Październik- piękny miesiąc narodzin pięknych bobasów! Mamusie październikowe 2014! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 08:17   #61
pyrtolinka
Raczkowanie

Dot.: Październik- piękny miesiąc narodzin pięknych bobasów! Mamusie październikowe 2

Dziewczyny dzisiaj w nocy miałam silne bóle podbrzusza, jak na upierdliwą miesiączkę, aż zasnąć trochę nie mogłam, a rano jak się obudziłam to czułam się, jak flak- ciśnienie 80/50. Czy to normalne? Martwie się troszkę...
pyrtolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 08:24   #62
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Październik- piękny miesiąc narodzin pięknych bobasów! Mamusie październikowe 2

Cytat:
Napisane przez pyrtolinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj w nocy miałam silne bóle podbrzusza, jak na upierdliwą miesiączkę, aż zasnąć trochę nie mogłam, a rano jak się obudziłam to czułam się, jak flak- ciśnienie 80/50. Czy to normalne? Martwie się troszkę...
a jesz magnez?? może weź nospę ? No i to ciśnienie troche za niskie masz… bóle to wiesz normalne macica się rozciąga… Jak się czymś bardzo martwisz to przejdź się do ginekologa albo IP

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 08:37   #63
pyrtolinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
a jesz magnez?? może weź nospę ? No i to ciśnienie troche za niskie masz… bóle to wiesz normalne macica się rozciąga… Jak się czymś bardzo martwisz to przejdź się do ginekologa albo IP
Łykam tylko kwas foliowy. Teraz już przeszło tylko to niskie ciśnienie. Zawsze miałam niskie ale nie aż tak A ten magnez to normalnie tabletke dziennie mogę?
Stary 2014-01-28, 08:44   #64
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Łykam tylko kwas foliowy. Teraz już przeszło tylko to niskie ciśnienie. Zawsze miałam niskie ale nie aż tak A ten magnez to normalnie tabletke dziennie mogę?
wiesz co magnez w ciąży jest dobry na skurcze duzo dziewczyn bierze Aspargin ,to zależy jedne dziewczyny przy mocnych skurczach i spinanich brzucha biorą 3 razy dziennie po 1lun 2 tabletki ,magnezu nie da się przedawkować tzn nie zaszkodzi dziecku
Moja kuzynka też w ciąży (już końcówka) i miała ciągle niskie ciśnienie teraz nieco lepiej ale bywało że słabła, może mała kawka? Nie zaszkodzi na pewno)

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-01-28, 08:51   #65
pyrtolinka
Raczkowanie

Cytat:
wiesz co magnez w ciąży jest dobry na skurcze duzo dziewczyn bierze Aspargin ,to zależy jedne dziewczyny przy mocnych skurczach i spinanich brzucha biorą 3 razy dziennie po 1lun 2 tabletki ,magnezu nie da się przedawkować tzn nie zaszkodzi dziecku
Moja kuzynka też w ciąży (już końcówka) i miała ciągle niskie ciśnienie teraz nieco lepiej ale bywało że słabła, może mała kawka? Nie zaszkodzi na pewno)
No właśnie cały czas czuje taki spięty brzuch, jakbym go wciągała
Spróbuje wziąć ten magnez. Dziękuję Wizyte mam dopiero za tydzien, zobacze jak będę się czuła, najwyżej pójdę wcześniej
Stary 2014-01-28, 08:58   #66
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
No właśnie cały czas czuje taki spięty brzuch, jakbym go wciągała
Spróbuje wziąć ten magnez. Dziękuję Wizyte mam dopiero za tydzien, zobacze jak będę się czuła, najwyżej pójdę wcześniej
no to macica pewnie się przygotowuje )) Bierz bierz ten magnez nospa tez nie zaszkodzi) Pamiętaj że jak Cie tylko coś nie pokoi to lepiej to skonsultować żebyś potem sobie w brodę nie pluła No i nie ma za co)
Mnie boli brzuch tez okresowo… ehh gdzie tam sobota

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-01-28, 09:04   #67
pyrtolinka
Raczkowanie

Cytat:
no to macica pewnie się przygotowuje )) Bierz bierz ten magnez nospa tez nie zaszkodzi) Pamiętaj że jak Cie tylko coś nie pokoi to lepiej to skonsultować żebyś potem sobie w brodę nie pluła No i nie ma za co)
Mnie boli brzuch tez okresowo… ehh gdzie tam sobota
Minie szybko Może bete możesz wcześniej zrobic??
Stary 2014-01-28, 09:06   #68
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Minie szybko Może bete możesz wcześniej zrobic??
Mieszkam w irlandii i tutaj nie robią bety z krwi… mogłabym pójsc do polskiego gina ale oni tylko w weekend są to ja wtedy już tescik zrobie) A no jakoś wytrzymam:P

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-01-28, 10:18   #69
White Cafe
Rozeznanie

Cześć dziewczynki!!

Jestem z wątku mamusie sierpień 2014. Dopiero przed chwilą byłam w takiej samej sytuacji jak Wy. Starałam się 7-8 cykli o maleństwo, więc jest ono bardzo przez nas upragnione.

Pisze, bo chciałam Was uspokoić. Ja przez pierwsze 2 miesiące ciąży czułam się jakbym lada chwila miała dostać okresu albo już bym go miała. Co chwila z drżącym sercem biegłam do łazienki. Ciągle pobolewały mnie jajniki.
Natalyya- tak więc wszystko może okazać się dobrze. Trzymam kciuki! Jesli można wiedziec, to co było przyczyną Twoich nie powodzeń z zajściem w ciązę? U mnie okazało się, że owulacja przypadała później niż wyliczyały mi to kalendarzyki, a problem rozwiązały mi testy owulacyjne.

Trzymam za Was kciuki!
Stary 2014-01-28, 11:02   #70
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez White Cafe Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!!

Jestem z wątku mamusie sierpień 2014. Dopiero przed chwilą byłam w takiej samej sytuacji jak Wy. Starałam się 7-8 cykli o maleństwo, więc jest ono bardzo przez nas upragnione.

Pisze, bo chciałam Was uspokoić. Ja przez pierwsze 2 miesiące ciąży czułam się jakbym lada chwila miała dostać okresu albo już bym go miała. Co chwila z drżącym sercem biegłam do łazienki. Ciągle pobolewały mnie jajniki.
Natalyya- tak więc wszystko może okazać się dobrze. Trzymam kciuki! Jesli można wiedziec, to co było przyczyną Twoich nie powodzeń z zajściem w ciązę? U mnie okazało się, że owulacja przypadała później niż wyliczyały mi to kalendarzyki, a problem rozwiązały mi testy owulacyjne.

Trzymam za Was kciuki!
Heloo dziękujemy za uspokojenie ) ja jeszcze póki co nie zaciazona ale cenne rady zawsze chętnie biorę do siebie
U nas niepowodzeniem była bakteria w nasieniu mojego Tz'ta miał robione badania nasienia ale one nic nie wykryły i staraliśmy sie dalej w końcu moja ginka powiedziała dość tzn musi gruntownie przebadac tz bez tego dalej nie podejmuje sie leczenia . A moj tz uważał Że skoro nasienie ok to na cholerę iść badać sie dalej , ale kiedy juz był kryzys poszedł i zrobili mu posiew z cewki i wyszły bakterie ktore zalepialy plemniki i było niemożliwością zeby zajść teraz jesteśmy po antykoterapii i wstrzemięźliwości i czekamy na sobotę bo wielkie testowanie !!

Gratulacje dla Ciebie :róża:

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-01-28, 15:42   #71
White Cafe
Rozeznanie

Cytat:
Heloo dziękujemy za uspokojenie ) ja jeszcze póki co nie zaciazona ale cenne rady zawsze chętnie biorę do siebie
U nas niepowodzeniem była bakteria w nasieniu mojego Tz'ta miał robione badania nasienia ale one nic nie wykryły i staraliśmy sie dalej w końcu moja ginka powiedziała dość tzn musi gruntownie przebadac tz bez tego dalej nie podejmuje sie leczenia . A moj tz uważał Że skoro nasienie ok to na cholerę iść badać sie dalej , ale kiedy juz był kryzys poszedł i zrobili mu posiew z cewki i wyszły bakterie ktore zalepialy plemniki i było niemożliwością zeby zajść teraz jesteśmy po antykoterapii i wstrzemięźliwości i czekamy na sobotę bo wielkie testowanie !!

Gratulacje dla Ciebie :róża:
Trzymam za Ciebie kciuki. Starasz się dlużej niz ja ale myslę, że rozumiem co przeżywasz. Mam nadzieje, że się wam udało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 17:46   #72
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez White Cafe Pokaż wiadomość
Trzymam za Ciebie kciuki. Starasz się dlużej niz ja ale myslę, że rozumiem co przeżywasz. Mam nadzieje, że się wam udało
bardzo dziękuje))

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-01-28, 18:27   #73
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cześć dziewczyny,

Przyłączam się do wątku. Wg internetowych kalendarzy wychodzi mi termin na 1 października
Pewnie nie będę się regularnie udzielać bo pracuję i mam już córeczkę.

Gratuluję wszystkim mamusiom którym się udało

Widzę, że pojawiają się już pierwsze dolegliwości u niektórych. U mnie na razie spokój. Mam nadzieję, że obędzie się bez mdłości bo tego chyba najbardziej nie lubię.

Cytat:
Napisane przez kujon001 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki co prawda od jakis 2 tyg naleze do mam wrzesniowych ale cos czuje ze bede mama pazdziernikowa dlatego do was dołacze jezeli mozna?
w 2012r urodziłam corke termin mialam na 18 wrzesnia a urodzilam 29wrzesnia, teraz pewnie tez bedzie po terminie a termin wypada mi na 25-27wrzesien
na pierwsza wizyte ide w srode i nie moge sie juz doczekac bo nawet nie wiem czy jest wszystko ok
To mamy córeczki w podobnym wieku. Moja jest z 2 września 2012r.
Stary 2014-01-28, 19:32   #74
farminka
Wtajemniczenie

Natalyyya trzymam kciuki, żeby tym razem się udało
Agnus witamy
pyrtolinka i jak się czujesz?

Ja dzisiaj mam się całkiem dobrze, nic mi nie dokuczało. Zrobiłam betaHCG i jest wynik 122,2mIU/ml, więc chyba ok
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 19:47   #75
pyrtolinka
Raczkowanie

Agnus Cześć mamy ten sam termin według kalendarza
farminka Gratulacje to teraz zostaje umowic sie na wizyte

od południa czuje sie zdecydowanie lepiej, noc i poranek byly kiepskie teraz troche pobolewa mnie brzuch ale nie jest źle

Edytowane przez pyrtolinka
Czas edycji: 2014-01-28 o 19:48

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 23:24   #76
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Natalyyya trzymam kciuki, żeby tym razem się udało
Agnus witamy
pyrtolinka i jak się czujesz?

Ja dzisiaj mam się całkiem dobrze, nic mi nie dokuczało. Zrobiłam betaHCG i jest wynik 122,2mIU/ml, więc chyba ok
Dzięki )
piękna beta myśle ze mozna sie juz oficjalnie cieszyć )
Powtórz po 48h
Cytat:
Agnus Cześć mamy ten sam termin według kalendarza
farminka Gratulacje to teraz zostaje umowic sie na wizyte

od południa czuje sie zdecydowanie lepiej, noc i poranek byly kiepskie teraz troche pobolewa mnie brzuch ale nie jest źle
U mnie jak sie udało to termin bym miała na 12/13 października a tz ma urodziny 27 go teściowa 2go babcia 22go druga babcia 14go mieliby piękny prezent urodzinowy ))
Fajnie ze juz lepiej sie czyjesz )

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-01-29, 06:53   #77
Agatkia
Zadomowienie

Natalyyya, mocno trzymam za Ciebie kciuki . Masz jakieś przeczucia?

Mój biust zaczął sam wyłazić ze staników, zwiększył się chyba o rozmiar! Nie, żebym narzekała , ale ból przy każdym ruchu ręką jest dość upierdliwy. Popołudniami od kilku dni łapią mnie delikatne, ale dość nieprzyjemne mdłości. Ciąża pełną parą .

Co robicie na obiad?

Miłego dnia!

Farminka, jesteś beta-mistrzem, SUPER!!
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 08:36   #78
aga 79
Przyczajenie

hej ja mam termin na 1 październik a dwie kreseczki to widok najwspanialszy na świecie
aga 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 08:42   #79
pyrtolinka
Raczkowanie

Natalyyya To faktycznie byłby super prezent Sobota coraz bliżej dzięki, dzisiaj też już czuje się dobrze... na całe szczęście

Agatkia zazdroszcze i mam nadzieję, że mój też wystrzeli na obiad robie klopsiki z gotowanego kurczaka + ziemniaczki + jakaś surówka dla mnie a dla Tż marchewka. Tż choruje na wrzodziejące zapalenie jelita, czekamy na remisje, więc dieta lekkostrawna. Staram się jakoś pogodzić nasze zapotrzebowania

aga 79 to jest nas już 3 na 1 października

Edytowane przez pyrtolinka
Czas edycji: 2014-01-29 o 08:43
Stary 2014-01-29, 09:09   #80
twin--maid
Zakorzenienie

Dziewczyny, życzę Wam bezproblemowych ciąż oraz lekkich i szybkich porodów. Mam ogromny sentyment do października

Mama październikowa 2011 i przyszła mam sierpniowa 2014
Stary 2014-01-29, 09:36   #81
kingsof
Raczkowanie

Coraz więcej mamuś! ;* wspaniałe wiadomości, gratulacje dziewczynki!
Stary 2014-01-29, 10:05   #82
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
Natalyyya, mocno trzymam za Ciebie kciuki . Masz jakieś przeczucia?

Mój biust zaczął sam wyłazić ze staników, zwiększył się chyba o rozmiar! Nie, żebym narzekała , ale ból przy każdym ruchu ręką jest dość upierdliwy. Popołudniami od kilku dni łapią mnie delikatne, ale dość nieprzyjemne mdłości. Ciąża pełną parą .

Co robicie na obiad?

Miłego dnia!

Farminka, jesteś beta-mistrzem, SUPER!!
Dzięki za kolejną parę kciuków każde są mega przydatne) i cenne
Wiesz z tymi moimi przeczuciami to jest rożnie raz czuje że jednak nic nie będzie z tego bo takie objawy jakie mam miałam już nie raz a z drugiej strony tak bardzo pragnę tej ciąży że wierze że się uda. Boję się tylko widoku jednej krechy . . . Moje piersi tez urosły i bolą ale ja biore progesteron i to raczej normalne chociaż sutki mnie już bolały dużo wcześniej nim brałam progesteron no nie wiem zobaczymy

Cytat:
Natalyyya To faktycznie byłby super prezent Sobota coraz bliżej dzięki, dzisiaj też już czuje się dobrze... na całe szczęście

Agatkia zazdroszcze i mam nadzieję, że mój też wystrzeli na obiad robie klopsiki z gotowanego kurczaka + ziemniaczki + jakaś surówka dla mnie a dla Tż marchewka. Tż choruje na wrzodziejące zapalenie jelita, czekamy na remisje, więc dieta lekkostrawna. Staram się jakoś pogodzić nasze zapotrzebowania

aga 79 to jest nas już 3 na 1 października
No ja widzę że 1 październik to tutaj będzie wielkie napięcie!! jak wszystkie zaczniecie rodzić w tym samym czasie;P
Prezent marzenie
Fajny masz obiadek , ja jeszcze śniadanie jem bo niedawno wstalam a obiad jeszcze nie zaplanowany::P

W ogóle to dzień dobry

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-01-29, 14:27   #83
milako
Rozeznanie

Witajcie Kochane. Zamilklam w niedzielę, bo ni stąd ni zowĄd dostałam jeszcze większych boli brzzyucha, zemdlałam i wylądowałam w szpitalu.okazalo sie, ze mam 7 cm cyste:/ póki co dają mi luteine o duphastll i każą czekać...
milako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:50   #84
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez aga 79 Pokaż wiadomość
hej ja mam termin na 1 październik a dwie kreseczki to widok najwspanialszy na świecie
Gratulacje! i zapraszamy.

Natalyyya oby się udało tym razem bo już na prawdę długo czekacie. Powodzenia!

milako zdrówka dla Ciebie, oby cysta sama zniknęła.
Stary 2014-01-29, 15:25   #85
slomka
in the dark of night

Witam się i ja Termin wyliczony mam na 10.10
Przeczytałam wątek od początku, widzę, że niewiele jak na razie Mamuś Październikowych. Czy ktoś ogranie pierwszy post i rozpiskę Mamuś itd?
Stary 2014-01-29, 16:03   #86
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez milako Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane. Zamilklam w niedzielę, bo ni stąd ni zowĄd dostałam jeszcze większych boli brzzyucha, zemdlałam i wylądowałam w szpitalu.okazalo sie, ze mam 7 cm cyste:/ póki co dają mi luteine o duphastll i każą czekać...
szybkiego powrotu do zdrówka
Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Gratulacje! i zapraszamy.

Natalyyya oby się udało tym razem bo już na prawdę długo czekacie. Powodzenia!

milako zdrówka dla Ciebie, oby cysta sama zniknęła.
bardzoo dziękuje
Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość

Witam się i ja Termin wyliczony mam na 10.10
Przeczytałam wątek od początku, widzę, że niewiele jak na razie Mamuś Październikowych. Czy ktoś ogranie pierwszy post i rozpiskę Mamuś itd?
mojej kuzynki córa urodziła się 10.10 dwa lata temu) Fajna data;P
No i witamy) co do pierwszej strony to sama nie wiem jak to będzie bo nasza założycielka niestety nie będzie mamusią październikową i nie wiem czy będzie tu z nami siedziała…

Mnie korci zatestować w piątek:P

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-01-29, 16:09   #87
slomka
in the dark of night

Cytat:

mojej kuzynki córa urodziła się 10.10 dwa lata temu) Fajna data;P
No i witamy) co do pierwszej strony to sama nie wiem jak to będzie bo nasza założycielka niestety nie będzie mamusią październikową i nie wiem czy będzie tu z nami siedziała…

Mnie korci zatestować w piątek:P
Może trzeba poradzić się Moderatorki forum co z tym zrobić

A Ty nie robiłaś bety ani testu jeszcze?

Ja jestem chora, łyknęłam paracetamol, tylko to mi pozwoliła położna, leczę się domowymi sposobami, miód, mleko, czosnek, rosół, imbir, już jest dużo lepiej ale nie ukrywam, że wolałabym nie chorować tylko cieszyć się początkiem
Stary 2014-01-29, 16:16   #88
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Może trzeba poradzić się Moderatorki forum co z tym zrobić

A Ty nie robiłaś bety ani testu jeszcze?

Ja jestem chora, łyknęłam paracetamol, tylko to mi pozwoliła położna, leczę się domowymi sposobami, miód, mleko, czosnek, rosół, imbir, już jest dużo lepiej ale nie ukrywam, że wolałabym nie chorować tylko cieszyć się początkiem
no nie wiem nie powinnam tutaj pisać ale licze bardzo że uda nam sie w tym cyklu! w sobote mam 28dc i odstawienie progesterony i musze zrobic test … Bety u mnie nie robią mieszkam w Irlandii…

Oj to współczuje Ci przeziębienia Oby szybko przeszło

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-01-29, 16:32   #89
slomka
in the dark of night

Cytat:
no nie wiem nie powinnam tutaj pisać ale licze bardzo że uda nam sie w tym cyklu! w sobote mam 28dc i odstawienie progesterony i musze zrobic test … Bety u mnie nie robią mieszkam w Irlandii…

Oj to współczuje Ci przeziębienia Oby szybko przeszło
Ja chwilowo jestem we Wrocławiu u mamy, także zrobiłam betę od razu, bo czułam, że udało się zajść Na dodatek byłam przeziębiona więc nie wiedziałam czy łykać aspirynę, brać jakieś wspomagacze z witaminą C i tabletki ziołowe na gardło. Beta wskazuje początek 4 tygodnia. U mnie w DE, bo tam na stałe mieszkam, też nie robią bety, dwa usg na ciążę, reszta płatna i praktycznie niewiele 'robią' podczas pierwszego trymestru dlatego będąc tutaj zrobię wszystko na co już mogę sobie pozwolić, np. ponowną betę w poniedziałek i usg we środę - mam nadzieję zobaczyć pęcherzyk żeby spokojnie jechać do DE i zapisać się do swojego ginekologa

To trzymam mocno kciuki, ja Ci powiem tak, krecha może nie wyjść nawet w dniu spodziewanej @ a i tak możesz być w ciąży Wszystko zależy od niewiadomoczego Moja znajoma robiła test w dniu @ i nic jej nie wyszło a z bety już było widać ciążę. Potem oczywiście i na teście z moczu w domu krechy wyszły Trzymam mocno kciuki
Stary 2014-01-29, 16:45   #90
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Ja chwilowo jestem we Wrocławiu u mamy, także zrobiłam betę od razu, bo czułam, że udało się zajść Na dodatek byłam przeziębiona więc nie wiedziałam czy łykać aspirynę, brać jakieś wspomagacze z witaminą C i tabletki ziołowe na gardło. Beta wskazuje początek 4 tygodnia. U mnie w DE, bo tam na stałe mieszkam, też nie robią bety, dwa usg na ciążę, reszta płatna i praktycznie niewiele 'robią' podczas pierwszego trymestru dlatego będąc tutaj zrobię wszystko na co już mogę sobie pozwolić, np. ponowną betę w poniedziałek i usg we środę - mam nadzieję zobaczyć pęcherzyk żeby spokojnie jechać do DE i zapisać się do swojego ginekologa

To trzymam mocno kciuki, ja Ci powiem tak, krecha może nie wyjść nawet w dniu spodziewanej @ a i tak możesz być w ciąży Wszystko zależy od niewiadomoczego Moja znajoma robiła test w dniu @ i nic jej nie wyszło a z bety już było widać ciążę. Potem oczywiście i na teście z moczu w domu krechy wyszły Trzymam mocno kciuki
Myślałam że tylko irlandia jest taka "oschła" na początek ciąży, tutaj nie uznają ciąży do 12tc pierwsze usg jest 12-13 tygodniu ciąży wcześniej można ew zrobić prywatnie… a później przysługują tylko 3 usg w ciągu całej ciąży… troche taka olewkowa opieka ale za to podobno porody tutaj są chwalone przez polki. Dziekuje za kciuki ja za Twoją wizyte też trzymam kciuki chociaż to już tylko formalnośc
Wiem że test może wyjśc niegatywny , u mnie chyba owulacja była wczesniej w tym cyklu no nic zobaczymy odstawiam progesteron w sobote jak do wtorku nie przylezie @ to zrobie kolejny test .
Długo się staraliście o dzidzie?

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości