|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ X
Cytat:
![]() Super Zaraz wchodzę na ich stronę, skoro są tacy rozrzutni i szczodrzy
|
|
#92 | ||
|
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
Też właśnie jesteśmy pod opieką pulmy.![]() Syn przechodził jeszcze takie perypetie oprócz zapalenia oskrzeli, że mu puszczała krew z nosa , w środku nocy, i to dopiero była makabra, prześcieradła to wyglądały jak po jakiejś krwawej jatce, tyle krwi to w życiu nie widziałam. Przeszło mu po odpowiednich lekach dopiero, miał jakiś obrzęk alergiczny w nosie, ale ten właśnie obrzęk ponoć bezpośrednio wywołał astmę. Najgorsze, że na początku mieliśmy naszą rodzinną lekarkę i gorzej nie mogliśmy trafić. Typowa antybiotykoterapeutka Gdybyśmy od razu trafili na obecnego pulmę, to kto wie, czy by tej astmie nie zapobiegłCytat:
Edytowane przez Korah Czas edycji: 2014-01-28 o 17:32 |
||
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak chcę Orange Energy! |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
|
#95 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale wydaje mi się, że może to jakaś końcówka serii była czy coś..bo jakiś czas temu ten kremik też był droższy, później staniał i znów ma pewnie cenę regularną.Cytat:
|
||
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulko - piękne zakupy
![]() Ja muszę się pochwalić, że na facebooku wzięłam udział w ich mini konkursie - trzeba było opisać co chciałoby się dostać z ich asortymentu i dlaczego. Ja wybrałam krem anti-age na dzień, bo ten kremik przeciągnął moją mamę na stronę naturalną No i dostałam wyróżnienie i Make Me Bio napisało, że kremik już do mnie leci
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie macałam go jeszcze, nie wiem jaką ma konsystencję. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
gratuluję wygranej
|
|
#98 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Skład tych chusteczek to dla mnie ewenement, ponieważ pierwszy raz widzę chusteczki bez alkoholu i z kwasami AHA
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
One niby się "rozsmarowują" ale efekt jest po prostu mniej estetyczny. Za działanie daję 6+ bo tu nie mam zarzutów, ale te grudki są bleeeee....---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko cena kremiku mnie odrzuca
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytaj czy konsystencja i grudki to normalny objaw.
|
|
#102 | ||||
|
Zadomowienie
|
[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;44851086]Trudno, dobrze, że w ogóle doszła, bo już zaczynałam się martwić
Chciałam to http://www.amazon.co.uk/Laidbare-Scrub-Daily-Facial-Exfoliator/dp/B00F9W2XQ8, a wzięłam w końcu przez pomyłkę to, co Ty ciekawa jestem Twoich wrażeń z laidbare, jak możesz to oddaj bo to jak dla mnie nieciekawy kosmetyk jednak dopiero w czwartek pojadę po paczkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Anula Ty nam tu zaraz szybciutko zdradź co próbujesz przed nami ukryć !!!! czy to są jakieś zupełnie nowe kremy ??? czy to kolejny featherlight i różany? Edytowane przez promolcia Czas edycji: 2014-01-28 o 21:50 |
||||
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;44855391]A od jak dawna go używasz? Ja dopiero dwa razy (raz na tydzień i również wymieszany z innym kremem) ale ostatnio nic mi się nie złuszczyło tak, jak za pierwszym razem, albo tak nieznacznie, że nawet tego nie zauważyłam
![]() Skład tych chusteczek to dla mnie ewenement, ponieważ pierwszy raz widzę chusteczki bez alkoholu i z kwasami AHA [/QUOTE]Nie pamietam dokladnie ale jakos od miesiaca chyba z przerwami.Ostatnio przerwalam nakladanie go a tu mi wyszedl suchy placek znienacka i podraznienie na policzku.Reszte zuzyje do ciala albo na piety Do twarzy to jest za mocny dla mnie i dziala b podstepnie |
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zajrzyj jutro na bloga o nowościach niestety nic nie wiem, ale muszę zapytać czy nie planują wprowadzenia czegoś parę propozycji możemy im dać
|
|
#105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znasz jakąś naturalną alternatywę (on sam nie jest do końca naturalny- zawiera przecież phenoxyethanol, którego ja staram się unikać )
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
lo matko, zapomnialam, ze nowy watek... kiedy znow was nadrobie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
aa, wlasnie, moze powodowac problemy z rozczesywaniem. ale w sumie u mnie daje rade, tyle ze ja rzadko mam z tym problemWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#107 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę czekać ![]() Cytat:
Cytat:
Nieźle cię rozpieszczają.Po twoim zdjęciu nawet nie będę się przyznawać co zrobiłam ![]() Cytat:
Dobrze, że słoiczki są tak dużej pojemności ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Tutaj: http://www2.boerlind.com/sprache2/, odpisała mi bardzo fajna babka i już tego samego dnia wysłała mi próbkę, nawet nie musiałam płacić za przesyłkę.
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;44858881]To faktycznie od niedawna; a jak wyglądało Twoje łuszczenie się po nim, kiedy go używałaś regularnie (i w jakich odstępach czasu)?
Znasz jakąś naturalną alternatywę (on sam nie jest do końca naturalny- zawiera przecież phenoxyethanol, którego ja staram się unikać )[/QUOTE]Na poczatku luszczenia nie mialam ,tylko lekko wysuszona i troche zaczerwieniona cere.Dopiero niedawno mi zaczelo sie to luszczenie,tak jakby ten krem dzialal z opoznieniem Nie znam alternatywy,ale czytalam ze ten olejek Pai daje podobne efekty ale bez efektu podraznienia: http://usa.paiskincare.com/rosehip-bioregenerate-oil-22 Tylko ta cena wysoka
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2014-01-29 o 00:38 |
|
|
|
#110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
( max. chyba o,5 % )
Edytowane przez 9d7b7132c96a8dd7d39f4ca1b65b4d26fef991fe_65a5443115010 Czas edycji: 2014-01-29 o 01:50 |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;44860902]Oj, raczej to nie ten kaliber- mam go i stosuję co najmniej od roku, a może i dłużej i nigdy nie miałam takiego łuszczenia (i swędzenia skóry tuż przed nim) jak po tym kremie- one wg mnie działają na innych poziomach intensywności, bo jeszcze nigdy nie miałam tak rozświetlonej cery od kiedy używam kremu, a że mocny z niego zawodnik- dziewczyny chyba pisały, że to stężenie retinolu w takim kremie do samodzielnego stosowania nie jest dopuszczalne w UE
( max. chyba o,5 % )[/QUOTE]Rozumiem Ja mam b wrazliwa cere i ten krem jest nie dla mnie.Czyli ze olejek dziala podobnie ale wolniej? |
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak tak, to moze wysylaja do niemiec?
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dostałam tylko nagrodę pocieszenia. Wygrała dziewczyna, która też jest na wizażu - chyba ma link Soso o ile się nie mylę
|
|
#114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czemu nie mam SP u siebie ![]() Takie coś to mija właśnie jak się dorasta
|
|
#116 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
Gratulacje dla wszystkich laureatek konkursów
- ja tam jeszcze nigdy nic nie wygrałam , dlatego czuję się zdemotywowana, ale chyba muszę się kiedyś przełamać, to może i mnie się poszczęści...![]() ![]() Edytowane przez 9d7b7132c96a8dd7d39f4ca1b65b4d26fef991fe_65a5443115010 Czas edycji: 2014-01-29 o 11:02 |
|
|
|
#118 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() należą się jej nagrody za tak świetną robotę ! sprawdziałam właśnie swoje próbki jmo...na 29 sztuk tylko 6 jest zdatnych do użytku, reszta przeterminowana edit: Anula robi na blogu rozdanie z make me bio w roli głównej Edytowane przez promolcia Czas edycji: 2014-01-29 o 11:28 |
||
|
|
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;44863759]Gratulacje dla wszystkich laureatek konkursów - ja tam jeszcze nigdy nic nie wygrałam , dlatego czuję się zdemotywowana, ale chyba muszę się kiedyś przełamać, to może i mnie się poszczęści...![]() ![]() [/QUOTE] wow Cytat:
to juz wiesz co to za kremy były
|
|
#120 |
|
Organizatorka
|
Kretka!!! Podaj adres
![]() Przybył deo z Maurelii. I dostałam wodę perfumowaną nr I. Zapach dla mnie trochę za ciężki ale mam kogoś kto się bardzo z niej ucieszy ![]() Zdjęć nie będzie bo aparat się obraził. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Czemu nie mam SP u siebie 
, dlatego czuję się zdemotywowana, ale chyba muszę się kiedyś przełamać, to może i mnie się poszczęści...