|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
|
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
Na razie jestem z Prądnika białego ale po sesji zmieniam mieszkanie (mieszkam z exem) także nie wiem gdzie będę mieszkać.
Studiuję na AGH więc chciałabym coś w tamtych rejonach ale wiadomo jak może wyjść.
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostałam niedawno smsa od byłego. Że się wyprowadził, i pyta kiedy może wpaść oddać klucze. Czyli wracam dzisiaj do pustego domu... Myślałam, że już mi lepiej, a po tym smsie od razu się gorzej poczułam... Usilnie staram się nie rozryczeć, bo jestem w pracy... Obawiam się, jednak, że jak tylko wejdę do domu, to znowu bedzie masakra... Ja nie chcę tam wracać
|
|
|
|
#604 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bo związek boga z fanatykiem nie jest partnerski.
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
Akurat to chyba mało istotne,że on jest narcyzem ,bo ona dla niego też się bardzo podoba...Jedyne co mi pozostało to wierzyć w to,że kiedyś zatęskni i że nie da się zbudować szczęścia na czyimś nieszczęściu...może naiwne,ale inaczej nie widzę sensu w czymkolwiek..Tylko te moje wymysły,np.że teraz z nią będzie zasypiał,mówił czułe słówka,pokocha ją,to naprawdę dobija..i te walentynki pieprzone,rok temu z nim byłam..nie wiem co dalej nadal jestem w amoku
|
|
|
|
#606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znaczy przejdę się z 1 do kina, ale jestem totalnie niezainteresowana. ale poszerzyć grono znajomych zawsze można... Hmm... tylko, że Twój miał przygodę z trawa pewnie raz na jakiś czas. Mój od 14 roku życia.... i 2 razy przez nią wpadł.... Nic go to nie nauczyło... A jaki masz dylemat? OBIE OPCJE SUPER
|
|
|
|
|
#607 |
|
Rozeznanie
|
Niby dwie opcje są super, bo to naprawdę fajni faceci... Ale no jakoś jeszcze tego nie widzę, ale na kawę pójdę! A co!
Mama mi powiedziała tak: "Wychodź i niech Ci stawiają faceci kawki, ciasteczka i kino. Przecież do niczego cię to nie zobowiązuje" hahaha i tak zamierzam robić :P |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do tego że przewidział że go zostawię, też o tym myślałam. Czytałam że DDA tak robią.... |
|
|
|
|
#609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też zamierzam w końcu przyjąć jakieś zaproszenie. Może będzie fajnie, może miło spędzę czas, a jak nie to trudno.Były nie czeka na mnie pod drzwiami z różą w zębach, więc raczej nie mam co liczyć na powrót. Muszę zacząć żyć
|
|
|
|
|
#610 |
|
Przyczajenie
|
żałosne...
|
|
|
|
#611 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#612 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy poranek bez niego.. Cisza, spokój, nikt nie pisze dzień dobry skarbie. Myślałam, że bedzie gorzej. Wczoraj chyba wypłakałam wszystkie łzy i pod koniec pomyślałam: tak miał wyglądać związek? Chyba tylko Ty go tworzyłaś, on korzystał, nie robił kompletnie nic i tak przez 3 tygodnie, To one mi uświadomiły, że nie warto ale przed sylwestrem bajka, było tak idealnie.
Jak żyć? Jak żyć bez niego? |
|
|
|
#613 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja Ci napiszę! Dzień dobry skarbeczku Jesteś silna babka i dasz sobie radę bez niego, bo on nie był Ciebie wart!
|
|
|
|
|
#615 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Rok temu udzielałam się na tym wątku, z wiadomych względów Bardzo mi pomogło czytanie wątku i udzielanie się. Od tamtej pory czytam go cały czas z sentymentu Muszę wam powiedzieć, że wyleczenie po exie to tylko kwestia czasu, z resztą każdy to powtarza i na pewno same dobrze to wiecie, także z każdym dniem/miesiącem będziecie w lepszej kondycji, aż pewnego pięknego dnia myśląc o byłym, dojdziecie do wniosku, że jest wam on obojętny ![]() Ale nie o tym chciałam... potrzebuję waszej porady. Otóż z exem nie widziałam się chyba z pół roku (dokładnie nie wiem, nie liczę, bo jest mi on już obojętny). On niedawno jednak wyskoczył z pomysłem żeby się spotkać (po koleżeńsku). I teraz nie wiem, bo mam szansę pokazać mu się z lepszej strony (wiadomo, że my dziewczyny z każdym miesiącem stajemy się piękniejsze ) - na zasadzie "a niech zobaczy co stracił". Z drugiej strony mam też szansę totalnie go olać (tak, jak on mnie kiedyś olał- zrywając), i dać sobie spokój z tym spotkaniem. Nie ukrywam, że obie te opcje są satysfakcjonujące. Zaznaczam, że nie liczę na żadne come backi. Co sądzicie?
|
|
|
|
#616 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym go olała i nie spotkała się z nim. Niech spada skoro zerwał i z Ciebie zrezygnował. Spotkać go możesz przecież kiedyś przypadkiem i z dumą przejdziesz piękna obok niego. Takie jest moje zdanie.
|
|
|
|
#617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak go spotkam np. na jakieś imprezie? i jak się tu nie przytulić? nie pocałować? Przecież on jest mójjjj.. To jest najgorsze
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
Dzieeń dobry Piękne!
A ja wstałam w wyśmienitym humorze i nie zamierzam się przejmować! Koniec z płakaniem za kimś, kto nawet za mną nie tęskni!
|
#619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie w tym samym klubie co się poznaliśmy ( dziwne że oboje nas tam przywiało...) ![]() Beri ja właśnie tak uczyniłam impreza była wtedy mega, co prawda z byłym stojącym w kącie i obserwującym a tak w ogóle Witam Piękne Dziewczęta!
Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-29 o 12:01 |
|
|
|
|
#621 |
|
Rozeznanie
|
pielęgniareczka jesteś boska ! minę musiał mieć boską!
|
|
|
|
#622 |
|
Rozeznanie
|
Też bym chciała mieć szansę tak utrzeć nosa exowi, ale kurde, mieszka 600 km ode mnie. Która ze mną się wybierze?
|
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
wiesz jaką ja czułam satysfakcję! dziewczyny żeby każda z nas to poczuła zajefajne uczucie
![]() a on sie nie bawił tylko piwo za piwem a ja na parkiecie szalałam heh nie zapomnę jego oczu jak sie bawiłam z innymi Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-29 o 12:08 |
|
|
|
#624 |
|
Rozeznanie
|
ja już na fejsika nie dodaję dołujących songów jakby czasem mnie znalazł.
Zamierzam tam dodać zdjęcia z imprezy Wizaż Shore ![]() dam sobie zdjęcie z takim ciachem, że to mi wystarczy haha ! Widzę wtedy jego minę jak dowie się od znajomych, że byłam na imprezce
|
|
|
|
#625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będzie się działo! |
|
|
|
|
#626 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Normalnie... Na razie będziesz żyła z dnia na dzień, a z czasem zaczniesz żyć marzeniami ![]() Nie zajmuję konkretnego stanowiska. Nie wiem, czy jest Twoim kolegą, czy masz czas na takie spotkania, jaka byłaby Twoja reakcja, gdyby przyniósł Ci zaproszenie na swój ślub itp.
|
|
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
Strasznie się czuję dzisiaj jakoś samotnie...
|
#628 |
|
Marudziara
|
Ja dziś śmieję się sama do siebie ... czuję jakby schodził ze mnie balast ...
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
Vaineth -Zapytałaś mnie - "co odpisałam byłemu? "
W sumie nic mądrego, napisałam z dystansem, na jaki tylko było mnie stać. Wiem, że to nic nie zmieni. Nie chcę się na tym głębiej zastanawiać, bo skończy się to tak, że narobię sobie nadziei, a on skrzywdzić może mnie znów. I choć niestety "czuję coś jeszcze" :/ to muszę uważać. |
|
|
|
#630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

Istny szał 4 facetów ! Ja bym się na Twoim miejscu z którymś umówiła !

) - na zasadzie "a niech zobaczy co stracił". Z drugiej strony mam też szansę totalnie go olać (tak, jak on mnie kiedyś olał- zrywając), i dać sobie spokój z tym spotkaniem. Nie ukrywam, że obie te opcje są satysfakcjonujące. Zaznaczam, że nie liczę na żadne come backi. Co sądzicie?
dokładnie w tym samym klubie co się poznaliśmy ( dziwne że oboje nas tam przywiało...)