![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Stycznowo na nowo :-)
Cytat:
![]() Sprawdź proszę oba moje wątki ![]() ************************* ************************* ************************* ******* Jako, że DKNY Be Delicious Intense jest nieco droższe od Eternity Aqua i jest ich nieco więcej niż CK dorzuciłabyś dla wyrównania: -GR-fioletowa kredka- użyta 2 razy -Sensique- gruba srebrna kredka (użyta ok. 5 razy) ![]() DKNY Sweet Delicious Creamy Meringue jest we wstępnej rezerwacji dla znajomej, więc ja z reszty bym zrezygnowała ![]() ************************* ************************* ************************* * Nie, dzięki, jednak zostańmy przy tej wersji ![]() DKNY Be Delicious Intense 15/30ml za Eternity Aqua jakieś 12/50ml -GR-fioletowa kredka- użyta 2 razy -Sensique- gruba srebrna kredka (użyta ok. 5 razy) Jeśli wszystko gra, to możemy iść na PW ![]() Edytowane przez majkatoja Czas edycji: 2014-01-23 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Znalazłam jedynie szminkę z Inglota 413, aczkolwiek mam pytanie czy te kremy do stóp z jednego ze zdjęć są dostępne, poniewaz nie zostaly opisane ?
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- hmm.. trudno mi tak stwierdzić, łatwiej by było gdybyś mi powiedziała co masz jeszcze zachomikowane ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Z tym, że teraz tak: korektor z paese trafil juz do innej wizazanki, natomiast róż z bourjois zaoferowalam kolejnej wizazance, aczkolwiek to jeszcze nic pewnego - dopiero propozycja, gdy ona da mi znać, powiem Ci czy jest nadal dostepny czy też nie. Gdybyś jednak była zainteresowana cieniem z bourjois to moze się jakoś dogadamy, poki co w oko wpadła mi ta szminka z inglota i na niej najbardziej mi zalezy no i ten tusz z maxa 2000 kalorii (i gdybys mogla to proszę powiedz jaki konkretnie to tusz bo jest go kilka wersji) i gdybys jeszcze znalazła coś u siebie to proszę daj znać, poniewaz problem poki co tkwi w tym ze moj cien wart jest 40 zł, twoja pomadka 20, gdy jednak dorzucisz tusz maxa cena bedzie zbyt wysoka, wiec moze jeszcze podoba ci się coś u mnie oprocz tych rzeczy ktore wymienilas ? lub rozejrzyj się w domu za czyms w granicach 20 zł, aby moe 40zł równało się twoim 40 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
hej
![]() To znowu ja i znowu podoba mi się parę rzeczy od Ciebie ![]() znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej
![]() hm, jaką masz dokładnie tą maskę kallosa? mozna zdjęcie?i jakie zużycie? cienie do brwi mac mnie ciekawią-można zdjęcie? one są oryginalne , bo nie mogę ich wygoglować ![]() jakie kolory wkładów masz zachomikowane i jaki tusz? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz coś za próbka DiG Light blue- z 1,5 ubyły 2 psiknięcia (jest ok.3 / 4 -odlewka 50 ml YR wanilia żelu pod prysznic -odlewka 50 ml YR owoce leśne żelu pod prysznic.
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
szukam teraz najbardziej sweterka z kaszmiru
![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
na pewno zdjecia cieni do brwi
z wkładów odcienie srebra,fioletu,różu tusz mnie interesuje, i chyba tyle, chyba ze masz cos nie kosmetycznego z mojej wish?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.