat:
Też miałam wyrzuty sumienia, że spotkałam się z YY (o którym tu pisałam). Ale kiedy mój EKS pojechał sobie z koleżaneczkami na sylwestra - przeszło? Poza tym ostatnio dziewczyny tutaj mi pisały 'idź z YY, spotkaj się z nim, co będziesz w domu siedziec i rozmyślać o EKSie'. Poszłam i... nie żałuję

A teraz JA asio do nauki! Nie płaczcie pomyślcie o tym co ze sobą zrobić, żeby pokazać EKSom za kilka miesięcy kogo stracili 'przeżegna się i pożałuje' - to mój cel. Niech waszym też będzie

Pa!

23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie

dzolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:51   #409
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Boze jak faceci do mnie nie pisza to jakies les..xd kuzwa hahahah
Stary 2014-01-28, 16:54   #410
beri899
Rozeznanie

u mnie na badoo raczej spokojnie dzisiaj :P
Stary 2014-01-28, 16:56   #411
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
u mnie na badoo raczej spokojnie dzisiaj :P
u mnie jeden ze schizofrenia, jedna les i tak to nic normalnego haha
Stary 2014-01-28, 16:56   #412
beri899
Rozeznanie

hahha niech mi ktoś kupi taki stanik proszę :
http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news...sc,nId,1096680

no ja umieram! stanik i wyczuję miłość.. hahah umarłam
Stary 2014-01-28, 16:58   #413
Lanari
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=rJYcmq__nDM

True story
Stary 2014-01-28, 17:00   #414
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:

kurde nawet stanik milosc potrafi wyczuc a facet nie co oznacza ze...stanik madrzejszy od faceta ;D
Stary 2014-01-28, 17:00   #415
Roar55
Raczkowanie

Cytat:

Też bym chciała
Ciekawe czy naprawdę pokazuje prawdę czy to po prostu kolejny produkt, żeby tylko ludzie płacili za nic.
Stary 2014-01-28, 17:01   #416
Lanari
Zadomowienie

Cytat:

Powinni wymyśleć coś takiego w wersji męskiej
Stary 2014-01-28, 17:01   #417
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Wejdź na jego profil i wciśnij opcję "nie obserwuj". Nic nie będzie ci wyskakiwało co zrobił na facebooku, albo jak ktoś coś o nim napisał
Nie mam go w znajomych od dawna już,ale i tak gdzieniegdzie widzę jego komentarze...Nie potrafię sobie wyobrazić,że ona da mu więcej szczęścia,on ją pokocha bardziej niż mnie,nie dam rady o tym myśleć,ryczę mam ochotę wszystko rozwalić zaczynam siebie nienawidzić że go skrzywdziłam...nie chce dalej tak żyć...
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:01   #418
Roar55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ona_1994 Pokaż wiadomość
kurde nawet stanik milosc potrafi wyczuc a facet nie co oznacza ze...stanik madrzejszy od faceta ;D
hahaha
Stary 2014-01-28, 17:02   #419
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Nie mam go w znajomych od dawna już,ale i tak gdzieniegdzie widzę jego komentarze...Nie potrafię sobie wyobrazić,że ona da mu więcej szczęścia,on ją pokocha bardziej niż mnie,nie dam rady o tym myśleć,ryczę mam ochotę wszystko rozwalić zaczynam siebie nienawidzić że go skrzywdziłam...nie chce dalej tak żyć...

Zablokuj go i bedzie ci latwiej ZOBACZYSZ
Stary 2014-01-28, 17:04   #420
Roar55
Raczkowanie

Cytat:
Ja swojego nie wywaliła, żeby kiedyś zobaczył co stracił, ale podobnież facebook ma podpisaną umowę jeszcze tylko na dwa lata

A od kiedy on z nią jest od zerwania?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości