|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
pomarancza
carolyna troche to z mojej winy, ale i tak mniej wiecej oc 4 tyg jak nic sie nie dzieje kaze przychodzic, w pierszej u innego tez tak chodzilam, teraz z ta szyjka to bede sama czesciej chodzic, chce do innego gina sie przejsc u mamy jak bede, niech zajrzy jeszcze, bo ostatnie dni wieczorami cmi mnie w podbrzuszu jak na okres, no ale brzuch przy tym nie twardnieje, wiec lykam magnez i nospe i licze na to, ze po prostu macica sie rozciaga |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Super że wizyta udana i z Niunia wszytsko w porządku!!
================== a co do kocyka jak zobaczyłam Twój, to pomyslałam że tez Wam pokaże jaki mam ja, widzę że całkiem podobne te nasze kocyki heheh -- p.s ja mam beżowy Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2014-01-29 o 21:56 |
|
|
|
#3963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolyna , Pomarańcza gratuluję udanych wizyt
nie mam dziś coś weny, więc żegnam się, może jutro będzie lepszy dzień, bo dziś kiepski .. dobranoc |
|
|
|
#3965 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny gratuluję udanych wizyt i życzę dobrej nocki
|
#3966 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie. Zmykam do łóżka. Dobrej nocy.
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rośnie ![]() Pierwszy raz wzielam sie za licytacje na allegro i wygralam 3. Wydaje mi sie, ze zle na tym nie wyszlam, ocencie :http://allegro.pl/zestaw-spiochow-6szt-i3900623367.html http://allegro.pl/zestaw-ubranek-roz...915615297.html http://allegro.pl/paka-17-szt-niemow...910663079.html ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- W ogole to zmobilizowalam sie i zrobilam w koncu liste potrzebnych rzeczy dla mnie i Smerfa. Okazuje sie, ze odnośnie ubranek to minimum jakie powinnismy miec to mamy juz w polowie. Odnosnie chemii , mamy tylko kilka rzeczy. Zostaja jeszcze koldry poduszki, poszewki , materacyk itd. Myslalam ze bedzie gorzej
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
monijaaa >> no pewnie że źle na tym nie wyszlaś
fajnie ciuszki i jeszcze super ceny 13 zł za taki zestaw , albo 6 zł... EXTRA,JA Jednak wole sama coś wyszperać na ciuchach |
|
|
|
#3969 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też miałam rozwarcie a męczyłam męczyłam 2 tyg zanim Oliś wylazł Cytat:
|
|
#3970 |
|
Rozeznanie
|
Hej oczywiście z tym zatkanym nosem zasnac nie moge fleee.
Ja tez czesto mam wizyty- 24.12 mialam glukoza, 30.12 wizyta, 10.01 prenatalne, 14.01 wizyta, 27.01 wizyta, 31.01 morfologia i potem wizyta we wtorek tj. 04.02, oczywiscie chodze na NFZ. Wiadomo, procz prenatalnych ale za nie nie place bo mam od gina skierowanie. Mam dosyć tego zatkanego nochala!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie umiem szukac na Ciuchach Nie mam pojecia nwet gdzie u mnie w miescie sa jakies z Dzieciowymi ubrankami. Chyba wole allegro.
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
monija ale ten zestaw z bluzami z kapturem i jeansami to malo praktyczny na pierwsze mies jak dla mnie
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3974 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też mam beżowyCytat:
Dobranoc |
|||
|
|
|
#3976 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w 23 tc
Wpadłam tylko się przywitać przed wizytą. Miłego dzionka życzę wszystkim Kciuki za pozostałe wizyty Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2014-01-30 o 06:49 |
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
I ja sie witam z rana
![]() Zrobiłam Mężowi owsiankę przed 6 na śniadanko , nadrobiłam Was gaduły i poleżę jeszcze trochę. Jak przewracałam się z pleców na lewy bok to myślałam, że coś mi się odkleja w brzuchu i spada na bok.. Przestraszyłam się tego i nie wiem czy zasnę.. Aż skuliłam sie z bólu.. Paulka powodzenia na wizycie i gratuluję tygodnia
Edytowane przez Myska0 Czas edycji: 2014-01-30 o 06:43 |
|
|
|
#3978 |
|
Zadomowienie
|
Ja już witam się z rana. Jakoś spać nie umiałam od 5. Przynajmniej zrobiłam mężowi kanapeczki do pracy, bo jemu się nigdy nie chce. Wskoczyłam jeszcze do ciepłego łóżeczka
|
|
|
|
#3979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana, my od 5.30 nie spimy
![]() Gratuluje tygodni i trzymam kciuki za wizyty ![]() Zapomnialam ze ja tez wczoraj zaczelam 23 tydzien czyli 6 miesiac tak? A Paulka mi nie przypomniala jak to zwykle bywalo chociaz ja te miesiace na tym etapie to bardziej licze od 4 do 4 kazdego miesiaca a nie po tygodniach ![]() Milego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja z rana, noc przespalam, gorączka się nie pojawiła. Dzisiaj tez nigdzie nie wychodzę i siedzę w domu. I dalej się kuruje. Powodzenia dla wszystkich wizytujacych dzisiaj.
|
|
|
|
#3982 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry mamuśki
tyle skrobiecie, że nie wiem kiedy ja to nadrobię ![]() Zdrówka dla chorujących za udane wizyty za kolejnei witam nowe mamusie Ja już od samego rana zostałam nieźle skopana młoda chyba coraz mniej miejsca tam ma Ja dziś mam wizytę u okulisty. Boję się, bo wzrok strasznie mi się popsuł Lecę Was poczytać
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja od 7 ruszyć z łóżka nie moge ![]() Kciuki za wszelkie wizyty i zdrówka dla chorowitek Jakie tu dobre żony ![]() Kasian wspólczuje tych pobudek, może otwórz łóżeczko i młoda sama niech grasuje a co tzn od 4 do 4 bo nie ogarniam ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytujące
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja postanowiłam kupić tylko jeszcze kilka bodziaków i kilka pajacy na rozmiar 56 bo na 62 już mam sporo ale sobie wymyśliłam, że chce białe i zapinane na brzuszku
|
||
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas
Jakie śliczne body Oliwka witaj Mala widzę zmieniłaś avatarek , i ja się zastanawiam co to za nowa osoba ![]() Seleniti za wyniki ja w sumie w poprzedniej ciąży też często miałam bakterie ;/Justa poczekaj co Ci lekarz powie ![]() Carolyna ![]() Karolkya to teraz rób zęby systematycznie , ja w poprzedniej ciąży olałam te 2 i teraz mam za swoje ;/ Pamiętam w ciąży i przy karmieniu szybciej się niszczą ;/ Vampirka czyżby imię wybrane i będzie Amelka ?? Myska mnie też zęby nie bolały , poszliśmy z TŻ na kontrolę i z 2 zębów do roboty zrobiło się 6 -7 i do tego 1 kanałówka ;/ MamaKtosia jak byłam z TŻ na kontroli syna wzięliśmy ze sobą , ale ząbków pokazać nie chciał. Tak więc spróbujemy jeszcze raz po 2 urodzinach. Pomarańcza za wizytę . A co do szyjki i łożyska to widać że jesteś oryginalna ![]() Paulka za 23tc ![]() Dzień dobry ![]() Udało mi się Was nadrobić :P Wczoraj już nie wchodziłam , bo coś się synkowi działo i sam nie chciał spać (przynajmniej raz na miesiąc ma takie akcje) no i od 21 już byłam w łóżku , a młody całą noc przespał z Nami. Oczywiście wstałam połamana, kręgosłup mnie boli ;/ Nie nadaję się już na spanie w 3 ... a raczej w czwórkę :P Co do pamiątek , to ja też mam tą bransoletę ze szpitala, włosy, test ciążowy, kartki co podostawał na chrzciny, roczek, do tego album "Moje pierwsze 5 lat" ![]() A jakiś czas temu pisałyście o komodach. Ja mam meble w sypialni z Bodzia i jestem zadowolona, solidne, pojemne ![]() za wszystkie wizytujące dziś
|
|
|
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
Od kilku dni chce wam napisać, ale zawsze zapominam. ... zniknął mi pępek
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba wstac i ja wyjac. No a w ciagu dnia oczywiscie sama wchodzi i wychodzi wiec nie wiem o co w tym chodzi ![]() Od 4 do 4 w sensie ze termin mam na 4.06 wiec tak se licze ze 6 miesiac sie zacznie 4.02, 7 sie zacznie 4.03, 8 miesiac od 4.04 no a 9 od 4.05 ![]() Martuszka to powodzenia u okulisty ![]() Nikii ja tez sie nie nadaje do spania we czworke wiec rozumiem i wspolczuje jednoczesnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3988 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Dzisiaj spałam średnio - od ok. 3 przewalałam się z boku na bok także bez latte się dzisiaj nie obędzie
Miłego dnia
|
|
#3989 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() a ja stawiam imieninową kawunię dla wszystkich i ciacho rano miałam niespodziankę w postaci ferero roche i kartki zrobionej z chusteczki higienicznej jakież to romantyczne![]() a teraz mi mąż chrapie nad uchem, nawet mu jeszcze nie podziękowałam, szkoda biedaka budzić po nocce trzymam kciuki za wizyty dziś miłego dnia, ja idę się obżerać ![]() |
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Niegrzeczna to wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Dlatego się cieszę, że to mam
żeby się poprawiło 

Nie mam pojecia nwet gdzie u mnie w miescie sa jakies z Dzieciowymi ubrankami. Chyba wole allegro.
wam wszystkim za gratki
wyrobiłam sobie ostatnio ZIP, sprawdziłam wizyty i lekarz za każdą moją wizytę z usg ma ponad 50zł więc chyba mu się to opłaca że tak często mnie zaprasza