|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34
Cytat:
![]() Nie możesz się zapisać jako Trend, bo Trend są chyba tylko 2 dywizje w PL i to gdzieś na północy Polski |
|
|
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
Tylko patrzeć jak nam rzuci piątkę na katalogowy
|
|
#2463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak trzeba długo czekać i tak... ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- no czekamy, czekamy
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Jest nowe demo i trochę za dużo rzeczy mi się w nim podoba
|
|
|
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wzięłam sobie lakiery: niebieski i satynowy, tusz ten nowy i sukienkę rekreacyjną ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- P.S. Nie ma jednej szminki Blask Rubinów |
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
mam paczuszkę mam
katalog 5 mnie rozczarował po tym jak obejrzałam najpierw ruski i ukraiński całkiem inny ale wstępna lista na jakieś 2-3 stówy jest w demo parę ciekawych ofert, zestaw do włosów gładkość jedwabiu, top coat do paznokci, trochę wód, błyszczyki kolejne![]() z paczki ![]() -woda tta inbloom ale i tak sliczna-woda fleur -zestaw biżuterii Jill bardzo ładny, w sam raz na codzień -zestaw śliwka i wanilia-ledwo wyczuwalna wanilia i nic poza tym jak powąchałam z butelki, zobaczymy jak użyję ![]() -masło do ciała z kawą spa też ledwo czuć cokolwiek, poczekam jak odtajeje chyba ![]() mam jeszcze krem z molekułą i spray do makijażu, ale nie miałam jak przetestować jeszcze ![]() drugiej paczki nadal nie ma
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to w ogóle możliwe?
Mnie nigdy aż tyle rzeczy nie interesowało, a na kosmetyki ogólnie wydaję dużo pieniędzy.No chyba, że kupujesz głównie w Avonie? ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Miałam żel, jak ta seria była dawniej w sprzedaży i zapach taki sobie. Ani śliwki nie czułam, ani wanili.
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus moja mania na kolorówkę i biżu
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
czy kredka diamentowa do oczu, BIG COLOUR, taka gruba, jest temperowana czy wysuwana?
|
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Spiritus Movens
|
Temperowana.
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ja głównie w Avonie kupuję
no ale jak wejdę do drogerii to też jednorazowo potrafię wydać stówkę - ale to czasami ( raz na dwa tyg jestem w rosie to wtedy coś poza planowo kupuję)
|
#2474 |
|
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016
|
Niby racja. Ale ja nie opieram się tylko na kosmetykach z Avonu, choć owszem to jest wygodne zamówić i mieć bez szukania
. Ale nie wszystkie kosmetyki Avonu są dobre, niektórych rodzajów produktów nie ma w ogóle albo są drogie. Pozwolę sobie podać kilka przykładów: 1) Eyeliner w pisaku - jest raptem jeden i po początkowej euforii z nim związanej jestem rozczarowana - mam go krócej niż inny drogeryjny i tamten nadal robi piękne czarne kreski a ten z Avonu jakieś szare mazajki. 2) Kremy do twarzy - po większości z nich się święcę niemiłosiernie, co w przypadku drogeryjnych kremów nie zdarza mi się aż tak często. Ale mam jeszcze kilka z Avonu do wypróbowania więc jest jeszcze nadzieja, że jakiś stanie się moim ulubieńcem .3) Antyperspiranty - czasami skusiłam się na te OnDuty ale mimo, że złe nie były nie były powalające. Te z Care też nie zachwycają, bo właśnie używam tego Smooth & Gentle ale ani to jakoś nie pachnie, nie działa rewelacyjnie - raczej na krótko i słabo. Drogeryjne wypadają na korzyść. Jest więcej zapachów, sposobów działania, a i ceny też nie są specjalnie wyższe. No i w Avonie nie ma antyperspirantów w sprayu a szkoda. 4) Lakiery do paznokci - czasami pojawi się jakiś fajny kolor i wtedy kupię ale według mnie nawet po opuście nie są zbyt warte swoje ceny. W drogerii jest tyle różności i pod kątem efektów, kolorów i cen. 5) Produkty do włosów - z Advance Techniques lubię tylko różne kuracje, spray termoochrony, zielone i marokańskie serum. Za to szampony zupełnie się u mnie sprawdzają. Odżywkę czy maskę wolę kupić litrową za 10 zł. Jedynie Naturalsowe szampony są całkiem przyjemne, ładnie pachną i nie szkodzą moim włosom, ale te ogromne przerażają mnie, a te małe szybko się kończą. 6) Produkty antycellulitowe - w Avonie ich jak na lekarstwo - do tego małe, drogie i niewydajne. Choć serum z ubiegłego roku było jakościowo dobre. 7) Farby - używałam raz i mimo, że efekt był fajny musiałam użyć dwóch opakowań więc nawet przy hiperpromocji za 2 jak zapłacę koło 25 zł to trochę sporo. Ale za głównie w Avonie kupuję wszelkiego rodzaju psikadła - wody i mgiełki, maseczki do twarzy, czy ostatnim czasem balsamy do ciała, kremy do rąk i stóp, podkłady, tusze do rzęs (choć ulubionego innej firmy żaden nie przebił). Pewnie jeszcze taką analizę mogłabym zrobić dłuższą .
http://cosmeticsandwoman.blogspot.com/ ![]() 25-11 kuracja AT z olejkiem arganowym 26-11 Planet Spa Sleep Serenity - mgiełka i balsam 27-11 Anew Reversalist krem na dzień 28-11 balsamy Care 29-11 tusz Infinitize 05-12 krem SSS z olejkiem arganowym |
|
|
|
#2475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od biżuterii i kosmetyków kolorowych jestem uzależniona, może pora na odwyk
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a farbe do włosów miałam kilka razy ten najjaśniejszy blond - ogólnie pudełko starczało mi na dwie głowy - moją i mamy - mama moja ma krótkie włosy a ja mam do brody - z czego jeden bok wygolony którego nie farbuję - no ale efekt mnie nie zadowalał - chciałam popiel w kierunku do białego ale nie wyszło nawet w połowie to co na pudełku było pokazane i zrezygnowałam z nich po otrzymaniu paczki i przetestowaniu szminki nowej, cienia nowego z demo i kremu cc stwierdzam: - szminka Natural Flush - kolor ładny, delikatny i bardzo naturalny ale jak potarłam troszkę ustami to tak jakby był w tej szmince delikatny piasek ;p no ale zostawie ją sobie bo zimą to mi obojętne co używam byle było coś na ustach - potrójny cień najpierw zamówiłam odcień Neutral Haze - cień super i zamawiam kolejne kolory ![]() - krem CC - użyłam na szybko ale juz widzę że się pokochamy ![]() teraz czekam na następną paczuchę z zestawem senses, naturals i z kat.4 z spray'em do utrwalania makijażu
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
W drogeriach taki duży wybór i tyle nowości, że Avon jest u mnie na drugim planie. W K1 wyjątkowo dużo jak na siebie zamówiłam, ale w K2 tylko 2 czy - z netto i IOS. Nawet nie dobijałam do 160zł i do oferty z katalogu ze szminką.
|
#2479 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() uwielbiam buszować w drogerii ![]() Cytat:
![]() widzę że wielu z Was podoba się Femme,ciekawa go jestem ale o tym się dowiem dopiero za jakiś tydz.,bo pod koniec katalogu dopiero zamawiam mówicie ze próbki kremu CC są w brakach i lepiej zamówić miniwersję?
|
||
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Jest sukienka rekreacyjna na fakturze
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- ach zapomniałam napisać, że masło do ciała spa z kawą, wcale nie jest masłem tylko kremem
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też szampon do włosów czy antyperspirant mam z innej firmy, ale większość kosmetyków w moim domu jest jednak z Avonu. Nie szukam zamienników gdy te mi odpowiadają, a szczerze mówiąc czasem wolę jak mam mniejszy wybór (bo jak mi przychodzi szukać czegoś w drogerii to jak mam do wyboru kilkadziesiąt i więcej rodzajów to nie mogę się zdecydować ).
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Temat: Praca Działu Obsługi Konsultantek w piątek 31.01. Niedostępność Automatycznego serwisu Avon non stop w niedzielę 02.02.
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie informujemy, że w piątek 31 stycznia Dział Obsługi Konsultantek będzie dostępny w godzinach od 8.00 do 19.00. Po godzinie 19.00 zapraszamy do korzystania z naszej strony internetowej www.avon.pl oraz automatycznego serwisu Avon non stop 800 800 888, gdzie można złożyć zamówienie, sprawdzić saldo oraz dokonać płatności kartą kredytową Avon. Informujemy również, że w związku z planowanymi pracami technicznymi w najbliższą niedzielę 2 lutego w godzinach przedpołudniowych system Avon non stop oraz płatność kartą w Strefie Konsultantki na naszej stronie internetowej będą czasowo niedostępne. Przepraszamy za utrudnienia. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek |
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Znowu szminka...
![]() Ciekawe ile jeszcze tych odcieni pojawi się w kolejnych promocjach. Edytowane przez maga_a Czas edycji: 2014-01-30 o 08:08 |
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozumiem też ludzi co muszą obejrzeć, pomacać![]() a co farb, to avonowe są wg mnie dobrej jakości, a naprawdę dużo firm testowałam
|
|
|
#2486 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
Musso jak zwykle niezastąpiony fotograf
Dziękujemy, zabieram się za oglądanie )
|
|
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
Musso wielkie dzięki za katalog
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Musso dziękuję za katalog
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

czyli trzymają się terminu

ale i tak sliczna
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012