|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nietrwały rudy odcień.
Witajcie dziewczyny
![]() od razu mówię, że jestem tu nowa i z góry przepraszam jeśli podobny temat już się pojawił. Piszę ponieważ mam pewien problem. Ostatnio wymyśliłam, że pomaluję włosy na rudo- wiecie zima, wszystko takie szarobure:/ Chciałam coś zmienić, trochę odżywić swój wygląd ( jestem dość blada a miałam blond włoski). Wybrałam farbę z Delii , kolor 7.44- była tania pomyślałam czemu nie. Wyszedł mi cudowny! Taki ognisty! Niestety- kolor był taki jedynie przez 2 dni. Później się zaczęło- moje włosy zaledwie po tygodniu są tak wypłowiałe, że boję się spojrzeć w lustro. Już sama nie wiem dlaczego. Włoski myje co 2 dni. Zastanawiam się czy może coś nie tak z tą farbą? Wiem , że rudości szybko się wypłukują,ale żeby po tygodniu? Trochę mnie to martwi. Fakt, miałam rozjaśniane włosy jakieś 3 miesiące temu ale czy to aż tak mogło na to wpłynąć? Jeśli tak to co mogę zrobić, żeby ten kolor trzymał się dłużej bo przecież nie bd farbować włosków co tydzień , są już na wpół martwe a nie chce ich zabić do końca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietrwały rudy odcień.
No cóż farba niestety pod wpływem mycia się zmywa, dziwne jest tylko to, że tak szybko... Widocznie trafiłaś na beznadziejną trefną i nietrwałą farbę. Odczekaj troszkę i pofarbuj jeszcze raz, ale spróbuj farbą w wyższej półki.
#3 |
Przyczajenie
|
Tylko tak sobie myśle ,że czytałam recenzje tej farby i nne dziewczyny ją chwaliły.
![]() ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=680171
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.