|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
HOPE....czemu mi podsakkujesz???
![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Zauważyłam dziś że wyszła nam druga górna dwójka. mamy już 7 ząbków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() na roczku dziecka? hmmm... mój tż wypił na urodzinach Darii dwa drinki. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-01-29 o 09:28 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja chyba wezmę Młodemu Hagusia ![]() albo Uszaka ![]() Hm? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Konto usunięte
|
Netiiiiiiiiiiiiiiiii ja wiem, że ty już sobie z samego rana polałaś, ale daj mi maila!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
Heja
![]() Neti, jak tam sie czujesz?? Ja ide w sobote na konsultacje do ortodonty, po sesji usuwam zęby. Na samą myśl chce mi sie siku ze strachu ;p ![]()
![]() |
#1266 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44858493]
wiesz co, ja tego nie piszę by straszyć ![]() [/QUOTE] Mam podawać przez 7 dni. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ewik, śliczny av ![]() Bokeh, piękne fotki na blogu ![]() Hope, Ewulka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! ![]() ![]() BUZIACZKI DLA BLANKI ! DUŻO UŚMIECHU ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1267 |
Konto usunięte
|
SIlver, no to te 7 podajesz. Często ludzie (i tyczy się to w ogóle antybiotyków) widząc poprawę przestają brać lek krócej a wówczas niestety nawrót choroby możliwy bardzo :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | ||
Zakorzenienie
|
jak on sie zmienil!!!
![]() cudna samoobsluga ![]() jak znajde to wrzuce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poza tym on potrafi sie wspiac po tej stronie gdzie nie ma sciany/parapetu ![]()
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deli..wczoraj mnie na...dalało delikatnie mówiąc-ale przy wyrywaniu poprzednich ósemek tak nie miałam-pewni dlatego ze tu już zrobił się stan zapalny-miałam też wczoraj stan podgorączkowy. Dziś już tak nie boli...ale nadal boli ![]() ![]() Szaja...co chcesz mi wysłać?.. ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Hope...skąd ta poduszka... ![]() ![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
a ja tez oglądałam ostatnio podusie żeby na roczek małemu kupić...
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, ze nocki lepsze!! Mi chrzest jest obojetny, ale TZ sie uparl, zeby maly go mial. Takze jak ma go to uszczesliwic to robimy. Ja tez zupelnie nie rozumiem dlaczego Kubus i Amelka jednego dnia calkiem ladnie jedza, a kolejnego prawie nic... Cierpliwosci, kiedys w koncu musza zalapac ![]() Cytat:
W lecie Kubus mial plamy na zgieciach nozek i raczek. Alergolog stwierdzila AZS, ale jak dla mnie troche naciagane, bo lato sie skonczylo i plamy zniknely. Ja podejrzewam, ze to od wysokiej temp... Teraz ma suche czerwone plamki na nozkach i brzuszku, nie wiem co z tym zrobic... Kuba ich nie drapie. Cytat:
![]() Kuba wczoraj poszedl o 18 na drzemke trwajaca 5 min ![]() I to byl strzal w 10! Po kapaniu wytrzymal do 21:30 i na pierwsze ciumkanie obudzil sie o 6:30 ![]() A ja stracilam glos ![]() Umiem tylko szeptac. Jak chce wydac glosniejsze dzwieki to jakies skrzypienie sie pojawia ![]() Dobrze, ze na wizazu palce wazne, nie glos ![]() Wczoraj bylam żulicą, dzis niemowa ![]() Zabawnie bylo jak musialam odwolac reh (sniezyca byla strasza) - troszke trwalo nim pani zrozumiala o co mi chodzi ![]() Ale aparatka z niej! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Deli, moj malz mial wyrywana osemke i bez problemu to przeszedl, ani nie bolalo, ani nie puchlo, nie mial sinego polika, az w szoku bylam, bo zabieg mial straszny
![]() padlam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=741215 ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- dziewczyny, kiedy z dzieciem za raczke na spacer? tzn ja na razie w ogole na spacer nawet wozkowy sie nie wybieram ![]() ![]()
#1273 |
Zakorzenienie
|
NAWIJKO... z tego co czytałam( a trochę czytałam) to AZS może ise pojawiać i znikać- u nas tak było...jak si e pojawiło w 2mż...zniknęło w 3 m. ż....pojawiło się znów w 5 m.ż...i wtedy już było własnie w zgięciach rąk i nóg, na klatce piersiowej..na szyjce- tak jest do dziś ..plamy..placki no i teraz się drapie. Także jeśli znów się pojawiło- to może to być AZS. My byliśmy u 3 dermatologów-każdy mówi to samo- odpowiednia pielęgnacja maście robione, nieprzegrzewać..i tyle-albo zniknie jak się pojawiło..albo zostanie..nawet do okresu dojrzewania..
Idź do innego dermatologa... a jakby co wyślij mi na fb zdjęcie tych plam które macie i porównamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Konto usunięte
|
NEti, no literki chciałaś czy mi się zdawało? a mam na kompie rózne takie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lejdi, ja tez mialam przeca usówana ósemke i teraz mam traume.. ale faktycznie, moze jak wtedy mialam ten stan zaapalny to mialo prawo bolec bardziej niz bardziej. Moja tez juz malo co raczkuje, terazjak mowie'szybko szybko' to ta probuje biec ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-01-29 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wszystko, ale nie chce mi się cytować...
Hope, boskie te podusie i miśki ![]() Sto lat dla małej jubilatki ![]() ![]() Pola zasnęła wczoraj o 23.20 i spała do 8, tak więc myślę, że jak teraz będzie miała drzemkę ok. 13-14, to może pójdzie spać normalnie ![]() I stwierdziliśmy z tz, że na drugie zamiast Barbara, to powinna mieć chyba SPAZMA. To co wyprawia od jakichś 5 dni, to są jedne wielkie... spazmy ![]() Miałam od rana dobry humor, ale co... Człowiek przez dwa tygodnie zapie.rdala w domu za wszystkich, 4 osoby siedzą na dupach, cały dzień przed laptopem, a jedna sprząta po sobie, po dziecku (no, jeszcze tż), po nich wszystkich, zmywa, myje, odkurza, wyciera; inni mają w dupie i łażą w mokrych, ubłoconych butach, syfią żarciem, ale chuj - robi swoje, wynosi wory ze śmieciami, pieprzone schody do piwnicy myje, ale nie.... Na pewno siedzi w domu cały dzień i nic nie robi, bo odmówiła zrobienia pie.rdolonych oponek... No ja pie.rdolę ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-01-29 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
szaja, dziekuje za odp w sprawie testow
![]() Co do spania - moj tez sie rozkopuje momentalnie i kladzie nogi na koldre. Wlasciwie cala noc spi taki rozkopany... Ale on woli chlod akurat. ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Tamte plamy byly rozognione, takie "mokre", plaskie, w dotyku nie bylo ich czuc na powierzchni skory. Te obecne sa suche, wypukle... Zupelnie inne. Wyslalabym Ci zdjecia, ale sa na kompie, ktory jest klapniety :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44858493]dokładnie, kąpiel daje nowe siły dziecku
![]() Cytat:
Nie zauważyłam żeby dostawała sił po kąpieli. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Szaja wariuje mi tel.wysle ci na fb
Nawijko jak siade do kompa to wrzuce zdj tych plam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-29 o 10:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
NAWIJKO... nie wiem czy widać... ale...
SZAJa.. Będe naklejać te literki na papier do sckrapbookingu...jaki klej dobry do takich robótek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Skąd ten kotek? przepiękny!
Luuubię takie rzeczy! Dziecko wlazło samo na łóżko, siedzi i przytula szczeniaczka ![]() ![]() ![]() Kaszy zjadła jedną łyżeczkę, więc wkroczyłam z kanapką. Zjadła parę kęsów + kawałeczek sera żółtego dobrego (lubi ser..) Nawijko : oczywiście, że nie przeszły, pluła że.. eh. |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Neti, no no cos takiego niestety teraz mamy.
Smarujesz mascia robiona w aptece? Jak Kuba sie obudzi to zrobie foto. |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Meneq dziędzioły to takie pierdółki małe, ja tak gadam na te wszystkie małe gryzaczki i maskotki ![]() Ewik ![]() ![]() Marsi witaj! ![]() / Sto lat i dużo zdrówka dla Blaneczki ![]() ![]() Yellow mnie też to dobija z tym cukrem ![]() Ja Wy to robicie, że dajecie radę tyle pisać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
DEBRAH....allegro... wpisz poduszki z imionami...rękodzieło??? CHyba jakoś tak
![]() jak nie znajdziesz daj znac ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- tak mam dwie maści robione...ale jak dla mnie słabe..ale to troszke sie przygasza i znów się nasila.... Sterydowe lepsze..ale wiadomo-sterydowe. Idź do dermatologa...aha i koniecznie emolienty!
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po sterydzie oczywiscie wszystko pieknie ladnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- To niczym nie smarowalabym. Tylko nie opalaj, nie smaruj filtrami, tylko niech zawsze ma to przykryte ubraniem. Po moim masakrycznym oparzeniu dzieki temu prawie slad nie zostal. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- mala moge pomoc, ale pod warunkiem, ze iPhone'a masz ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
mala! a Ty masz androida?
![]() jak tak to wchodzisz na sklep play, wpisujesz w wyszukiwarke "wizaz", wchodzisz na aplikacje, instaluj i tadam! gotowe ![]()
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
meneq, pytalas bodajze wczoraj o jedzenie Kubusia (wybacz, ale musialo mi umknac przy cytowaniu z tel) - wlasciwie niewiele sie zmienilo.
Zupki zje ugniecione widelcem, ale stalych pokarmow od nas z talerza wciaz nic... |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- szaja o pogode pytalas... Teraz mamy fale ocieplenia, mam nadzieje, ze to jedna z tych zapowiadajacych wiosne... Dzis bylo 13 st, bezwietrznie i slonecznie. W nocy spada do kilku stopni. W chlodniejsze dni max temp 5 st i wieje b. mocno ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- nawijko moze Kubusiowi za suche... Gdzie jest insolito? Yae ma nowa zabawe, chodzi po pokoju z rekoma zloczonymi za glowa... Ma problemy ze zlapaniem rownowagi w tej pozycji i co rusz lezy jak dluga. Dzis jeszcze jeden wspanialy prezent dostalam. Przyjaciolka z Czech przyslala mi wlasnorecznie robiona kartke noworoczna; autorstwa jej corki lat 3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.