|
|
#871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
To na pewno dobrze Ci zrobiGłówka do gory! Niedługo będzie lepiej ![]() NIE PISZ!!! To nic nie da! Dziewczyny jeżeli oni nas kochają to wrócą, a jak nie to ich nie zmusimy!!! Musimy ich olać żeby odczuli nasz brak... może wtedy zrozumieją! |
|
|
|
|
#872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę,że jest mi zdecydowanie lepiej, juz bym na pewno nie chciała do niego wrócić, układam sobie życie, dbam o siebie, o włosy, szukam pracy, zajmuję się wszystkim byle nie myśleć. A mam taki ogromny strach, że tu odczuwam ulgę, jest dobrze bez niego, nauczyłam się żyć z myślą, że nigdy mnie nie pocałuje, nie przytuli, ale jak go zobaczę kiedyś, spotkam przypadkiem to rozryczę się przed nim i znów będę w głębokim dołku i tęsknota znów będzie ogromna
|
|
#873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zostan moim psychologiem <3 ;D |
|
|
|
|
#874 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis rano jak leżałam jeszcze to uroniłam trochę łez i myślałam o nim...moze faktycznie nie powinnam mu odp na jego wiadomosci
|
|
|
|
#875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie zakładaj od razu najgorszego! A może go spotkasz i pomyślisz "Boże jak ja mogłam być z takim frajerem!?" Mało tego. On pomysli "Boże jak ja mogłem ją zostawić?" będzie chciał wrocić a Ty wtedy pokażesz mu środkowy palec i z przeuroczym uśmiechem na ustach powiesz: Nie ma takiej opcji 'maleńki'! Lepszy scenariusz co? ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Masz racje. Nie powinnaś! |
|
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chciałabym, żeby własnie tak było. Najwyżej wpadnę tu i znow będę się użalać
|
|
#879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze o nim myślę ale już w mniejszym stopniu z dnia na dzień bedzie coraz lepiej a scenariusz mi się bardzo podoba!
Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-30 o 14:41 |
|
|
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
ejj! idziemy do kina wszystkie!
Na film facet (nie) potrzebny od zaraz haha! http://www.youtube.com/watch?v=31dKwE4nXuM macie zwiastun! no ja ścięłam trochę moich kłaków dzisiaj i mam blond pasemka.. śmiesznie trochę wyglądają z tą marchewką co miałam, ale już jest lepiej. Zaliczyłam przy okazji wizytę u kosmetyczki ! A jutro jadę na rozmowę w sprawie pracy i mam rozmowę z rekruterką, która się identycznie nazywa jak żona mojego kuzyna hahah ! Może to jakiś znak? |
|
|
|
#881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- oj no ja nie wiem czy on się niecierpliwi,pewnie mu to obojętne, a intersuje się mną z grzeczności albo poczucia obowiązku jakiegoś,ze swoją eks tez takie wiadomości wymienia,widziałam kiedyś. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja rozjasnialam ale kiedys sie zalozylam i juz z dobre 8 miesiecy zyje z odrostami do polowy wlosow...hmm i wszyscy sie pytaja czy mam hombre zrobione hahah Edytowane przez Ona_1994 Czas edycji: 2014-01-30 o 14:51 |
|
|
|
|
#884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() piosenka którą słuchałam po rozstaniu z byłym http://www.youtube.com/watch?v=6km-dDFjnTk a na rekrutacji powodzenia z pewnością po tych zabiegach wyglądasz olśniewająco !![]() Lanari im kopary opadną! jak zobaczą co stracili
Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-30 o 14:52 |
|
|
|
|
#885 |
|
Rozeznanie
|
nie dostałam Twojej wiadomości na priva :P
Opa opa! Jaką nutę znalazłam hahha nazywa się "Dajcie mi chłopa" http://www.youtube.com/watch?v=D3wqMCLNPvM hahha;P ja za faceta wszystkiego nie dam:P Ale fajnego chłopa chcę tak jak w refrenie za jakiś tam czas haha Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-01-30 o 14:52 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#887 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trza się wybrać!Ja już od 3 tygodni ide do fryzjera i coś dojść nie moge ![]() ![]() Haha no raczej! Tak być musi i będzie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#890 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mogłam spać do 6! Wiał mega wiatr, ja z racji postanowienia o nie piciu w samotności byłam jakoś dziwnie nakręcona myślami, ciągle jakieś piosenki o rozstaniu chodzily mi po głowie.
Ledwo żyje... 2h temu ex wysłał mi dla odmiany....link do pościeli, która może mi pasować do mieszkania nowego.... Tak mnie zatkało (a też trochę premedytacja) że 2h nie odpisywałam.... a potem tylko zdawkowe że dziękuję. Już nie odpisał... Serio ja go nie rozumiem. Jest z 10 scenariuszy i każdy tak samo możliwy. Przyjaciółka mi mówi, żeby nie rozkminiać, bo kogo jak kogo ale jego się nie da.... A teraz idę i zrobię sobie pyszne spaghetti <3 |
|
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
Zjadłabym spaghetti, ale ja niestety trzymam dietkę
![]() Link do pościeli Rodzę ;D
Królewna z drewna Edytowane przez durnababa Czas edycji: 2014-01-30 o 15:22 |
|
|
|
#892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale postanowiłam że od poniedziałku dieta mega..... I sport. Powinnam od dziś-wiem. Ale jeszcze mam weekend imprezowy i u rodziców obiad.... Więc i tak się złamię. A od poniedziałku taka dieta że jak ex mnie kiedyś spotka to padnie. Bedziecie mnie dopingować? BŁAGAM P.S. Najgorzej że ja nie mam takiego jednoznacznego poczucia "wysłał mi link-debil" tylko jakieś poczucie "kurcze myśli o mnie". Nie że chce wrócić :P Tylko takie uczucie "nie jest najgorszy...." bo chyba wykazał się teraz większym zainteresowaniem niż w związku. Edytowane przez smutnaja88 Czas edycji: 2014-01-30 o 15:27 |
|
|
|
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
Ja Cię podopinguję, bo ja sama też zamierzam tak działać
![]() Nie dla byłego, jego już pewnie nie spotkam, ale dla PRZYSZŁEGO. On będzie fajnym facetem, to zasługuje na fajna laskę
|
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
a ja za to muszę przybrać parę kilo, bo taka płaska sie zrobiłam i gnaty mi wystają
|
|
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
tak jak ja..tylko ze co z tego ze zgrubne jak zaraz schudne 2 razy tyle...;( chce byc grubsza a nie umiem. nie jestem anorektyczka bo wcinam jedzonko tylko w mniejszych ilosciach niz kiedys za mlodu ;D
|
|
|
|
#896 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym jakoś nogi wyszczuplić, bo na górze jest ok... a dawno nie ćwiczyłam trzeba przeprosić Mel B Wiosna coraz bliżej, musze być laska na maxa ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a poza tym na zime lepiej ważyć więcej,ja jak wyjdę na dwór to się cała trzęsę i drżę jak jakiś alkoholik na głodzie, ja zaczęłam chudnąc jak eks wyjechał, potem jak byłam u niego to nawet przytyłam, a potem znowu w dół i tak do teraz...
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
ja tez sie staram odchudzić i ćwiczę
no ale miałam w półce ptasie mleczko i mnie tak dziwnie wołało żebym je spróbowała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

myślę,że jest mi zdecydowanie lepiej, juz bym na pewno nie chciała do niego wrócić, układam sobie życie, dbam o siebie, o włosy, szukam pracy, zajmuję się wszystkim byle nie myśleć. A mam taki ogromny strach, że tu odczuwam ulgę, jest dobrze bez niego, nauczyłam się żyć z myślą, że nigdy mnie nie pocałuje, nie przytuli, ale jak go zobaczę kiedyś, spotkam przypadkiem to rozryczę się przed nim i znów będę w głębokim dołku i tęsknota znów będzie ogromna 

z dnia na dzień bedzie coraz lepiej

trzeba przeprosić Mel B