![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() Z tym, że ja myślałam, że nie będę miała, bo mama i babcia mnie zapewniały, że w ciąży im się nie zrobiły, a dodatkowo solidnie smarowałam się balsamami. No trudno taki "urok" ciąży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. wazne ze z czyms ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
gratuluję udanych wizyt i nowych tygodni do przodu (nie będę już każdego wymieniać z osobna
![]() ![]() ![]() Nasz Piotruś też będzie miał drugie imię Mikołaj na cześć Mikołajka z książek Sempego i Goscinnego, bo kochamy go z męzem od dzieciństwa, a moje ksiązki są już tak wymemlane że chyba je Piotrusiowi oprawię na nowo ![]() Co do styczniowej tragedii tak samo jak wy strasznie przeżyłam to wczoraj i musiałam się wyłączyć na jakiś czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zadomowienie
|
Koziemleko ja też wyczuwam że brzuch jest twardy dopiero jak go dotknę. Gin mi powiedział, że do 10 razy na dobę, krótkotrwałe twardnięcia to norma bo przecież mięśnie przygotowują się już do porodu.
Brzuch na szczęście nie. Lędźwie boją mnie od ładnych paru tygodni więc nie łącze tego z upadkiem. Cytat:
![]()
![]() |
#2736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje 30 tygodnia ![]() czemu sie martwisz jak maly jest aktywny ![]() bo pewnie palce spuchniete ![]() i dobrze, bede miec mniej nadrabiania ![]() Idziemy z mala na dwor, u mnie slonce i 9 stopni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja się smarowałam jak dzika i nic to nie dało, brzuch mam poorany wokół pępka. Plus taki, że nie mam w innych miejscach. Ale na brzuch patrzę niemal ze łzami w oczach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja siostrzenica chciała od 6 lat, zaprowadziłam ją do kosmetyczki jak miała 7. Była świadoma konsekwencji, ale się zaparła. A jaka szczęśliwa wyszła stamtąd ![]() ![]() Cytat:
A ja w wieku 17 lat sobie jeszcze przebiłam parę dziurek w uchu, żeby nosić po kilka, i w pępku, bo taka była moda ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Książkę chętnie poczytam, dzięki. Cytat:
![]() A może naprawdę masz tajemniczego wielbiciela? a co pisał? jakieś świnstewka?? ![]() ![]() oj, niedobry przykład, źle skończyła ![]() Cytat:
![]() Nie wiem nic o pieczeniu skóry, może sobie obtarłaś fiszbiną stanika czy coś? Ela jak fretek? ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do wielbicieli, tooo jakaś sexi lala pisała do mojego tżta, że go zna skądśtam i chciała się umówić na jakiś numerek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Oj bidulko ![]() 3. Kochana Ja to miałam, skóra Ci się tam tak naciąga ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi jak na razie wyskoczyły dwa rozstępy obydwa na cyckach po jednym na każdym ![]() ![]() Mój pies zapadł w głeboki sen i albo sobie biegnie w nim i dodatkowo wyje, albo zaczyna warczeć komicznie to wygląda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Wypadłam na dłużej, bo remontowaliśmy z mężem sypialnię i nie było kompletnie czasu na neta. Pewnie w życiu nie nadrobię ostatnich dni, ale może się uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki..
Nadrobiłam ale nawet nie próbuję odp. Nie było mnie od soboty. Na feriach była u nas 8-letnia bratanica. Mega przejeta moim stanem, nie pozwoliła mi nic robic ![]() ![]() Na szczęśćie już ja zabrali ![]() Zbiorowo gratuluję udanych wizyt, rozpoczętych tygodni i miesięcy. Co do tragedii na watku styczniówek, brak mi słów ![]() ![]() ![]() Ale musimy byc dobrej myśli, bo oszaleć idzie.. NA szczęście moja małą dziś uspokaja i nawet boląco sie wypycha, ale nie narzekam.. Przynajmniej spokojna jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
W przedszkolu, podstawówce i liceum byłam jedyna Hanią w szkole. Na studiach miałam jedna Hankę w grupie- baaardzo mądra dziewczyna. Cytat:
![]() Cytat:
2. można Cytat:
![]() ![]() Ja mam całe biodra i piersi w starych rozstepach jeszcze z czasów dojrzewania- nawet je lubię ![]() Cytat:
A wiadomośc od mojej koleżanki dzis rano tez mi nie poprawiła nastroju. Pomógł spacer- tutaj jest słonko i 5 stopni. Śniegu nadal brak. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Ale po tym spacerze dostałam własnie bolesnych skurczy. Boli jak na miesiączkę, szczególnie w dole brzucha. Mała sie rusza, ale dobrze, że jutro mam wizytę...
![]() |
#2744 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam problem, dostałam wypłatę o 500zł niższą niż zwykle... o co może chodzić?! jestem na zwolnieniu od sierpnia i zawsze było bardzo podobnie a w tym miesiącu nie rozumiem co się mogło zmienić!
![]()
#2746 |
Zakorzenienie
|
Mmhym, Asia brawa na kolejny tydzień
![]() U mnie po fatalnej nocy okropny dzień. Zuzanka w nocy przed 3 sie obudziła z gorączka i kaszlen.-jutro do pediatry idziemy bo dziś numerków już nie bylo. A ja z kolei sie wywaliłam bo sie na lodzie poślizmełan..i wszystko mnie boli.. Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#2747 | |||
Moderator
|
Bo jest srednio wygodny, tzn. haczy o ubrania i raz gdzies uderzylam i cyrkonia sie ukruszyla - na szczescie byl wtedy na gwarancji to mi wymienili. Ale od tamtej pory juz go nie nosze - mam obraczke to wystarczy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zawsze chcialam w pepku ale rodzice nie pozwalali, a jak juz bylam pelnoletnia to najpierw kasy nie mialam, potem czasu, a w koncu mi sie odechcialo ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2750 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W weekend spaliśmy tak, że on kolanem dotykał mojego brzucha (ciekawie to musiało wyglądać ![]() Najgorsze jest to, że jak zawsze mały harcuje i chcę go nagrać to sekundę po włączeniu kamery mały się uspokaja. Oczywiście jak tylko wyłączę nagrywanie uaktywnia się znowu. Zmysł jakiś czy coś? Po takim taki wstydliwy- nie wiem. Cytat:
Cytat:
Najważniejsze żeby myśleć pozytywnie! Każda ciąża jest inna i nie ma co zadręczać się historiami "z boku". Ja idę spakować męża. Czeka mnie jeszcze dzisiaj wizyta teściowej ![]() Ostatnio pisałam Wam, że tyle miałam obiecanych rzeczy dla małego a nic jeszcze nie dostałam. Tak więc już dostałam ![]() ![]()
![]() |
#2751 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wy tam szczegolnie uwazacje, jak macie taka hardcorowa temp i lod Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do rozstepow to ja mam milion na brzuchy, udach, pupie, biodrach i jak juz zbladly to i tak chodze w kostiumach dwuczesciowych, bo nieznosze jednoczesciowych ![]() A jeszcze wam powiem, ze moj maz tez malo co brzucha dotyka, chociaz ostanio coraz czesciej ![]() ![]()
73 kg ![]() ![]() Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-01-28 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() bardzo wstrząsnęła mną historia styczniówki ![]() ![]() ![]() wczoraj się nieźle zestresowałam. tato zawiózł mnie na chwilę do pracy, bo zawoziłam L4 i odbierałam resztę grudniowej wypłaty i się wywaliłam, na szczęście upadłam na bok na biodro i udało mi się zamortyzować upadek ![]() ![]() postanowiłam oddać część ciuszków które dostałam od rodziny TŻta. okazało się że 16-letnia córka mojej szwagierki jest w ciąży na 2 tygodnie po mnie, gdybym wiedziała wcześniej to w listopadzie bym ich nie brała, nie segregowała i części nie wywaliła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upadek miałaś nie mały ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam jeszcze w nosie kolczyk taki maciupeńki, kiedyś mi wypadł, nie wymieniłam na nowy i powiem szczerze, że na nim tęsknie nawet ![]() A tatuaże mam i nie żałuję, a nawet chciałabym więcej ![]() A fretek śpi i cisza. Do 18 jeszcze pośpią, później 3 godziny harców i mam nadzieję, że noc bedzie spokojna. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Wszelkie piękno rodzi się w bólu. ![]() ![]() Edytowane przez Ela87 Czas edycji: 2014-01-28 o 16:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w pępku też chciałam ale szybko zrezygnowałam bo mi do pępka nie pasowało, natomiast byłam blisko zrobienia sobie kolczyka w nosie, bo za darmo miałam możliwość ale stchórzyłam i teraz się ciesze ![]() Cytat:
![]() działam ![]() (t)asia ![]() Dziewczyny, proszę na siebie uważać podczas spacerów na śniegu! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
a mąż będzie robił zadania z arytmetyki w myśl:
"W klasie pani kazała nam wyjąć zeszyty i przepisywać z tablicy zadania do rozwiązania w domu. Bardzo mnie to zmartwiło, szczególnie jak pomyślałem o tacie, bo kiedy wraca z biura, jest zmęczony i nie ma ochoty na robienie zadań z arytmetyki." ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | ||
Moderator
|
Cytat:
I masz racje ze zdjelas obraczke jesli Ci spuchly palce ![]() ![]() Cytat:
Jezeli zaistnieje jakas patologia to chyba w duzej mierze od szczescia zalezy czy uda sie zareagowac na czas czy nie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
igor ładnie ![]() Cytat:
I jeszcze kwestia bezpieczeństwa i wygody mi sie nasuwa. Raz że kolczyki mogą zostać polkniete, dwa niewygodne przy spaniu leczeniu itd Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.