Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2014-01-29, 18:34   #4471
kikuska
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez Agnieszka1977 Pokaż wiadomość
czyżby tak szybciutko ?
mam na myśli że z dnia na dzień będą pojawiać się różne perełki w różnych sklepach, bo typowo walentynkowe w tamtym roku było tylko w cartersie z tego co dziewczyny mówiły
kikuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 18:59   #4472
Agnieszka1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kikuska Pokaż wiadomość
mam na myśli że z dnia na dzień będą pojawiać się różne perełki w różnych sklepach, bo typowo walentynkowe w tamtym roku było tylko w cartersie z tego co dziewczyny mówiły
aha w takim razie trzeba obserwować a później ładnie prosić nasze KOCHANE ORGANIZATORKI o zakupy
Agnieszka1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:37   #4473
ollka1994
Rozeznanie

Dziewczyny ma do Was ogromną prośbę.

Chodzi o to, że zawsze miałam tendencje do bycia pulchniejsza. W czasie ciąży dość widocznie przybrałam na wadze i od kiedy urodziłam cały czas zachęcam się do schudnięcia. Tylko brakuje mi czegoś konkretnego jakiejś dobrej diety dobrej metody. Zwłaszcza, że w maju biorę ślub. Ćwiczyłam tylko teraz kiedy pracuje zajmuje się małą i studiuję nie mam kiedy ćwiczyć. Myślę, że jakaś dobra dieta sprawi, że zrzucę pare kilo w tak krotkim czasie. Nie spodziewam się cudów, ale choć troche by się przydało.
Myśle, że skoro Wy też jesteście mamami najlepiej będziecie umiały mi pomóc, albo chociaż doradzić w tej kwestii.
Z góry dziękuję Wam bardzo.

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 21:46   #4474
Agnieszka1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość

Chodzi o to, że zawsze miałam tendencje do bycia pulchniejsza. W czasie ciąży dość widocznie przybrałam na wadze i od kiedy urodziłam cały czas zachęcam się do schudnięcia. Tylko brakuje mi czegoś konkretnego jakiejś dobrej diety dobrej metody. Zwłaszcza, że w maju biorę ślub. Ćwiczyłam tylko teraz kiedy pracuje zajmuje się małą i studiuję nie mam kiedy ćwiczyć. Myślę, że jakaś dobra dieta sprawi, że zrzucę pare kilo w tak krotkim czasie. Nie spodziewam się cudów, ale choć troche by się przydało.
Myśle, że skoro Wy też jesteście mamami najlepiej będziecie umiały mi pomóc, albo chociaż doradzić w tej kwestii.
dieta bez ćwiczeń nic nie da, ja szczerze polecam ćwiczenia Chodakowskiej jest super
Agnieszka1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:16   #4475
ollka1994
Rozeznanie

Cwiczylam z nia i bylam bardzo zadowolona ale nie mam tej jednej dodatkowej godziny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:55   #4476
Dorka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość

Moja siostra też miała problem ze schudnięciem po ciąży. Bardzo dużo pracuje i przez to jada nieregularnie. Nie może pozwolic sobie na" diety głodówki" bo przy jej tempie by padła . Teraz ograniczyła pieczywo- rano je tylko dwie małe kromeczki razowca. Przez cały dzien nie je żadnego pieczywa. Wszystkie inne produkty zostały bez zmian. Przez 3 tygodnie schudła 6kg.
To wszystko zależy jak do tej pory się odżywiałaś.Byc może wcale nie potrzebujesz jakieś specjalnej diety ale wystarczy mała modyfikacja dotychczasowej.
Dorka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 23:07   #4477
Hally_berry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
w stanach nie było za bardzo walentynkowych promocji poza cartersem nie było chyba szału z tego co pamiętam - za to po walentynkach się zaczynały obniżki i na tcp i na gymboree fajne - w tym roku to w ogóle inaczej wygląda - nie pamiętam, żeby na tcp był kod na 40% w ogóle kiedykolwiek np.
Czyżby zaczynali zabiegać o nowych klientów i się ścigają z tymi promocjami ....dla nas to SUPER

Aalicia24, czy kupowałaś kiedyś pajacyki z TCP? Czy są jakościowo dobre, fajna bawełenka?

Czyba, że inna z szanownych koleżanek mi odpowie to będę wdzięczna
Stary 2014-01-29, 23:08   #4478
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hally_berry Pokaż wiadomość
Czyżby zaczynali zabiegać o nowych klientów i się ścigają z tymi promocjami ....dla nas to SUPER

Aalicia24, czy kupowałaś kiedyś pajacyki z TCP? Czy są jakościowo dobre, fajna bawełenka?

Czyba, że inna z szanownych koleżanek mi odpowie to będę wdzięczna
ja w ogóle pajacyków nie kupowałam w USA, bo moje dziecko je tolerowało tylko do 12 miesięcy
Meg nam coś zaginęła - pisałam do niej o tcp, ale jej nie ma - może rano jeszcze będzie kod albo przedłużą tą promocję o jeden dzień, bo na tcp często tak robią.

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2014-01-29 o 23:10
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 23:17   #4479
Hally_berry
Rozeznanie

Cytat:
ja w ogóle pajacyków nie kupowałam w USA, bo moje dziecko je tolerowało tylko do 12 miesięcy
Meg nam coś zaginęła - pisałam do niej o tcp, ale jej nie ma - może rano jeszcze będzie kod albo przedłużą tą promocję o jeden dzień, bo na tcp często tak robią.
Rozumieć....moja jak dotąd słabo toleruje wszelkiego rodzaju okrycie na stópki a że się bardzo wierci pierci w nocy to wygodniej mi zakładać jej na noc pajaca - zobaczymy jak będzie dalej
Stary 2014-01-29, 23:26   #4480
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumieć....moja jak dotąd słabo toleruje wszelkiego rodzaju okrycie na stópki a że się bardzo wierci pierci w nocy to wygodniej mi zakładać jej na noc pajaca - zobaczymy jak będzie dalej
moja jak miała rok to się prężyła w pajacach było jej za ciasno, mimo że były dobre. Poza tym u nas jest dość gorąco i po prostu się w nich przegrzewała jak podrosła przerzuciła się na piżamki, a jak zaczęła spać bez pieluch to od tamtej pory toleruje tylko sukienki i najlepiej gołą pupę ostatnio cud się wydarzył, bo śpi czasem w piżamkach z pandami z cartersa i wyraziła zgodę na kupno następnych piżamek

Stary 2014-01-29, 23:31   #4481
Dorka83
Rozeznanie

Cytat:

Moja lubi te piżamki polarowe i sama jak jest bardzo zimno prosi żeby założyć jej tą ze stopkami. Ma teraz 4 lata. Tak myśle że ma to za mną bo zima nie zasnę bez skarpetek na nogach
Dorka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 23:42   #4482
Hally_berry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dorka83 Pokaż wiadomość
Moja lubi te piżamki polarowe i sama jak jest bardzo zimno prosi żeby założyć jej tą ze stopkami. Ma teraz 4 lata. Tak myśle że ma to za mną bo zima nie zasnę bez skarpetek na nogach
ja podobnie....skarpetki zaczynam zakładać już wcześną jesienią -

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
moja jak miała rok to się prężyła w pajacach było jej za ciasno, mimo że były dobre. Poza tym u nas jest dość gorąco i po prostu się w nich przegrzewała jak podrosła przerzuciła się na piżamki, a jak zaczęła spać bez pieluch to od tamtej pory toleruje tylko sukienki i najlepiej gołą pupę ostatnio cud się wydarzył, bo śpi czasem w piżamkach z pandami z cartersa i wyraziła zgodę na kupno następnych piżamek
Jaka łaskawa córeczka dla cartersa....na szczęście mamusi może poszaleć z zakupami, zgoda już jest
Stary 2014-01-30, 09:19   #4483
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka1977 Pokaż wiadomość
dieta bez ćwiczeń nic nie da, ja szczerze polecam ćwiczenia Chodakowskiej jest super
Nieprawda.
Dobrze ustawiona dieta i bez ćwiczeń da radę.
Można zgubić 20-30kg, ale podkreślam przy dobrze ułożonej diecie.
Z tym, że przy takiej ilości kg trzeba się liczyć z tym, ze bez ćwiczeń skóra może wyglądać różnie=tzn, to też kwestia indywidualna...
Cytat:
Napisane przez Dorka83 Pokaż wiadomość
Ostatnio jak mała zobaczyła, że zamawiam M. takie polarkowe piżamki ze stopkami i wyczaiła, ze na jej wiek też są to poprosiła o taką.
Teraz po domu biegają mi dwa dzieciaki w pajacykach
Najlepsze jest to, ze jej jest w nim za ciepło w nocy i .. się rozpina
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 09:36   #4484
alb
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Nieprawda.
Dobrze ustawiona dieta i bez ćwiczeń da radę.
Można zgubić 20-30kg, ale podkreślam przy dobrze ułożonej diecie.
Z tym, że przy takiej ilości kg trzeba się liczyć z tym, ze bez ćwiczeń skóra może wyglądać różnie=tzn, to też kwestia indywidualna...
Też uważam że spokojnie można zrzucić kilka kg samą dietą, ale bez ćwiczeń ciało może wyglądać później nieciekawie... Kiedyś gdzieś przeczytałam takie mądre słowa, że dieta pomoże Ci dobrze wyglądać w ubraniu, a ćwiczenia pomogą Ci dobrze wyglądać bez ubrania Ja mam znowu odwrotny problem - ćwiczę, ale nie trzymam diety i ciało oczywiście wygląda lepiej, ale np. tłuszczyku na brzuchu samymi ćwiczeniami się nie da pozbyć i mi co nieco zalega tu i ówdzie... Ale od lutego mam mocne postanowienie, że będę się lepiej odżywiać i zobaczę co z tego wyjdzie

Cytat:
Ostatnio jak mała zobaczyła, że zamawiam M. takie polarkowe piżamki ze stopkami i wyczaiła, ze na jej wiek też są to poprosiła o taką.
Teraz po domu biegają mi dwa dzieciaki w pajacykach
Najlepsze jest to, ze jej jest w nim za ciepło w nocy i .. się rozpina
Moja córka jak miała tak około roku to rozpinała w nocy nogawkę pajaca i wyciągała z niego jedną nogę
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 09:53   #4485
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Też uważam że spokojnie można zrzucić kilka kg samą dietą, ale bez ćwiczeń ciało może wyglądać później nieciekawie... Kiedyś gdzieś przeczytałam takie mądre słowa, że dieta pomoże Ci dobrze wyglądać w ubraniu, a ćwiczenia pomogą Ci dobrze wyglądać bez ubrania Ja mam znowu odwrotny problem - ćwiczę, ale nie trzymam diety i ciało oczywiście wygląda lepiej, ale np. tłuszczyku na brzuchu samymi ćwiczeniami się nie da pozbyć i mi co nieco zalega tu i ówdzie... Ale od lutego mam mocne postanowienie, że będę się lepiej odżywiać i zobaczę co z tego wyjdzie

Moja córka jak miała tak około roku to rozpinała w nocy nogawkę pajaca i wyciągała z niego jedną nogę
No brzuch to jest masakra
Przytytłam w obu ciążach po 25kg i miałam ogromny brzuch -nie jest łatwo pozbyć się tłuszczyku z brzucha
Tylko dieta + ćwiczenia a ja nie poptrafie sobie odmowic tych wszystkich pyszności haha.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-30, 11:37   #4486
kreolka7
Zadomowienie

Cytat:
Przytytłam w obu ciążach po 25kg i miałam ogromny brzuch -nie jest łatwo pozbyć się tłuszczyku z brzucha
Tylko dieta + ćwiczenia a ja nie poptrafie sobie odmowic tych wszystkich pyszności haha.
U mnie brzuch to moja zmora... najgorzej z tą rozciągniętą skóra ale przynajmniej nie mam rozstępów bo przy moim wzroście 153 cm i dziecko ważące 4100 i 60cm to i tak nieźle wygląda. Wzięłam się za przysiady, jak już dobrnę do tego, że będę w miarę dawała radę dołożę 6 weidera na brzuch bo zaczyna mnie to przerażać jak on wygląda. Z wagą akurat nie mam problemów bo byłam za chuda. Moje dziecię pozwalało mi jeść max 2 razy dziennie... hehe i taka szczapa byłam..
Macie jakiś sposób na nadmiar skóry na brzuchu? Nie wiem oprócz ćwiczeń jakieś specyfiki wspomagające?
Stary 2014-01-30, 11:54   #4487
kikuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kreolka7 Pokaż wiadomość
U mnie brzuch to moja zmora... najgorzej z tą rozciągniętą skóra ale przynajmniej nie mam rozstępów bo przy moim wzroście 153 cm i dziecko ważące 4100 i 60cm to i tak nieźle wygląda. Wzięłam się za przysiady, jak już dobrnę do tego, że będę w miarę dawała radę dołożę 6 weidera na brzuch bo zaczyna mnie to przerażać jak on wygląda. Z wagą akurat nie mam problemów bo byłam za chuda. Moje dziecię pozwalało mi jeść max 2 razy dziennie... hehe i taka szczapa byłam..
Macie jakiś sposób na nadmiar skóry na brzuchu? Nie wiem oprócz ćwiczeń jakieś specyfiki wspomagające?
chyba brzuch jest zmorą każdej z nas ja też nie znalazłam cudownego środka na odchudzanie. Jedynym idealnym jest strasznie płaczące i wrażliwe dziecko po porodzie heheheheh ja długo trzymałam linię bo moja płakała non stop przez 3 miesiące ale potem kawka, ciasteczko....i się zaczęło. Mam plan się wziąć za siebie jak większość z nas, ale planuje albo wracac do pracy albo kolejne dziecko jak się uda więc z tym odchudzaniem może być cieżko
Stary 2014-01-30, 12:15   #4488
ankham
Zadomowienie

ja też planuję ćwiczyć i planuję raz już zaczęłam, po 2 tygodniach przestałam. już obiecałam sobie zero ciastek, ale nie da się :P

w końcu trzeba będzie zacząć chyba tą Chodakowską
najchętniej bym się gdzieś zapisała, bo to większa mobilizacja

zrobiłam sobie listę co mam kupić K. trochę tego jest, ale w większości rzeczy na lato no i parę już żeby miał za rok

Megaan, Twoja Mała to duża jest o 4 miesiące młodsza od mojego, ale mój to właśnie ubiera rzeczy na 2 lata i 2 lata skończy za chwilę a buty to ma rozmiar nasz 22-23
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 12:21   #4489
kikuska
Zadomowienie

Ja nawet wymyśliłam że wynajmę sobie trenera żeby mnie przegonił i żebym wykonywała prawidłowo ćwiczenia bo to jest bardzo ważne. Na dodatek nie mam samozaparcia więc jak bym była umówiona to już nie miałabym wyjścia i musiałabym iść heheh. No i najgorzej zacząć bo jak się wpadnie w wir to już jest łatwiej Gorzej z odmówieniem sobie przekąsek w postaci orzeszków, paluszków, popcornów itp...no ale weź tu mądry odmów skoro siedzi obok TŻ i wcina mmemki
Stary 2014-01-30, 12:54   #4490
871319bc27e9d09c3f0d50d55d02d0b6e86b5c84
Konto usunięte

Ja to już na siebie patrzeć nie mogę... Mam wagę jaką mam, widać na dole, a wzrost 160, więc należę do tych niższych raczej. Otyłość jak ta lala... No i wmówiłam sobie że jestem potworem, tłustą świnią (co akurat jest prawdą ). I sama nie wiem od czego zacząć. Niby zaczęłam teraz uważać na co jem, trochę wprowadziłam produktów z diety Dukana, surówki, staram się chleba nie jeść, ewentualnie pumpernikiel, obiadów też jako takich nie jadam, trzymam się z dala od chipsów i coli (mojego narkotyku) i staram się baardzo dużo pić - 3l wody, co dla mnie jest naprawdę sporo, bo wcześniej jak wypiłam litr wody dziennie to było ok. I nie wiem czy to pomoże. A wyglądać jak ludź muszę gdzieś do maja to ogarnąć kiedy wracam do pracy, bo po prostu wstydzę się tego jak wyglądam.
No pożaliłam się.
871319bc27e9d09c3f0d50d55d02d0b6e86b5c84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:01   #4491
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
ja też planuję ćwiczyć i planuję raz już zaczęłam, po 2 tygodniach przestałam. już obiecałam sobie zero ciastek, ale nie da się :P

w końcu trzeba będzie zacząć chyba tą Chodakowską
najchętniej bym się gdzieś zapisała, bo to większa mobilizacja

zrobiłam sobie listę co mam kupić K. trochę tego jest, ale w większości rzeczy na lato no i parę już żeby miał za rok

Megaan, Twoja Mała to duża jest o 4 miesiące młodsza od mojego, ale mój to właśnie ubiera rzeczy na 2 lata i 2 lata skończy za chwilę a buty to ma rozmiar nasz 22-23
no Mała Meg jest duża - ma taką stopkę jak moja czterolatka, będzie wysoka na pewno

Cytat:
ja na odwrót w ciąży nie przytyłam prawie wcale - wychodząc ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą, później karmiąc jeszcze chudłam i nagle coś poszło w drugą stronę stopniowo przez ostatnie 2 i pół roku - najpierw myślałam, że to przez pigułki, ale najprawdopodobniej mam problemy z tarczycą. Też mam słabą wolę do tego i moja miłość do gotowania mi nie pomaga i genetyczne skłonności do tycia zresztą też

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2014-01-30 o 13:03
Stary 2014-01-30, 13:56   #4492
kikuska
Zadomowienie

Dziewczyny może któraś ma kod do nexta na pierwsze zakupy? skoro Pani Nina nam zaginęła muszę zaopatrzyć się na next direct
Stary 2014-01-30, 13:58   #4493
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikuska Pokaż wiadomość
Dziewczyny może któraś ma kod do nexta na pierwsze zakupy? skoro Pani Nina nam zaginęła muszę zaopatrzyć się na next direct
był kod next35 za zakupy na chyba 35 zł przy zakupach za jakąś kwotę, ale nie wiem czy jeszcze działa

Stary 2014-01-30, 14:20   #4494
kikuska
Zadomowienie

Cytat:
był kod next35 za zakupy na chyba 35 zł przy zakupach za jakąś kwotę, ale nie wiem czy jeszcze działa
dzięki wypróbuję
Stary 2014-01-30, 14:45   #4495
Basiula83
Raczkowanie

o widzę dziewczyny, że wy o odchudzaniu. ja znowu od tygodnia na diecie. w tamtym roku wiosną się zawziełam i 13 kg schudłam, a teraz jeszcze z 5 planuje.
6weidera kiedyś też zrobiłam całego ale po ok.20 dniach strasznie kręgosłup mnie bolał, podobno to normalne i trzeba przetrzymać. wolę chodakowską (która mi się już znudziła) tiffany i julian. ćwiczę z yt regularne 3 razy w tygodniu od maja 13, żeby nie wrócić do tego co było. szkoda mi czasu na dojazdy na fitness, więc odpalam wieczorami kompa i zaoszczędzam tym ok. godziny. w następnym tygodniu zaczynam z hula-hop kręcić zobaczymy co z tego wyjdzie.
Basiula83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 15:02   #4496
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreolka7 Pokaż wiadomość
6 m,ozesz sobie od razu darować w przedbiegach.
6 jest dla osób które już nie mają tłuszyku -ona wzmacnia mięśnie brzucha i jak jest źle robiopna to powoduje urazy kręgoslupa

[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4488653 5]Ja to już na siebie patrzeć nie mogę... Mam wagę jaką mam, widać na dole, a wzrost 160, więc należę do tych niższych raczej. Otyłość jak ta lala... No i wmówiłam sobie że jestem potworem, tłustą świnią (co akurat jest prawdą ). I sama nie wiem od czego zacząć. Niby zaczęłam teraz uważać na co jem, trochę wprowadziłam produktów z diety Dukana, surówki, staram się chleba nie jeść, ewentualnie pumpernikiel, obiadów też jako takich nie jadam, trzymam się z dala od chipsów i coli (mojego narkotyku) i staram się baardzo dużo pić - 3l wody, co dla mnie jest naprawdę sporo, bo wcześniej jak wypiłam litr wody dziennie to było ok. I nie wiem czy to pomoże. A wyglądać jak ludź muszę gdzieś do maja to ogarnąć kiedy wracam do pracy, bo po prostu wstydzę się tego jak wyglądam.
No pożaliłam się.[/QUOTE]
I tu jest błąd-5 posiłków dziennie musisz jeść - ale wiem że się mondruje a sama tyle nie jem bo nie jestem w stanie tego przejeść

Cytat:
no Mała Meg jest duża - ma taką stopkę jak moja czterolatka, będzie wysoka na pewno

ja na odwrót w ciąży nie przytyłam prawie wcale - wychodząc ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą, później karmiąc jeszcze chudłam i nagle coś poszło w drugą stronę stopniowo przez ostatnie 2 i pół roku - najpierw myślałam, że to przez pigułki, ale najprawdopodobniej mam problemy z tarczycą. Też mam słabą wolę do tego i moja miłość do gotowania mi nie pomaga i genetyczne skłonności do tycia zresztą też
Alicja to się nie domyślaj tylko zrób badania.
ja mam niedoczynność, z którą odchudzanie to totalna zmora
Zrób sobie tsh, ft3 i ft4.

Cytat:
Napisane przez Basiula83 Pokaż wiadomość
o widzę dziewczyny, że wy o odchudzaniu. ja znowu od tygodnia na diecie. w tamtym roku wiosną się zawziełam i 13 kg schudłam, a teraz jeszcze z 5 planuje.
6weidera kiedyś też zrobiłam całego ale po ok.20 dniach strasznie kręgosłup mnie bolał, podobno to normalne i trzeba przetrzymać. wolę chodakowską (która mi się już znudziła) tiffany i julian. ćwiczę z yt regularne 3 razy w tygodniu od maja 13, żeby nie wrócić do tego co było. szkoda mi czasu na dojazdy na fitness, więc odpalam wieczorami kompa i zaoszczędzam tym ok. godziny. w następnym tygodniu zaczynam z hula-hop kręcić zobaczymy co z tego wyjdzie.
A no własnie
hula hop po co?
Pytam bo jak chcesz coś zrobić z brzuchem w ten sposób to też możesz sobie darować

Sorki, że tak po prostu ale tak to wygląda.
Proponuję iść do dietetyka - który ułoży dietę pod Was - ja sama muszę się wybrać
Tłuszcz jak ma zejść z brzucha to musi schodzić z każdej partii ciała tak samo w tym samym czasie. I to jest cała filozofia.
W teorii jestem bardzo dobra i.. nic poza tym
I proponuję nie ćwiczyć wieczorami - robicie sobie krzywdę - wiem, że przy dzieciach trudno jest ćwiczyć rano albo w ciągu dnia ale wieczór to pora najgorsza z możliwych.
Stary 2014-01-30, 15:07   #4497
kikuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basiula83 Pokaż wiadomość
wow gratuluję wyników
Stary 2014-01-30, 15:28   #4498
871319bc27e9d09c3f0d50d55d02d0b6e86b5c84
Konto usunięte

Can, ja doskonale wiem, że trzeba jeść 5 razy dziennie. To nie jest tak, że nie jem obiadów - jem, tylko że nie to co zrobiłam na obiad dla domowników Przeważnie zamiast obiadu zjadam surówkę, ewentualnie podjadam od starszaka trochę.
I w sumie we wszystkim się z Tobą zgadzam. Sama jak przychodziło co do czego, to sugerowałam innym dietetyka. Tylko że jakoś trudno mi się przełamać i iść, poza tym nie lubię określonego jadłospisu, bo u nas np. czasem ciężko coś w sklepie znaleźć konkretnego, a co dopiero to, co dietetyk każe
871319bc27e9d09c3f0d50d55d02d0b6e86b5c84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 15:49   #4499
candace1
Zakorzenienie

[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4488968 9]Can, ja doskonale wiem, że trzeba jeść 5 razy dziennie. To nie jest tak, że nie jem obiadów - jem, tylko że nie to co zrobiłam na obiad dla domowników Przeważnie zamiast obiadu zjadam surówkę, ewentualnie podjadam od starszaka trochę.
I w sumie we wszystkim się z Tobą zgadzam. Sama jak przychodziło co do czego, to sugerowałam innym dietetyka. Tylko że jakoś trudno mi się przełamać i iść, poza tym nie lubię określonego jadłospisu, bo u nas np. czasem ciężko coś w sklepie znaleźć konkretnego, a co dopiero to, co dietetyk każe [/QUOTE]

Mnie dietetyk pytał czy kupię to czy owo u siebie w sklepie-także nie wiem w czym problem.
Ja byłam - jak się później okazało - już w ciąży jak się "wzięłam za siebie" To taki szczerbaty uśmiech losu był-nie dość, że się wykartkowałam na dietetyka to 2 tyg później już było po diecie i hafty non stop
Teraz jak ogarnę temat mojej nieszczęsnej szóstki w paszczy to idę do dietetyka-sama wiem, że nic nie zdziałam bez bata nad sobą a powrót do pracy zbliża się coraz większymi krokami
Stary 2014-01-30, 16:40   #4500
jjb
Raczkowanie

OOOoo widze, ze temat odchudzania.. I ja postanowilam sie wziasc za siebie, bo o ile w ciazy przytylam bardzo malo i to spedzalo mi sen z powiek, po porodzie wiekszosc rzeczy byla na mnie za luzna to teraz znowu nastala zima i oponka sie pojawila. Nie znosze tego i postanowilam cos z tym zrobic. Od kilku dni cwicze ale z Mel C bo Chodakowskiej sluchac nie moge i postanowilam rowniez walczyc z wieczornym podjadaniem bo o ile odzywiam sie zdrowo caly dzien to wieczorem zazwyczaj wlacza mi sie maly glod ;-) ale jakie beda rezulaty to nie wiem...
Podobno na zrzucenie brzucha najlepsze jest bieganie (ja nie lubie a w dodatku zima to juz zupelnie odpada dla mnie) ale cos w tym jest bo moj maz w ten sposob bardzo ladnie w zeszym roku zrzucil brzuszek i wcale duzo nie biegal ale rozbil to bardzo sumiennie. A w diecie to moim zdaniem najwazniejsze aby wciagnac w to cala rodzine i nie miec nic w domu co moglo by nas wodzic na pokuszenie... Ale wiadomo, ze to nie takie proste niestety.

Can a czemu nie wieczorem? ja tylko wtedy mam czas..

Edytowane przez jjb
Czas edycji: 2014-01-30 o 16:43
jjb jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości