|
|
#391 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
|
|
|
|
|
#392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na dwa poważne związki trafiły mi się dwa razy prawiczki ![]() za to teraz spróbowałam sobie z doświadczonym i ehhhh zupełnie inny wymiar seksu
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
ja bym chciała się spotykać z jakimś fajnym facetem,ale niezobowiązująco, bo nie chce i nie umiem się w nic zaangażować ,
wole na razie sobie korzystać z życia i myśleć o sobie,a nie o jakimś kolejnym patafianie
|
|
|
|
#395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak każda z nas ![]() dzolin bo te pacany obiecują gruszki na wierzbie i później tego nie dotrzymują! są jak liście na wietrze w która stronę zawieje w tą lecą! ![]() teraz jak sobie pomyśle że mogłabym z kimś się spotykać/chodzić to mnie szlak trafia i za chiny ludowe nie chcę! żebym znów wysłuchiwała obiecanek cacanek a mi głupiej tylko radość, że mam koło siebie kogoś kto nosi spodnie na dupie i prędzej czy później nic z tego nie wyjdzie to wolę być sama, dziękuję bardzo nie piszę sie na to http://www.youtube.com/watch?v=jFoRdzgqIuM tzw onsi pląsi Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-28 o 16:12 |
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
nie potrafię się uspokoić ,ryczę,głupie komentarze na fb jej do byłego mnie dobijają,wczoraj ,że kocha,całował,a jest z inną,nie wierzę w to,moja jedyna miłość teraz ma inną,nie chce mi się żyć nie dam rady już nic...
|
|
|
|
#397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam tak samo..nie dam rady sie z nikim zwiazac a kazdy facet tylko do tego dazy.. |
|
|
|
|
#398 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz sobie myśle, że jakbym jednak wtedy zaszła w ciąże to by mnie nie rzucił. Tylko, że taki związek z obowiązku to dupa nie związek i prędzej czy później by się rozpadło... ![]() Cytat:
![]() Chciałabym spróbować z kimś innym tylko pewnie jak przyjdzie co do czego to wymiękne, bo to nie ten zdecydowanie za wcześnie jak dla mnie, nawet na niezobowiązujący seks :/
|
||
|
|
|
#399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ogóle jak się kłóciliśmy to 6 grudnia powiedziałam mu, ze dostałam okres i już go nic przy mnie nie trzyma. A on mi wtedy powiedział, że mam urojenia, że trzyma go przy mnie tylko ewentualna ciąża. 11 grudnia się rozstaliśmy Teraz się z tego śmieje, bo to co mówił ni jak się kupy nie trzymało jak na to patrze ![]() Hahaha Lanari wiesz co.. Już po raz kolejny Twoje posty tak bardzo zgadzają sie z tym co ja myślę lub jaki mój Eks był;D mój też doświadczony, blablabla a kończyło się, kiedy ja jeszcze nie zaczęłam
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#403 |
|
Rozeznanie
|
Ja wolałabym doświadczonego faceta w tych sprawach.. Rewelacji to w swoim związku nie miałam, ale czułam się wtedy kochana przez niego.. Gdy mówił cały czas kocham cię i jesteś tą jedyną.. jestem wierny i chcę tylko Ciebie- podczas zbliżeń.
Jakie to było kłamstwo heh zdradził mnie i nie był mnie wart. Jego słowa były puste i obietnice też. Zostałam z pierścionkiem zaręczynowym, ustaloną datą ślubu i z kupionymi obrączkami.. Ale wiecie Co? Dobrze, że tak się stało. Nie ma tego złego w życiu co by na dobre nie wyszło! Jeszcze spotkamy miłość swojego życia i będziemy szczęśliwe. Ja boje się siebie jako singielki, bo przecież pragnę bliskości kogoś... W mojej głowie i sercu wciąż jest mój ex i nie mogłabym z kimś innym pójść wciąż do łóżka. Ahh to życie! Będzie dobrze kochane
|
|
|
|
#404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba, że sobie popiwkował to wtedy mógł dłużej ![]() Nasi exowie to chyba jacyś spokrewnieni muszą być... Mój ma duuuuuużą rodzine i od groma kuzynów więc wiesz...
|
|
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
haha cała prawda!
http://torebunia.pl/20628,Mezczyzna_...jest_jak_Wi-Fi |
|
|
|
#406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie pewnie będzie musiało minąć bardzo dużo czasu, aż się do kogoś zbliżę ![]() Nawet jakbym teraz się z kimś umawiała to i tak jakoś czułabym, że robię bardzo źle i by bolało mnie serce
|
|
|
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#408 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A teraz JA asio do nauki! Nie płaczcie pomyślcie o tym co ze sobą zrobić, żeby pokazać EKSom za kilka miesięcy kogo stracili 'przeżegna się i pożałuje' - to mój cel. Niech waszym też będzie![]() Pa!
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
Boze jak faceci do mnie nie pisza to jakies les..xd kuzwa hahahah
|
|
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
u mnie na badoo raczej spokojnie dzisiaj :P
|
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
hahha niech mi ktoś kupi taki stanik proszę :
http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news...sc,nId,1096680 no ja umieram! stanik i wyczuję miłość.. hahah umarłam |
|
|
|
#413 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=rJYcmq__nDM
True story
|
|
|
|
#414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy naprawdę pokazuje prawdę czy to po prostu kolejny produkt, żeby tylko ludzie płacili za nic. |
|
|
|
|
#416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam go w znajomych od dawna już,ale i tak gdzieniegdzie widzę jego komentarze...Nie potrafię sobie wyobrazić,że ona da mu więcej szczęścia,on ją pokocha bardziej niż mnie,nie dam rady o tym myśleć,ryczę mam ochotę wszystko rozwalić zaczynam siebie nienawidzić że go skrzywdziłam...nie chce dalej tak żyć...
|
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zablokuj go i bedzie ci latwiej ZOBACZYSZ |
|
|
|
|
#420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A od kiedy on z nią jest od zerwania? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

LOL LOL LOL (wolałabym się rzucić pod samochód - miałam wtedy takie myśli
). Jeśli by mi ktoś powiedział że 3 tygodnie po takich obietnicach i planach mój facet mnie zostawi to bym go wyśmiała, no sory 

a w niedziele oznajmił, że z inną go będzie brał