Rozstanie z facetem XXX - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-29, 10:55   #601
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Lata jak szalona? Znajomość skazana na porażkę. Już teraz możesz się zacząć tym upajać.
Dlaczego skazana na porażkę?
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 10:56   #602
ivy_chance
Raczkowanie

Cytat:
Z jakich jesteś okolic?
Na razie jestem z Prądnika białego ale po sesji zmieniam mieszkanie (mieszkam z exem) także nie wiem gdzie będę mieszkać.
Studiuję na AGH więc chciałabym coś w tamtych rejonach ale wiadomo jak może wyjść.

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:00   #603
kaylla
Zakorzenienie

A ja dostałam niedawno smsa od byłego. Że się wyprowadził, i pyta kiedy może wpaść oddać klucze. Czyli wracam dzisiaj do pustego domu... Myślałam, że już mi lepiej, a po tym smsie od razu się gorzej poczułam... Usilnie staram się nie rozryczeć, bo jestem w pracy... Obawiam się, jednak, że jak tylko wejdę do domu, to znowu bedzie masakra... Ja nie chcę tam wracać
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:10   #604
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady2 Pokaż wiadomość
Dlaczego skazana na porażkę?
Bo związek boga z fanatykiem nie jest partnerski.
Stary 2014-01-29, 11:14   #605
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Bo związek boga z fanatykiem nie jest partnerski.
Akurat to chyba mało istotne,że on jest narcyzem ,bo ona dla niego też się bardzo podoba...Jedyne co mi pozostało to wierzyć w to,że kiedyś zatęskni i że nie da się zbudować szczęścia na czyimś nieszczęściu...może naiwne,ale inaczej nie widzę sensu w czymkolwiek..Tylko te moje wymysły,np.że teraz z nią będzie zasypiał,mówił czułe słówka,pokocha ją,to naprawdę dobija..i te walentynki pieprzone,rok temu z nim byłam..nie wiem co dalej nadal jestem w amoku
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:15   #606
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beri899 Pokaż wiadomość
Takie podejście mi się podoba!!!!!!!!!!!!!!! Moja zdolna dziewczynka

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Słuchaj czasem wyjście gdzieś z kimś dobrze robi Istny szał 4 facetów ! Ja bym się na Twoim miejscu z którymś umówiła !
Mój też miał przygodę z trawką, wyciągnęłam go z tego, baa ile ja mu pomogłam ! Ale oni się nigdy nie zmienią i na to nie ma co liczyć.

No Ja mam mały dylemat:
1) poznałam kogoś na badoo i postanowiłam za jakiś czas spotkać się z tym ktosiem na kawę.
2) niebieskooki z kursu się odezwał do mnie i znam go na żywo :P

Ja już zaliczyłam dzisiaj godzinkę tańca i zaraz idę się zrobić na lalkę ) co jak co, ale dzisiaj chcę wyglądać rewelacyjnie.

Znaczy przejdę się z 1 do kina, ale jestem totalnie niezainteresowana. ale poszerzyć grono znajomych zawsze można...

Hmm... tylko, że Twój miał przygodę z trawa pewnie raz na jakiś czas. Mój od 14 roku życia.... i 2 razy przez nią wpadł.... Nic go to nie nauczyło...

A jaki masz dylemat? OBIE OPCJE SUPER
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:18   #607
beri899
Rozeznanie

Niby dwie opcje są super, bo to naprawdę fajni faceci... Ale no jakoś jeszcze tego nie widzę, ale na kawę pójdę! A co!
Mama mi powiedziała tak: "Wychodź i niech Ci stawiają faceci kawki, ciasteczka i kino. Przecież do niczego cię to nie zobowiązuje"
hahaha i tak zamierzam robić :P
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:18   #608
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:

Zostawił, bo przewidział, że Ty to zrobisz i wolał być pierwszy

Wiesz co? Fajniej jest być porzuconą. Można się wściekać, pocieszać czekoladą i robić na bóstwo. Gdybyś to Ty go zostawiła, miałabyś wyrzuty sumienia, że mu nie pomogłaś w biedzie, że co z Ciebie za kobieta, że się stroisz, podczas gdy biedny Misio płacze pod ścianą...
Jest w tym trochę prawdy.... Bo pewnie jakbym go zostawiła, to znając moje miękkie serce zaraz bym zmieniła decyzję....
A co do tego że przewidział że go zostawię, też o tym myślałam. Czytałam że DDA tak robią....
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:24   #609
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Niby dwie opcje są super, bo to naprawdę fajni faceci... Ale no jakoś jeszcze tego nie widzę, ale na kawę pójdę! A co!
Mama mi powiedziała tak: "Wychodź i niech Ci stawiają faceci kawki, ciasteczka i kino. Przecież do niczego cię to nie zobowiązuje"
hahaha i tak zamierzam robić :P
Mamy mają rację! ja też zamierzam w końcu przyjąć jakieś zaproszenie. Może będzie fajnie, może miło spędzę czas, a jak nie to trudno.
Były nie czeka na mnie pod drzwiami z różą w zębach, więc raczej nie mam co liczyć na powrót. Muszę zacząć żyć
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:26   #610
an_kow
Przyczajenie

żałosne...
an_kow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:27   #611
beri899
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez an_kow Pokaż wiadomość
żałosne...
?
Stary 2014-01-29, 11:32   #612
prawniczka999
Raczkowanie

Pierwszy poranek bez niego.. Cisza, spokój, nikt nie pisze dzień dobry skarbie. Myślałam, że bedzie gorzej. Wczoraj chyba wypłakałam wszystkie łzy i pod koniec pomyślałam: tak miał wyglądać związek? Chyba tylko Ty go tworzyłaś, on korzystał, nie robił kompletnie nic i tak przez 3 tygodnie, To one mi uświadomiły, że nie warto ale przed sylwestrem bajka, było tak idealnie.
Jak żyć? Jak żyć bez niego?
prawniczka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:37   #613
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez an_kow Pokaż wiadomość
żałosne...
Co jest takie żałosne?
Stary 2014-01-29, 11:38   #614
beri899
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez prawniczka999 Pokaż wiadomość
Pierwszy poranek bez niego.. Cisza, spokój, nikt nie pisze dzień dobry skarbie. Myślałam, że bedzie gorzej. Wczoraj chyba wypłakałam wszystkie łzy i pod koniec pomyślałam: tak miał wyglądać związek? Chyba tylko Ty go tworzyłaś, on korzystał, nie robił kompletnie nic i tak przez 3 tygodnie, To one mi uświadomiły, że nie warto ale przed sylwestrem bajka, było tak idealnie.
Potrzebujesz czasu ! U mnie z każdym dniem jest lepiej i u większości dziewczyn też widzę poprawę. Staraj się czymś zająć, żeby o nim nie myśleć.
Ja Ci napiszę! Dzień dobry skarbeczku Jesteś silna babka i dasz sobie radę bez niego, bo on nie był Ciebie wart!
Stary 2014-01-29, 11:39   #615
Aileeen
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Rok temu udzielałam się na tym wątku, z wiadomych względów Bardzo mi pomogło czytanie wątku i udzielanie się. Od tamtej pory czytam go cały czas z sentymentu Muszę wam powiedzieć, że wyleczenie po exie to tylko kwestia czasu, z resztą każdy to powtarza i na pewno same dobrze to wiecie, także z każdym dniem/miesiącem będziecie w lepszej kondycji, aż pewnego pięknego dnia myśląc o byłym, dojdziecie do wniosku, że jest wam on obojętny

Ale nie o tym chciałam... potrzebuję waszej porady. Otóż z exem nie widziałam się chyba z pół roku (dokładnie nie wiem, nie liczę, bo jest mi on już obojętny). On niedawno jednak wyskoczył z pomysłem żeby się spotkać (po koleżeńsku). I teraz nie wiem, bo mam szansę pokazać mu się z lepszej strony (wiadomo, że my dziewczyny z każdym miesiącem stajemy się piękniejsze ) - na zasadzie "a niech zobaczy co stracił". Z drugiej strony mam też szansę totalnie go olać (tak, jak on mnie kiedyś olał- zrywając), i dać sobie spokój z tym spotkaniem. Nie ukrywam, że obie te opcje są satysfakcjonujące. Zaznaczam, że nie liczę na żadne come backi. Co sądzicie?
Aileeen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:41   #616
beri899
Rozeznanie

Ja bym go olała i nie spotkała się z nim. Niech spada skoro zerwał i z Ciebie zrezygnował. Spotkać go możesz przecież kiedyś przypadkiem i z dumą przejdziesz piękna obok niego. Takie jest moje zdanie.
Stary 2014-01-29, 11:45   #617
prawniczka999
Raczkowanie

Cytat:
Potrzebujesz czasu ! U mnie z każdym dniem jest lepiej i u większości dziewczyn też widzę poprawę. Staraj się czymś zająć, żeby o nim nie myśleć.
Ja Ci napiszę! Dzień dobry skarbeczku Jesteś silna babka i dasz sobie radę bez niego, bo on nie był Ciebie wart!
Myślałam, że bedzie gorzej ale chyba nadal żyję w szoku, że go przy mnie nie ma. Boję się, że gdy sobie to uświadomię zaczne płakać, krzyczeć..
A jak go spotkam np. na jakieś imprezie? i jak się tu nie przytulić? nie pocałować? Przecież on jest mójjjj.. To jest najgorsze
prawniczka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:48   #618
Lenka_1993
Zadomowienie

Dzieeń dobry Piękne!
A ja wstałam w wyśmienitym humorze i nie zamierzam się przejmować! Koniec z płakaniem za kimś, kto nawet za mną nie tęskni!

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:50   #619
beri899
Rozeznanie

Cytat:
Myślałam, że bedzie gorzej ale chyba nadal żyję w szoku, że go przy mnie nie ma. Boję się, że gdy sobie to uświadomię zaczne płakać, krzyczeć..
A jak go spotkam np. na jakieś imprezie? i jak się tu nie przytulić? nie pocałować? Przecież on jest mójjjj.. To jest najgorsze
Ja na Twoim miejscu na złość exa na np. imprezie poszukałabym sobie jakiegoś mega faceta i wytanczyla się z nim całą noc ! Ubrała najlepszą kieckę i świetne szpilki... i tak się bawiła, żeby mu żal dupę ścisnął
Stary 2014-01-29, 11:59   #620
pielegniareczka
Raczkowanie

Cytat:
ja swojego spotkałam 3 godziny po zerwaniu na imprezie dokładnie w tym samym klubie co się poznaliśmy ( dziwne że oboje nas tam przywiało...)

Beri ja właśnie tak uczyniłam impreza była wtedy mega, co prawda z byłym stojącym w kącie i obserwującym

a tak w ogóle Witam Piękne Dziewczęta!

Edytowane przez pielegniareczka
Czas edycji: 2014-01-29 o 12:01
pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:02   #621
beri899
Rozeznanie

pielęgniareczka jesteś boska ! minę musiał mieć boską!
Stary 2014-01-29, 12:04   #622
Vaineth
Rozeznanie

Też bym chciała mieć szansę tak utrzeć nosa exowi, ale kurde, mieszka 600 km ode mnie. Która ze mną się wybierze?
Stary 2014-01-29, 12:06   #623
pielegniareczka
Raczkowanie

Cytat:
pielęgniareczka jesteś boska ! minę musiał mieć boską!
wiesz jaką ja czułam satysfakcję! dziewczyny żeby każda z nas to poczuła zajefajne uczucie

a on sie nie bawił tylko piwo za piwem a ja na parkiecie szalałam heh nie zapomnę jego oczu jak sie bawiłam z innymi a jak szłam na mieszkanie to podszedł i się pożegnał ze mną buziakiem w policzek no no kto by pomyślał...

Edytowane przez pielegniareczka
Czas edycji: 2014-01-29 o 12:08
Stary 2014-01-29, 12:07   #624
beri899
Rozeznanie

ja już na fejsika nie dodaję dołujących songów jakby czasem mnie znalazł.
Zamierzam tam dodać zdjęcia z imprezy Wizaż Shore dam sobie zdjęcie z takim ciachem, że to mi wystarczy haha ! Widzę wtedy jego minę jak dowie się od znajomych, że byłam na imprezce
Stary 2014-01-29, 12:09   #625
pielegniareczka
Raczkowanie

Cytat:
ja już na fejsika nie dodaję dołujących songów jakby czasem mnie znalazł.
Zamierzam tam dodać zdjęcia z imprezy Wizaż Shore dam sobie zdjęcie z takim ciachem, że to mi wystarczy haha ! Widzę wtedy jego minę jak dowie się od znajomych, że byłam na imprezce
ja juz sie przygotowuje na tą imprezę będzie się działo!
Stary 2014-01-29, 12:10   #626
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady2 Pokaż wiadomość
Jedyne co mi pozostało to wierzyć w to,że kiedyś zatęskni i że nie da się zbudować szczęścia na czyimś nieszczęściu...
Niestety da się zbudować szczęście na czymś nieszczęściu. Wystarczy być z kimś z przyzwyczajenia, a zakochać się w kimś innym.
Cytat:
Normalnie... Na razie będziesz żyła z dnia na dzień, a z czasem zaczniesz żyć marzeniami
Cytat:
Napisane przez Aileeen Pokaż wiadomość
Co sądzicie?
Nie zajmuję konkretnego stanowiska. Nie wiem, czy jest Twoim kolegą, czy masz czas na takie spotkania, jaka byłaby Twoja reakcja, gdyby przyniósł Ci zaproszenie na swój ślub itp.
Stary 2014-01-29, 12:19   #627
durnababa
Raczkowanie

Strasznie się czuję dzisiaj jakoś samotnie...
Stary 2014-01-29, 12:38   #628
mandragona
Marudziara

Ja dziś śmieję się sama do siebie ... czuję jakby schodził ze mnie balast ...

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:40   #629
YouStynka88
Raczkowanie

Vaineth -Zapytałaś mnie - "co odpisałam byłemu? "
W sumie nic mądrego, napisałam z dystansem, na jaki tylko było mnie stać.
Wiem, że to nic nie zmieni. Nie chcę się na tym głębiej zastanawiać, bo skończy się to tak, że narobię sobie nadziei, a on skrzywdzić może mnie znów.
I choć niestety "czuję coś jeszcze" :/ to muszę uważać.
YouStynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:52   #630
rockandrollqueen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Nie no wymagać wymagalam niestety słownie. Tzn. wszystkie kłótnie "nie po pijaku" które nie były tymi akcjami totalnej rozpierduchy, którą robił tylko powiedzmy "normalnymi kłótniami" były o: picie, trawe (narkotyki dla mnie rzucił), to że jak tylko kolega zadzwonił namawiając na piwo to choćby się waliło i paliło musiał na nie iść itp. Oczywiście ciągle słyszałam jak to go ograniczam bo przecież "już tak dużo dla mnie zrobił niećpając". A więc milczeć nie milczałam. Pewnie jakbym milczała to dalej byśmy byli razem.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Jedno i drugie mnie boli. I może nie to że "zostawiła mnie osoba niewarta mnie" bo nigdy go w tych kategoriach nie oceniałam (no może teraz po rozstaniu, ale w trakcie związku raczej i sobie i jemu wmawiałam jaki jest wartościowy by go podbudować). Raczej najbardziej boli mnie że tyle mu wybaczyłam na serio straszych rzeczy które mi robił... Że 15 razy już chyba powinnam wystawić mu manatki za drzwi i nagle...to on mnie zostawił (?!)
Możliwe, że brał to tylko jako takie tam Twoje gadanie. Niby mu mówiłaś, że Ci się nie podoba, ale zabrakło konsekwencji w działaniu.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości