|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Tak się cieszę że ułożyło Ci się wreszcie wszystko!!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1442 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44883943] uff! szybko, bardzo dobrze A smaki po mamusi wysublimowane ma ![]() pamiętamy ![]() ja ostatnio zapomniałam co to smaki ![]() Cytat:
a Leo chciałby strasznie pieska tulić ale ta głupia warczy i ucieka od niego a ten kochany do niej łapki wyciąga, głaszcze ją, krzywdy na pewno jej nie robi, nie wiem co ta suczka taka durna ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44883943]bardzo ładna poducha, chociaż nie przepadam za filcem w takiej postaci - bo poduchę trzeba prać.
a dawałam ok. 10mca, ale średnio smakowało w ogóle gotowanie 3 minuty na miękko to bujda na resorach, NIGDY w tyle czasu mi się nie zrobiło ![]() zmienia się, zmienia, Agatka nie była delikutaśna a teraz! masakra ![]() francuski piesek normalnie jaka? u nas - ja lubię drobiową, ale z kolei wszyscy niby odradzają, że to najbardziej zanieczyszczona część zwierząt w ogóle :/ pewnie reh. proszę - nie dzwoń do końca tygodnia bo w Kambodży jest ![]() http://www.matyja-gabinet.com.pl pani Iwona Dranka W katowicach na 1000leciu przyjmuje ![]() ![]() Neurolożka prywatnie w Siemcach, z dnia na dzień przyjęła, ale fuksem, z reguły tydzień się czeka: Ewa Głuszkiewicz http://www.pkt.pl/głuszkiewicz-ewa-l...a/2705991/5-1/ znasz siemce troszkę? bo nie wiem czy ci tłumaczyć dojazd, bo jest banalny a gps nas prowadził głupio autobusem też mogę wytłumaczyć SI - mogę reh. w czwartek spytać, pewnie ktoś z tego ośrodka prywatnie przyjmuje masakra ![]() my też prysznic, ale brodzik głęboki ![]() uff! szybko, bardzo dobrze A smaki po mamusi wysublimowane ma ![]() pamiętamy ![]() Moze byc drobiowa, moze byc wieprzowa. To nie moze byc zanieczyszczone mieso. Watroba ma za zadanie neutralizowac toksyny, ale przeciez ich tam nie przechowuje, no nie? Rozklada i wydala. Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super , że już lepiej ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie też dziś jedna pobudka o 2 ![]() Nie mam nastroju. Od tygodnia siedzę w domu, najpierw deszcz padał, potem śnieg, a potem Zuzka chora. O i tak leci, a ja już wariuję. Mąż od poniedziałku wraca z pracy koło 16/17, sam zmeczony. ehhhh ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Piękny pokoik ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nadrabiam, mam jakieś 15 stron
![]() ale mam pytanie na szybkensa bo obiad robie małej, dawałyście już jajko sadzone? takie że zółtko miekkie?
#1446 |
Wtajemniczenie
|
BOKEH!!!! Widze Cię. Odezwj się jak jesteś bo mam coś dla Ciebie
![]()
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Wtajemniczenie
|
No jesteś bokeh więc piszę.
Płakałaś ostatnio że u Ciebie to nie ma takich fajnych ubranek w ciuchu no i ja nastepnego dnia zaszłam patrzę....a tu takie w Twoim guście (tak mi się wydaje). No i kupiłam, nie mogłam się powstrzymać. 8 zł sztuka z Zary. Chcesz??? ![]()
#1450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bosz, dziolchy co sie u nas wyprawia z pogoda to masakra!!!!!!! juz nawet opisywac nie bede....... nie odespalam ale za to wrocilam wczesniej, dzis w calej szkole bylo 12 dzieciaczkow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
widzę nawet telepatycznie robię to samo co Wy :P
Cytat:
![]() ![]() ![]() meneq dziękuje za odpowiedź ;*
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
dziecię śpi od 11
![]() ![]() dzisiaj w nocy jedna pobudka, o 2 ![]() ogółem mam dość tego tygodnia, chyba przez tą chorobę bąbla.... Dzisiaj w planach 10km więc mam nadzieję, że odbiję sobie, wzięłam się ostro do roboty żeby do półmaratonu się przygotować.
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bokeh, Debrah, Pola jajko sadzone je jakoś od października, a na miękko już w wakacje dawałam. ------------------ Nie wiem co się to porobiło z tym Polciowym spaniem, we wtorek zasnęła o 22.30, obudziła się przed 8, miała drzemkę do 15, a i tak zasnęła o 23.40. I dzisiaj obudziła się znowu przed 8. No ale co, noce są w większości calutkie przespane, więc trudno. Nie będę już z tym walczyć, bo bez sensu, albo po prostu nie potrzebuje jakoś dużo snu, albo jej to jeszcze minie. Zobaczymy ![]() A teraz wróciliśmy już od t., zasnęła w aucie i pierwszy raz udało się ją przenieść do łóżeczka i śpi dalej ![]() ![]() Lecę sprzątać i obiad robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Wrócilysmy niedawno z uczelni. Masakryczne warunki drogowe, jechałam 20 na h i przede mna nagle samochod na awaryjnych sie zatrzymał, myslalam ze nie wychamuje, a nie mam abs'u. Później musze po tzta jechać, boje sie w taka pogode.. gdybym wiedziala,to bym w d.pie miala dzis ten egzamin, i tak nie wiem czy zalicze;/ koles dal takie pytania ze hej!
spaaaaaaaaać!
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
![]() Warunki tragedia, ja jestem miszcz, bo dojechałam bez poślizgu ![]() Poczytam Was wieczorem, ale teraz chciałam zapytać czy ktoś reflektuje?? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne wykonanie ![]() Mały powinien iść już na drzemkę a on w najlepsze ku.pe ciśnie w ciemnym kącie ![]() Jak pójdzie spać to chyba też się położę. Strasznie męczy mnie taka pogoda. Oskar już wie do czego służą samochodziki ![]() ![]() Lady-a jak Twoje oko? Wyleczone?
![]() |
#1458 |
Konto usunięte
|
Fewciu, podła ty
![]() A miałam pytać - jak klasa złoczyńców? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny tak się wkręciłam w te lale tildy z linka nancy, że musialam zrobić sobie zajunca: uploadfromtaptalk1391091154125.jpg
Sfochowany troche bo ciuchów mu nie uszylam... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tulę ![]() Cytat:
![]() Ale Wam zazdroszczę tych długich drzemek dzieci ![]() Daria spała od 11.05 do 11.30 ![]() teraz zasnęła....ciekwe ile pośpi męczące to jest. Nawet nie mam kiedy odpocząć w dzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() super! ......................... ....................... Obudziła się...znów pospała 25 min ![]() ![]()
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
acha i jak tylko Leo wyzdrowieje to chciałabym Ci oddać to co pożyczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zadomowienie
|
Dzięki Marsi
![]() Ano styl czy co to jest tych lalek to tilda(tak sie chyba nazywa marka oryginalnych zabawek) a wykroje są na necie. Ja akurat nie miałam cierpliwości i sama narysosałam części. Dziewczyny wczoraj zapodały taką zajawkę ![]() Dużo zdrówka dla Leonsja, Julianna też zakatarzona (nie potrzebnie byłysmy wczoraj na sankach). Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Amelka sobie lezy na worku..takim fotelu...popijając soczek.... nagle patrze a ona kima hahaha
![]()
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym wolała gdyby Pola miała takie dwie krótkie, niż jedną 40 minutową ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Mała, rozumiem Cię doskonale, sama kiedyś opisywałam podobną sytuację z moją mamą. ![]() Fewciu, Ty rajdowcu ![]() A ciacha... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
strasznie podobna do ciebie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ☠☠☠☠zi mi!!!!!! Tak strasznie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
mlody cos dzis marudny, chyba za krotko spal...
dalam mu jesc to mu troszke przeszlo, ciekawe na jak dlugo ![]() mam juz tableta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- o losie, a co tu taka cisza ![]() ![]() ![]() mlody wlasnie drzemkuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu, może to na noc już?
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- czy któraś gdzieś widziała takie stacjonarnie??? Deli? ![]() http://szafa.pl/c15746115-czarne-meg...ilce-r-38.html tylko może niekoniecznie zamszowe, najlepiej skórkowe ![]()
#1470 |
Zakorzenienie
|
Lady, ja takie widziałam w kilku sklepach "mniejszych", np. BOTI, a reszta to no name.
Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-01-30 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.