|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Kath: jesli tak graja, to ja slow nie mam. Mimo wszystko trzymam kciuki zeby udalo sie przedluzyc umowe, jesli Ci na tym zalezy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
dzięki
#1595 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#1596 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czyli stylizuję je dalej ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam, przed chwilą miałam wyniki- zdałam, ale wszyscy mają 3, wyniki były po 20 minutach od egzaminu( test, sprawdzany przez maszynę i wpis do usosa) i co najlepsze pisałam z koleżanką i miałyśmy takie same odpowiedzi i ona ma 9 punktów, a ja 10 ![]() dziękuję za kciuki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Raczkowanie
|
Dzisiejsze kłaczki.
![]()
#1598 |
Zakorzenienie
|
#1599 |
Raczkowanie
|
Ciągle próbuję się do tego zmusić, ale żal mi ich trochę
![]()
#1600 |
Zakorzenienie
|
Tu nie ma śmiacia poprzednie dwie joaśki chętnie przygarnął i zużył
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44885768]czyli próbujemy razem wykrzesać skręt ![]() wróciłam, przed chwilą miałam wyniki- zdałam, ale wszyscy mają 3, wyniki były po 20 minutach od egzaminu( test, sprawdzany przez maszynę i wpis do usosa) i co najlepsze pisałam z koleżanką i miałyśmy takie same odpowiedzi i ona ma 9 punktów, a ja 10 ![]() [/QUOTE] Oby coś z tego wyszło ![]() ![]() Ogólnie w tym miesiącu postanowiłam nie kupować dużo kosmetyków gdyż chcę zużyć najpierw to co mam, a przez te rozdania nie miałam już miejsca w szufladzie i musiałam im poszukać kartonu ![]() Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2014-01-30 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, strasznie mi źle, powoli przestaję radzić sobie sama ze sobą..
Próbuję myśleć pozytywnie, nie skupiać się na tym, co najbardziej boli, ale nie umiem. I choć dni jako tako znoszę, bo mam co robić i ciągle znajduję dla siebie jakieś zajęcie, to wieczory i noce zaczynają stawać się nie do zniesienia. Nawet nie chce mi się pisać ile myśli mam w głowie w tym czasie, jak bardzo nie chce mi się żyć na świecie, gdzie tak na prawdę nie mam dla kogo chociażby jako-tako egzystować. Czuję, że jestem sama. Mamie nie chcę zawracać głowy, bo wiem, że i tak nie zrozumie. Nigdy nie przechodziła tego, co ja i każda moja próba rozmowy kończy się stwierdzeniem, że " dziecko, dramatyzujesz, weź się w garść, ile można się smucić". Teściów nie będę zadręczać swoim gadaniem, bo wiem, że przeżywaliby bardziej, niż potrzeba. Przyjaciółki w większości zapatrzone są w swoje ukochane i upragnione dzieciątka, więc nie mam serca psuć im tej sielanki swoim pesymizmem, a K.. "pilnie" wyjechał na kilka dni. Kilka dni zmieniło się w tydzień, który pewnie przeciągnie się do kilku tygodni, jak nie miesięcy. Wiem, że i jemu jest ciężko, ale bardzo boli mnie to, że nie mogę z nim nawet porozmawiać, bo i kiedy. Przez telefon, wieczorem, kiedy pada z nóg? Jaki to miałoby sens.. Przepraszam Was, może nie powinnam tego wszystkiego pisać, ale nie mogę tego dłużej w sobie trzymać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też ![]() ale lepiej mieć krótsze, a zdrowsze, niż długie, a zniszczone ![]() Cytat:
![]() jem z współlokatorką jogurt z truskawkami mrożonymi, bananami, sokiem mango, jogurtem naturalnym i mlekiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44887577]
ale lepiej mieć krótsze, a zdrowsze, niż długie, a zniszczone ![]() jak coś to płakać nie będę, bo już próbowałam tyle razy ![]() [/QUOTE] Otóż to, jestem tego samego zdania ![]() Także płakać nie będę po tylu próbach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1605 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym na Twoim miejscu chyba porozmawiała z mężem, widać, że brakuje Ci jego obecności. Pewnie gdybyście spędzali razem wieczory byłoby mniej tych wolnych chwil do myślenia. A co Ci sprawia przyjemność, co lubisz w wolnym czasie? Może jakieś hobby, które całkowicie Cię pochłonie to sposób na to, żeby chociaż na chwilę nie myśleć.
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Konto usunięte
|
Puk puk można?
![]() Kłaniam się ja - od 2 lat włosomaniaczka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam, na prawdę próbowałam z nim porozmawiać i to nie raz. Ale co ja mogę, kiedy on od tego ucieka? Kiedy wciąż szuka wymówek i nawet nie chce słyszeć o tym, że trzeba rozmawiać i w dwójkę zacząć działać, bo ja sama niewiele mogę..Tak, bardzo mi go brakuje. Chociaż brakuje, to zdecydowanie słowo które nie odzwierciedla tego, co czuję. Mam wrażenie, że wszystkie problemy są na mnie, poza tym boję się nawet sama wieczorem wychylić nos z domu, mam obsesję na punkcie jakiegokolwiek hałasu w nocy, prawie nie śpię, bo boję się, że coś się stanie. Nie czuję się bezpiecznie, widzę sama po sobie, że co raz bardziej schizuję.. Próbowałam, nigdzie nie jestem w stanie spokojnie 5 minut wysiedzieć. Zaczęłam gotować jak dla armii, bo to mnie zawsze pochłaniało, ale nic z tego nie wyszło. Albo dodawałam nie to co trzeba, albo przypalałam, niedosmażałam, albo psułam jedzenie w inny sposób, bo po prostu nie byłam w stanie się skupić. Próbowałam zająć się pracą- drugą rzeczą po gotowaniu, od której najchętniej bym się kiedyś nie odrywała. Co z tego wyszło? Multum podartych i podpalanych papierów z obliczeniami i umowami, bo tak się myliłam, że tylko geniusz nad geniuszy byłby wstanie zrozumieć cokolwiek z tego bełkotu. Przestałam szukać czegoś, co mnie zajmie, poddałam się. Cytat:
Całe szczęście, że Was mam, że wsłuchacie i pomożecie.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Konto usunięte
|
EdizA kochana, od tego jesteśmy aby Cię wysłuchać i pomóc na tyle, na ile jesteśmy w stanie
![]() ![]() misislipy opowiedz coś o swoich włosach, ich pielęgnacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innej rady nie potrafię dać, trzymaj się i pamiętaj, że zawsze możesz się wygadać tu!
![]() |
#1611 |
Konto usunięte
|
Mam za dużo kosmetyków
![]() Obecnie zeszłam w wysokiej do średniej porowatości. Włosy mam falowane za zapiecie stanika. Włosy myje średnio 2-3 razy w tygodniu, obecnie co 2gie mycie stosuje maskę. Przed myciem nakładam maski i odżywki czasami z jakimś olejem. Końcówki zabezpieczam jedwabiem joanna. Aktualnie moje końcówki wymagają lekkiego podciecia. Prowadzę bloga włosowo kosmetycznego, tam umieszczam na bieżąco sprawy włosowe. Rok temu moja włosowa historia znalazła się na blogu Anwen z czego jestem najbardziej włosowo dumna. Uff... To chyba na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
A teraz mi się przypomnialo, byliśmy ostatnio w realu na zakupach, no i stoi tam soisko z cukierkami na wagę, a na nim karteczka reklamująca, że na wagę taniej niż kupić w paczce od razu, brzmiała tam: Już teraz zyskaj z nami na wadze!
![]()
#1613 |
Wtajemniczenie
|
EdizA, nie jestem specjalistą, ale wydaje mi się, że Twój stan, lęki i frustracja na to co się wokół Ciebie dzieje, wymaga interwencji u psychologa, bo sama sobie z tym nie poradzisz. Tym bardziej, że męża nie ma blisko Ciebie, choć tak bardzo go teraz potrzebujesz.
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
znacie jakiś sposób na buty, które przecierają skarpetki na palcach
![]()
#1615 |
Wtajemniczenie
|
też miałam taki problem w jednych butach, więc przestałam je nosić
![]() a gdy chodziłam, to wkładałam kawałek chusteczki higienicznej w czubek buta...
![]() |
#1616 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1618 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44885768] wróciłam, przed chwilą miałam wyniki- zdałam, ale wszyscy mają 3, wyniki były po 20 minutach od egzaminu( test, sprawdzany przez maszynę i wpis do usosa) i co najlepsze pisałam z koleżanką i miałyśmy takie same odpowiedzi i ona ma 9 punktów, a ja 10 ![]() dziękuję za kciuki ![]() Nie martw się i ciesz , że zaliczyłaś . Grunt, że Ty wiesz, na co Cię stać, a to kiedyś zaprocentuje ![]() Powarkoczowe?;> Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
180, 107->60 completed ![]() walka o piękne włosy ![]() ćwiczę ! Edytowane przez delightful_ Czas edycji: 2014-01-30 o 14:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Spaceroholiczka
|
Do mnie właśnie przyszły spodnie, ale strasznie obcisłe i chyba je odeślę. Wyglądam w nich jak wieloryb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.