|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pieniądze a chłopak.
nie, spotykamy się ze znajomymi, idziemy na pizzę, chodzimy na spacery..
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a) do sklepu nie macie kiedy pójść, bo albo nie macie czasu, albo wam się nie chce b) rozmowy do twojego faceta nie docierają, możesz mu powtarzać, że nie chcesz kasy, ale on tego nie przyjmuje do wiadomości c) masz argument na wszystko, a twój misiaczek jest najlepszy, więc po co wątek? jedynym rozwiazaniem jest dalsze przyjmowanie od niego kasy z tekstem `idź kup sobie ładne szpilki`. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie to chyba dobrze, że facet nie jest sknerą i jesteś dla niego na tyle ważna, że myśli też o Tobie a nie tylko swoich wędkach.
To by raczej dobrze wróżyło na Waszą wspólną przyszłość. ;-)
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2014-01-28 o 19:38 |
|
|
|
|
#94 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc nie mogę tutaj zakładać wątków, bo następnej osobie coś się nie podoba w tym co pisze i co czuję. Chciałam się poradzić TYLKO!---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
dziękuuuuję
|
||
|
|
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
Mnie tylko chodzi o to, że nie musisz czuć się od razu jak utrzymanka tylko dlatego, że chłopak chce Ci coś fajniejszego podarować. Bo wg mnie też żadna różnica czy by Cię wziął na zakupy czy podarował bon (voucher czy jak to się tam nazywa ;-)) czy wolał, abyś chodziła po sklepach bez niego. ;-)
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
wiem, że wolałby dać tą kasę na zakupy, bo też boi się, że może nie trafić z prezentem a to mu się zdarzyło
chyba jak prawie każdemu
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co właściwie zmienił ten wątek? w jaki sposób zaradzisz dostawaniu pieniędzy od niego w takiej formie?
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
dużo mi pomógł, ale co to chyba już zostawię dla siebie.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej, żebyś sama kupiła sobie coś, czego potrzebujesz, co naprawdę Ci się podoba, niż dostała bubla za 300zł i robiła dobrą minę do złej gry. Sponsoring za 300zł-śmiech na sali,niektórym nieźle bije w dekiel
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
-chłopak chce jej dawać prezenty, więc zasadniczo nie ma powodu by ich nie przyjmować -kasę od niego może odkładać na przyszłość, na wakacje, czy na ten dom który mają w dalszych planach
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Wygląda to trochę na to, żeś szukała poparcia dla brania kasy od chłopaka na ciuszki. Na każdą radę (których ponoć oczekiwałaś) reagowałaś NIE, BO... Idźcie na zakupy razem - nie, bo daleko/późno/kościół/pizza/nie chce nam się. Zakupy przez internet - nie, bo nie umiem. Odmowa - nie, bo on chce dobrze. Rozmowa - nie, bo już rozmawialiśmy. Niech zbiera tę kasę na przyszłość - nie, bo jest młody. ... Więc pozostaje Ci jedynie to branie 300 złotych co miesiąc, by Ukochany był szczęśliwy, że masz nowe buty i spódniczki. Wg Ciebie, Twoich wypowiedzi - nie ma innego wyjścia, innej możliwości, innego rozwiązania, kompromisu. Po prostu nie ma. |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) czasami praktykuję, ale wolę przymierzyć, zobaczyć, dotknąć. Odmówiłam i nie wzięłam. Cały czas rozmawiamy, i nie powiedziałam, że więcej nie będziemy. A kasę zbiera na przyszłość. I nikt nie powiedział, że te 300zł jest mi dawane co miesiąc, to, że teraz tak się zdarzyło, to jest tylko czysty PRZYPADEK! I nie wydaję tych pieniędzy na moje zachcianki!
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale po co się tak krygować? mogła od razu napisać co i jak
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chcę tego przyjmować, bo jest mi strasznie głupio Czyli jak wizaż powie, że ta kasa jest jednak spoko to juz jej nie będzie głupio? pierwszy post brzmiał, jakby oczekiwała podpowiedzi jak porozmawiac z chlopakiem zeby jej jednak tych pieniędzy nie dawał, a później.. no cóż
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

To by raczej dobrze wróżyło na Waszą wspólną przyszłość. ;-)
więc nie mogę tutaj zakładać wątków, bo następnej osobie coś się nie podoba w tym co pisze i co czuję. Chciałam się poradzić TYLKO!
co właściwie zmienił ten wątek? w jaki sposób zaradzisz dostawaniu pieniędzy od niego w takiej formie?