|
|
#691 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
|
|
|
|
|
#692 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Następny będzie lepszy ![]() W ogóle to my przy kolejnych już nie popełnimy błędów z poprzednich związków.
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze to mam nadzieję...Wierzę w karmę,musi być choć minimum sprawiedliwości...Tyle razy wybaczałam jego agresję,nerwowość,wyzywan ie,każdy mi się dziwił,że tak długo z nim wytrzymałam,bo w szkole jest tragiczny,ale poza nią było ok,dlatego zakochance będą pewnie szczęśliwi i wieczni
|
|
|
|
#695 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam wolę wspominać te złe.
dobrze jest wiedzieć, że już nie jestem z takim burakiem, a za to męczy się z nim teraz inna.
|
|
#696 |
|
Rozeznanie
|
Po każdym związku sobie to mówią, a potem jest tylko...gorzej.
|
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#700 |
|
Rozeznanie
|
moje życie właśnie rozsypało się po raz kolejny, nie mam nic nawet z kim porozmawiać ;(
|
|
|
|
#701 | |
|
Nie depcze krokusów
|
To zależy od sytuacji. Najlepiej nie wspominać w ogóle
Proponuję wypisać miłe i niemiłe cechy oraz sytuacje i kiedyś w razie takiej wewnętrznej potrzeby zajrzeć na tę listę. Nieudany związek to także masa dobrych wspomnień, nie ma sensu o nich zapominać, tylko rozmyślanie o nich po rozstaniu jest zupełnie bezcelowe.Cytat:
|
|
|
#702 |
|
Rozeznanie
|
|
#703 |
|
Rozeznanie
|
Malla ale dałaś czadu na wizaż shore w wątku Kraków
zainteresowałam się tymi warsztatami i jakie filmiki oglądam uhuhuuh
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
Mogę pisać tutaj gdy będzie źle?Moja przyjaciółka już nie wie co mi odpisywać...
|
|
|
|
#707 |
|
Rozeznanie
|
mi też ! dlatego poszłabym na ten kurs nawet z ciekawości!
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- pisz do nas ! bylebyś do niego nie pisała ! I trzymaj się dziewczyno!! |
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
tak wspominalam tak wspominalam ze sie poryczalam
|
|
|
|
#710 |
|
Rozeznanie
|
pisałam już tu kiedyś nie wiem czy ktoś mnie będzie pamiętał a wiec mój związek to nie kończąca się opowieść o końcach a wiec jesteśmy/byliśmy razem pół roku ja 18 on 26 lat ja kończe liceum on ma firmę na początku jak w bajce później zaczęły się kłamstwa i brak czasu olewał mnie na dwa trzy tygodnie po czym to jeszcze ja zapi... do niego bo jak zwykle obracał to w ten sposób że bo moja wina spędzaliśmy razem weekend a później powtórka z rozrywki to takie wprowadzenie. W niedzielę tydzień temu myślałam, że w końcu coś ruszyło fajnie spędzony czas rozmowy itd nagle poniedziałek pisze do niego co robi i na to czy sie spotkamy a on na to że właśnie wraca od kupla z miasta do roboty gdzie u niego był od rana a była godzina 17 a wiec mówie że obiecałeś że inaczej rozplanujesz sobie czas i spotkamy się chociaż na tą godzinę jak ma się coś miedzy nami zmienić na co chcesz to przyjdź posiedzisz z moja matką i pogadasz bo ja mam robotę i wtedy powiedziałam dosyć nic się nie zmieniło nie odzywał się parę dni po czy napisał jakiegoś tam marnego sms ja nie odpisałam powiedziałam potraktuje go tak jak on mnie a wczoraj wybuchła istna wojna zaczął pisać że mam rozkapryszone ego wyzywać od hipokrytek oraz że znajdzie sobie nie jedną chętną pocieszycielkę oraz że cieszy się że nie ma ze mną dziecka (myślałam że jestem w ciąży kilka dni wcześniej) jeszcze straszył mnie w ramach żartu niby że wróci do byłej bo mieszka teraz na jego osiedlu to ja mu też dogadałam na co on wielce obrażony że ja go traktuje jak rzecz że on sam odchodzi a z kolei dzisiaj pisze że mnie kocha ta firma jest dla nas i naszych dzieci że dlatego tyle pracował, nie wyobraża sobie innej chce mieć ze mną dzieci itd i że teraz ma czas taaak bo zamkną dotacje to kwestia czasu aż znowu mnie oleje znając życie bo będzie robota ...
Boże dziewczyny co ja mam zrobić kocham go ale upokorzył mnie jak nigdy potraktował jak szmate te jego sms to delikatnie określone on sie tłumaczy ze pisał to w złości że wiem jaki on jest i ze to co on mi napisał dawno mi wybaczył chciałam się dzisiaj spotkać wyjaśnic to ostatecznie z nim ale zaczą od tego że mam dorosnąć bo najpierw pisze koniec a teraz chce spotkania ... co ja mam zrobić podpowiedzcie coś
|
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
Hm, ja nigdy nie spotykałam się z tyle starszym od siebie facetem, ale czy wy nie macie różnego podejścia do życia? Facet, który ma 26 lat ma inne potrzeby niż dziewczyna w wieku 18 lat..
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny myslicie, ze faceci czesto załują, ze zostawili dziewczyne ? Z tego co zauwazyłam i czytałam na forum to czesto sie zdarza, ze po jakims czasie ex chce wrócic.
Kurcze ciagle sie zastanawiam czy go kiedys jeszcze zobacze...i nie mogę uwierzyc, ze tak to sie skonczy...ze juz nigdy nie zobacze i nie uslysze czlowieka, ktory jeszcze miesiac temu byl dla mnie wszystkim. |
|
|
|
#713 |
|
Rozeznanie
|
może i ma sama już nie wiem gdyby mi powiedział że mnie nie kocha byłoby łatwiej a mówi że kocha i to ja go ranię a on mnie? potraktował jak szmatę dosłownie a teraz pisze że kocha nie wiem co mam robić po prostu nie wiem . męczy mnie to ale w momencie kiedy byliśmy razem tzn spotykali było cudownie fajnie się z nim gadało tylko jak on mnie traktuje? możliwe że to przez to że mu tyle wybaczałam ? po tym jak np palił marychę o czym mnie okłamał prosto w oczy bo wie że tego nie akceptuje jak mnie nie raz obraził ja wybaczyłam później łózko i za dwa dni znowu mnie odstawiał ale to przecież moja wina ...
w imię pracy oczywiście ale na kumpli miała czas dla mnie chwile na głupią rozmowę przez tel już nie . Edytowane przez sandra1515 Czas edycji: 2014-01-29 o 16:21 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wy się nie macie jak i gdzie spotkać? Nawet przypadkiem? bo MY tak, teraz się zaszyłam w domu, bo zima, ale wiosna/lato na pewno go zobaczę.
|
|
#715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Radzę Ci tak! Nie pokazuj po sobie smutku, bo ja tego nie robiłam ! Choć studiowaliśmy po 1 rozstaniu na 1 uczelni i miał inną dziewczynę.. ba dziewczyny. Żyj swoim życiem, bo wiem że nie jest ci łatwo. Na wszystko przyjdzie pora skarbie Uwierz mi! I chodź cały czas zadbana i z wysoko uniesioną głową!
Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-01-29 o 16:28 |
|
|
|
|
#716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No własnie, gdyby tesknili przeciez odezwali by sie... na 100% sa swiadomi, że gdyby tylko chcieli, powiedzieli co chcemy uslyszec to byłoby jak dawniej...a Tymczasem cisza.Jestem pewna, ze moj nawet specjalnie o mnie teraz nie mysli, on teraz bedzie spotykał sie z dziewczynami i chodzil na imprezy bo w koncu chcial poszalec...zastanawiam sie tylko co bedzie za 5 miesiecy, czy bedzie taki moment, chociaz jeden dzien w ktorym pomysli ''te dziewczyny i imprezy nie byly warte spieprzenia tego co mielismy...alez bylem idiotą'' Mieszkamy w Wawie wiec praktycznie zerowe szanse na spotkanie, jakbym go gdzies przypadkiem kiedys spotkala to naprawde zaczelabym chyba wierzyc w przeznaczenie itd
Edytowane przez Alexi_ Czas edycji: 2014-01-29 o 16:30 |
|
|
|
|
#717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
każdą daną szansę marnował a ja dawałam kolejne...i na marne wszystko,mój czas,moje nerwy,bo zawsze to on był na 1 miejscu.A co dla niej pewnie się zmieni,bo w końcu nowa jakaś a nie ciągle ja..to chyba zły sen
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam taką motywację do wszystkiego, ze o rany! Będzie żałował![]() Aaaa no tak, Warszawa to już coś innego, ale przecież po Warszawie tylu przystojniaków chodzi !!!! :P Zwijam się do nauki, nie ma smutków dziewczyny
|
|
#719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O proszę, tez wziełam sie za włosy, od dwóch dni pije drozdze ! ostatnio je zapusciłam a jednak mysle, ze to jeden z najwiekszych atrybutów kobiety ![]() Gdybysmy mieszkali w moim małym rodzinnym miescie to byłabym pewna, że gdzies bysmy na siebie wpadli, jednak w tak duzych miastach sa bardzo nikle szanse na to...ale może tak lepiej
|
|
|
|
|
#720 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Bardzo łatwo przeszło mi to kłamstwo przez palce. Nie poraził mnie piorun, nie zawalił sufit. Słowa to tylko dźwięki, jeśli nie są poparte czynami. Cytat:
Naprawdę chcesz być z kimś, dla kogo nie jesteś najważniejsza?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

Uwierz mi! I chodź cały czas zadbana i z wysoko uniesioną głową!