|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Cytat:
Niestety jej minusem jest to, że teraz wieeeeeeeeele osób ją ma. Ostatnio stałam w windzie i razem ze mną 3 dziewczyny, które miały tę torbę.
|
|
|
|
|
#1412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
II kreski - 14.02 pierwsze USG - 5.03 Alicja jest już z nami - 17.10.2014 15:30 |
|
|
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem dziwna, bo najczęściej kupuję ceraty w chińskim sklepie za stówę i jestem zadowolona, bo bardzo często zmieniam torebki.
https://www.youtube.com/watch?v=DbahGyBdqzs - Panna Joanna i co powiedzialabym nastoletniej sobie?
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odnośnie podkreślonego: dla mnie to jest kreowanie innej rzeczywistości, bo tak jak mówisz - dla mnie nie jest normalnym życiem sytuacja, kiedy ktoś mnie cały czas obsługuje. Można wziąć ślub, można mieć dziecko, ale to nigdy nie będzie normalne życie w sytuacji, gdy jest się w takim uzależnionym od pomocy drugiej osoby. |
||
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 1. "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie". To zdanie praktycznie codziennie wita mnie w pracy i dlatego nie wykazuje, żadnej tolerancji wobec ludzi którzy historie, a w szczególności historię własnego kraju mają w dupie. po 2. Taki wygadany, a zadnia zaczyna z małej litery i praktycznie w ogole nie stosuje przecinków. Po 3. Nigdy nie wdawał mi się sympatyczny, stroi jakies dziwne miny, jego ton jest taki chamski, głos ma często podniesiony. A ta wypowiedź potwierdziła moja opinie na jego temat. Burak z niego straszny. |
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
jaka to torebka jest?
dajcie linka.
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.hm.com/pl/product/16778?article=16778-A
o tej mówimy?
|
|
|
|
#1418 |
|
Klientka w krawacie
|
|
#1419 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1420 |
|
w krainie snu i marzeń
|
hej Dziewczyny. miałam Wam dodac zdjęcia pomadek na ustach, ale nie mam siły na zdjęcia. musiałabym wszystko porozstawiać,obrobić zdjęcia... ale mam dla Was wczorajsze swatche na rękach, jesli chcecie zobaczyc
|
|
|
|
#1421 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Kusi mnie 02 i 10...
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
Co do Bogumiły, niech się dziewczyna nie dziwi, że jej śmiałe wypowiedzi nie pozostaną bez echa, zwłaszcza tu, na wizażu, gdzie istnieje wolność słowa (w porównaniu do YT, FB etc,).
Naprawdę trzeba uważać na to, co się mówi, wrzuca i pisze w internecie zwłaszcza, jak podpisuje się pod tym własnym imieniem i nazwiskiem. Wydaje mi się, że w tym temacie (Bogumiły, niepełnosprawności, macierzyństwa) padło wszystko, co osobiście myślę na jej temat i z czym się zgadzam. Owszem, wiele opinii, choć ostrych i bezwzględnych, opisuje stan faktyczny, a nie wykreowany przez samą autorkę. I nie ma się co tu obrażać i wystosowywać specjalne apele do osób krytykujących, tylko zastanowić się, czy aby faktycznie ma się rację.
|
|
|
|
#1423 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Life is a drink ...
|
|
#1425 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Raczkowanie
|
ja w temacie Bogusi i Bartka mam do dodania tyle, że w życiu bym nie pomyślała, że on jest TAKI duży! Myślałam, że jest o wiele szczuplejszy!
|
|
|
|
#1427 | |||||||
|
maskott
|
Cytat:
przepraszam, nie uraź się, ale trochę mnie dziwi, że dopiero po tej nagrodzie go kojarzysz. tak zrozumiałam Twoją wypowiedź... ![]() Cytat:
ja też ![]() Cytat:
znalezienie fajnej, prostej i mocnej torby jest ciężkie :/Cytat:
niech karolajna nie przesadza, dziś nie jest już tak zimno Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ją kupiłam kiedy nie była jeszcze na tyle rozsławiona, ale musiałam po nią jechać prawie 80 km
Edytowane przez olewa Czas edycji: 2014-01-29 o 21:24 |
|
|
|
|
#1429 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wszystkie są świetne
|
|
#1430 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1431 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiedziałam, że ta torebka to aż taki hit, jak kupowałam ją we wrześniu to kierowałam się głównie tym, żeby mi się duże zeszyty na zajęcia mieściły bez problemu
|
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
Pozostając w temacie Bogumiły
Jej profil na ask.fm na pytanie jednej z osób: starałaś sie schudnąc? odpowiedź "Tak, jednak mam brak możliwości uprawiania sportów ze względu na moją łamliwość kości, także jedynym sposobem jest dieta. Ale raz się żyje i nie warto rezygnować z łakoci dla ładnej figury" Naprawdę nie wiem kto jej jeszcze wierzy..
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczera, kochana bogunia <3 |
|
|
|
|
#1439 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny!
Spędziłam pół dnia żeby poczytać Wasze hejty i miałam niezły ubaw bo wiele z Waszych obserwacji jest jak czytanie własnych myśli. Mój mały wkład w Waszą rozmowę jest taki, że byłam na youtuberskim spotkaniu Olgi, Karoliny, Ewy i Aggi (+ jej męża) w Dublinie. To było chyba we wrześniu ubiegłego roku. Poszłam spotkać się z "wielkim światem" i zobaczyć z kim tak naprawdę mam do czynienia oglądając ich filmiki. No i tak. Zacznę od tego, że Aggi nie znoszę,nie trawię i nie mogę słuchać jej "angielskiego". Na jej miejscu wstydziłabym się, że mieszkajac tyle lat w anglojęzycznym kraju, nie potrafię poprawnie czytać amgielskich nazw. Nawet nie mówię już o swobodnej konwersacji, ale nawet nazwy swoich ulubionych sklepów źle czyta. Kiedyś poprawiłam ją pod jej filmikiem i co? Od razu dostałam bana. Śmiech na sali. Na spotkanie przyszła oczywiście z Dominikiem aka Operatorem. Facet nudził się i patrzył na całe towarzystwo z krzywą miną. Aggi zazdrosna jak cholera, objeżdżała wzrokiem z góry na dół każdą z nas i o Jezusie Nazareński, jak zapytałam gdzie idziemy (bo oczywiście miejscówa gdzie chcieli się spotkać była full a nikt z nich nie pomyślał, żeby zarezerwować chociaż jeden stolik Aggi języka w gębie zabrakło. Udawała że widzek nie dostrzega, rozmawiała tylko ze swoją "ekipą"...później się rozkręciła, ale ten początek spotkania był po prostu niegrzeczny w stosunku do dziewczyn które ją zagadywały. Ja nie, bo ja mam bana i słowem się do niej nie odezwałam Ewa była bardzo zawstydzona, ale miła. Szczerze jej współczułam bo dosiadła się do niej kobitka która zadawała jej milion pytań a po chwili sama na nie odpowiadała i nikomu dojść do słowa nie dała. Ewa to dzielnie znosiła i kiwała głową. Była zupełnie nie tą Ewą z ostatnich filmików. Była zwyczajną, sympatyczną dziewczyną którą pamiętam z początkowych filmów. Nie wiem dlaczego dała się teraz wciągnąć w ten dziwny i nienaturlany ton jej filmików Olga...w zasadzie nic nie można jej zarzucić. Ucięłyśmy sobie miłą pogawedkę o niczym (czyt. studia, zakupy, pogoda) i skończyło się porozumienie kiedy weszłyśmy na temat YT. Ona twierdzi, że ludzie są zazdrośni, złośliwi, etc. a ja, że YT-berzy są przerważliwieni na swoim punkcie i że wszystko odbierają jako hejt. Cóż... Karolina zaś chyba jako jedyna porozmawiała z każdą osobą. Była szczerze zainteresowana kim jesteśmy, co robimy. Zaskoczyła mnie. Obeszła dookoła stół i z każdym wymieniła kilka zdań. Nieważne o czym, ważne że jej się w ogóle chciało, bo reszta jakoś chyba nie do końca wiedziała po co organizowała to spotkanie. Wnioski końcowe? Było dość nudno. Może to też dlatego, że dziewczyny które przyszły (w wiekszości) były szarym myszkami, traktującymi YT-berki jak swoje guru, wpatrzone w nie na całego. Miały aż wypieki na policzkach...Nie mój klimat. Mam 30 lat na karku, wiem kim jestem, znam swoją wartość a idoli swoich już miałam za czasów kiedy Backstreet Boys. Dobrze, że do domu miałam blisko bo inaczej przeklinałabym siebie w myślach... |
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
a tam, iść zjedz łososia z masłem, z masłem, z masłem i z masłem, aaaa i z serem i z maslem i nie świruj (pamiętam ten przepis i właśnie mnie zemdliło i to nie od połączenia ciastek z czipsami, bo dzisiaj się przyznaję do dnia słabości )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

), nawet od pań pielęgniarek w przychodni jak ostatnio na badaniach byłam to usłyszałam, że fajna i zaraz wywiad robiły skąd ją mam
ale fakt, że torba wygodna jest bardzo i dość uniwersalna.
Niestety jej minusem jest to, że teraz wieeeeeeeeele osób ją ma. Ostatnio stałam w windzie i razem ze mną 3 dziewczyny, które miały tę torbę.

Może być na PW. Widziałam ostatnio dwie fajne w CCC, ale wykonanie... a u mnie torba musi być pancerna