|
|
#3541 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LI
Ja przy chłopie naprędce pudruję nos, zamalowuję co bardziej czerwone i staram się nieco podczernić okolice oczne. A jak planuję kłótnię to przykładam się do makijażu w myśl zasady, że piękni ludzie onieśmielają
Ale są dni, że wstaję rozczochrana z łóżka, myję gębę i straszę. Na szczęście on jakby nie zauważa różnicy
|
|
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
Z pięć stron do nadrobienia :BigGreen:
Na razie tylko :machneu: znaczy
|
|
#3543 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() Jak można zaplanować kłótnię? U mnie dzieje si to na spontanie ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
podasz adres sklepu?---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3544 |
|
To ja :)
|
Mam, mam, fakt, że na dużej powierzchni skóra napięta jest do granic wytrzymałości, ale jest na tyle wredna, że w innych zwija się w zmarchy
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
jesteś aniołem
nigdy nie byłam, na żadnej takie konkretnej (przepisowej) diecie, zobaczymy co to będzie ![]() cieszy mnie to wino czerwone w produktach dozwolonych ![]() Cytat:
mój niby też, ale ja zauważam i to psuje mi samopoczucie Cytat:
są rzeczy, które trudno zaakceptować ad2. zaplanowana jest zapewne bardziej dramatyczna
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-01-29 o 19:20 |
||
|
|
|
#3547 | |
|
|
Cytat:
![]() A oto moja kolacja, właśnie wjechała do piekarnika...
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie umiem ich maskować jak je zamaskuję to są bardziej widoczne więc ich nie maskuję![]() 2 Pewnie tak ale jak to zaplanować ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
wygrywasz!!!Ale super przekąska , co to jest to białe mozarella?
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-01-29 o 19:32 |
||
|
|
|
#3549 |
|
|
Powinna być cambozola, ale nie mieli, więc jest Lazur
|
#3550 |
|
Nindżopesz
|
Wiem które tematy do planowanego poruszenia są kłótniogenne
![]() Monsz Cię bije?! |
|
|
|
#3551 | |
|
Panaroja
|
o tej porze to ja w pracuni się intensywnie udzielałam a wstałam przed szóstą *foch*
Cytat:
nie maluję sie tylko jak nie wychodzę z domu , nawet jak tylko zakupy mnie czekają to się tapetuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Flo robi uporczywie za słoną zupę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się nie maluję jak w domu siedzę, chyba ze mnie najdzie, albo mam wyjątkowo dużo syfów ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czasami często
C'nie? ![]() Cytat:
Ja przed Tżtem też nie, ale przed innymi ludźmi to tak, chociaż cienie podoczne by zasłonić ![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór i dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3555 | ||
|
Zakorzenienie
|
o mniam
Cytat:
, bo trądzik młodzieńczy nie ![]() Cytat:
ale tru, tru niestetyad2. nie za słoną
|
|
|
#3556 |
|
|
Dzień dobry Baru... Spałam dziś aż 5,5 godziny i nadal mam wrażenie, że każdy fragment mnie, żyje własnym życiem...
Może jeszcze przyjdzie taki czas, że będę piękna, szczupła i wyspana ![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ---------- Cholera, przyjechałam na jogę, a tu ciemno, pusto, drzwi zamknięte... Mam nadzieję, że to tylko spóźnienie...
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie
Cytat:
![]() Znad kawy niechcemisię
|
|
|
|
|
#3558 |
|
|
Były
![]() Mi się tez nie chce...Na dodatek wyszły mi dziś z micallefowego Autumne spocone zwierzęta i źle mi z tym...
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem jak pachną spocone zwierzęta? One się pocą w ogóle? Czy to eufemizm only, żeto miks dwóch nut : i pot i zwierzęta Ja wczoraj spędziłam przyjemny babski popołudzień i wieczór - ach i och |
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Znad powrotu ze szpitala
Czas pobytu: 3 h, czas zabiegu: 10 min, ból: leciutki (już prawie przeszedł), papierologia: z 10 stron jak nie więcej A i najlepsze Po godzinie oczekiwania okazało się, że ... jestem zapisana na zabieg na jutro Choć i lekarka, która mi miała go wykonywać i ja wiedziałyśmy, że na 100 % na dziś miało być A i dla lubiących koty, buciki :http://www.google.pl/imgres?start=48...age=19&ndsp=26 A dla lubiących kwiaty, no kwiatuszki :http://kolomyja.bloog.pl/id,2581047,...tticaid=6121c8
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3561 | ||
|
|
Cytat:
Ja dziś chyba spędzę wieczór w domu, zdychając -powrót krztuśca mam, znów szczekam, i katar, i przygłuchość... A miałam na weekend do Rodziców jechać... Warmia musi być teraz piękna...Cytat:
Mam torebkę w takie kothy
|
|
#3562 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Widziałam takie torby boskie som , gdzie można taką nabyć ? ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Trzymam kciukasy za zmniejszanie bólu ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3563 | |
|
|
Cytat:
2. Chai masala -tylko bez liścia, za to z imbirem i mlekiem -pycha... Ale niestety szlamu z gardła nie zbiera ![]() 3. No właśnie ![]() Chcę do dooomu...
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 goździki zbierają syf z gardła, olejek goździkowy wchodzi w skład opatrunku "zębowego" niszczy wszelakie bakterie i doprowadza do regeneracjii miazgi ![]() kiler na bakterie Ale jak masz anginę to nie wiem czy da radę.
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-01-30 o 13:06 |
|
|
|
|
#3565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co chcesz, wszystko muuuuuuuusi trwać długo, bo jak to tak szybko i do domu? Toż to się nie godzi ![]() dobrze, że już w domu i to historia Cytat:
2. oł maaaaaan współczuwam Zapomłam o koniach Cytat:
|
|||
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. zewnętrznym zabójcą jest tee tree |
|
|
|
|
#3568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam z Didką na weekend i na poweekend do Krk jechać (ferie się zaczynają), ale nie ma miejsca (noclegowego ) No i dodatkowo od wczoraj dokładnie Ją oglądam, bo nie wiem czy ospa się nie zaczyna/nie zacznie. Wczoraj miała jedną dziwną krostkę-bąbla, do dziś na razie nic nie przybyło, no więc czekamy czy to to czy nie to A innych objawów nie ma (na razie). A w przedszkolu łospa ostro panuje ![]() Cytat:
Aż jak przy którymś skomentowałam "po co to komu?" to Pani pytająca powiedziała, że Ona by przecież takich głupich pytań nie zadawała jakby to od niej zależało No bo np na chusteczkę im moje wykształcenie lub zawód (lepiej lub gorzej będę traktowana? ) albo pytanie czy piję Szkoda, że nie powiedziałam, że tak codziennie po 5 piw Choć pytanie o picie to jeszcze rozumiem, ale zawód itp to nie ![]() Po prostu ciągła inwignidacja ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-01-30 o 13:28 |
|||
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 pomysł na liście laurowe i ziele angielskie ( najlepiej je zmiażdżyć przed zalaniem wrzątkiem) przywiozłam z Hiszpanii , czarnego bzu nie dam rady zapach ma nieznośny. A próbowałaś imbiru kandyzowanego ? Słodko- ostro
|
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
zwariuję -o ironio praca jest ale 45 km w jedną stronę - 90 km dziennie, braknie mi kasy z wypłaty na paliwo
a praca za rogiem - nie dostanę bo jestem "stąd" a on nie chce zatrudniać ludzi z ulicy Oczywiście pwoiedział to wprost. no freakin comment dobra EOT. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
pewnie i zaltuje na słodko ![]() 2. Nie no jacha wąłcha, że rozgnieść. Ad imbir to mam go w szufladzie ale waham się użyć, czy taki ma wszystkie właściwości ? Miał być do chlebka bananowego ale oczywiście nienawidzę piec więc tak sobie leżakuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

Ale są dni, że wstaję rozczochrana z łóżka, myję gębę i straszę. Na szczęście on jakby nie zauważa różnicy

, to wciąż się maluję 

wygrywasz!!!

ale On wie ile takich leków może być z tych pojedynczych literek

Ja nawet nie wiem jak pachną spocone zwierzęta? One się pocą w ogóle?
Czy to eufemizm only, żeto miks dwóch nut : i pot i zwierzęta
no co chcesz, wszystko muuuuuuuusi trwać długo, bo jak to tak szybko i do domu? Toż to się nie godzi 
A innych objawów nie ma (na razie). A w przedszkolu łospa ostro panuje