Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-29, 22:19   #181
Milennka03
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV

Po tygodniowym odwyku (!) w końcu nawiedziłam swoją Biedronkę. Miałam mało czasu więc wpadłam jak po ogień, ale od razu rzuciły się w oczy tłumy ludzi i mało towaru, tylko palet dużo niewypakowanych.
Kupiłam dla TŻta chipsy grilowane warzywa bo jest od nich uzależniony,łososia wędzonego, rukolę ,śliwki suszone do ciacha,mleko, ... No i nie kupiłam tych osławionych naczyń do zapiekania,które w końcu zobaczyłam Zdecydowanie za małe. Może nawet bym wzięla takie małe okręgłe na deser ale kolor którego nie cierpię mnie odstraszył- no i zostało wiecej w portfelu
Kurcze dopiero teraz doczytuję że tampony są tańsze, szkoda że nie wzięłam opakowania bo od lat je używam i bardzo je chwalę.

Mam pytanko , czy u Was jest może makaron , wstążki chyba tagiatelle z czosnkiem niedźwiedzim? bo widziałam u TŻ w Biedrze takowy jako nowość a u mnie nie ma...Żałuję że nie wzięlam

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:26   #182
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Przybyłam poskarżyć się na wkładki higieniczne - takie cienkie w biało-różowym opakowaniu. Klej jest beznadziejny W ogóle się majtek nie trzymają :/ Ostatnio miałam pomarańczowe i były zdecydowanie lepsze.
mama je kiedyś kupiła, są okropne gorszych nie używałam chyba ten klej to porażka.
ja jednak co do wkładek to jestem wierna discreet

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:27   #183
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
Po tygodniowym odwyku (!) w końcu nawiedziłam swoją Biedronkę. Miałam mało czasu więc wpadłam jak po ogień, ale od razu rzuciły się w oczy tłumy ludzi i mało towaru, tylko palet dużo niewypakowanych.
Kupiłam dla TŻta chipsy grilowane warzywa bo jest od nich uzależniony,łososia wędzonego, rukolę ,śliwki suszone do ciacha,mleko, ... No i nie kupiłam tych osławionych naczyń do zapiekania,które w końcu zobaczyłam Zdecydowanie za małe. Może nawet bym wzięla takie małe okręgłe na deser ale kolor którego nie cierpię mnie odstraszył- no i zostało wiecej w portfelu
Kurcze dopiero teraz doczytuję że tampony są tańsze, szkoda że nie wzięłam opakowania bo od lat je używam i bardzo je chwalę.

Mam pytanko , czy u Was jest może makaron , wstążki chyba tagiatelle z czosnkiem niedźwiedzim? bo widziałam u TŻ w Biedrze takowy jako nowość a u mnie nie ma...Żałuję że nie wzięlam
tez widziałam w koncu te naczynia :p i tez nie wziełam
Tamponami sie nie przejmuj bo one chyba na dluzszy czas są przecenione Ja kupowalam miesiac temu i dalej 4.99
a grilowane warzywa tez uwielbiam, ale bardziej te zeberka Te dwa smaki swoją droga sa jedynymi ktore lubie z B. kiedys byly tylko z raz w roku, teraz patrze weszly na stałe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:31   #184
Dikej
Rozeznanie

GG do Dikej

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
to jest chyba nowa seria, więc ciężko będzie o opinie. Widziałam w innym markecie, z tego co zerknęłam na skład to owszem, ma zdaje się 2 silikony i pq na dodatek, więc oblepiacze, ale wymienione oleje nie tak całkiem daleko w składzie. Myślę, że teraz na zimę taka zabezpieczająca może nie być zła, ale wiadomo, każdemu co innego pasuje. Sama jeszcze nad nią myślę, w sumie cena jest do zaryzykowania...

Ja mam długie włosy, cienkie, o przeciętnej gęstości i starczała mi na dwa razy saszetka a zgadzam się, że na pewno lepiej tak spróbować niż kupić półlitrowe opakowanie jakby miała nie podpasować
Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
biorąc pod uwagę cenę i producenta, to te olejki pewnie na samym końcu, a w pierwszym rzędzie same silikony i inne takie
U mnie, przy kręconych włosach, sylikony nie są wrogiem, tym bardziej w czasie mroźnej zimy

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
O, dzięki wielkie za skład! Jak dla mnie jest atrakcyjny. Przejdę się po nią jutro

162cm wredoty

61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46,5-46 !
CEL OSIĄGNIĘTY!

talia 59cm (-15cm)
pas 68cm (-14cm)
udo 49cm (-6cm)
łydka 33cm (-4cm)

Edytowane przez Dikej
Czas edycji: 2014-01-29 o 22:33
Dikej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:37   #185
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dikej Pokaż wiadomość
U mnie, przy kręconych włosach, sylikony nie są wrogiem, tym bardziej w czasie mroźnej zimy

O, dzięki wielkie za skład! Jak dla mnie jest atrakcyjny. Przejdę się po nią jutro
Masz krecone włosy ? Podziel sie sposobem na rozczesanie ich Moja coreczka ma tez takie i mamy ogromny problem, czasem nawet nakladam jej swoje odzywki ale nie pomagaja Masz moze jakies naturalne sposoby ktore mozna zastosowac u 4 letniego dziecka ?

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
Stary 2014-01-29, 22:42   #186
Dikej
Rozeznanie

GG do Dikej

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Masz krecone włosy ? Podziel sie sposobem na rozczesanie ich Moja coreczka ma tez takie i mamy ogromny problem, czasem nawet nakladam jej swoje odzywki ale nie pomagaja Masz moze jakies naturalne sposoby ktore mozna zastosowac u 4 letniego dziecka ?

Mój skręt to takie 2a, czyli coś w ten deseń:

więc nie wiem czy w jakiś sposób pomogę, ale ja rozczesuję włosy na mokro gdy jest na nich odżywka, w ciągu dnia, jak są suche to ich nie tykam

162cm wredoty

61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46,5-46 !
CEL OSIĄGNIĘTY!

talia 59cm (-15cm)
pas 68cm (-14cm)
udo 49cm (-6cm)
łydka 33cm (-4cm)
Dikej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:44   #187
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Tamponami sie nie przejmuj bo one chyba na dluzszy czas są przecenione Ja kupowalam miesiac temu i dalej 4.99
a grilowane warzywa tez uwielbiam, ale bardziej te zeberka Te dwa smaki swoją droga sa jedynymi ktore lubie z B. kiedys byly tylko z raz w roku, teraz patrze weszly na stałe
.
o to super,dzięki za info
No dobre są, żeberkowych nie jadłam jeszcze ale mi jeszcze zielona cebulka smakuje choć już nie tak bardzo

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:52   #188
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dikej Pokaż wiadomość
Mój skręt to takie 2a, czyli coś w ten deseń:

więc nie wiem czy w jakiś sposób pomogę, ale ja rozczesuję włosy na mokro gdy jest na nich odżywka, w ciągu dnia, jak są suche to ich nie tykam
Nasze sa mocniej kręcone niestety , ale dziekuje

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
o to super,dzięki za info
No dobre są, żeberkowych nie jadłam jeszcze ale mi jeszcze zielona cebulka smakuje choć już nie tak bardzo
no to gust mamy ten sam zielona cebulka tez mi podejdzie z braku laku

Stary 2014-01-29, 22:58   #189
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
dobre (tylko nie kupuj tego najtańszego-mielonka indycza ,ona nie jest dobra)
zgadzam się najtańsza mielonka jest ohydna Już lepiej dołozyć pare złotych i kupić tą troche droższą. Różnica jest kolosalna

Co do odżywki z timoteia - chyba też ją kupię na jutrzejszych zakupach, chociaż trochę sie obawiam że kokos w składzie może niezbyt posłuzyc włosom Ale za tą cenę dam jej szansę
Stary 2014-01-29, 23:01   #190
niuta91
Rozeznanie

Cytat:
Przybyłam poskarżyć się na wkładki higieniczne - takie cienkie w biało-różowym opakowaniu. Klej jest beznadziejny W ogóle się majtek nie trzymają :/ Ostatnio miałam pomarańczowe i były zdecydowanie lepsze.
Polecam wkładki z Lidla, niecałe 3zł, a świetny klej i idealna grubość
niuta91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 23:33   #191
Maja 77
Zadomowienie

GG do Maja 77

Cytat:
Napisane przez niuta91 Pokaż wiadomość
Polecam wkładki z Lidla, niecałe 3zł, a świetny klej i idealna grubość
A ja właśnie Lidlowskich nie polecam. Klej w ogóle nie trzyma. Albo trafiło mi się jakieś felerne pudełko. Za to Biedronkowe sobie chwalę.

Maja 77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 23:49   #192
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
Dzięki to nie do końca moje zapachy jeszcze dzisiaj dumałam nad musem brzoskwinia-mango, ale boję się, że zapach mi nie podpasuje, szkoda, że się nie da powąchać .
polecam ten mus zdecydowanie pięknie pachnie i świetnie nawilża

Cytat:
Napisane przez Swistaczekk Pokaż wiadomość
Ja uznalam, ze za dwa złote można spróbować gwiazdki i naprawdę warto choć to nie pora na lody
zawsze jest pora na lody

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 00:09   #193
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku. Tak pisałyście o tych naczyniach do zapiekania, że poszłam w końcu do Biedronki zobaczyć czy one serio są takie małe. Są Tak się zastanawiałam, co można by w tym zapiec i nic nie wymyśliłam. Poza tym kupiłam sobie na wyprzedaży pałeczki, kosmetyczkę i pokrowiec na ubrania i tak się jeszcze zastanawiam nad zimową kurtką. Myślicie, że warto?
U mnie jest już trochę kosmetyków.
O właśnie, ja dzisiaj także wreszcie coś ciekawego upolowałam na wyprzedaży, ta kosmetyczka jest naprawdę super Do tego kryształki zapachowe i jeszcze zapach do samochodu (new car, spróbuję uwierzyć, że mam nowy samochód) Oprócz tego kłębuszek wpadł i parę zupek chińskich na sałatki oraz sałata lodowa i górskie płatki owsiane

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

biedronkowych nie miałam, sporo tu opinii się pojawiło, że słabo wchłaniają, ale jakby co to polecam facelle z rossmana - przerzuciłam się na nie z ob jakieś 3-4 lata temu i jestem im wierna

u mnie, w końcu!, pojawiły się jogurty zott naturalne, oczywiście bez cenówki i same zepsute czytniki, więc jeszcze nie brałam. w inej biedrze dostałam rurki zebry (ok, ale bez szału) i trochę kosmetyków widziałam. ja tylko wezmę 1 saszetkę maski biovax (z olejkami), resztę mam w całych pudłach i ta mnie kusi aby sprawdzić

jeszcze raz zapytam, bo to już jutro do kupienia będzie - jakieś opinie o maszynce do strzyżenia?
Szukałam u siebie ale ani widu ani słychu

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
mama je kiedyś kupiła, są okropne gorszych nie używałam chyba ten klej to porażka.
Ach właśnie, wzięłam także wkładki discreet, są w biedronce dostępne

Nadalka za nową część
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 00:21   #194
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Ach właśnie, wzięłam także wkładki discreet, są w biedronce dostępne
u mnie ostatnio dawno nie widziałam

Dexter w spódnicy
Stary 2014-01-30, 00:24   #195
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie ostatnio dawno nie widziałam
U mnie długo już są, były dzisiaj trzy rodzaje. Choć jakiś czas temu także ich nie było i obawiałam się, że wycofali. A tych biedronkowych to nie polecam niestety, nie można ich porównać z discreet niestety, zresztą moim zdaniem lidlowych też nie
Stary 2014-01-30, 00:36   #196
kasztanka3
Pani Mizantrop

Dawno nie byłam w Biedrze, jutro (dziś właściwie) wybiorę się zobaczyć czy są u mnie białe michałki i jogurty Zott.
Chciałabym kupić jedno i drugie
I może ciacha jakieś, może się Kruszynki uchowały.
Stary 2014-01-30, 00:40   #197
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Dawno nie byłam w Biedrze, jutro (dziś właściwie) wybiorę się zobaczyć czy są u mnie białe michałki i jogurty Zott.
Te z czekoladą w środku są dobre
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 00:42   #198
nobodygirl91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
Poza tym podejrzewam, że wygodniej im to wyłożyć wieczorem dzień wcześniej i się nie dziwię pracownikom. Zobaczysz, że na pewno po pracy kupisz wszystko, co potrzebujesz.
zawsze towar jest wykładany dzień przed promocją, jak jest więcej czasu to dopiero po zamknięciu ale często tego czasu po prostu brakuje, bo jest tyle roboty że nie wiadomo co w ręce włożyć
dziś dziewczyny całe popołudnie przygotowywały stoły, część wyłożyły w trakcie gdy sklep był otwarty, część po zamknięciu. po prostu nie idzie się ze wszystkim wyrobić, jesteśmy tylko ludźmi i mamy ograniczone godziny pracy.

Cytat:
one są tragiczne, kupiłam i nie używam bo "wędrują"
Stary 2014-01-30, 00:48   #199
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie było dzisiaj ich jeszcze bardzo dużo, więc możliwe, że i u Ciebie się uchowały

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 00:48   #200
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Te z czekoladą w środku są dobre
Wiem, nawet na blogu o nich pisałam
Szkoda, że pewnie nie wejdą na stałe. Gdyby tak było, to pewnie w końcu by mi się znudziły, jak rurki Tasso
Aaaa, przypomniało mi się - może rooibos z karmelem kupię, bo od jakiegoś czasu mam chęć na tego typu herbatę.
Stary 2014-01-30, 01:02   #201
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Szkoda, że pewnie nie wejdą na stałe. Gdyby tak było, to pewnie w końcu by mi się znudziły, jak rurki Tasso
Aaaa, przypomniało mi się - może rooibos z karmelem kupię, bo od jakiegoś czasu mam chęć na tego typu herbatę.
Z nowości ze słodyczy na stałe weszły hity, czekolady lindta, ciateczka takie zbozowe z żurawiną baż jabłkami z cynamonem. Były kiedyś przy okazji jakiejś gazetki.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Cytat:
Faktycznie pisałaś o Kruszynkach, nie wiem jakim sposobem ominęłam ten wpis
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 01:11   #202
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
U mnie długo już są, były dzisiaj trzy rodzaje. Choć jakiś czas temu także ich nie było i obawiałam się, że wycofali. A tych biedronkowych to nie polecam niestety, nie można ich porównać z discreet niestety, zresztą moim zdaniem lidlowych też nie
u mnie już tak długo nie było, że też myślałam, że wycofali i kupowałam w ross najczęściej i w sumie przestałam patrzeć w biedronce, ale dobrze wiedzieć
jak dla mnie one też najlepsze są KWC dla mnie

Dexter w spódnicy
Stary 2014-01-30, 01:39   #203
Kreskaaa
Zakorzenienie

hej,

czy noże z serii kolorowa kuchnia nadają się do czegoś??
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 02:27   #204
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie już tak długo nie było, że też myślałam, że wycofali i kupowałam w ross najczęściej i w sumie przestałam patrzeć w biedronce, ale dobrze wiedzieć
jak dla mnie one też najlepsze są KWC dla mnie
Zgadzam się Naturella także są całkiem fajne, podobne do discreet.
Cytat:
Napisane przez Kreskaaa Pokaż wiadomość
hej,

Oglądałam je dzisiaj, jeszcze kilka zestawów było. Dziewczyny wcześniej pisały, że bardzo ostre, nawet sobie palce pozacinały więc pewnie się nadają
Stary 2014-01-30, 02:28   #205
cochonnetta
Wtajemniczenie

Miałam dzisiaj szczęście, akurat wybraliśmy się z tż na zakupy do biedronki i było już wyłożone wszystko z kosmetycznej gazetki, dzięki czemu nie będę się musiała jutro fatygować

W sumie nie widziałam, żeby ktoś się specjalnie tym interesował (oprócz mnie). Jedyne czego brakowało to szampony z Farmony np. łopianowy został tylko 1.

Moje zakupy były raczej skromne: fluid superkryjący z bell i płatki kolagenowe + płatki kosmetyczne aloes (wow, jakie one są grube i sztywne). Jutro skrobnę notkę ze swatchami o fluidzie, jakby kogoś interesował kolor - od razu napiszę, że jest dosyć ciemny
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 02:42   #206
Kreskaaa
Zakorzenienie

ja widzialam jeszcze sporo <we wro, mogę dać znać gdzie> tylko niebyłam pewna ich jakości. bardzo dziękuję za odp!
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 05:52   #207
nadalka
Zakorzenienie

Laisa nie ma za co

Mlenka, u nas ten makaron z czosnkiem niedźwiedzim był w czasie jakiejś gazetki, nie jest zbyt smaczny, smakuje jak bazsmakowe zielsko. Ja drugi raz nie kupię, lepiej już samo tagliatelle bez dodatków.

Zanim zaczniecie pytać 50 razy "co w promocji" to cofnijcie się o kilka lub kilkanaście postów? Tacy leniwi jesteście by sprawdzić. Ja i tak się dziwię że łaskawcy odpowiadają na to kilka razy dziennie
Stary 2014-01-30, 07:13   #208
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez SwietaKsiezniczka Pokaż wiadomość
Jestem i ja
Czekam na walentynkowe cukierki w kształcie serduszek
Zastanawiam się nad plastrami na nos co mają likwidować wągry za 8zł.
Ktoś może je miał??
ja polecam te z avonu, w tubce [po kąpieli nakładam, więc w sumie jest lekko rozpulchniona skóra]

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4487086 8]potrzebuję naklejek z krówkami po 1,99. były takie bodajże na wiosnę.
Teraz w gazetce znowu pojawiają się naklejki, a ja potrzebuję takich samych jak te co były wcześniej.
Sa u was te naklejki w wyprzedaży może?[/QUOTE]
były w pierwszym tyg [cały karton, pewnie z 100 arkusików albo i w ięcej]

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

biedronkowych nie miałam, sporo tu opinii się pojawiło, że słabo wchłaniają,
popieram

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Cytat:
ja rossmanowym z biedry lipne są

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 07:16   #209
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość

były w pierwszym tyg [cały karton, pewnie z 100 arkusików albo i w ięcej]

O jeju. Pozostaje mieć nadzieję że ten wzór będzie w tej nowej gazetce. U mnie w żalnej wyprzedażowej biedronce nie było.
A po prostu muszę je mieć.
Ktokowiek widział, ktokolwiek wie
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 07:18   #210
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kreskaaa Pokaż wiadomość
hej,

Zdecydowanie nadają tak rozcięłam palucha, że już tydzień lecze i nie może się ranka zasklepić...

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości