|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5881 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!
Jaki los jest przewrotny... Teraz kiedy postanowiłam się całkowicie wycofać z życia Piotra, po tym, kiedy wszyscy już wiedzą co mu pisałam... akurat musialam pojsc dzisiaj na koncert o tej konkretnej cholernej godzinie, o której on jechał ulicą, a ja szłam z kolegą chodnikiem... pewnie mnie nei widział... wiec poszliśmy dalej... mialam andzieje ze juz go nie spotkam... nie musiałam anwet patrzec na rejestrację, poznałam ten samochód... Szliśmy dalej, kiedy byliśmy już jakies 10 metrów od nich, zauwazyłam ich, grupkę, stali... poznałam najpierw jego siostrę, obok niej stała jakaś dziewczynka w wieku 18 lat - na taką wyglądała... paliła papierosa... ale jego nie widziałam, po chwili dopiero ułamkiem sekundy widziałam jak sie obrócił, spojrzał w moim kierunku i tak jakby chciał osłonić swoją dziewczynę, zebym jej nei zobaczyła... ja dumnie, z usmiechem na twarzy, rozmawiając z kolegą poszłam dalej, specjalnie zblizając się do nich, tak jakby brakowało miejsca do przejscia... Wiem ze mnie widział, a ja mam teraz satysfakcję... mam przewagę nad nią, nie palę, a Piotr nigdy nie lubiał jak kobieta pali... mam teraz nad nią przewagę, wiem, ze to nic, bo n i tak woli ją, ale jakos tak nagle urosłam w swoich oczach... on nigdy nie lubiał dymu tytoniowego, zawsze go to drażniło... Ufff dlaczego los taki jest, dlaczego kiedy chce go zapomniec on sie pojawia... grrr
|
|
|
|
#5882 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Izuś,widzisz sama,że jest jakaś dziewczyna...Jednak oceniając go niezbyt dobrze w innym watku miałyśmy racje A dodatkowo wie,że Ty te opisy czytasz Wkurza mnie ten Twój były.Tylko trzymaj się i nie odzywaj dalej! Poziomko,czasem własnie to może pomóc Paradoksalnie ale tak jest
|
|
|
|
|
#5883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No łał, wszyscy mi tak miło życzą... Wróciłam z grilla. Jakby to powiedzieć, wszyscy już wiedza o R. Ja nie wiem jak to sie stało. To miała być moja słodka tajemnica. Jeśli to samo towarzystwo przyjdzie na karaoke (a przyjdzie Generalnie trzymają kciuki A to dziwne.
|
|
#5884 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Milczę. Może to mi uświadomi, że tak naprawdę się pomyliłam wobec Niego... Że ta Jego zmiana uświadomi mi, że nie warto płakać...A jutro mamy zaliczenie. Z racji niedzieli nie jeżdżą prawie żadne logiczne pociągi. Pewnie pojedzie autem... Nawet nie zadzwonił zapytać, czy mam jak dojechać... (Wie, że nie mam prawka.) Tak ma wyglądać ''przyjaźń'' czy ''kumplowanie się'' To ja dziękuję bardzo. Ale na szczęście nie muszę się poniżać, jadę autem z ciocią A potem akurat pasuje pociąg lub zadzwonie po Mamę. Ale ''liczyłam'', że chociaż taka sytuacja ''zmusi'' Go do kontaktu ze mną. Grubo się pomyliłam Będę niezależna i już. Z czasem musi być już tylko lepiej... A może przeczytał na blogu, że nie chcę Go znać takiego, bo Go nie poznaję... Jeden pies... Facet to świnia
|
|
|
|
|
#5885 |
|
BAN stały
|
Na blogu?Piszesz coś tam na jego temat
?
|
|
|
|
#5886 |
|
BAN stały
|
No z 31 czerwca napisałam ostatnią notakę. Taka sentymentalno - miłosna wyszła, ale cóż...
Więcej nie zamierzam nic napisać. No i zakończyłam tym, że nie chcę go takiego znać, bo to nie jest On i tyle
|
|
|
|
#5887 |
|
Zakorzenienie
|
Madziutku, widzę, że nasz ładny, miły i seksowny kolega wrócił
|
#5888 |
|
BAN stały
|
Noooooo
A poznałaś że inna fotka ?
|
|
|
|
#5889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy tak jest ,mowie jak moze byc ![]() Czyli nie odzywasz sie dopiero od 31 ,bo w blogu tez przekazywałas mu informacje |
|
|
|
|
#5890 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, poznałam. Za kogo Ty mnie masz, Madź, aż tyle nie wypiłam
![]() Iza, weź ty go juz tak na amen kopnij, co?
|
#5891 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Madziu, tylko ty zauwazylas co napisałam
|
|
|
|
#5892 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gorzej niż SMSy ![]() Ale też fajowe to zdjęcie .A ja się przyzwyczaiłam do ponurego pana a tu powrót Pszczółki! |
|
|
|
|
#5893 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zauwazylam ale prawda ci sie nie bardzo podoba.
Aco innego moze pomagac w terapii jak nie kubeł zimnej prawdziwej wody.Ilez mozna sie pocieszac??2lata?3???szko da zycia i to jeszcze na takich knypków |
|
|
|
#5894 |
|
BAN stały
|
Poziomuś
Nie smutaj się.Widzisz-zobaczyłaś nie tylko jego ,ale i jego dziewczyne i przeżyłaś.Więc jest dobrze
|
|
|
|
#5895 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrej nocki wszystkim wam dziewuszkom zycze
|
#5896 |
|
Zadomowienie
|
Izulko często faceci tak tylko mówią o przyjaźni po zakończeniu związku, żeby im było łatwiej z własnym sumieniem wytrzymać
![]() Co do opisów to jeszcze całkiem niedawno zdarzało mi się smutać z tego powodu Poślij swojego eksa w dupe do psa na słodkie maliny - by Zuzia ![]() Poziomko taki wstrząs czasem jest potrzebny Dobrze, że się tą sytuacją dowartościowałaś ![]() Napisałam do eksa życzenia. Odpisał 'dziekuje ' ten buziak to chyba nie był potrzebny ale już lepiej tak niż 'odczep się ty wariatko' ![]() Misja wykonana
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
#5897 |
|
Zakorzenienie
|
Wrózia, no i ekstra
Cytat z mojej ukochanej Zuo mnie rozwalił - zapamiętałaś go! ![]() Miłego dnia wszystkim zdołowanym i przeglądającym na oczy dziewuszkom.
|
#5898 |
|
Raczkowanie
|
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń hehe no takie teksty to potrafia podbudowac.
u mnie naszczescie systko oki jest narazie nie mysle o tych 3 miesiacach jego w Angli ;/ nie boje sie ze tam kogos pozna, bo ma ustalony grafik ze przez cale 3 miesiace bedzie codziennie po 13 godz pracowac, czasu nie bedzie mial duzo, takze tyle dobrze, a nie mysle o tym ze to az 3 miesiace bo juz mysle ze jesio "troche" i sie zobaczymy, ja w sumie przez wakacje tez bede pracowac musze uzbierac duzo kasy bo na prawko w tym roku bym chciala zrobi i potem miec kase zeby na dluzej do niego przyjechac. Takze mam nadzieje ze systko bedzie ok hihi
|
|
#5899 |
|
Zadomowienie
|
Wróziu Pewnie tak... i o dziwo tym razem serce nie zabiło mi szybciej... ciekawe jak on zareagował, co pomyslał, kiedy tak przechodziłam obok :? ale to nie ważne... wazne, ze ja czuje sie lepiej... ale wczoraj znowu zasnełam z jego osobą przed oczami, i gdy otworzyłam oczy znów stanął przede mną... grrr
Kamila mozna by powiedziec, ze to tylko 3 miesiące... pewnie beda sie dluzyć, ale jesli naprawde sie kochacie, przetrwacie... I nawet te 3 miesiace nie staną na przeszkodzie... |
|
|
|
#5900 |
|
BAN stały
|
Tak
Już mam taki opis ''W dupe psa na słodkie maliny '' BOSKI Ogólnie dziś chyba moment przełomowy! Uświadomiłam sobie, że chyba się ''pomyliłam'' odnośnie tego mojego ex TŻ... Opisałam wszystko na tamtym wątku (jak oczarować...) - kapcie Wam pospadają, jak to przeczytacie ![]() I najlepsze - nie mam doła Jakiś olewacz mi się załączył Pewnie jeszcze kiedyś popłacze nad losem, nad straconą miłością... Ale na razie to ON robi wszystko bym Go znielubiła... Mówisz i masz Edit: A On ma odkąd się ujawniłam ten opis o lustrze :P Buhahahaha! Żaaallll
|
|
|
|
#5901 |
|
Raczkowanie
|
poziomka21 tez tak sadze, ze jezeli z jego strony takze jest tak jak z mojej to przetrwamy, okaze sie to po tych 3 miesiacach, narazie o nich nie mysle az tak bo mam nauke ;/ jeszcze w tym tyg zdawanie i wakacje ...
Izaluka hehehe dobry ten opis :P to dobrze ze juz sie nie przejmujesz, u mnie zapominanie o moim ex trwalo pare miesiecy ;/ ale gdy poajwil sie moja polowka to zapomnialam juz calkowicie
|
|
#5902 |
|
BAN stały
|
Kami u mnie też to pewnie jeszcze długo potrwa, ale jakoś dziś takiego zwisa załapałam. Wolę sobie wmówić, że jest zwykłym frajerem i jakoś łatwiej mi z tym się będzie może tak podzodzić
|
|
|
|
#5903 |
|
Raczkowanie
|
Izaluka nio ale dasz rade
potrzeba troche wiary i nadzieji i bedzie dobrze
|
|
#5904 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś "w dupę Do psa na słodkie maliny"
![]() ja tu patrze że moje powiedzonka robią furorę
|
#5905 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hahaha ![]() Co za pajac z tego Piotra
|
|
|
|
|
#5906 |
|
Zakorzenienie
|
no naprawde malutka różnica
![]() oo proszę no i dobrze najlepiej się już nie widywać a kumpel niech nie będzie taki mądry ![]() i niech się nie wtrąca o!
|
#5907 |
|
Zakorzenienie
|
Ziutka
Koleżanka sprzedała mi z rabacikiem cudne kolczyki, którymi mam czarować i bić po oczach... wiadomo_kogo Fajnie mieć takie wsparcie
|
#5908 |
|
Zakorzenienie
|
Agusiunieczko zrób zdjęcia i poka poka
sie pochwaliłabyś
|
#5909 |
|
Zadomowienie
|
No cóż.. Rzucił mnie.. W piątek i to przez smsy.. ;(
|
|
|
|
#5910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heh... A co ma powiedzieć moja koleżanka z którą zerwał facet przez GG, po tym jak sie okazalo że będzie mamą? Twierdzi że dziewczyna kupila zdjecia usg, tak samo jak test z dwoma kreseczkami...
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

''
Do kogo to
Wkurza mnie ten Twój były.

Będę niezależna i już. Z czasem musi być już tylko lepiej... A może przeczytał na blogu, że nie chcę Go znać takiego, bo Go nie poznaję... Jeden pies... Facet to świnia
Więcej nie zamierzam nic napisać. No i zakończyłam tym, że nie chcę go takiego znać, bo to nie jest On i tyle 

?

Nie smutaj się.Widzisz-zobaczyłaś nie tylko jego ,ale i jego dziewczyne i przeżyłaś.Więc jest dobrze
Jakiś olewacz mi się załączył