|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moderna polecam przynajmniej na rozeznanie poczytać http://osiemgwiazdek.pl/category/rwf , facet prowadzi tez na facebooku https://www.facebook.com/pages/osiem...ref=ts&fref=ts jak poczytałam go trochę to się mój cały światopogląd zawalił w sprawie fotelików muszę poszukać czy dla młodej tez są foteliki montowane tyłem do kierunku jazdy ![]() jak mi się dziś nic nie chce...........
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
anika_s ale masz mądrego męża jak dla mnie to bardzo trudny kierunek i podziwiałam osoby które szły studiować na tym kierunku, mój brat sam odpadł po 2 latach.
bmma ale to że teściowie/dziadkowie dają takie prezenty to nie upoważania ich do tego by w przyszłości decydować o tym co dalej z tym zrobić skor już wam niepotrzebne. To tak jakbym dostała np. książkę i teściowa by stwierdziła że jak ją przeczytłama to mi nie potrzebna i mogę ją oddać komuś tam bo jeszcze nie czytła a po co ma kupować. I nie jesteś sknera każdy myśli o sobie a jak ktoś nakazuje to się robi na złość ![]() A na mnie jak ktoś wymusza, próbuje wymusić to oj nie ma tak żeby było po kogoś myśli, z resztą ze mną nie jest tak prosto mama mówi że się wymądrzam, tż idzie mi na ustępstwa bylebym tylko hałasu w domu nie robił (tym sposobem w niedziele wywalczyłam nową lodówke tyle trzba kuchnię troszkę przerobić i garderobę którą dopiero przed porodem meblowałam ale to nic, już mała oczywiście lodówka nie będzie mie wyprowadzać z równowagi bo białej gorączki przy niej dostaję) ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Odnośnie ENDO chyba kiedyś te ciuszki były lepszej jakości , mam parę bodziaków w spadku i są całkiem a śpiochy niedawno kupione to masakroza. Coś mnie zaczęło łupać w plecach chyba zawiało mnie ledwo się ruszam tak się kończy wychodzenie w topie na mrozy |
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko tutaj moi rodzice dali, a mamusia tż rozporządza. W sumie to teściowa dała tyle, co brud za paznokciami (bodziaki z ciucholandu
Maciek 12-08-1997Edytowane przez bmma Czas edycji: 2014-01-29 o 11:30 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(a tak na poważnie to jest skromny i ambitny )a kierunek dla mnie też kosmos ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- normalnie w szoku jestem! Oliwia usnęła 9.20 i nadal śpi aż poszłam sprawdzić czy oddycha zazwyczaj przed południem śpi godzinę
15-07-2006 od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2014-01-29 o 11:42 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Siedzę na starym wątku i odświeżam, wylogowuję się i loguję, bo nie mogę cytować. Trochę minęło, zanim zorientowałam się, że wątek skończony Taka koszulka SŁODKA IDIOTKA powinna być dla mnie ![]() Cytat:
![]() Moderna, ja bym się bardzo wkurzyła, gdyby mój mąż coś takiego zrobił. Dlaczego miałby dysponować moim czasem? Podziwiam, że podchodzisz do tego z uśmiechem.
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bawi mnie jego nerwowość.Nie ma co się denerwować
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no w kazdym razie zanim wrocil do domu to dym uszedl ![]() Grozenie rozwodem nic nie dalo ![]() Cytat:
![]() Zapiekanka wyszla wysmienita - polecam ![]() Marcelek zbil talerz, zrzucil na podloge cos mam kiepski refleks dzisiaj.
|
|
#40 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowej części
![]() Odpisuję jeszcze ze starej: Corka, karmię trochę ze słoiczków a trochę blw. Lubi i jedno i drugie, z tym że jak je sam to zbytnio się nie najada, bo wiecej zabawy jednak jest za chodzenie dla W. Pani, to że J. ma plan to wiem, tylko kiedy go zrealizuje? Tak matkę wystawiać na próbę, ech... ![]() Trolla, ja nabyłam młodemu attipaski i nie muszę juz poprawiać skarpet, ale wczesniej to nonstop (moze za małe skarpety mu zakładałam )BYou, za Zosiowe buziaki. Kurtałka fajna Demeter, u nas J tez się złości jak czegoś nie dostanie, śmieję się wtedy z niego bo minę ma komiczną ![]() Maria, cieszę się z dobrych wieści ![]() Kwiatuszku, nie czytałam tej Camilli, bo słyszałam ze słaba Jeżycjady nie kojarzę ale mnie wychował starszy brat na Panu Samochodziku i Niziurskim, więc może dlatego ![]() Bmma, teściowa hojna ![]() Moderna, dla męża Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kasia, co do pierwszej strony to ja jestem za przywróceniem na listę: Leonikowa, Chanel (odzywały się niedawno), Villga, Sorce, trooskava (bo tu co prawda się nie udzielają, ale są z nami na fb), a z listy do zaginionych bym przerzuciła: nati_85, bo wcięło ją, Anies_06, mariolci i karolka280888 (nie odzywają się od porodu). Chyba że dziewczyny mająinne propozycje. Chwalę się: moje dziecko nauczyło sie schodzić z naszego łożka (uczyłam metodą Malpki 'najpierw nózki potem głowa' działa ). I dziś przespał całą noc bez pobudki Dziewczyny dajecie maluchom coś do picia w nocy (nie mleko)? W czym podajecie (kubek, butelka?) |
|||
|
|
|
#41 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() kp więc nie doradzę, butli nie daję
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
to też moja młodość
![]() nawet ostatnio czytałam coś a'la Nienacki. ale bardzo "a'la". słabe choć świetnie napisane i mocno wciągające (wiem, że brzmi dość sprzecznie - da się ). śmieszyło mnie, złościło, ale doczytać musiałam - Bezcenny Miłoszewskeigo. Cytat:
![]() ![]() klask i:.o ile piewsze przeżyję (
|
|
|
#43 |
|
MBZ♥
|
Moderna to na pewno wypróbuję
a talerz na szczęście dobrze, że Jemu się nic nie stało![]() Alliw za schodzenie i nockę ja powtarzam:tyłem moja panno![]() Nienackiego lubię, ale adaptacji filmowej z ufokiem w Pradze nie zdzierżę ![]() Oliwka, a co Ty pół chaty rujnujesz dla lodówki ![]() ![]() Anika, Oliwka wstała?
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-01-29 o 12:50 |
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
no ja własnie też kp i nie wiem jak podejść do tematu
![]() hihi, pocieszam się że to pewnie nie na stałe ![]() opis książki zachęcający ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
alliw
te attipaski jak wpływają na stópkę?, ja jestem zwolenniczką pomykania dzieciaków najlepiej bosą stópką lub w skarpetkach, sama tez nie znoszę pantofli z twardą podeszwą. swoją drogą strasznie urocze ![]() chociaż ostatnio rozmawiałam z matką której dziecko ma koślawe nózki i pomyka w butach ortopedycznych wiec jest "specjalistką" bo się nachodziła i nasłuchała od specjalistów. wiec z tego co mówila na twardych powierzchniach czyli np parkiet nie do konca goła stopa jest ok, na wykładzinie czymś miększym generalnie tak ale nie na twardych.
|
#47 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj u mnie tak łatwo by nie przeszło, wręcz przeciwnie, pewnie by się kumulowało, by powitać TŻ od progu ![]() Cytat:
A do drugiego: za schodzenie, a przespanie nocy, cóż, tu będę się solidaryzować z Panią
|
|
#48 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
są bardzo miękkie, że nie krępują ruchów stopy i bardzo leciutkie. W zasadzie to skarpeta na grubszej podeszwie ![]() dzięki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te butki attipas bardzo fajne. Tylko cena trochę wysoka jak za skarperke z gumą. .. no ale sam pomysł ciekawy. Edytowane przez Villga Czas edycji: 2014-01-29 o 15:22 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam fotoksiążkę.............. .....................
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Przywitam się w nowym wątku i ja, chociaż jestem w czarnej d.... z poprzednim wątkiem
![]()
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinni na nowo nakręcić ![]() Alliw, właśnie sobie myslę, że Pan Samochodzik to Towje tereny ![]() Roszpunka kumata, ale może napisz jak ją uczyłaś? czy od razu 360 załapała? Cytat:
![]() :pro si:
|
|
|
#53 |
|
MBZ♥
|
Pani jakoś samo poszło
z kubka z rurką jest ubaw bo najpierw pluła/wdmuchiwała do środka, potem zaciągała do połowy-jak dam pełny to się napije ale zdecydowanie preferuje lovi.
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Mamy dzieci raczkujach w attipaskach : czy one nie przeszkadzają ? Nie zahaczają? Od dawna chce je kupić ale nie mogę się zdecydować. :-\
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już kiedyś chciałam kupić attipaski ale w sumie nie wiem jaki rozmiar wziąść
i nie wiem które Pani jaki rozmiarek brałaś dla Torresa ?BYou no tak wychodzi bo w miejsce małej nie wejdzie więc trzeba dziurę do szafy zrobić w ściane co by się zmieściła a na miejscu małej nie wiem dodatkowe szafki? póki co myślę---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- A Nestelle naprawdę gdzieś wsiąkła ? |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam wygooglać co to attipaski. Skąd wy o takich rzeczach wiecie, że istnieją w ogóle? Cena zabójcza za kawałek plastiku i skarpety....
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#58 |
|
Kniaginia
|
Witam
![]() My stoimy w korku w drodze do fizjo :/ Jak to jest z mm w nocy? Róża je 240ml. Zastanawiam się nad przyzwyczajaniem jej do wody. Robi się jakieś przejście z mleka na wodę? |
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#60 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) bobofruta. ale nie chce... Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

12-08-1997

aż poszłam sprawdzić czy oddycha

ale mnie wychował starszy brat na Panu Samochodziku i Niziurskim, więc może dlatego 

klask i:.

z kubka z rurką jest ubaw bo najpierw pluła/wdmuchiwała do środka, potem zaciągała do połowy-jak dam pełny to się napije ale zdecydowanie preferuje lovi.