|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXV + przeogromna dawka plotek!
może akurat
ciekawe kiedy będą swatche na blogach. Cytat:
![]() no u mnie z topem lepiej, dzisiaj prałam ręcznie na przykład i tylko lekko się starł. A w niedzielę bez topu nic nie robiłam i masakra była. |
|
|
|
|
#4742 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale sama baza bajeczna [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44846080]Moje bidy .Top był głodny [/QUOTE]Fajne słodziaki, maluszki Cytat:
Moja wyobraźnia wysiadła już przy x5 ![]() Choć wolałabym moona z bazą to i tak wygląda świetnie ![]() Cytat:
A jak robiłaś? Jakieś kontury najpierw czy jak? Cytat:
Cytat:
Ale z drugiej-gorszej strony to te zerówki wypadły w najgorsze przedsesyjne tygodnie, gdzie zalicza sie wszystko inne więc wiesz...Fak jea! Wrócę do domu jak panisko! Cytat:
Gdyby to był dupek DL... ![]() Która kupuje pierwsza? ![]() Cytat:
![]() Może to wina dużej pigmentacji? ![]() Oczy to już mam na zapałkach
|
|
#4743 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() szczeniaczki są mega słodkie Patrzcie na tą pobudkę ![]() http://youtu.be/Q20rOx74DdE Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2014-01-28 o 22:26 |
|
|
|
|
#4744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oooooo kurde, byłoby super!!! Przyjedź, przyjedź!!!
|
|
#4745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brry
Nie mogę z nerwów spać więc przynajmniej nadrabiając zrobię coś produktywnego YEN DMka ja chceicie to mogę te evelinki Wam podesłać [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4484190 3] Co ja widzę??? ![]() No no no, Agunia, szau ![]() A kanapeczka zarąbista. [/QUOTE]Cytat:
![]() Musze obadać sprawę Świetna baza i pazurki ![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44846080]Moje bidy .Top był głodny [/QUOTE]Chu piękne są te Twoje ,,bidy" Cdn....
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa ta Twoja zieleń pokaż kurka szalejesz z zakupami i kusisz on lubi zimę, a ja nie ![]() Hana ładniutkie mani Viv dziękuję końcówki mam już starte, nie wiem czy dam radę, bo mnie to wkurza zobaczę wieczorem czy będę miała siły coś robić Mgiełka pozbierałaś szczekę ? Prawie bym dziś zaspała, końcówkę budzika usłyszałam coś dziś pogoda nie dla mnie
|
#4747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Uff
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jest pięknie Cytat:
Buuuuu Właśnie , dziewczyny jak się maluje Orzełkami?? Chodzi mi o malowanie- proste są w obsłudze - jak np Essiaki czy bardziej skomplikowane?? Cytat:
Smuciu Ty masz takie pazurki , że w każdym kształcie Ci ślicznie Cytat:
![]() Cdn...
|
|
|
#4748 | |||
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44850965]
O kurde to faktycznie [/QUOTE] Na stopach kiedyś dał radę, więc nie wiem skąd to Niom ![]() Ja tak stale się nabijam ![]() Dzięki O to niemal jak moja Młoda Ona w grudniu skończyłaHahaha Ja też. Jak o włosach mowa to zawsze polecam jej wpis Cytat:
Kwestia zdjęcia, też na pewno, bo na żywo tak sie to nie gryzie. Kombinowałam z ustawieniami, ale wyglądało jescze gorzej Cytat:
![]() Cytat:
hehe. Powiem Ci, że (pomijając misterne układanie ciasta w mikro papilotkach) to żadna robota w sumie. Fajny i nie pracochłonny przepis znalazłam. Spoooko. Nie jesteś jedyna. Albo baza się nie podobała, albo trawka. Na żywo natomiast zebrałam komplementy, więc nie moze być tak źle jak na foto ![]() Czemu dziwne. No przecież nie może być tak ze sie podoba wszystko
|
|||
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet różnicy nie widać :P
Kuszęęęęę, kuuuuuuuuuuszęęęęę ![]() Troszkę zaszalałam, ale dostałam pieniążek od babci i dziadka :P No i spotkało mnie to dobrego co opisałam w klubie, więc lakierowa rozpusta ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cały czas śmieję się z tego wąchającego stopę kota
|
|
|
|
#4750 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
To się nacieszyłam kwadratami... Plaga jakaś ostatnio, ktoś klątwę rzucił czy co?
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam obiecane ![]() rozumiem, rozumiem, też swoje pieniążki od babci zutylizowałam widziałam, jest radość
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4486205 4]
To się nacieszyłam kwadratami... Plaga jakaś ostatnio, ktoś klątwę rzucił czy co? [/QUOTE]Uuu Ale jest chyba na równi z przyrostem, więc może dałoby rade takie małe kwadraciki zrobić? Cytat:
To również pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Ja to bana na lakiery już sobie nie narzucam... i tak go łamię. Za to jak go nie mam to czasem nie kupuję nic przez miesiąc :P |
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja swoje dzieci ![]() mam w domu i z racji, że na codzień widzę tylko tę małą część, którą mam ze sobą w mieszkaniu studenckim, to chcę ciągle kupować więcej :P Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
|
#4754 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4486205 4]Hej.
To się nacieszyłam kwadratami... Plaga jakaś ostatnio, ktoś klątwę rzucił czy co? [/QUOTE]O masz... |
|
|
|
#4755 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4486205 4]Hej.
To się nacieszyłam kwadratami... Plaga jakaś ostatnio, ktoś klątwę rzucił czy co? [/QUOTE]uuuuu Cytat:
ostatnio za dużo nakupiłam i muszę dziewice wykorzystać a do tego mam inne wydatki typu auto, więc trochę muszę przystopować
|
|
#4757 | ||
|
Konto usunięte
|
Co? Kto? No trzy węgielki leżą sobie na śniegu, co chcesz od nich?
A tam "wyobraźcie sobie". Fajnie, w sumie... świątecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak dla mnie malowanie mega wygodne. Wygodniejsze od ChG - bo w sumie pędzelek mi się kojarzy najbardziej z ChG właśnie... no ale wiadomo, że i formuła lakieru swoje robi.
|
||
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Nef, Twoje bobki są zawsze ładne
Cytat:
Nie no, żarcik :P
|
|
|
|
|
#4759 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj, kiedy włączyłam ten z wyjącymi szczeniaczkami było ogólne poruszenie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A malowałaś na zakładkę?Ojj smutna piątka Ja dziś co prawda spałam do oporu i obudziłam się sama, ale za to z bólem głowy :/ Na dworze dyma jakby się kto powiesił... Cytat:
A podzielisz się przepisem? Ja mam duże foremki (w sumie to foremki nie na babeczki, a ciastka, ale kształt papilotek utrzymają ), to wyjdą mi prawie małe bułeczki Ale taka buła z warzywkami albo jaką wędlinką... koniecznie podziel się przepisem Doskonale rozumiem - mam takiego dziwaka na paznokciach. Jeszcze nie wiem czy mi się podoba, ale na pewno intryguje, czyli coś w sobie ma, a na zdjęciach wychodzi jak frostowa kupa ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4486205 4]Hej. To się nacieszyłam kwadratami... Plaga jakaś ostatnio, ktoś klątwę rzucił czy co? [/QUOTE]No cześć! Ojoj. To może ten cholerny mróz ![]() Cytat:
|
|
#4760 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Takie ciepłe bułeczki na śniadanko... mniam Pooka Edit- poprosiłam Szczęście o fotkę przepisu z książki. jak się obudzi to podeśle
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-01-29 o 10:15 |
|
|
|
|
#4761 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ojej, naprawdę??? ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4486205 4]Hej. To się nacieszyłam kwadratami... Plaga jakaś ostatnio, ktoś klątwę rzucił czy co? [/QUOTE]Hej, co za szkoda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4762 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4763 |
|
leśny stwór
|
|
|
|
|
#4764 | |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Amelko za pocieszenie
Może nie zawsze, ale nie narzekam ![]() Cytat:
![]() Nieee, wczoraj to się sama urządziłam, miksera z kartonu się nie umie wyciągać to się ma. A tak serio to od piątku z domu nie wychodziłam, bo z Kijanką się smarkamy... ale już dzisiaj trzeba, bo świra można dostać. Tylko ten wiatr, że o ja pierdzielę...
|
|
|
|
|
#4765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Już jest jutro
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba zamówię ![]() Bo mi się piórka podobają właśnie ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4486205 4]Hej. To się nacieszyłam kwadratami... Plaga jakaś ostatnio, ktoś klątwę rzucił czy co? [/QUOTE]O kurna ![]() Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4486260 8] Właściwie to... mam tylko dwa, a porównania do Essie żadnego. Ale jak dla mnie malowanie mega wygodne. Wygodniejsze od ChG - bo w sumie pędzelek mi się kojarzy najbardziej z ChG właśnie... no ale wiadomo, że i formuła lakieru swoje robi.[/QUOTE]Ok nadrobiłam
|
|
|
#4766 |
|
Oby do wiosny
|
Wiem...
Neeefciiik ![]() Mam coś dla Ciebie Oczywiście do swoich nie dałam cukru i żurawin DSC_0256.jpg Nie przesiewałam i nie mieszałam wyjątkowo starannie. Tak tyle o ile. |
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz i masz
one szaleńcze 3 złote kosztują Tylko nie wiem czy wszystkie 4 czy jak ??
|
|
#4768 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest Savina Orchid - ja próbowałam zatopować do tafli, ale też średnio wyszło. Zaraz zgram zdjęcia, ale z tego co podejrzałam na aparacie, to nic ciekawego tam nie ma... ![]() Dopiero zauważyłam jak zapuchnięte mam dziś oczy ![]() Mróz i suche powietrze w domu w ogóle doprowadzają mi twarz do czarnej rozpaczy ![]() Zaraz chyba strzelę sobie maseczkę z kwasu ha, miodu i... ojeju
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój pies zawsze nasłuchuje jak oglądam takie filmiki :P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

ciekawe kiedy będą swatche na blogach.
Mogłabym tak jeszcze długo... 

z tego koła, z którego wczoraj zabrakło mi 1 punkta dzisiaj dostałam 4 

Kochana będę pamiętać na przyszłość