Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-29, 14:12   #1321
patisia123
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
I włosy ułoży
"hehe podoba się ? No to się cieszę ... bartek mniej bo dojdzie mu obowiązek "modelowania grzywki na szczotkę" co rano" <- jej komentarz pod zdjęciem z grzywką na fejsie
a tu się jeszcze dziecko marzy
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:13   #1322
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dziecko się marzy bo to nie ona będzie zmieniać pieluchy ...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:13   #1323
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
ktoś tu pisał, że studiuje na Wydziale Filologicznym na Uniwersytecie Gdańskim (chyba, że mi się coś pomyliło )
macie może jakieś zajęcia z profesorem Chwinem? bo się uczę o nim i tak sobie pomyślałam: aaaa, zapytam
to ja
Nie mam z nim zajęć, bo on wykłada na wydziale filologii polskiej, a ja jestem na rosyjskiej, ale kojarzę go, bo w związku z tym, że dostał teraz nagrodę Heweliusza i jest o nim dosyć głośno u nas

BTW - cena w zależności od długości banana bufecie <3: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...13996820_n.jpg
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:15   #1324
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
ma ktoś na sprzedaż odżywkę firmy ałzi? poszukuję, bo w polsce chyba takiej nie ma

Co do samej Bogusi - kiedyś uważałam, że naprawdę zasługuje na podziw - nie boi sie pokazać i otwarcie mówi o swojej niepełnosprawności - teraz uważam, że trochę to wykrozystuje, ciągle to podkreśla i wydaje mi się, że nawet jak ktoś zwróci jej uwagę, to zwali to na karb tego. Samo wpychanie Bartka do jej filmików, mnie zadziwia, dodatkowo on dla mnie to taki chłopek podlotek trochę (gorszych słów nie będę używać)
hahahahha

/
ej co to znaczy 'chłopek podlotek' ? bo serio nie wiem ! zaintrygowałaś mnie, jakoś słowo 'podlotek' już poprzez samą jego formę nie pasuje mi do Bartka

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
"Agnieszka JA TEŻ JESTEM NIEPEŁNOSPRAWNA.

Anioł Na Resorach Nie to jest najważniejsze czy jesteśmy sprawni czy nie.

Agnieszka ALE JA NIE CHODZĘ I NIE SIEDZĘ. SIEDZĘ TYLKO W OPARCIU. POTRZEBUJĘ OPIEKI. NIGDY NIE BĘDĘ SAMODZIELNA. CHORUJĘ NA PORAŻENIE MÓZGOWE, ALE W NIEWIELKIM STOPNIU.

Anioł Na Resorach chyba za bardzo się użalasz nad sobą, co? głowa do góry "

Ciekawe, czy Bogusia by się nie "użalała nad sobą", gdyby nie miała przy sobie Bartka? Bo wydaje mi się, że jest w identycznej sytuacji jak dziewczyna, która do niej napisała.

SŁUCHAM?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:16   #1325
Hadassah
Zadomowienie

Też nie oglądam Bogusi, ale ja to w ogóle, oglądam tylko dziewczyny, które uważam za podobne do siebie lub widzę w nich jakiśtam wzór do naśladowania (urodowo, w końcu jesteśmy w dość próżnej części internetu ). Tak właściwie to subuję głównie (moim zdaniem) śliczne dziewczyny, bo na takie najlepiej mi się patrzy, brutalna prawda .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:16   #1326
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Jak mozna komuś tak napisać??? Zawsze wydawała mi sie wredna i zarozumiała. Sama potrzebuje pomocy i na jej wielkie szczęscie znalazła Bratka, ktory umyje, ugotuje, posprząta i filmik nagra. Poza tym może wyjśc, bo siedzi samodzielnie na wózku. Też wiele zalezy od tego gdzie się mieszka. Wydaje mi się, że w dużych miastach ludziom niepełnosprawnym jest łatwiej w miarę normalnie funkcjonować.

Pewnie
ciekawe co by powiedziała, gdyby nie miała wyjścia i została w Podkowie Leśnej oj, w główce się przestawia coś, żeby nie użyć wulgaryzmu
Stary 2014-01-29, 14:17   #1327
Trivedi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość

Może wyjdę teraz na nietolerancyjną osobę, ale: nie uważam, że osoby niepełnosprawne nie powinny mieć dzieci. Jeśli jednak dana osoba nie da rady zająć się sobą i potrzebuje pomocy, nie powinna zwalać jeszcze dziecka na osobę pomagającą.
Nie piję tu konkretnie do Bogusi, ale miałam w dalszej rodzinie przypadek, gdzie osoba niepełnosprawna zdecydowała się na dziecko. Mąż pomagał, ale mężowi się zmarło i dziecko siedzi w ośrodku opiekuńczym, bo mama nie da rady się nim opiekować,sama potrzebując pomocy.
Stary 2014-01-29, 14:22   #1328
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
I włosy ułoży
"hehe podoba się ? No to się cieszę ... bartek mniej bo dojdzie mu obowiązek "modelowania grzywki na szczotkę" co rano" <- jej komentarz pod zdjęciem z grzywką na fejsie

aaaa nie no, luz
Bartek powinien mieć swój pomnik

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
to ja
Nie mam z nim zajęć, bo on wykłada na wydziale filologii polskiej, a ja jestem na rosyjskiej, ale kojarzę go, bo w związku z tym, że dostał teraz nagrodę Heweliusza i jest o nim dosyć głośno u nas

BTW - cena w zależności od długości banana bufecie <3: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...13996820_n.jpg

aaaa, no spoko, myślałam że błysnę na egzaminie jakąś ploteczką o Stefanie

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dziecko się marzy bo to nie ona będzie zmieniać pieluchy ...

no...
ten temat mimo mojej, jak już zauważyłyście, ogromnej tolerancji, wzbudza we mnie niestety negatywne emocje
Stary 2014-01-29, 14:23   #1329
Oliskova
Raczkowanie

Cytat:
W Polsce to możesz być nawet właścicielem prywatnego szpitala . Kasa i kasa to się liczy.

Rzęsy/przedłużanie paznokci/makijaż w Polsce jest dużo dziewczyn co pracuje w salonach bez jakiegoś certyfikatu bo tutaj wg mnie liczy się umiejętność a nie czy ktoś ma papier.
Tak, tylko w przypadku kosmetyki, to możesz sobie miec salon i robić w nim zdecydowana wiekszosc zabiegów i nikomu nic do tego, w szpitalu niekoniecznie. :p

Co do makijażu się zgodzę, ale jeśli chodzi o rzęsy i paznokcie, to ja nie zdecydowałabym się iść do kogoś bez szkolenia. Wiem po sobie, przed szkoleniem robiłam rzęsy w miarę dobrze, przynajmniej się starałam, ale po szkoleniu raz ze jest o niebo lepiej, a dwa ze idąc do kogoś z certyfikatem masz jednak jakaś tam gwarancje ze to co robi traktuje poważnie a nie jako zabawe i w razie jakiegoś problemu otrzymasz odpowiednia pomoc czy poradę. Chociaż kurs kursowi nie równy i nawet dziewczyny z certyfikatem robią fuszerke.

Najnowszy post:

Moje makijaże ---> Oliskova Make up
Oliskova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:23   #1330
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Serio tak napisała?
Tak. U niej na fejsie można zobaczyć, ale w sumie skopiowałam całość.

Cytat:
Znowu będzie można zrobić objazd po wszystkich tvnowskich programach, Rozmowy w toku, Uwaga, jakiś DDtvn ze dwa razy...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:24   #1331
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Trivedi Pokaż wiadomość
Może wyjdę teraz na nietolerancyjną osobę, ale: nie uważam, że osoby niepełnosprawne nie powinny mieć dzieci. Jeśli jednak dana osoba nie da rady zająć się sobą i potrzebuje pomocy, nie powinna zwalać jeszcze dziecka na osobę pomagającą.
Nie piję tu konkretnie do Bogusi, ale miałam w dalszej rodzinie przypadek, gdzie osoba niepełnosprawna zdecydowała się na dziecko. Mąż pomagał, ale mężowi się zmarło i dziecko siedzi w ośrodku opiekuńczym, bo mama nie da rady się nim opiekować,sama potrzebując pomocy.
Zależy w jakim stopniu jest to niepełnosprawność. W przypadku Bogusi ja sobie szczerze mówiąc nie wyobrażam, że ona mogłaby mieć dziecko. Bartka nie będzie, a ona co zrobi? A gdy zostanie sama? Samotna zdrowa mama to jedno, a samotna niepełnosprawna to drugie. Dziecko od małego jest skazane (niestety specjalnie użyłam słowa skazane) za robienie za sprzątaczkę, praczkę, kucharkę, lekarza. Gdzie szkoła, gdzie nauka, zabawa? Przecież nie zawsze będzie tak, że ktoś z dzieckiem zostanie. Ciężko mi to sobie wyobrazić bo nie spotkałam się osobiście z kimś niepełnosprawnym, który ma dziecko.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:28   #1332
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Zależy w jakim stopniu jest to niepełnosprawność. W przypadku Bogusi ja sobie szczerze mówiąc nie wyobrażam, że ona mogłaby mieć dziecko. Bartka nie będzie, a ona co zrobi? A gdy zostanie sama? Samotna zdrowa mama to jedno, a samotna niepełnosprawna to drugie. Dziecko od małego jest skazane (niestety specjalnie użyłam słowa skazane) za robienie za sprzątaczkę, praczkę, kucharkę, lekarza. Gdzie szkoła, gdzie nauka, zabawa? Przecież nie zawsze będzie tak, że ktoś z dzieckiem zostanie. Ciężko mi to sobie wyobrazić bo nie spotkałam się osobiście z kimś niepełnosprawnym, który ma dziecko.
Jest 50% szans, że dziecko odziedziczy chorobę Bogusi.
Stary 2014-01-29, 14:31   #1333
Potyczka
Raczkowanie

We mnie też Bogusia budzi negatywne emocje. Wydaje się cyniczną manipulatorką przypisującą sobie zasługi innych. To świetnie, że radzi sobie z niepełnosprawnością, ale szczycenie się tym, że jest lepsza od innych niepełnosprawnych, bo ma kogoś kto pełni funkcję pielęgniarki - niewolnika jest groteskowe.
Strasznie roszczeniowa osoba z mrzonkami o podzieleniu się swoim kalectwem z innymi (dzieci).
Nie podoba mi się to
Potyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:33   #1334
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Jest 50% szans, że dziecko odziedziczy chorobę Bogusi.
O tym nie miałam pojęcia Szczerze mówiąc nigdy nie zagłębiałam się w to na czym dokładnie polega jej choroba i czym jest spowodowana.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:36   #1335
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
I włosy ułoży
dżizas co za zołza... nie qmam czym się ludzie w niej zachwycają?

Cytat:

BTW - cena w zależności od długości banana bufecie <3: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...13996820_n.jpg[/COLOR]
nie mogę
Stary 2014-01-29, 14:41   #1336
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
hahahahha

/
ej co to znaczy 'chłopek podlotek' ? bo serio nie wiem ! zaintrygowałaś mnie, jakoś słowo 'podlotek' już poprzez samą jego formę nie pasuje mi do Bartka [COLOR="Silver"]
Nie chcę używać nieodpowiednich słów bo to są tylko i wyłącznie moje domysły. Wygląda mi na takeigo typowego 'dresa z pragi warszawskiej'. Natrafiłam na jego fejsa i sposób pisania, wypowiedzi - wygląda mi na gbura. Extra, ze pomaga niepełnosprawnym, zgłosił się do oddania szpiku, ale są rzeczy które powodują zapalenie się u mnie lampki ostrzegawczej. Przykładowy wpis:

14 grudnia 2012
Powiedzcie mi co za jakiś tępy debil wydaje pozwolenia na świętowanie jakiejś poje...... rocznicy w środku tygodnia w godzinach największego ruchu na drogach. Ludzie przecież to jakaś nędzna farsa, przestańmy żyć przeszłością co nam da świętowanie tych durnych dat. gówno mnie generalnie obchodzi co było 20 czy 30 lat temu szczególnie że mnie wtedy jeszcze nawet w planach nie było. jak nadal bedą rządzic tym krajem same dziadki to nigdy nie staniemy sie szanowanym krajem. ćzas sie obudzić i zacząć spoglądać w przyszłosc.
to tyle . Dobranoc

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Też nie oglądam Bogusi, ale ja to w ogóle, oglądam tylko dziewczyny, które uważam za podobne do siebie lub widzę w nich jakiśtam wzór do naśladowania (urodowo, w końcu jesteśmy w dość próżnej części internetu ). Tak właściwie to subuję głównie (moim zdaniem) śliczne dziewczyny, bo na takie najlepiej mi się patrzy, brutalna prawda .
Mi by nie przeszkadzało w niej nic oprócz jej charakteru oraz szukania jakis dziwnych wymówek - np. filmik o jej nadwadze - mówiła, ze zawsze była szczupła, tylko teraz tak przytyła ( jej waga, jej sprawa, nie rozumiem tłuamczenia się z niej), ale czytałam gdzieś - pewnie tutaj że wcześenij też chucherkiem nie była, a przy łamliwości kosci ciężar ciała ma chyba jednak duże znaczenie. Takie zaginanie rzeczywistości to trochę nie dla mnie.

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:47   #1337
katepew
Rozeznanie

Cytat:
"Agnieszka JA TEŻ JESTEM NIEPEŁNOSPRAWNA.

Anioł Na Resorach Nie to jest najważniejsze czy jesteśmy sprawni czy nie.

Agnieszka ALE JA NIE CHODZĘ I NIE SIEDZĘ. SIEDZĘ TYLKO W OPARCIU. POTRZEBUJĘ OPIEKI. NIGDY NIE BĘDĘ SAMODZIELNA. CHORUJĘ NA PORAŻENIE MÓZGOWE, ALE W NIEWIELKIM STOPNIU.

Anioł Na Resorach chyba za bardzo się użalasz nad sobą, co? głowa do góry "

Ciekawe, czy Bogusia by się nie "użalała nad sobą", gdyby nie miała przy sobie Bartka? Bo wydaje mi się, że jest w identycznej sytuacji jak dziewczyna, która do niej napisała.
Wiecie co, ale te słowa Bogusi mnie w ogóle nie dziwią. Tak to jest jak nie ma się za grosz empatii do drugiego człowieka, a przeważnie to ona użala się nad sobą i po prostu nie widzi drugiego człowieka, te słowa są po prostu chamskie

Zresztą mam do czynienia z osobami niepełnosprawnymi i mało kiedy, naprawdę mało kiedy spotkałam się z taką postawą osoby chorej I szczerze on ma i tak leżej niż inni niepełnosprawni, mieszkając w wawie miała dosyć czasu żeby przyjrzeć się architekturze pod kątem niepełnosprawnych i powiem tylko tyle, jeśli chodzi o inne miejsca w Polsce to Warszawa jest pod kątem przystosowania chyba najprzyjaźniejsza dla osób niepełnosprawnych, oczywiście nie jest to co w innych krajach, ale takie gadanie, że ma ciężko w poruszaniu uważam za mocno przesadzone. Ja to bym tak dla przykładu Bogusie na jakiejś wsi umieściła i może w tedy by dopiero doceniła to co ma.
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Jak mozna komuś tak napisać??? Zawsze wydawała mi sie wredna i zarozumiała. Sama potrzebuje pomocy i na jej wielkie szczęscie znalazła Bratka, ktory umyje, ugotuje, posprząta i filmik nagra. Poza tym może wyjśc, bo siedzi samodzielnie na wózku. Też wiele zalezy od tego gdzie się mieszka. Wydaje mi się, że w dużych miastach ludziom niepełnosprawnym jest łatwiej w miarę normalnie funkcjonować.
Mam podobne zdanie o niej, chociaż kiedyś myślałam o niej inaczej.
Cytat:

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2014-01-29 o 14:56
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:49   #1338
zarejestrowana1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Potyczka Pokaż wiadomość
We mnie też Bogusia budzi negatywne emocje. Wydaje się cyniczną manipulatorką przypisującą sobie zasługi innych. To świetnie, że radzi sobie z niepełnosprawnością, ale szczycenie się tym, że jest lepsza od innych niepełnosprawnych, bo ma kogoś kto pełni funkcję pielęgniarki - niewolnika jest groteskowe.
Strasznie roszczeniowa osoba z mrzonkami o podzieleniu się swoim kalectwem z innymi (dzieci).
Nie podoba mi się to
Cyniczna manipulatorka - myślę że to jest bardzo trafne określenie.
Mało kto mnie tak irytuje w yt świecie jak ona.
Teraz sama się nad sobą użala na fb że ludzie jej w portfel zaglądają:

"Anioł Na Resorach Kaja Wójciechowska dziwne że nikt się nie zastanawia skąd mają kasę inne polskie vlogerki. Pracujemy i mamy prawo z tymi pieniędzmi robić co chcemy. Kanały urodowe takie są, pokazujemy co używamy i kupujemy. Myślę że robienie mi wyrzutów na temat wydawania pieniędzy nie jest w porządku ... Wcale nie zarabiam dużo więcej niż napisałaś ale umiem oszczędzać na rzeczy które chce sobie kupić. Na to wszystko ciężko pracuję - to nie jest fizyczna praca ale przy biurku też człowiek nieźle musi zasuwać. Pokaż mi kiedy ostatnio robiłam Haul zakupowy ? Raz na wielki dzwon dzielę się z Wami takim filmikiem ale widzę że to strasznie kuje ludzi że osoba niepełnosprawna może sobie pozwolić na takie rzeczy. Zazdrość jest nie fajnym uczuciem a ja nie zamierzam kolejny raz udowadniać że nie jestem "wielbłądem" . Pozdrawiam"

Edytowane przez zarejestrowana1983
Czas edycji: 2014-01-29 o 14:57
zarejestrowana1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:55   #1339
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zarejestrowana1983 Pokaż wiadomość
Teraz sama użala się na fb że ludzie jej w portfel zaglądają:

"Anioł Na Resorach Kaja Wójciechowska dziwne że nikt się nie zastanawia skąd mają kasę inne polskie vlogerki. Pracujemy i mamy prawo z tymi pieniędzmi robić co chcemy. Kanały urodowe takie są, pokazujemy co używamy i kupujemy. Myślę że robienie mi wyrzutów na temat wydawania pieniędzy nie jest w porządku ... Wcale nie zarabiam dużo więcej niż napisałaś ale umiem oszczędzać na rzeczy które chce sobie kupić. Na to wszystko ciężko pracuję - to nie jest fizyczna praca ale przy biurku też człowiek nieźle musi zasuwać. Pokaż mi kiedy ostatnio robiłam Haul zakupowy ? Raz na wielki dzwon dzielę się z Wami takim filmikiem ale widzę że to strasznie kuje ludzi że osoba niepełnosprawna może sobie pozwolić na takie rzeczy. Zazdrość jest nie fajnym uczuciem a ja nie zamierzam kolejny raz udowadniać że nie jestem "wielbłądem" . Pozdrawiam"
mi się wydawało, ze ona szuka pracy i nie ma żadnej pracy, bo dosyć często sie na to żaliła

89,9->73,2

spinoholiczka

Stary 2014-01-29, 14:56   #1340
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez Oliskova Pokaż wiadomość
[...]

Co do makijażu się zgodzę, ale jeśli chodzi o rzęsy i paznokcie, to ja nie zdecydowałabym się iść do kogoś bez szkolenia. Wiem po sobie, przed szkoleniem robiłam rzęsy w miarę dobrze, przynajmniej się starałam, ale po szkoleniu raz ze jest o niebo lepiej, a dwa ze idąc do kogoś z certyfikatem masz jednak jakaś tam gwarancje ze to co robi traktuje poważnie a nie jako zabawe i w razie jakiegoś problemu otrzymasz odpowiednia pomoc czy poradę. Chociaż kurs kursowi nie równy i nawet dziewczyny z certyfikatem robią fuszerke.
Szkolenie ktoś może mieć ale papieru na to nie dostał.
Prosty przykład - pracodawca zapłacił za Twoje szkolenie w ramach Twojej pracy. Ty za nie nie płaciłaś ani grosza. Pojawia się przykra sytuacja i 'zwalniasz' się. Pracodawca nie da Ci kwitku, że ukończyłaś dane szkolenie bo idziesz pracować do konkurencji.

U mnie w szkole szkolenie na te rzęsy to babka robiła w 2 godziny - dziewczyny założyły po 5 rzęs - podpis szkoleniewca = 100 zł i dowidzenia.
Stary 2014-01-29, 15:00   #1341
zarejestrowana1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
mi się wydawało, ze ona szuka pracy i nie ma żadnej pracy, bo dosyć często sie na to żaliła
chyba jakieś dorywcze zlecenia wykonuje no i yt oczywiście

ale o to właśnie chodzi i o tym też jej laski tam pisały, że jednego dnia narzeka że nie ma stałej pracy, drugiego kupuje mnóstwo pierdół na co wydaje kilkaset złotych a trzeciego znów się żali że potrzebuje porządnej pracy

wydaje mi się że Boguśkę bardzo wciągnął ten konsumpcyjny świat, chciałaby dużo mieć jak najmniejszym kosztem

Edytowane przez zarejestrowana1983
Czas edycji: 2014-01-29 o 15:03
zarejestrowana1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:01   #1342
Selfish Girl
Life is a drink ...

a filmik o bronzerach już nie jest widoczny
Stary 2014-01-29, 15:02   #1343
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zarejestrowana1983 Pokaż wiadomość
Teraz sama użala się na fb że ludzie jej w portfel zaglądają:

A no niestety, dla mnie chyba najbardziej przykre to jest to że ludzie po kontakcie z taką osobą jak Boguśka, zrażają się do osób niepełnosprawnych , a niestety widziałam i takie przypadki
To takie granie na ludzkich sercach, ale niestety w pewnym momencie to się kiedyś skończy, bo skończy się cierpliwość

A nie tłumaczy czy tam pisze teksty ?
pewnie zaraz ktoś tu wpadnie albo będą lamenty na hajterski wątek

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2014-01-29 o 15:05
Stary 2014-01-29, 15:04   #1344
Pudel123
Wtajemniczenie

U nisi organizacja w toalecie

Cytat:
zaraz będzie żalenie się na fejsie za hejty

89,9->73,2

spinoholiczka

Stary 2014-01-29, 15:05   #1345
zarejestrowana1983
Raczkowanie

Cytat:
z powodów technicznych
Stary 2014-01-29, 15:08   #1346
Selfish Girl
Life is a drink ...

i wyszło, że niestety zaglada na wizaz :P
Stary 2014-01-29, 15:13   #1347
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość

A nie tłumaczy czy tam pisze teksty ?
pewnie zaraz ktoś tu wpadnie albo będą lamenty na hajterski wątek
Na pewno nie tłumaczy. Pisze i chyba redaguje. Ciekawe jak jej idzie, skoro pisząc na fejsie potrafi zrobić trzy błędy w jednym zdaniu. :P
Stary 2014-01-29, 15:15   #1348
TheDocha
Dossisława I

Cytat:

Pozdrawiamy oczywiście
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:16   #1349
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
O, super. Bogusiu, to skoro nas czytasz, przekaż Bartkowi, żeby może poblokował swoje kontrowersyjne wpisy na fejsbuku i niektore Wasze dość prywatne zdjęcia z wakacji. Nierozważne, że zostawiacie wszystko do wglądu dla obcych.
Stary 2014-01-29, 15:19   #1350
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Na pewno nie tłumaczy. Pisze i chyba redaguje. Ciekawe jak jej idzie, skoro pisząc na fejsie potrafi zrobić trzy błędy w jednym zdaniu. :P
No to że mnie to zastanawia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości