|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Cytat:
Byłoby za pięknie!---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- cosmetix Niestety nie dostałam ofert na DK (ulotki do stacjonarki również
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
a myślicie, że jak napiszędo BOK, że nie dostałam ulotki na DK to coś z tym zrobią?
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wysyłałam maila w sprawie nieotrzymywanych ofert, dostawałam odpowiedź, że przepraszają i wysyłają super ofertę dla mnie: zestaw toreb różowych
|
|
#1864 |
|
only smart shopping
|
Otrzymałam zamówienie z TOUT25 - woda toaletowa nie zamarzła, ale kosmetyczki jak zwykle brak.
|
|
|
|
#1865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
uległam
![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 43623 Przeciwzmarszczkowa emulsja na dzień przywracająca komfort 1 83.00 zł OS1390395346 ty wybierasz 3 nowości za 21 zł i torba gratis Szampon ułatwiający rozczesywanie 3 w 1 (03077): 1 szt. Szampon oczyszczający do włosów przetłuszczających się (17331): 1 szt. Szampon przywracający blask (89677): 1 szt. 1 21.00 zł 43623 Przeciwzmarszczkowa emulsja na dzień przywracająca komfort 1 PREZENT 45708 Prezent niespodzianka 1 PREZENT DI0010 Woda toaletowa + Perfumowany dezodorant Ambre Noir 1 25.00 zł F83327 Komplet biżuterii z czarnymi perłami 1 PREZENT F89873 Torba ekologiczna 1 PREZENT Wartość produktów: 129.00 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "ALL025" / - % Wartość produktów nie objętych rabatem: 25.00 zł Wartość zamówienia: 129.00 zł Jedna emulsja idzie dla mamy a druga już zarezerwowana do odsprzedaży ![]() Punkty PAYBACK: 104 Edytowane przez kruuszek Czas edycji: 2014-01-30 o 11:41 |
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
jak udało Ci się kupić 2 emulsje w cenie jednej?
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nieźle zakombinowałaś
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam do BOK takiego maila: "Chciałabym spytać czy została do mnie wysłana spersonalizowana oferta na dzień kobiet? Otrzymała ją moja mama i sąsiadka które są klientkami Państwa o połowę krócej niż ja."
I właśnie otrzymałam wiadomość: "W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy. Uprzejmie informuję, iż oferta z okazji dnia Kobiet zostanie dla Pani dosłana. W razie wątpliwości prosimy o ponowny kontakt na adres e-mail: bok@yves-rocher.com.pl lub pod numer telefonu 32 7 700 700 Życzymy miłego dnia" Oby tylko nie ten Global jako gratis |
|
|
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Rozeznanie
|
W końcu i ja dostałam ofertę na DK ale od razu ręce mi opadły, bo na jednym z kont był krem, który kiedyś mama raz wybrała jako darmówkę, a na drugim woda kolońska Zielona Herbata, której nigdy ja ani mój koszyk w sklepie na oczy nie widział
Próbowałam złożyć zamówienie z oferty od 70 zł przesyłka gratis, ale niestety panie widzą z jakim progiem oferty zostały do nas wysłane więc odpada i nareszcie coś pozytywnego - nie widzą natomiast naszych prezentów spersonalizowanych. Ja zaryzykowałam z innym produktem i pani to łyknęła
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-01-30 o 13:48 |
|
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
Wytłumaczcie mi coś. Kupiłam kosmetyków za ponad 100zł. Kosmetyczki do 3 produktów za 39zł oczywiście brak, ale nawet nie za to jestem najbardziej wkurzona.
Otóż- mleczko i tonik serum vegetale są zamarznięte. To samo mleczko hydra. Do kremu BB nie zaglądałam, bo miał być na prezent więc nie chcę otwierać opakowania, śmiem jednak twierdzić że również jest w nie najlepszym stanie. Zadzwoniłam do boku, mówię, że te rzeczy miały być część na prezent, część dla mnie, i że chcę złożyć reklamację, bo nie nie wydaje mi się by takie zamarzanie/rozmarzanie produktów nic im nie szkodziło. TO tak jakbym włożyła krem do twarzy na noc do zamrażarki i sobie go rozmrażała itp. To tak ja z żywnością, źle przechowywana, czy kilka razy zamrażana traci właściwości. Powiedzcie mi, czy się mylę? Pani odp.że dostanę jeszcze maila o d"eksperta" co z tym fantem. .. |
|
|
|
#1874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W przypadku kremów może być inaczej, ale nie wiem. Ciekawe co Ci odpowiedzą i co powie ten "ekspert" A to kurier Ci zamarznięte przyniósł?
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
Tak, kurier. Gdyby chodziło tylko o mnie to ok, jakoś przeżyję (no chyba że zamarzłby mi superdrogi krem
) Ale ja to chciałam dać komuś w prezencie. Krem BB- skąd mam wiedzieć czy np. się noe rozwarstwi? Mleczko SV i tonik mają w sobie grudki zmarznięte.... |
|
|
|
#1877 | ||
|
Raczkowanie
|
Po raz pierwszy w życiu otrzymałam ofertę na DK "9PYD2RA12"; wysyłka bezpłatna od 110 zł. Prezent - neroli 30 ml . Miło z ich strony; siostra zawsze dostawała coś na DK i tym razem też broszurka do niej przyszła 9PYD2RA13, a prezencik taki sobie - kremik lifting bio na noc ![]() Ze środka mojej koperty wypadła próbka cherry bloom edt. Już wypróbowałam: zapach śliczny, ale bardzo, bardzo subtelny i zanika w 15 minut. Na początku wyczułam bardzo realistyczny zapach niezidentyfikowanych polnych kwiatków, a po około 3 minutach uwolnił się uroczy, lekko wiśniowy aromat, który było czuć przez moment w postaci chmurki zapachowej w pokoju; a na koniec wybiły się lekkie nutki migdałowe jak w żelu migdałowym. Ogólnie woda robi wrażenie lekko słodkawej, nie ma w sobie nic kwaskowatego jak np. kwiat wiśni z L'Occitana - wg mnie to zaleta. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez poziomkalol Czas edycji: 2014-01-30 o 14:49 |
||
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda, że dalej nic mi nie przysłali bo chcę już złożyć zamówienie z DK
|
|
|
|
#1880 |
|
Raczkowanie
|
Czy żeby otrzymywać oferty wysyłkowe takie jak np. ta na DK to trzeba choć raz złożyć zamówienie wysyłkowe?
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki a któraś z Was dostała już zamówienie z zalegającymi w koszu kosmetykami 2 w cenie 1 kupionymi już po zakończeniu promocji? Bo ja miałam dwie wody różane i złożyłam zamówienie i teraz zastanawiam się czy przesyłka w ogóle przyjdzie.
|
#1883 |
|
Rozeznanie
|
Otrzymałam ofertę wysyłkową na dzień kobiet, taka sobie. Jedynie to, że kolorówka jest na - 50 % jest interesujące.
|
|
|
|
#1884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja nigdy nie miałam nic z L'occitane, dobre są te kremy?
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie. Ostatnio pisalyscie o Shiny Box... Czy ktos dysponuje moze linkiem polecajacym czy jakims kodem dzieki ktoremu pudelko byloby tansze??
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1889 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chcesz pudełko archiwalne, to mogę Ci podać kod na PW (-10zł), jeśli zależy Ci na pudełku styczniowym lub lutowym, to kod zniżkowy możesz znaleźć na kodyrabatowe (o ile pamiętam -8zł)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

Byłoby za pięknie!
06.09.2014 
Jak wysyłałam maila w sprawie nieotrzymywanych ofert, dostawałam odpowiedź, że przepraszają i wysyłają super ofertę dla mnie: zestaw toreb różowych 

Próbowałam złożyć zamówienie z oferty od 70 zł przesyłka gratis, ale niestety panie widzą z jakim progiem oferty zostały do nas wysłane więc odpada
i nareszcie coś pozytywnego - nie widzą natomiast naszych prezentów spersonalizowanych. Ja zaryzykowałam z innym produktem i pani to łyknęła
. Miło z ich strony; siostra zawsze dostawała coś na DK i tym razem też broszurka do niej przyszła 9PYD2RA13, a prezencik taki sobie - kremik lifting bio na noc